Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin abla bebeği uyuttum diğer kızımı uyutma derdne düştüm ya çok susadım yarın tartı günü diye içemiyorum hahha
Hosgeldin canım bugun bebeler hep insafsız benimkiler de yeni uyudu sayılır ıc canım yarın o kadar sıkıntı degıl emziriyorsun sen

Hosgeldin canım bugun bebeler hep insafsız benimkiler de yeni uyudu sayılır ıc canım yarın o kadar sıkıntı degıl emziriyorsun sen
Evet ama umudum kırılmasın diye çok eksi görmek istiyorum en iyisi bir yudum alayım boğazım kurudu ya gahahahagaga

Ben bakayim ona abla Belki faydasini görürüm Cok sagol kefir Zaten icemem ben Cok zorlamam lazim
2. beyin bağırsaklar diye bir kitap vardı galiba orada okumuştum bağırsakta ki faydalı bakterilerin az olmasını otizmin bile sebebi olarak anlatılıyordu alerjiler için de aynısını diyordu

Ben sabahi hesap ediyom zaten

Aman yarabbim eksiler durmuyordu
Yine sabahki kilomdan daha azim
helal sana

bacım senin bedenin valla iyi nankör değil ne yaparsan hakkını veriyor kilo verdikten sonra azıcık dikkat etsen kilonu da gayet güzel korursun , inşallah hiç geri almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…