Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız bu nasıl mantık
Ya Ponim düşünsene şimdi güçlü bir karakterin tamam karicim sen nasıl istersen karicim diyen bir kocasının oldugunu, nasıl anlaşsın. (Bu arada bu koca tipini hep duydum ama gerçek hayatta hiç karşıma çıkmadı var mı bunun gerçekliği )
Hamişler de yapabilir mi
Bilmiyorum anlamadim
Canım benim, sen o olmadan da güçlü olmayı öğrenmelisin bir an once. Mesajlarından da zaten öyle olduğunu anlayabiliyorum. Başı erkekler eşlerinden ayrılınca çocuklarını da yok sayiyor nedense. Benim babam da annemle ayrıldığından beri görüşmüyor bizimle. Araştırılması gereken psikolojik bir durum bence bu.

yarina iyice uykusuz kalacaksin kaptanim yataga gir uykun gelir ins.
sen niye uyuyamiyorsun canim
Bilmiyorum şöyle kendimi bi bıraksam bi daha toparlayamiycam biliyorum. Ama birakmakta istiyorum

Neden tartıştınız canım
bi kac gundur cok sinirliydi.hetalde islerinden dolayi diyodum.bi kac gundur hava guzel.kizimi bahceye cikartiyorum oynatiyorum.yan komsuda turk.onlarda bahcede ugrasiyollar ama yan tarafa gecmiyorum hic.vay onlar disardayken ben evde durmuyomusum gicik oluyomus bana.
bide tavsanimiz vardi onu yakaladik bugun erkek kardesim istedi onlara verecektik.ben goturup veriyim dedim.daha bi sinirlendi her yere gidiyomusum..halbuki en az 1 aydir kimseye gitmiyom zaten..tipik kiskanc evden cikmami istemeyen koca

Benim babam da annemle ayrıldığından beri görüşmüyor bizimle. Araştırılması gereken psikolojik bir durum bence bu.
Çocuklar küçük ise görüşmeyen babaları anlayabiliyorum, anı ve hatır olmuyor fazla, onun için kolaylıkla silebiliyorlar.
Ama babanın sizinle görüşmemesi farklı geldi bana canım, büyüksünüz sonuçta

gorumceni mi kafana taktin
O kadar zor günler geçiriyoruz ki. Burda anlatmadim detaylari kimseyi etkilemek istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun. İsyan etmek istemiyorum ama bu hayattan da koptum resmen.

Allah bizlere yardim etsin.
aminnn..cokta sabir diliyorum
bende duydum ama gormedim hic
Neden tartistiniz sikma canini sabah duzelirsiniz ins
en az 10 gun konusmayiz heralde
Aynenn. 2 küçükle Allah im uyusam iyi olacak bebeklerimin ruh sağlığı için benimuyumam lazim
senin sagligin icinde:)))

Onlarla senin ne ilgin olabilir ki. Normalde de mi böyle kıskanç

O kadar zor günler geçiriyoruz ki. Burda anlatmadim detaylari kimseyi etkilemek istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun. İsyan etmek istemiyorum ama bu hayattan da koptum resmen.
allah yardimciniz olsun..herkesin imtihani baska baska
Of korktugm basima geldi 1 saatir uyancm diye ugrasiyor uyutuyorm salliyorm koyuyotm gene kalkiyor ya iyice uykumu actı
sende uyumayanlar kulubune hosgeldin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…