Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O kadar zor günler geçiriyoruz ki. Burda anlatmadim detaylari kimseyi etkilemek istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun. İsyan etmek istemiyorum ama bu hayattan da koptum resmen.
Canım kendi psikolojini etkiyecek kadar içine girme bence meselenin.
Allah herkese sadece kendi hayatının yükünü kaldırabilecek kadar sabır, güç vermiş...
Sen sana ve çocuklarına lazımsın, dağıtma kendini şimdiden.

Yok canim psikoloji konusunda
canim fazlaca sorumluluk ustlendin gorumceble ilgili. Allah senden razi olsun iyi niyetin icin:)))
Lakin sanada agir geliyor demekki biraz rahatlamaya calis gorumcen allahin izniyle iyilesir ama sen biraz kendinide coxuklarinida dusun.
Salma kendini ama sikmada icine de atma bize istedigin herseyi anlatki rahatla iyi gecelerguzel uykular
ayyy neye kizacagini sasiran koca.
İs yerindeki sikintilar eve yansidimi bende cok kiziyorum sebeb ariyirlar kizmak icin.
Benimkide karsi balkonda adam varmia balkona cikmayacakmisim aksam ona kiziyordu ki adamin bana baktigi yok balkon yikiyor adan
Hatasini anlar duzelisiniz ins canim

Onlarla senin ne ilgin olabilir ki. Normalde de mi böyle kıskanç
evet cokk...2 gun ust uste disari cikmam gerekse kiyameti kopariyo..annemgile bile gaftada 1 en fazla 2 oda nadir gidebiliyom.kiskancliktan cok bence erkekya sozunu dinlettirmeye calisiyo sozum dinlensin istiyo

Aynenn. 2 küçükle Allah im uyusam iyi olacak bebeklerimin ruh sağlığı için benimuyumam lazim
bi onceki mesjda iyi uykular dedim bide burda diyim yat uyu sabaha daha mutlu uyan canim
Of korktugm basima geldi 1 saatir uyancm diye ugrasiyor uyutuyorm salliyorm koyuyotm gene kalkiyor ya iyice uykumu actı
hosgeldin canim .
Kaldir biraz oynayin geri uyumayi deneyin
aminnn..cokta sabir diliyorum
bende duydum ama gormedim hic
en az 10 gun konusmayiz heralde
senin sagligin icinde:)))
10 gun mu konusmayan taraf senmi esin mi olursun

Ailemle kalıyorum cnm

evet cokk...2 gun ust uste disari cikmam gerekse kiyameti kopariyo..annemgile bile gaftada 1 en fazla 2 oda nadir gidebiliyom.kiskancliktan cok bence erkekya sozunu dinlettirmeye calisiyo sozum dinlensin istiyo
Sende fazla sessizsin bence.
Kendi annene kaç kere gitmene izin veriyorsa onun annesine de o kadar çık...
Kendi ailesiyle altlı üstlü oturduğu için empati yapamıyor galiba

Ne kadar içine girmesemde içindeyim mecburen. Bende kaliyorlar. Baya iyi geldi ilaçlar. Artık yemeğini kendi yiyor. Hatta yemekten sonra mutfağı o topluyor .. ama ister istemez beni psikolojik olarak etkiledi
Canim anlatıp rahatlamayi çok isterim ama takimin ruh sağlığı için anlatmamam daha hayırlı Cocuklarimi da ihmal etmiyim diye galiba kendimi ihmal ediyorum. Bana hiç zaman kalmiyor. Iki küçük çocuk cok zorrrrr. 2. Yi düşünenler dikkat dikkat cocuklariniz 2-3 yaşında ise kesinlikle erteleyin.

o anlamaz hatasini.ne olursa olsun hep hakliyim der.su an cok sinirlendim allahtan ayri yatiyoruz da gormuyorum

Duzelmesine cok sevindim canim.
Ayni evin icinde geecekten zie bir durum.
Keske bastan kv evine goturseydi esin gidip gelip yardim ederdi.

bi onceki mesjda iyi uykular dedim bide burda diyim yat uyu sabaha daha mutlu uyan canim
hosgeldin canim .
Kaldir biraz oynayin geri uyumayi deneyin

10 gun mu konusmayan taraf senmi esin mi olursun
o konusmaz.ben kin tutmuyorum.sinirim gecince eski halime donuyorum.alttan alip ilk konusan ben oluyorum hep
Sende fazla sessizsin bence.
Kendi annene kaç kere gitmene izin veriyorsa onun annesine de o kadar çık...
Kendi ailesiyle altlı üstlü oturduğu için empati yapamıyor galiba
bide gorumcem hergun gelir annesigile .onunda kv kp tr de..kocasinin hic bi akrabasi burda yok...ona gelince kimsesi yok oluyo.bende gercekten kendimden cok odun verdim malesef
Biberleri biraz kozleyip yogurda dogruyorum az baharat kirmizi biber falan koyuyorum canim
anladim canim:)

Bilmiyorum anlamadim

Sıkma canini illaki anliycaktir hatasni

Ne guzel :) kabagi benmkide sevmiyor. Kizartma haric

O kadar zor günler geçiriyoruz ki. Burda anlatmadim detaylari kimseyi etkilemek istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun. İsyan etmek istemiyorum ama bu hayattan da koptum resmen.

Allah kolaylik versin zor gercktn aman dikkat et kendine piskolojni bozma

allah yardimciniz olsun..herkesin imtihani baska baska
sende uyumayanlar kulubune hosgeldin:)

Hosbuldk cnm :) senin koca bosa sinirlenmis yarn anlar hatasni bence barisiraniz

Anaam uykusu dagilmasi demek en az 2 saat benm ona gucum yetermi gece gecee neyseki uyudu tekrar ama benm uykm cop oldu
İste senin uykun gelene kadar oda hafiften yorulacak sana doyacak uyuyacak canim .su an sen uykuya dalana kadar geri uyanacak minnos( ins uyanmaz deliksiz bir uyku ceker)

o konusmaz.ben kin tutmuyorum.sinirim gecince eski halime donuyorum.alttan alip ilk konusan ben oluyorum hep
Hep ilk konuşan sen olduğun sürece o hiçbir zaman hatasını kabul etmeyecek canım.
Aynı yollardan geçtim.
Ne zaman ki bende onun gibi davranmaya başladım, küsmeyi bırakıp özür dilemeyi öğrendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…