- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.461
Allah bizlere yardim etsin.bende bugun esimle tartistim moral bozuklugundan uyyamiyorum
Ya Ponim düşünsene şimdi güçlü bir karakterin tamam karicim sen nasıl istersen karicim diyen bir kocasının oldugunu, nasıl anlaşsın. (Bu arada bu koca tipini hep duydum ama gerçek hayatta hiç karşıma çıkmadı var mı bunun gerçekliğiKız bu nasıl mantık
Hamişler de yapabilir miBirkaç gündür sabahları aç karnına içtiğim kgk bana çok iyi geldi.
Tavsiye ederim, tabi aç karnına içilmesi lazım.
Ben 1 su bardağı ölçü Türk kahvesi içine 1 tatlı kaşığı hindistancevizi yağı, 1 tatlı kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı da tarçın ekleyerek yaptım.
Yağ içeriğinden dolayı bağırsakları hareketlendiriyor
Canım benim, sen o olmadan da güçlü olmayı öğrenmelisin bir an once. Mesajlarından da zaten öyle olduğunu anlayabiliyorum. Başı erkekler eşlerinden ayrılınca çocuklarını da yok sayiyor nedense. Benim babam da annemle ayrıldığından beri görüşmüyor bizimle. Araştırılması gereken psikolojik bir durum bence bu.Bilmiyorum anlamadim
Neden tartistiniz sikma canini sabah duzelirsiniz insbende bugun esimle tartistim moral bozuklugundan uyyamiyorum
Bilmiyorum şöyle kendimi bi bıraksam bi daha toparlayamiycam biliyorum. Ama birakmakta istiyorumyarina iyice uykusuz kalacaksin kaptanim yataga gir uykun gelir ins.
sen niye uyuyamiyorsun canim
Sen yapma canımHamişler de yapabilir mi
Uyku konusundami birak gitsin uyu uykunu al canimBilmiyorum şöyle kendimi bi bıraksam bi daha toparlayamiycam biliyorum. Ama birakmakta istiyorum
Yok canim psikoloji konusundaUyku konusundami birak gitsin uyu uykunu al canim
Sabaha zombi gibi oluruz artikHadi herkes takilsin uykusuzlar klübü olsun
bi kac gundur cok sinirliydi.hetalde islerinden dolayi diyodum.bi kac gundur hava guzel.kizimi bahceye cikartiyorum oynatiyorum.yan komsuda turk.onlarda bahcede ugrasiyollar ama yan tarafa gecmiyorum hic.vay onlar disardayken ben evde durmuyomusum gicik oluyomus bana.Neden tartıştınız canım
Aynenn. 2 küçükle Allah imSabaha zombi gibi oluruz artik
gorumceni mi kafana taktinYok canim bebeklerim uyuyor. Sabah erkenden de uyanıyorlar
Çocuklar küçük ise görüşmeyen babaları anlayabiliyorum, anı ve hatır olmuyor fazla, onun için kolaylıkla silebiliyorlar.Benim babam da annemle ayrıldığından beri görüşmüyor bizimle. Araştırılması gereken psikolojik bir durum bence bu.
Kuru kayisiyla geçirmeye çalışıyorum ya, günde 2-3 tane falan yiyorum ise yarıyorSen yapma canım
Yemeklerin yanında salata yemeye çalış canımKuru kayisiyla geçirmeye çalışıyorum ya, günde 2-3 tane falan yiyorum ise yarıyor
O kadar zor günler geçiriyoruz ki. Burda anlatmadim detaylari kimseyi etkilemek istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun. İsyan etmek istemiyorum ama bu hayattan da koptum resmen.gorumceni mi kafana taktin
aminnn..cokta sabir diliyorumAllah bizlere yardim etsin.
bende duydum ama gormedim hicYa Ponim düşünsene şimdi güçlü bir karakterin tamam karicim sen nasıl istersen karicim diyen bir kocasının oldugunu, nasıl anlaşsın. (Bu arada bu koca tipini hep duydum ama gerçek hayatta hiç karşıma çıkmadı var mı bunun gerçekliği)
Hamişler de yapabilir mi
Canım benim, sen o olmadan da güçlü olmayı öğrenmelisin bir an once. Mesajlarından da zaten öyle olduğunu anlayabiliyorum. Başı erkekler eşlerinden ayrılınca çocuklarını da yok sayiyor nedense. Benim babam da annemle ayrıldığından beri görüşmüyor bizimle. Araştırılması gereken psikolojik bir durum bence bu.
en az 10 gun konusmayiz heraldeNeden tartistiniz sikma canini sabah duzelirsiniz ins
senin sagligin icinde:)))Aynenn. 2 küçükle Allah imuyusam iyi olacak bebeklerimin ruh sağlığı için benimuyumam lazim
Onlarla senin ne ilgin olabilir ki. Normalde de mi böyle kıskançbi kac gundur cok sinirliydi.hetalde islerinden dolayi diyodum.bi kac gundur hava guzel.kizimi bahceye cikartiyorum oynatiyorum.yan komsuda turk.onlarda bahcede ugrasiyollar ama yan tarafa gecmiyorum hic.vay onlar disardayken ben evde durmuyomusum gicik oluyomus bana.
bide tavsanimiz vardi onu yakaladik bugun erkek kardesim istedi onlara verecektik.ben goturup veriyim dedim.daha bi sinirlendi her yere gidiyomusum..halbuki en az 1 aydir kimseye gitmiyom zaten..tipik kiskanc evden cikmami istemeyen koca
allah yardimciniz olsun..herkesin imtihani baska baskaO kadar zor günler geçiriyoruz ki. Burda anlatmadim detaylari kimseyi etkilemek istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun. İsyan etmek istemiyorum ama bu hayattan da koptum resmen.
sende uyumayanlar kulubune hosgeldin:)Of korktugm basima geldi 1 saatir uyancm diye ugrasiyor uyutuyorm salliyorm koyuyotm gene kalkiyor ya iyice uykumu actı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?