- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.161
ne güzelll az kalmış benim ki 8 iş günün de bir gidiyor tam ne zaman başlar virüs bilir :))Benimki ay başında baslicak
o nasil bisey oluyor kisenin ki baya baya kötü gülüm alerjiler için bağırsakta ki faydalı bakterileri arttırmanın çok iyi olduğunu okumuştum probiyotik mi başlasan
Uyumaya calis en iyisi ablaBenim nette oyun oynamam vaki degildir :))
Yine aç bi ilaç buraya düştüm
Sebze hic tok tutmadi
Yedikten sonra bile actim
Aynen, yagsiz tuzsuz sebze :))) kisaca saman diyebilirizsebze günün de yoğurt da mı yenmiyor tek tuzsuz yağsız sebze mi
benim bir dönem online oyunum vardı 5 sene aralıklarla da olsa (taşınma ya da yaz tatili için memlekete gitme) oynadım, bazen sabahlardım bile :))
Tuzsuzda bise yenmiyorki ablaAynen, yagsiz tuzsuz sebze :))) kisaca saman diyebiliriz
Yarin et günü icin hayal kuruyorum
Ne yiyecegime karar veremedim
Ekmeksiz koftemi yapsam
firina tüm tavukmu atsam
Yada tavada tavuk göğsü
Hangisi tuzsuz daha lezzetli olur ki
Acliktan Ogleden sonra başım agrimaya basladi hala devam ediyorUyumaya calis en iyisi abla
Aslı tuzsuz cnmTuzsuzda bise yenmiyorki ablabi cimciktemi atamazsin
Ozaman Tavuk yap ablaAslı tuzsuz cnm
Atilabilir tabiki ama yarin eksi az olursa pisman olurum
Bu hafta herşeye tam uyucam :)
Yalniz sabah ben yatarken sen kalkacanUykusu kacanlar grubuna bende dahilim
HosgeldinUykusu kacanlar grubuna bende dahilim
Sabah tartil abla, simdi eksi olmaz yeme istegi olusur Allah korusunBen bi gidip tartilayim bakayim
Ne durumdayim
Sabahki kilomdan azsam mutlu olacam
eczaneler de kapsül şeklin de var da baya pahalı en azından 2-3 ay kullanmak gerekiyor (ben bağırsak sistemi çalışsın diye başlamıştım) ilk başta eczaneden aldım sonra bir yere üye oldum satış fiyatından daha uyguna aldım indirimi denk gelince de bir kaç tane alıp koymuştum 1 kutu kalmıştı yaklaşık 20 gündür yine kullanıyorum ben de normal de alerjiğim hapşurma burun akıntısı göz ve en gıcığı kulak kaşıntısı oluyor geçen sene pek olmadı ,bu sene de henüz olmadı probiyotikden diye düşünüyorumo nasil bisey oluyor ki
Uyumaya calis en iyisi abla
gülüm sen yine de alerjiler ve bağırsak ilişkisini kendin araştır oku aklına yatarsa al
Ben bakayim ona abla Belki faydasini görürüm Cok sagoleczaneler de kapsül şeklin de var da baya pahalı en azından 2-3 ay kullanmak gerekiyor (ben bağırsak sistemi çalışsın diye başlamıştım) ilk başta eczaneden aldım sonra bir yere üye oldum satış fiyatından daha uyguna aldım indirimi denk gelince de bir kaç tane alıp koymuştum 1 kutu kalmıştı yaklaşık 20 gündür yine kullanıyorum ben de normal de alerjiğim hapşurma burun akıntısı göz ve en gıcığı kulak kaşıntısı oluyor geçen sene pek olmadı ,bu sene de henüz olmadı probiyotikden diye düşünüyorum
aslın da en güzeli ve masrafsızı canlı kefir mayası bulup kefir yapıp içmek , ben bulamadım gitti yavff
Insallah kuzuminşallah göreceksiniz canım, tez zamanda geçsin gitsin artık şu lanet şey
bende memnunum fırsata cevırdık bu durumu karantina sonrası hepimiz fıstık gibi olucazHayatından memnun olan tek kişi benim herhalde
ara ara oluyor canım su ııcınce tokluk hissi oluyor aslında ogunlerımı cogaltmayı istiyorum da beceremedimmaşallah sporunatek öğün inş rahattır acıkma oldumu?
tipik Merve menusu bir turlu cogaltamadımsenin menunde cok az geldi gozume :)
hislerime tercüman oldun
ufaklık yarım saat once uyudu benimde uyku kactı ne olsun abla yorgan altı actım muzık taktım kulaklık buradayımAç gece kuşu geldiiiiii hanimmmmmm
Ne habersiniz
bu gece uykusuzlar çok sabah kendime sayacam ondan emınımdeBende uyumak zorunda olup uyuyamayanlardanım
Ahh abla ahhh yiyerek zayıflamayı niye biz beceremıyoruzBenim nette oyun oynamam vaki degildir :))
Yine aç bi ilaç buraya düştüm
Sebze hic tok tutmadi
Yedikten sonra bile actim
Ahahahaaa ablaBen bi gidip tartilayim bakayim
Ne durumdayim
Sabahki kilomdan azsam mutlu olacam
baharatı bol katarsan tuzsuzluğu çok belli olmaz , haşlama tavuk iptal:) sabah kalktığın da kendine sor hangisini istiyorsun cancağızım de bakalım köfte mi tavuk mu seçeceksin :)Aynen, yagsiz tuzsuz sebze :))) kisaca saman diyebiliriz
Yarin et günü icin hayal kuruyorum
Ne yiyecegime karar veremedim
Ekmeksiz koftemi yapsam
firina tüm tavukmu atsam
Yada tavada tavuk göğsü
Hangisi tuzsuz daha lezzetli olur ki
Maksimum 9 bucuga kadar anca uyuyabilirim ufaklık calar saat gıbı masallahYalniz sabah ben yatarken sen kalkacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?