Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

senin ki baya baya kötü gülüm alerjiler için bağırsakta ki faydalı bakterileri arttırmanın çok iyi olduğunu okumuştum probiyotik mi başlasan
o nasil bisey oluyor ki
Benim nette oyun oynamam vaki degildir :))

Yine aç bi ilaç buraya düştüm
Sebze hic tok tutmadi
Yedikten sonra bile actim
Uyumaya calis en iyisi abla

Aynen, yagsiz tuzsuz sebze :))) kisaca saman diyebiliriz

Yarin et günü icin hayal kuruyorum
Ne yiyecegime karar veremedim

Ekmeksiz koftemi yapsam
firina tüm tavukmu atsam
Yada tavada tavuk göğsü

Hangisi tuzsuz daha lezzetli olur ki

Tuzsuzda bise yenmiyorki abla bi cimciktemi atamazsin

o nasil bisey oluyor ki

Uyumaya calis en iyisi abla
eczaneler de kapsül şeklin de var da baya pahalı en azından 2-3 ay kullanmak gerekiyor (ben bağırsak sistemi çalışsın diye başlamıştım) ilk başta eczaneden aldım sonra bir yere üye oldum satış fiyatından daha uyguna aldım indirimi denk gelince de bir kaç tane alıp koymuştum 1 kutu kalmıştı yaklaşık 20 gündür yine kullanıyorum ben de normal de alerjiğim hapşurma burun akıntısı göz ve en gıcığı kulak kaşıntısı oluyor geçen sene pek olmadı ,bu sene de henüz olmadı probiyotikden diye düşünüyorum
aslın da en güzeli ve masrafsızı canlı kefir mayası bulup kefir yapıp içmek , ben bulamadım gitti yavff

Ben bakayim ona abla Belki faydasini görürüm Cok sagol kefir Zaten icemem ben Cok zorlamam lazim

inşallah göreceksiniz canım, tez zamanda geçsin gitsin artık şu lanet şey
Insallah kuzum
Hayatından memnun olan tek kişi benim herhalde
bende memnunum fırsata cevırdık bu durumu karantina sonrası hepimiz fıstık gibi olucaz
maşallah sporuna tek öğün inş rahattır acıkma oldumu?
ara ara oluyor canım su ııcınce tokluk hissi oluyor aslında ogunlerımı cogaltmayı istiyorum da beceremedim
senin menunde cok az geldi gozume :)
tipik Merve menusu bir turlu cogaltamadım
hislerime tercüman oldun

Aç gece kuşu geldiiiiii hanimmmmmm

Ne habersiniz
ufaklık yarım saat once uyudu benimde uyku kactı ne olsun abla yorgan altı actım muzık taktım kulaklık buradayım
Bende uyumak zorunda olup uyuyamayanlardanım
bu gece uykusuzlar çok sabah kendime sayacam ondan emınımde
Benim nette oyun oynamam vaki degildir :))

Yine aç bi ilaç buraya düştüm
Sebze hic tok tutmadi
Yedikten sonra bile actim
Ahh abla ahhh yiyerek zayıflamayı niye biz beceremıyoruz

baharatı bol katarsan tuzsuzluğu çok belli olmaz , haşlama tavuk iptal:) sabah kalktığın da kendine sor hangisini istiyorsun cancağızım de bakalım köfte mi tavuk mu seçeceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…