- 2 Şubat 2017
- 1.052
- 3.203
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.141
Kuzum birde su yonden bak anneni balkonda da olsa gorebılıyorsun benım annemle aramda 400 km yol var bir daha gorebılecekmıyız birbirimizi mechul
spor yapamıyorum ama bugün yürüyüşe çıktık onun dışında henüz ram olarak düzenli spora başlayamadım maalesef. bebek uyurken ben de günün yemeklerini hazırlıyorum temizlik şu bu derken çocuk uyanıyor.su 1 bıçık lt. br daha yazayım inşhem kahvaltıdaki hem öğledeyim popacalat olmamış canım, güzel bi kahvaltı olsaymış keşkr daha doyurucu olurdu.
Spor yapmıyormusum canım? Yavrunda küçük öğle uykusu yapıyordur o ara bi Leslie ne iyi gelir
Su miktarı ne kadar ?
yeni doğum yaptın emziriyorsun o yüzden bişey demiyim
Spor için dikişim var demişsin inş tez zamanda iyileşir yaparsın canım.
Su miktarı çok az arttırmalısın
patates varmış zaten canım ekmek kahvaltıda fazla olmuş bence
güzel olmuş, sporunda maşallahı var
Su miktarı nedir
ne diyim canım olmamış sende biliyorsun inşallah daha olmicak böylehedefe az kaldı emekler boşa gitmesin canım
maşallah sporunatek öğün inş rahattır acıkma oldumu?
Maşallah
Yürüyüste güzel Canim Hem cocukta hava almis oluyor, dk tutarsan spor Puanini hesaplayip istersen spor listesi icin yazabilirsinspor yapamıyorum ama bugün yürüyüşe çıktık onun dışında henüz ram olarak düzenli spora başlayamadım maalesef. bebek uyurken ben de günün yemeklerini hazırlıyorum temizlik şu bu derken çocuk uyanıyor.su 1 bıçık lt. br daha yazayım inş
Hosgeldin abla, sag burun tikali, alerji tuttu o sekilde uzaniyorumAç gece kuşu geldiiiiii hanimmmmmm
Ne habersiniz
peki canımYürüyüste güzel Canim Hem cocukta hava almis oluyor, dk tutarsan spor Puanini hesaplayip istersen spor listesi icin yazabilirsin
Peki bu saatte ben niye buradayımAç gece kuşu geldiiiiii hanimmmmmm
Ne habersiniz
InsallahPeki bu saatte ben niye buradayımniye uykum yok hoş geldin abla görüşürüz abla ben uyuyacağım inanıyorum başaracağım
senin ki baya baya kötü gülüm alerjiler için bağırsakta ki faydalı bakterileri arttırmanın çok iyi olduğunu okumuştum probiyotik mi başlasanBen çok kötü oluyorum ya gözler cam gibi oluyor, alerji ilacı fayda etmiyor en son iğne tedavisi yapalım demişti dr um sprayde işe yaramazsa diye
ayy ne güzel çabuk büyüsün çiçeklerin de bizde görelimesinmi karar veriyo esyalarin yeriniaklima bizim.komsu geldi
bebek gormeye giderken goturulecek hediyeleri adam kendi secip hazirlar
bende ciceklerimi ektim balkona yerlestirdim.saksilari.biraz buyusunler resim aticam buraya
insaat isinde calisiyo canim..bide ev yaptiriyoruz kendi isine gitmedigi zaman yaptirdigimiz eve gidiyo orda calisiyo bos zamanlarindada.
bende nefret ediyorum.kil tuy sac temizlemekten..
aa bunu bilmiyodum abla ..kizima demir ilaci cok verdim.disleride curudu ust 2 disi..1 sene oldu duseli ama hala cikmadi disleri geri..7 yasina kadar cikmamasi normal dediler ama bu karantinadan sonra dr a goturmeyi dusunuyodum tekrar
hoş geldin sefa geldinnnn sultanıımmAç gece kuşu geldiiiiii hanimmmmmm
Ne habersiniz
benimde bikac gündür iyice kötü olduydu, burun silmekten helak oldum :))Hosgeldin abla, sag burun tikali, alerji tuttu o sekilde uzaniyorumsen ne yapiyorsun iyisindir ins?
Yarin iş yok zaten bosver yatmaPeki bu saatte ben niye buradayımniye uykum yok hoş geldin abla görüşürüz abla ben uyuyacağım inanıyorum başaracağım
hala gözün buradaysaPeki bu saatte ben niye buradayımniye uykum yok hoş geldin abla görüşürüz abla ben uyuyacağım inanıyorum başaracağım
alıştın geç saate kalmaya dengen şaştı bence gülümBende uyumak zorunda olup uyuyamayanlardanım
Benim nette oyun oynamam vaki degildir :))hoş geldin sefa geldinnnn sultanıımm
maymun iştahlılığım tuttu bir oyun oynuyorum bir netten kitap okuyorum bir buraya bakıyorum
Okudum ama hic etki etmedi banahala gözün buradaysa
göz kapakların ağırlaşıyooorr
uykun geliyor
gözlerin sızlamaya başladı
açık tutmakta zorlanıyorsun
uykun geliyooorr
göz kapaklarını artık açık tutmakta zorlanıyorsun
göz kapakların kapanıyor
uykun geldi sızıyorsuunnnn
ahh bir başlasalar işebenimde bikac gündür iyice kötü olduydu, burun silmekten helak oldum :))
Dün ilaci alinca iyi geldi biraz
Gerci bahcede calismadim, ondan da olabilir
Yarin iş yok zaten bosver yatma
Bende niran gibi bu durumdan hic sikayetci degilim
Bide eşim işe baslasa değme keyfime
sebze günün de yoğurt da mı yenmiyor tek tuzsuz yağsız sebze miBenim nette oyun oynamam vaki degildir :))
Yine aç bi ilaç buraya düştüm
Sebze hic tok tutmadi
Yedikten sonra bile actim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?