- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.181
azimli mefkuşumAcliktan Ogleden sonra başım agrimaya basladi hala devam ediyor
Ölmek var dönmek yok
O konuda hıc umudum yok canım sektırmez eminimHosgeldinins Sabah bebelerde insafli olur
ohh hoş geldin kuzummUykusu kacanlar grubuna bende dahilim
Hoşgeldin abla bebeği uyuttum diğer kızımı uyutma derdne düştüm ya çok susadım yarın tartı günü diye içemiyorum hahhaAç gece kuşu geldiiiiii hanimmmmmm
Ne habersiniz
Hosgeldin canım bugun bebeler hep insafsız benimkiler de yeni uyudu sayılır ıc canım yarın o kadar sıkıntı degıl emziriyorsun senHoşgeldin abla bebeği uyuttum diğer kızımı uyutma derdne düştüm ya çok susadım yarın tartı günü diye içemiyorum hahha
Bana da en lezzetli o olur gibi geliyor :))Ozaman Tavuk yap ablakarabiber, tozbiber iyi olur
Evet ama umudum kırılmasın diye çok eksi görmek istiyorum en iyisi bir yudum alayım boğazım kurudu ya gahahahagagaHosgeldin canım bugun bebeler hep insafsız benimkiler de yeni uyudu sayılır ıc canım yarın o kadar sıkıntı degıl emziriyorsun sen
2. beyin bağırsaklar diye bir kitap vardı galiba orada okumuştum bağırsakta ki faydalı bakterilerin az olmasını otizmin bile sebebi olarak anlatılıyordu alerjiler için de aynısını diyorduBen bakayim ona abla Belki faydasini görürüm Cok sagolkefir Zaten icemem ben Cok zorlamam lazim
Ben sabahi hesap ediyom zatenSabah tartil abla, simdi eksi olmaz yeme istegi olusur Allah korusun
valla ben içip duruyorum tartı var diye susuz mu kalayım :)))))))))))))))))Hoşgeldin abla bebeği uyuttum diğer kızımı uyutma derdne düştüm ya çok susadım yarın tartı günü diye içemiyorum hahha
Bugun ic tatlim bisey olmazHoşgeldin abla bebeği uyuttum diğer kızımı uyutma derdne düştüm ya çok susadım yarın tartı günü diye içemiyorum hahha
Al canım alEvet ama umudum kırılmasın diye çok eksi görmek istiyorum en iyisi bir yudum alayım boğazım kurudu ya gahahahagaga
Şurada 1 hafta daha gönlümüzce icelimvalla ben içip duruyorum tartı var diye susuz mu kalayım :)))))))))))))))))
helal sanaBen sabahi hesap ediyom zaten
Aman yarabbim eksiler durmuyordu
Yine sabahki kilomdan daha azim
Supersın abla apa yı bırakıp bende ı yapsam 5 te 5 i ben daha sabahki kilomu goremedım birde sabah artıydımBen sabahi hesap ediyom zaten
Aman yarabbim eksiler durmuyordu
Yine sabahki kilomdan daha azim
benimkiler evde olunca iki de bir tepemdeler su içmeye bile utanıyorum zaten, ben de oruçlu gibi olurum bu sene perşembeye kadar içelim gitsinŞurada 1 hafta daha gönlümüzce icelim
Hahaha abla yaaa ben psikolojik eksi görmek istiyorum dirayetim devam etsin diye..valla ben içip duruyorum tartı var diye susuz mu kalayım :)))))))))))))))))
Tatlıntatlı yemenin acı acı halleri bunlarAl canım alahh o eksileri gormek ıcın neler cekıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?