Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr size kaç kere aycangülün topiğini takip edin dedim..vallahi billahi bacağımda alınacak tüy kalmadıister inanın ister inanmayın..kendisine şimdi bir teşekkür mesacı aticimm...

aaaaa bende aycangülün topiğini takip ediyorum hatta biraz önce kıl-tüy işim bitti ama bende bittim yahu 1 saat koşu yaptığımda bile ben bu kadar çok yorulmuyorum bendede azalma ve incelme oldu ama abartılacak kadar değil bu galiba benden kaynaklanıyo çünkü benim adet problemim var seyrek adet oluyorumda

evet kızlar tadilat ve temizlik bitti tabi bende bittim size sıkıntımdan yediğim şeyleri söylesem ahanda böyle olursunuz ama dün itibariyle sıkı bi diyete başladım ve kararlıyım buraya gelip hergün menümü yazcam çünkü siz olmadan başaramıyorum
Dünkü menüm
kahvaltı 3,5 yk müsli ve 1 sb sütü karıştırıp yedim 1 ceviz
ara 2 salatalık
öğle 1 sb kadar yoğurt,3 tane turşu,4 domates,2 salatalık
ara 1 elma
akşam 1 sb kadar yoğurt,2 turşu,2 domates,2 salatalık
ara 1 bardak süt

Bugünkü menüm
kahvaltı 1 dilim çavdarlı ekmek,1 tk pekmez,1 ceviz,1 kk peynir,5 zeytin,3 domates
ara 1 sb yoğurt ve 1 portakal
öğle 1 tabak kabak,yoğurt,turşu,2 yk pilav
ara 1 avuç leblebi,1 elma
akşam 2 tabak tavuklu bezelye (yağsız) ,1yk pilav,1 ince dilim havuçlu-tarçınlı kek,yarım sb süt,yoğurt,2 tane turşu

Bu ara turşuya taktım neyseki kilo aldıran birşey değil bu gece bizim sular kesilcekmiş kızlar taaaaaaa cuma günü gelcekmiş buradan İZSUyu saygı ile selamlıyorum

evet canım 3-4 ay evvel sadece 1 kere kullanmıştım klomen hani bebek filan olsun diye, ama sonra dr a gitmek bana stres yaptığı için devam etmedim, soğan suyu kürü yapıyorum şimdi , bitkisel yollardan devam ediyorum hopiş, belki dediğin gibi ozaman içtiğim klomenin etkisidir, geçermi acaba kendiliğinden seninki nasıl geçmişti?
ayy insan böyle bişey olunca daha beter depresyona giriyor, 400 tl yi çöpe atılan bir makinaya harcadım diye tüh yaa şimdi alacağınız makina size 400 lira daha fazlaya mal olacak
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr size kaç kere aycangülün topiğini takip edin dedim..vallahi billahi bacağımda alınacak tüy kalmadıister inanın ister inanmayın..kendisine şimdi bir teşekkür mesacı aticimm...

ayyy bende merak ettim nasıl bulucaz onu bi link versene hopişim hani yüzdeki tüyler için filan da etkili mi?

Gülşekercimm menulerın guzel ma bencede tursuyu baya kacırmıssın bende cok severım evet kılo aldırmıyo ama tuzlu oldugu ıcın vucutta su toplıyo gunde 1 ogunde tuketebılırsın belkı ama her ogunde fazla olmus cnm dıkkat et derımmm...

Yaaa Hopııss ben du aycangulu anlayamadım mantıgı ne bıraz bahsedermısın musaıt oldugunda...

Eyyyy topıgın guzel nadıde cıceklerııı Hopısın yıllardır acmasını bekledıgı orkıdeler kadar degerlı cancazlarımm Hepicinize GÜNAYDINLARRRR

Ayyy dünn ofıste temızlık vaardı dogru durust gelemedım kadını temızledı benmı anlamadım ınsanın ıcı rahat etmıyor yahuuu...Eve yuruyerek gıtmeye usenmeye basladım cunku gene gec cıkmaya basladık Bende ıs yerınden cok dert yanmaya basladım eddada ayrılmadan once boyleydı hdı bakalım hakkımda hayırlısı...Bu arada EDDA nerelerde yahuuu ...

Dünkü Menum;

Sabah;

1 dılım ekmek
1 tk bal
1 bardak bıtkı cayı
yarım elma

Öğlen;

2 dılım ekmek
2 dılım salam
kk buyuklugunde beyaz beynır
2 dılım domatesten yepılmıs sand.

Ara;

2 grısını
1 pıkolata

Ara;

1 dılım ıncecık kek

Akşam;

1 kepce pılav
az tvuk gogusu
yarım tbk corba

günaydın güzeller nasılsınız bakalım,bende durumlar rutin karnım belim ağrıyo regl sebebiyle ( hopişim aycangülü nasıl takip edeyim ben her regl bitimi giderim ağdaya bir ay temiz gezerim aslında bacaklarımda deneyebilirim bahsetsene azıcık :44:
yasemin polipte olabilir cnm sen gönlünü bozma ama bende öyle olmuştu bebek düşünmeye başlayınca birden ortaya çıktı ara lekelenmelerim çoktu ayy çekmediğim kalmadı

dünki menüm ;
sabah 07:30
1 yumurta
1 minik domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
beyaz peynir

ara 10:15
2 kuru kayısı
5 fındık

öğle 13:30
1 kase çorba
1 koca tabak salata
2 lokma ekmek

ara 15:30
1 eti cin
4 tane çubuk kraker

akşam 19:00 (geç kaldı biraz)
1 yk pilav
5 yk taze fasülye
3 lokma tavuk

her ne kadar diyetisyenin verdiği listeye uyamasamda ara öğünlerde yediklerim onun verdikleri söyleyeyimde kızmayın

Günaydııııınnn, tontonlarım, ponponlarım, minnoşlarım nasılsınız?
Ben bu sabah itibari ile temizlik hastalığı oldum, geldim bir anda masamı, çevremi hertarafı temizleyip toplayasım geldi nedense, masamın üzerinden içinden birsürü çöpler çıktı
sonra gittim burdakilerin çay içtikleri bardakları gördüm ayy dedim ne iğrenç bunlar yaa ben hayatta içmem o bardaklarla ne biçim adam bunlar dedim bigüzel çamaşır suyuna koydum bardakları tabakları kaşıkları filan, şöyle bi ortalığı topladım, şimdide benim ofisi bi viledalıyım diyorum ama bakalım onu yapacakmıyım

Nagişcim bende regliyim sanırım geçen ayda böyleydi nedense artık ilk 3-4 gün sürünüyor böyle, sonra coşuyor, regl sistemim değişti ya, ama neyseki önemli bişey değildir diyorsunuz içim rahatlıyor, bencede geçici bir durumdur heralde vucut hamile kalınca regl olmuyor ya, benimkide hazırlık yapıyor heralde
Ayrıca menündeki şu ara öğünlerde beni gülmekten öldürüyor, ara öğün dışı herşey kafana göre eti cinler filan, ama ara öğün diyince dr ne diyosa o alemsin kız

Mursh canım benim günaydın, oh bu negüzel pozitif bir sabah mesajıydı orkideler çiçekler filan
menülerin güzel ama pilav filan olmasa iyiymiş

Hopiş ablam günaydınların en güzeli senin olsun bekliyoruz linki valla yahu kadın dediğin kılsız tüysüz şeftali gibi olur anam bu ne halimiz ya, heryerimizden bişey fışkırıyor, ne biçim bayanız biz

Selam beybiler,

dün gece 3 - 4 saat ya uyuduum ya uyumadım bu gün pert durumdayım.... Sözle çalıştım ama rüyada olabilir emin değilim....

Günaydın kızlar, kaç gündür depresyonda gibiyim, kendimi çok kötü hissediyordum, zayıflamak bile mutlu etmiyordu beni ama şimdi çok şükür iyiyim ve geldim güzel takımıma Sabah tartıldım 70.5 çıktım artık 60'lı rakamları görmek istiyorum

Şu aycangülün topiğini ben de takip edicem, lazer günlerimi ona göre ayarlarım.

Nasıl kasvetli hava var ya, insanın içi daralıyor.

Bugünkü sabah kahvaltım
1,5 dilim kepek ekmeği
2 yumurta
Çok az kaşar peynir
Yarım saat yürüyüş.

bende baktım aycangüle reglim 15inde bitiyo 18i bana uyuyo ağda için inş uyabilirim denicem sonuçta ayda 2 sefer tarih vermiş birinden biri uyar helede bikini bölgesi dışında heryer için çok rahat denenebilir :44:

nagiş link gönderebilir misin, ben de bakayım lazer randevumu ona göre ayarlayayım, bıyıklarım bitmiyor ya uzadıkça uzuyor. diğer tüyler bitti sayılır ama bıyık hala aynı

nagiş link gönderebilir misin, ben de bakayım lazer randevumu ona göre ayarlayayım, bıyıklarım bitmiyor ya uzadıkça uzuyor. diğer tüyler bitti sayılır ama bıyık hala aynı

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

al cnm benim hemen uygulayın bekarlar valla benim gibi takıntılıysanız evlenince dah bir dert oluyo kıl tüy
hadi bakalım bu yaza hem zayıf hemde mis gibi temiz girelim (hopişin sayesinde )
ben kesin uygulucam helede bıyıkta falan sonuçta masrafsız emeksiz zaten yaptığımız şeyin tarihini ayarlıcaz

efferin kız..benden önce bulmuşsun linki:13:ayda iki kere tarih veriyo aycangül ve birinden biri muhakkak size uyar canlarım..bence deneyin , pişman olmayacaksınız..ben çok memnunum , vallahi epilasyona gitsem bu kadar güzel sonuç alacağımı tahmin etmezdim..

bugün belim çoook kötü canlar..dün ağır kaldırdım ve anında belim tutuldu..kas gevşetici aldım oturuyorum..inşallah yarına kadar düzelirim , yarın spor günü netekim..

1.ALTERNATİF

09 Mayıs 2012 Çarşamba, saat 07:00'den
10 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 20:11 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

2.ALTERNATİF

18 Mayıs 2012 Cuma, saat 15:05'den
20 Mayıs 2012 Pazar günü saat 13:35 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

Bu tarıhlerı vermıs benım lzer epılasyon randevum 26 sında denk dusmedı sankı

günaydınlar bende klomen kullananlardanım hemde 3 paket

günaydınlar bende klomen kullananlardanım hemde 3 paket

ayy kızlar çok fena tatlı krizindeyim, 5 tane çikolata aldırıcam zor tutuyorum kendimi, 1-2 tane kesmez asla akşama kadar yine canım çeker biliyorum. elma var ama gözüm görmüyor , tatlı bisküvide gözüme sevimli gelmiyor, sadece çikolata aşeriyorum regl sebebiyle beni biri hizaya getirsin yoksa çok fena yiycem

Selam beybiler,
dün gece 3 - 4 saat ya uyuduum ya uyumadım bu gün pert durumdayım.... Sözle çalıştım ama rüyada olabilir emin değilim....
Allah iyiliğini versin yaa topiğimizin gökkuşağı sensin ha, hergün değişik bir muhabbet bide esprili ay abim olsa seni alıcam yaa
canım varya bende haftasonu öyleydim durduk yere bi depresyona girdim cumartesi ve pazar günüm rezil gibi geçti sabahtan akşama kadar yattım ve her yatışımda da uyudum çok ilginçti, nerden gelddi bana okadar uyku anlamadım, sonra pazar akşama doğru kendiliğimden iyileşiverdim, sıyırdıkmı nedir
nagiş sağol canım yaa, hopiş mausuna pil alana kadar bizim tüyler uzayıp mağara kadınına dönerdik heralde baksana belide ağrıyor çıkamazdı dışarı filan
bugün belim çoook kötü canlar..dün ağır kaldırdım ve anında belim tutuldu..kas gevşetici aldım oturuyorum..inşallah yarına kadar düzelirim , yarın spor günü netekim..
Allah şifa versin hopişim, inşallah ilaçlar etki eder, yav dikkat etmeden haldır huldur iş yapıyoruz bende yapardım öyle çok, ama şimdi aman bebek memek olur diye öyle hareket etmiyorum

bende müsait olunca okiyim bakim neye göre veriliyormuş bu tarihler, yani o tarihler herkese uyuyormu acaba, yoksa kişiden kişiye değişiyormu okuyimde meraklarım geçsin. sağol canım.

günaydın kızlar nasılsınız bizim merdivenler dün bitti artık arasıra burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…