- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.481
Canım kendi psikolojini etkiyecek kadar içine girme bence meselenin.O kadar zor günler geçiriyoruz ki. Burda anlatmadim detaylari kimseyi etkilemek istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun. İsyan etmek istemiyorum ama bu hayattan da koptum resmen.
canim fazlaca sorumluluk ustlendin gorumceble ilgili. Allah senden razi olsun iyi niyetin icin:)))Yok canim psikoloji konusunda
ayyy neye kizacagini sasiran koca.bi kac gundur cok sinirliydi.hetalde islerinden dolayi diyodum.bi kac gundur hava guzel.kizimi bahceye cikartiyorum oynatiyorum.yan komsuda turk.onlarda bahcede ugrasiyollar ama yan tarafa gecmiyorum hic.vay onlar disardayken ben evde durmuyomusum gicik oluyomus bana.
bide tavsanimiz vardi onu yakaladik bugun erkek kardesim istedi onlara verecektik.ben goturup veriyim dedim.daha bi sinirlendi her yere gidiyomusum..halbuki en az 1 aydir kimseye gitmiyom zaten..tipik kiskanc evden cikmami istemeyen koca
Kesinlikleaminnn..cokta sabir diliyorum
bende duydum ama gormedim hic
en az 10 gun konusmayiz heralde
senin sagligin icinde:)))
Tadını çıkar canım.Of korktugm basima geldi 1 saatir uyancm diye ugrasiyor uyutuyorm salliyorm koyuyotm gene kalkiyor ya iyice uykumu actı
evet cokk...2 gun ust uste disari cikmam gerekse kiyameti kopariyo..annemgile bile gaftada 1 en fazla 2 oda nadir gidebiliyom.kiskancliktan cok bence erkekya sozunu dinlettirmeye calisiyo sozum dinlensin istiyoOnlarla senin ne ilgin olabilir ki. Normalde de mi böyle kıskanç
bi onceki mesjda iyi uykular dedim bide burda diyim yat uyu sabaha daha mutlu uyan canimAynenn. 2 küçükle Allah imuyusam iyi olacak bebeklerimin ruh sağlığı için benimuyumam lazim
hosgeldin canim .Of korktugm basima geldi 1 saatir uyancm diye ugrasiyor uyutuyorm salliyorm koyuyotm gene kalkiyor ya iyice uykumu actı
10 gun mu konusmayan taraf senmi esin mi olursunaminnn..cokta sabir diliyorum
bende duydum ama gormedim hic
en az 10 gun konusmayiz heralde
senin sagligin icinde:)))
Ailemle kalıyorum cnm
yesil biberli yogurt nasil oluyo canim
simdilik ihtiyacim yok hersey yolundaama aklimda bulunsun lazim olunca bende denerim:)
gecen aplam enistemin fotosunu atti..ekmek pisiriyodukofte yuvarlamis eriste kesmiss
iyi geceler abla.2 saatlik uykuyla duruyosun.
sakin ayrilma yoksa insana bi rahatlama geliyo birakiyo kendini
bebekte onun evladi nasil vicdani rahat ediyosa..yalnizmi kaliyosun yoksa ailenin yanindami
gecmis olsun canim.insalalh duzelirsin hemen
Sende fazla sessizsin bence.evet cokk...2 gun ust uste disari cikmam gerekse kiyameti kopariyo..annemgile bile gaftada 1 en fazla 2 oda nadir gidebiliyom.kiskancliktan cok bence erkekya sozunu dinlettirmeye calisiyo sozum dinlensin istiyo
Biberleri biraz kozleyip yogurda dogruyorum az baharat kirmizi biber falan koyuyorum canimyesil biberli yogurt nasil oluyo canim
Ne kadar içine girmesemde içindeyim mecburen. Bende kaliyorlar. Baya iyi geldi ilaçlar. Artık yemeğini kendi yiyor. Hatta yemekten sonra mutfağı o topluyor .. ama ister istemez beni psikolojik olarak etkilediCanım kendi psikolojini etkiyecek kadar içine girme bence meselenin.
Allah herkese sadece kendi hayatının yükünü kaldırabilecek kadar sabır, güç vermiş...
Sen sana ve çocuklarına lazımsın, dağıtma kendini şimdiden.
Canim anlatıp rahatlamayi çok isterim ama takimin ruh sağlığı için anlatmamam daha hayırlıcanim fazlaca sorumluluk ustlendin gorumceble ilgili. Allah senden razi olsun iyi niyetin icin:)))
Lakin sanada agir geliyor demekki biraz rahatlamaya calis gorumcen allahin izniyle iyilesir ama sen biraz kendinide coxuklarinida dusun.
Salma kendini ama sikmada icine de atma bize istedigin herseyi anlatki rahatla iyi gecelerguzel uykular
ayyy neye kizacagini sasiran koca.
İs yerindeki sikintilar eve yansidimi bende cok kiziyorum sebeb ariyirlar kizmak icin.
Benimkide karsi balkonda adam varmia balkona cikmayacakmisim aksam ona kiziyordu ki adamin bana baktigi yok balkon yikiyor adan
Hatasini anlar duzelisiniz ins canim
o anlamaz hatasini.ne olursa olsun hep hakliyim der.su an cok sinirlendim allahtan ayri yatiyoruz da gormuyorumcanim fazlaca sorumluluk ustlendin gorumceble ilgili. Allah senden razi olsun iyi niyetin icin:)))
Lakin sanada agir geliyor demekki biraz rahatlamaya calis gorumcen allahin izniyle iyilesir ama sen biraz kendinide coxuklarinida dusun.
Salma kendini ama sikmada icine de atma bize istedigin herseyi anlatki rahatla iyi gecelerguzel uykular
ayyy neye kizacagini sasiran koca.
İs yerindeki sikintilar eve yansidimi bende cok kiziyorum sebeb ariyirlar kizmak icin.
Benimkide karsi balkonda adam varmia balkona cikmayacakmisim aksam ona kiziyordu ki adamin bana baktigi yok balkon yikiyor adan
Hatasini anlar duzelisiniz ins canim
Onun hatasında da mı sen gidip özür diliyorsun yanio anlamaz hatasini.ne olursa olsun hep hakliyim der.su an cok sinirlendim allahtan ayri yatiyoruz da gormuyorum
Duzelmesine cok sevindim canim.Ne kadar içine girmesemde içindeyim mecburen. Bende kaliyorlar. Baya iyi geldi ilaçlar. Artık yemeğini kendi yiyor. Hatta yemekten sonra mutfağı o topluyor .. ama ister istemez beni psikolojik olarak etkiledi
Canim anlatıp rahatlamayi çok isterim ama takimin ruh sağlığı için anlatmamam daha hayırlıCocuklarimi da ihmal etmiyim diye galiba kendimi ihmal ediyorum. Bana hiç zaman kalmiyor. Iki küçük çocuk cok zorrrrr. 2. Yi düşünenler dikkat dikkat cocuklariniz 2-3 yaşında ise kesinlikle erteleyin.
Anaam uykusu dagilmasi demek en az 2 saat benm ona gucum yetermi gece geceeTadını çıkar canım.
Uyumuyorsa mıncıkla biraz, ısıra ısıra sev
o konusmaz.ben kin tutmuyorum.sinirim gecince eski halime donuyorum.alttan alip ilk konusan ben oluyorum hepbi onceki mesjda iyi uykular dedim bide burda diyim yat uyu sabaha daha mutlu uyan canim
hosgeldin canim .
Kaldir biraz oynayin geri uyumayi deneyin
10 gun mu konusmayan taraf senmi esin mi olursun
bide gorumcem hergun gelir annesigile .onunda kv kp tr de..kocasinin hic bi akrabasi burda yok...ona gelince kimsesi yok oluyo.bende gercekten kendimden cok odun verdim malesefSende fazla sessizsin bence.
Kendi annene kaç kere gitmene izin veriyorsa onun annesine de o kadar çık...
Kendi ailesiyle altlı üstlü oturduğu için empati yapamıyor galiba
anladim canim:)Biberleri biraz kozleyip yogurda dogruyorum az baharat kirmizi biber falan koyuyorum canim
Bilmiyorum anlamadim
İnşallah. Dikkat ettim bugün.
inşallah canimmm..
İnsallahhh canim. Şu an sabahki kilomla ayniyimBu ne demek oluyor bilemedim
verirsin sen onu hiç kafaya takilacak bir durum yok
cumaya 73 kesin. Ayy bende artık şu 7 leri görsem.
Evett bencedeee
Kesinlikle öyle, mümkün yazmaya çalışıyorum. Elimden geleni yapacagim. Şu an ki kilomla sabah ki kilom ayni. 1 kilo fark olursa durum çok kötü değil, Allah in izniyle cumaya %1 olur
Bi bakayim teşekkür ederim.
Bende brauna bakmıştım biraz ama özellikleri istediğimiz gibi değildi. Tekrar bakayim bende. Çok teşekkür ederim
Bunu da çok merak ettim ablacim. Kopyala yapiyorum hemen. Çok teşekkür ederim.
Benim eşim de aynı. Benim diyetime oda uyuyor. Sadece kabak yaparsam yemez.
Tamam canim. Teşekkür ederim
O kadar zor günler geçiriyoruz ki. Burda anlatmadim detaylari kimseyi etkilemek istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun. İsyan etmek istemiyorum ama bu hayattan da koptum resmen.
allah yardimciniz olsun..herkesin imtihani baska baska
sende uyumayanlar kulubune hosgeldin:)
İste senin uykun gelene kadar oda hafiften yorulacak sana doyacak uyuyacak canim .su an sen uykuya dalana kadar geri uyanacak minnos( ins uyanmaz deliksiz bir uyku cekerAnaam uykusu dagilmasi demek en az 2 saat benm ona gucum yetermi gece geceeneyseki uyudu tekrar ama benm uykm cop oldu
ozur dilemiyorum.anlik bisey soylemem gerekiyosa onu soyluyorum oda ilk ben konustugum icin sonra normale donuyoOnun hatasında da mı sen gidip özür diliyorsun yani
Hep ilk konuşan sen olduğun sürece o hiçbir zaman hatasını kabul etmeyecek canım.o konusmaz.ben kin tutmuyorum.sinirim gecince eski halime donuyorum.alttan alip ilk konusan ben oluyorum hep
hic sanmiyorum ama bakalim ..Sıkma canini illaki anliycaktir hatasni
Ne guzel :) kabagi benmkide sevmiyor. Kizartma haric
Allah kolaylik versin zor gercktn aman dikkat et kendine piskolojni bozma
Hosbuldk cnm :) senin koca bosa sinirlenmis yarn anlar hatasni bence barisiraniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?