Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

spor yapamıyorum ama bugün yürüyüşe çıktık onun dışında henüz ram olarak düzenli spora başlayamadım maalesef. bebek uyurken ben de günün yemeklerini hazırlıyorum temizlik şu bu derken çocuk uyanıyor.su 1 bıçık lt. br daha yazayım inş

Yürüyüste güzel Canim Hem cocukta hava almis oluyor, dk tutarsan spor Puanini hesaplayip istersen spor listesi icin yazabilirsin

Ben çok kötü oluyorum ya gözler cam gibi oluyor, alerji ilacı fayda etmiyor en son iğne tedavisi yapalım demişti dr um sprayde işe yaramazsa diye
senin ki baya baya kötü gülüm alerjiler için bağırsakta ki faydalı bakterileri arttırmanın çok iyi olduğunu okumuştum probiyotik mi başlasan

ayy ne güzel çabuk büyüsün çiçeklerin de bizde görelim
balkonlarına çiçek ekip yaşam alanı haline getirip güzelleştiren insanları seviyorum yaaa:)

Hosgeldin abla, sag burun tikali, alerji tuttu o sekilde uzaniyorum sen ne yapiyorsun iyisindir ins?
benimde bikac gündür iyice kötü olduydu, burun silmekten helak oldum :))
Dün ilaci alinca iyi geldi biraz
Gerci bahcede calismadim, ondan da olabilir
Peki bu saatte ben niye buradayım niye uykum yok hoş geldin abla görüşürüz abla ben uyuyacağım inanıyorum başaracağım
Yarin iş yok zaten bosver yatma

Bende niran gibi bu durumdan hic sikayetci degilim
Bide eşim işe baslasa değme keyfime

Peki bu saatte ben niye buradayım niye uykum yok hoş geldin abla görüşürüz abla ben uyuyacağım inanıyorum başaracağım
hala gözün buradaysa
göz kapakların ağırlaşıyooorr
uykun geliyor
gözlerin sızlamaya başladı
açık tutmakta zorlanıyorsun
uykun geliyooorr
göz kapaklarını artık açık tutmakta zorlanıyorsun
göz kapakların kapanıyor
uykun geldi sızıyorsuunnnn

hoş geldin sefa geldinnnn sultanıımm
maymun iştahlılığım tuttu bir oyun oynuyorum bir netten kitap okuyorum bir buraya bakıyorum
Benim nette oyun oynamam vaki degildir :))

Yine aç bi ilaç buraya düştüm
Sebze hic tok tutmadi
Yedikten sonra bile actim

Okudum ama hic etki etmedi bana

ahh bir başlasalar işe

Benim nette oyun oynamam vaki degildir :))

Yine aç bi ilaç buraya düştüm
Sebze hic tok tutmadi
Yedikten sonra bile actim
sebze günün de yoğurt da mı yenmiyor tek tuzsuz yağsız sebze mi
benim bir dönem online oyunum vardı 5 sene aralıklarla da olsa (taşınma ya da yaz tatili için memlekete gitme) oynadım, bazen sabahlardım bile :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…