- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.601
İnsan yaşaya yaşaya öğreniyor canım.bu nasil bi dusunce yaa sok oldum..ama iyi lafini vermissin gercekten.
ben kendimi cok ifade edemeyen biriyim malesef.. bi olay felan karsisinda konusacak soyliyce kelime bulamam
Neymis cnm merak ettmBenim 32 aylık ve 4.5 aylık. Oğlumda çok yaşadım uyku problemi. Ne zaman ki gece emmesini kestim o zaman anladim sebebini.
ilk baslarda annesinin sozunden cikamazdi onu dinlerdi hep..en sonunda bi patladim kv ye..annemi babami cagirdim gozu korktu kv nin..o gunden belli problem cikarmadi.ama esime gelince o degismedi hala..
ama olan bize oluyo sagligimizdan oluyoz
bendede troid cikti hep bunlara bagliyorum sebebini uzuntu stres
7 sene oldu bizede.
akilli kadin baska oluyo:))
kimsen olmayincada kotu gercekten.helede cocuk olunca.ama gercekten allahta ona gore veriyo
bi tanidik var.kadinin hic kimsesi yok anne baba kardes akrabaa...5 tane cocugu var 1 er 2 ser yas farkiyla..ama hic kimseyede muhtac olmuyo cocuk konusunda
bencede oyle
cok azmis yas farki.allah yardimcin olsun
Gece emmesi canim.Neymis cnm merak ettm
Haklisin bende esimden yana cok sansliyim oda Allahtan bence, merhametlidir hep yardim etmeye calisir. Tabi kizdigim zamanlar oluyor illaki cok uykucu mesela ama mazur goruyorum artik onlarida. yoksa tekbasima buralarda cocukla cok daha zor olurdu eminim. Allah kimseye cekemicegi biseyi yuklemezmis :)
Annem dedi canım.İyi ki annen eşinin memleketine taşın dememiş
Bizde bazen oleyiz yaGece emmesi canim.kesince düzeldi. 10 dk da bir uyanirdi. Artik azıcık uyuyayim diye ayağıma alır sallaya sallaya uyurdum. Yoksa dermanim kalmazdi.
Kesin şu an uyuyorKızlar hep dert yaniyorm ya cocuktan yok söyle yaramaz boyle durmuyor uyumuyor vs ama deseler 1 gun dinlen gormiceksin duramam ya cok seviyorm cok başkaymis evlat. Uyutuyorum iceri gidip resimlerine videolarina bakip ozluyorum. Esimde diyor az once yanindaydi sevseydin ama oyle olmuyor iste o an enerjini somurunce kiziyorsn vs. Gerci sizde biliyorsnuzdur bu duygulari
Evet canim 4.5 aylık kizim. Çok şükür ona göre daha iyiBizde bazen oleyiz yasallarken uyuyp kaliyorm bide. Daha baya var benim rahatlamama hayirlisi baklm. Kucuk kız mi cnm o farkli mi suanda
Yavaş yavaş canımaslinda benimde kendimi gelistirmem lazim boyle pskoloji kitaplari felan okusa iyi olucak.bazen burinden guc aldigim zaman cok iyi geliyo.sonra sonra tekrar basa sariyorum.su an sizinle konusunca bi guc geldi sanki daha iyi hissetim.ama bu sozun beni kendime getirdi sanki cok sagol:)
Sabah uyananlar bence hiç geçmiş yapmasinAnacim bi susun yaaa, gece gece ne oldunuz
Öyle gecmis okuyorum :))
bendede boyleBen kolay kolay konuşmam canım
Son damlanin bardağı taşırması lazım
hep ozenmisimdir boyle insanlara..sonra icim.icimi yemesindense lafi soyler rahatlarim..ama bende yokkkYok her fırsatta da ben, bana laf sokan olursa cevabımı veririm derim eşime. Sonra cevap verince sıkıntı çıkmaz. Cevap vermezsem kendi kendimi yerim bana zarar
malesef:)İnsan yaşaya yaşaya öğreniyor canım.
Ağzımı açıp adımı söyleyemezdim üniveristeyi bitiripte evlendiğimde (23 yaş) ama haksızlık ve adaletsizlikler öğretiyor herşeyi insana
ne guzel sanslisin gercektenNeymis cnm merak ettm
Haklisin bende esimden yana cok sansliyim oda Allahtan bence, merhametlidir hep yardim etmeye calisir. Tabi kizdigim zamanlar oluyor illaki cok uykucu mesela ama mazur goruyorum artik onlarida. yoksa tekbasima buralarda cocukla cok daha zor olurdu eminim. Allah kimseye cekemicegi biseyi yuklemezmis :)
Eski defterler açıldıAnacim bi susun yaaa, gece gece ne oldunuz
Cok merak ettim. Gerçekten sen faydasini gördün mü.Yavaş yavaş canım
Önce videoları izle, düşünce yapımı şekillendir, gerisi yavaş yavaş gelir
Ya karşımda bana laf soktuğunu anlayip sessiz kalamiyorum. Bilemedim şu an iyi mi kötü mübendede boyle
hep ozenmisimdir boyle insanlara..sonra icim.icimi yemesindense lafi soyler rahatlarim..ama bende yokkk
malesef:)
bende evlendikten sonra acildim.
bitane yegenim var 15 yasinda cok cok sessiz.
kiziyorum ona biraz konus kendini ifade et yoksa ilerde cok uzulursun ezilirsin diye
ne guzel sanslisin gercekten
ama.oda sansliki esin icin tr de kalip ailene hasret yasiyosun.bunu kabul etmissin
aynene canim cok iyi bilirim bende:))Kızlar hep dert yaniyorm ya cocuktan yok söyle yaramaz boyle durmuyor uyumuyor vs ama deseler 1 gun dinlen gormiceksin duramam ya cok seviyorm cok başkaymis evlat. Uyutuyorum iceri gidip resimlerine videolarina bakip ozluyorum. Esimde diyor az once yanindaydi sevseydin ama oyle olmuyor iste o an enerjini somurunce kiziyorsn vs. Gerci sizde biliyorsnuzdur bu duygulari
allahtan baban karsi cikmisAnnem dedi canım.
Babam da göndermem, boşanın dedi
icimizi doktuk rahatladik ablaaAnacim bi susun yaaa, gece gece ne oldunuz
insalalh abla..Yavaş yavaş canım
Önce videoları izle, düşünce yapımı şekillendir, gerisi yavaş yavaş gelir
bencede yoksa sadece dertlerimizi okuycaklar:))Sabah uyananlar bence hiç geçmiş yapmasin
Ben videolara yeni başladım canım, kişisel gelişim ve iletişim üzerine çok fazla kitap okudum, daha çok kitaplardan öğrendim ama şimdi videolar var, sayfalarca kitapta bulacağın bilgileri birkaç defa dinleyip yerleştirmek daha iyi oluyor..Cok merak ettim. Gerçekten sen faydasini gördün mü.
bende sorcaktimCok merak ettim. Gerçekten sen faydasini gördün mü.
bence iyi yapiyosun ozendim sana su an:))kac yasindasinYa karşımda bana laf soktuğunu anlayip sessiz kalamiyorum. Bilemedim şu an iyi mi kötü mü
benimde kitap alma sansim cok yoktu anc atr ye gidersem..bide bilemezdil nasil kitap alcamiBen videolara yeni başladım canım, kişisel gelişim ve iletişim üzerine çok fazla kitap okudum, daha çok kitaplardan öğrendim ama şimdi videolar var, sayfalarca kitapta bulacağın bilgileri birkaç defa dinleyip yerleştirmek daha iyi oluyor..
Doğrusunu yapıyorsun canım.Ya karşımda bana laf soktuğunu anlayip sessiz kalamiyorum. Bilemedim şu an iyi mi kötü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?