- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.501
evettt maalesefallah yardimciniz olsun..herkesin imtihani baska baska
sende uyumayanlar kulubune hosgeldin:)
söz dinlettirmek kıskançlıkla olmuyo ki. Bence bu tarz durumlarda sen ona sık sık bunun için tartışma çıkarmana gerek yok bana sadece neden sinirlendiğini söyle sebebini söyle dediğin gibi mi değilmi sana soyliyim de.evet cokk...2 gun ust uste disari cikmam gerekse kiyameti kopariyo..annemgile bile gaftada 1 en fazla 2 oda nadir gidebiliyom.kiskancliktan cok bence erkekya sozunu dinlettirmeye calisiyo sozum dinlensin istiyo
Insallahhh uyusam uyansam aaa rüyaymış herşey desem.bi onceki mesjda iyi uykular dedim bide burda diyim yat uyu sabaha daha mutlu uyan canim
hosgeldin canim .
Kaldir biraz oynayin geri uyumayi deneyin
10 gun mu konusmayan taraf senmi esin mi olursun
Benim koca modelinden. Ama ben her yolu denedim. Her iki durumda yeri geldi özür de diledim. Yeri geldi anlatmaya çalıştım ama yok olmadı. En son baktim olacak gibi değil haklı olduğum konularda kesinlikle hatasını anlamasini bekledim bekleyene kadar da konuşmadım. Ama normal hayat akışına devam ettim. Aglamadim moralimi bozmadim. 10 gün içinde siniri geçtikçe haksiz olduğunu anlayip konuşuyor duo anlamaz hatasini.ne olursa olsun hep hakliyim der.su an cok sinirlendim allahtan ayri yatiyoruz da gormuyorum
Of of insallahİste senin uykun gelene kadar oda hafiften yorulacak sana doyacak uyuyacak canim .su an sen uykuya dalana kadar geri uyanacak minnos( ins uyanmaz deliksiz bir uyku ceker)
eskiden konusmazdim ilk o konusurduHep ilk konuşan sen olduğun sürece o hiçbir zaman hatasını kabul etmeyecek canım.
Aynı yollardan geçtim.
Ne zaman ki bende onun gibi davranmaya başladım, küsmeyi bırakıp özür dilemeyi öğrendi.
Senin yazdiklarini okurken ayni benim koca dedim. Hic haksiz degildir kendileri . biseye kizar kavga edersek kuser kin tutar konusmaz ben konusana kadar.ozur dilemiyorum.anlik bisey soylemem gerekiyosa onu soyluyorum oda ilk ben konustugum icin sonra normale donuyo
Yanlış pencereden bakmanı sağlıyor eşin.bide gorumcem hergun gelir annesigile .onunda kv kp tr de..kocasinin hic bi akrabasi burda yok...ona gelince kimsesi yok oluyo.bende gercekten kendimden cok odun verdim malesef
Canim yalniz kalacak durumda degillerdi. Biz eşimle zor idare ediyorduk k validem hiç yapamazdi.Duzelmesine cok sevindim canim.
Ayni evin icinde geecekten zie bir durum.
Keske bastan kv evine goturseydi esin gidip gelip yardim ederdi.
Anladim canim ins daha da iyi olur herseyCanim yalniz kalacak durumda degillerdi. Biz eşimle zor idare ediyorduk k validem hiç yapamazdi.
bu sefer konusmuycam kararliyim..evettt maalesef
söz dinlettirmek kıskançlıkla olmuyo ki. Bence bu tarz durumlarda sen ona sık sık bunun için tartışma çıkarmana gerek yok bana sadece neden sinirlendiğini söyle sebebini söyle dediğin gibi mi değilmi sana soyliyim de.
Insallahhh uyusam uyansam aaa rüyaymış herşey desem.
Benim koca modelinden. Ama ben her yolu denedim. Her iki durumda yeri geldi özür de diledim. Yeri geldi anlatmaya çalıştım ama yok olmadı. En son baktim olacak gibi değil haklı olduğum konularda kesinlikle hatasını anlamasini bekledim bekleyene kadar da konuşmadım. Ama normal hayat akışına devam ettim. Aglamadim moralimi bozmadim. 10 gün içinde siniri geçtikçe haksiz olduğunu anlayip konuşuyor du
bi onceki mesjda iyi uykular dedim bide burda diyim yat uyu sabaha daha mutlu uyan canim
hosgeldin canim .
Kaldir biraz oynayin geri uyumayi deneyin
10 gun mu konusmayan taraf senmi esin mi olursun
Ne kadar içine girmesemde içindeyim mecburen. Bende kaliyorlar. Baya iyi geldi ilaçlar. Artık yemeğini kendi yiyor. Hatta yemekten sonra mutfağı o topluyor .. ama ister istemez beni psikolojik olarak etkiledi
Canim anlatıp rahatlamayi çok isterim ama takimin ruh sağlığı için anlatmamam daha hayırlıCocuklarimi da ihmal etmiyim diye galiba kendimi ihmal ediyorum. Bana hiç zaman kalmiyor. Iki küçük çocuk cok zorrrrr. 2. Yi düşünenler dikkat dikkat cocuklariniz 2-3 yaşında ise kesinlikle erteleyin.
Insallah canimm bende cabaliyorum. Belki sormusumdur kusura bakma bebeğin kaç aylık.Sıkma canini illaki anliycaktir hatasni
Ne guzel :) kabagi benmkide sevmiyor. Kizartma haric
Allah kolaylik versin zor gercktn aman dikkat et kendine piskolojni bozma
Hosbuldk cnm :) senin koca bosa sinirlenmis yarn anlar hatasni bence barisiraniz
İnşallah inşallah canim.Anladim canim ins daha da iyi olur hersey
Gercekten onlar gibi yaptıkça düzeliyorlar. E be adam sen bana soylemezsen ben nerden anliycam neye sinirlendigini diyodum. Ama eğer hakliysam kesinlikle artık bekliyorum.bu sefer konusmuycam kararliyim..
gecende soylemistim neye kizdigini sinirlendigini anlamam diye
3 4 gundur sinieliydi
bugun patladi komsular disardayken bizde cikiyomusuz beyfendi ona sinirliymis
Bilmiyorum 4 5 yaş olabilir. Ama eşin yardimci oluyorsa ayrıHosbulduk sen neden uyuymadn kiz
Masallah gene baya duzelmis
Bu mesaj hic iyi gelmedi banaa 2 cocugu nezaman duusunelm
Sadece kendi ailesiyle mı diyalog kurmanı istiyorbu sefer konusmuycam kararliyim..
gecende soylemistim neye kizdigini sinirlendigini anlamam diye
3 4 gundur sinieliydi
bugun patladi komsular disardayken bizde cikiyomusuz beyfendi ona sinirliymis
aynen benimkide kinci.hic biseyi unutmaz kendine yapilani..ama zamaninda gozunun onunde kv den neler cektim ozamanda hic sahip cikmadi..2 sinin yuznden hep sinir krizleri gecirdim.ama hala altli ustluyuz okadar sabirliyimSenin yazdiklarini okurken ayni benim koca dedim. Hic haksiz degildir kendileri . biseye kizar kavga edersek kuser kin tutar konusmaz ben konusana kadar.
Hata bizde ama bu saatten sonra nasil duzelir acaba.
Bide benimki sadece bana da biyle degil birine kizdi mi tama kuser konusmaz. Bekarken abisiyle ayni evde 3 ay kinusmamis kavga etmislerde kinci
oyle soyleyincede kocasi salmasin banane diyo..laf yetismiyoki adamaYanlış pencereden bakmanı sağlıyor eşin.
Görüncen nasıl hergün annesini görebiliyorsa seninde görmek hakkın.
Sende ona bu şekilde söyle.
Mesele kimsesizlik değilki, anne baba özlemi
Bıkmadan yorulmadan söyleyeceksin canım.oyle soyleyincede kocasi salmasin banane diyo..laf yetismiyoki adam
Sabah uyumadigim icin pisman olacagimi bile bile hala oturuyorum sebebsizceHosbulduk sen neden uyuymadn kiz
Masallah gene baya duzelmis
Bu mesaj hic iyi gelmedi banaa 2 cocugu nezaman duusunelm
kac senedir evlisinizGercekten onlar gibi yaptıkça düzeliyorlar. E be adam sen bana soylemezsen ben nerden anliycam neye sinirlendigini diyodum. Ama eğer hakliysam kesinlikle artık bekliyorum.
evet tam oyle. 1 2 tane komsuya bisey demiyo.ama hic arkadas ortamim yok mesela..1 gitsem 2 gitsem 3 cuye hep laf soyler..program yapariz suraya gidelim sunu yapalim 1 giderim 2ciye kiyamet kopar.cok geziyo olurum..oyuzden ayak uyduramiyorum kimseye ortama girmiyorumSadece kendi ailesiyle mı diyalog kurmanı istiyor
Ben mi öyle anladım.
İnsan komşularla da konuşmak ister.
Kendi işe gidiyor konuşup deşarj oluyor.
Bence ona duygularından ve ihtiyaçlarından bahsetmelisin.
Empati yeteneği yok gibi duruyor çünkü, sabırla anlatmazsan anlamaz seni
Bende aynı fikirdeyim.Sabah uyumadigim icin pisman olacagimi bile bile hala oturuyorum sebebsizce
Benim iki buyuk kizin arasi 3 yas evet buyutmek zor oldu ama oyun arkadasligi acisindan cok iyi oldu. Buyuk okula basladigin da ortanca kizim 3 yasindaydi ve anasinifinda ,1. Sibifinda buyuk kizin her etkinligine birlikte katildik cok guzeldi bu yonden de sikinti yoktu.
Ama ucuncu zor oldu. Ortaokula giden kizimin hic bir etkinligine katilamadim yakinda bbebege bakacak kimse olmadigi icin. Buna hala kizar gucenir ortanc kizim mesala. Ablalari bakim acaisindan cok faydali ama odev ders calismakta cok zorlabiyorlar minnosla.
Yani demem oki yas araligi yakin bence daha iyi birlikte buyuyorlar tabi bu bana gore. :))
baya bi icimi doktum hakkinizi helal edin..iyce biraktim kendimi sadece kizim cok etkileniyo onunda etkisi var.sakin sakin hic bi zaman konusamadik.hep bagris cagris.Bıkmadan yorulmadan söyleyeceksin canım.
Bir kere söyleyince anlamadı diye pes edersen daha çok yorulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?