- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.561
ayyy pazara cıkmam lazımm ama usenıyorum ....Ne labılırım bu mevsımde pazardan kı.Semnızotu alıcam marul alıcam mantar alıcam meyve alıcam aklıma baska bısey gelmıyo
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr size kaç kere aycangülün topiğini takip edin dedim..vallahi billahi bacağımda alınacak tüy kalmadıister inanın ister inanmayın..kendisine şimdi bir teşekkür mesacı aticimm...
evet canım 3-4 ay evvel sadece 1 kere kullanmıştım klomen hani bebek filan olsun diye, ama sonra dr a gitmek bana stres yaptığı için devam etmedim, soğan suyu kürü yapıyorum şimdi , bitkisel yollardan devam ediyorum hopiş, belki dediğin gibi ozaman içtiğim klomenin etkisidir, geçermi acaba kendiliğinden seninki nasıl geçmişti?açlıktaaaaaaaaaaannnn..
..klomen falan kullandınmı hiç???ben klomenden sonra öyle lekelenme tarzı olmuştum..yaw bizim makinada 6 senelik ama gel gör ki hergün 2-3 posta çamaşır yıkamaktan genç yaşında perti çıktı.eşim aslında yaptırma taraftarı değildi , yeni alalalım dedi ama benim nedense cimrilik damarım kabardı ve yaptıralım dedim ..sonuç:değişen bişey yok.. yani olan bizim 400 yetaleye oldu.. .
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr size kaç kere aycangülün topiğini takip edin dedim..vallahi billahi bacağımda alınacak tüy kalmadıister inanın ister inanmayın..kendisine şimdi bir teşekkür mesacı aticimm...
bende baktım aycangüle reglim 15inde bitiyo 18i bana uyuyo ağda için inş uyabilirim denicem sonuçta ayda 2 sefer tarih vermiş birinden biri uyar helede bikini bölgesi dışında heryer için çok rahat denenebilir :44:
nagiş link gönderebilir misin, ben de bakayım lazer randevumu ona göre ayarlayayım, bıyıklarım bitmiyor ya uzadıkça uzuyor. diğer tüyler bitti sayılır ama bıyık hala aynı
efferin kız..benden önce bulmuşsun linki:13:ayda iki kere tarih veriyo aycangül ve birinden biri muhakkak size uyar canlarım..bence deneyin , pişman olmayacaksınız..ben çok memnunum , vallahi epilasyona gitsem bu kadar güzel sonuç alacağımı tahmin etmezdim..http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
al cnm benim hemen uygulayın bekarlar valla benim gibi takıntılıysanız evlenince dah bir dert oluyo kıl tüy
hadi bakalım bu yaza hem zayıf hemde mis gibi temiz girelim (hopişin sayesinde )
ben kesin uygulucam helede bıyıkta falan sonuçta masrafsız emeksiz zaten yaptığımız şeyin tarihini ayarlıcaz
açlıktaaaaaaaaaaannnn..
..klomen falan kullandınmı hiç???ben klomenden sonra öyle lekelenme tarzı olmuştum..yaw bizim makinada 6 senelik ama gel gör ki hergün 2-3 posta çamaşır yıkamaktan genç yaşında perti çıktı.eşim aslında yaptırma taraftarı değildi , yeni alalalım dedi ama benim nedense cimrilik damarım kabardı ve yaptıralım dedim ..sonuç:değişen bişey yok.. yani olan bizim 400 yetaleye oldu.. .
açlıktaaaaaaaaaaannnn..
Selam beybiler,
dün gece 3 - 4 saat ya uyuduum ya uyumadım bu gün pert durumdayım.... Sözle çalıştım ama rüyada olabilir emin değilim....
canım varya bende haftasonu öyleydim durduk yere bi depresyona girdim cumartesi ve pazar günüm rezil gibi geçti sabahtan akşama kadar yattım ve her yatışımda da uyudum çok ilginçti, nerden gelddi bana okadar uyku anlamadım, sonra pazar akşama doğru kendiliğimden iyileşiverdim, sıyırdıkmı nedirGünaydın kızlar, kaç gündür depresyonda gibiyim, kendimi çok kötü hissediyordum, zayıflamak bile mutlu etmiyordu beniama şimdi çok şükür iyiyim ve geldim güzel takımıma Sabah tartıldım 70.5 çıktım artık 60'lı rakamları görmek istiyorum
nagiş sağol canım yaa, hopiş mausuna pil alana kadar bizim tüyler uzayıp mağara kadınına dönerdik heralde baksana belide ağrıyor çıkamazdı dışarı filanhttp://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
al cnm benim hemen uygulayın bekarlar valla benim gibi takıntılıysanız evlenince dah bir dert oluyo kıl tüy
hadi bakalım bu yaza hem zayıf hemde mis gibi temiz girelim (hopişin sayesinde )
ben kesin uygulucam helede bıyıkta falan sonuçta masrafsız emeksiz zaten yaptığımız şeyin tarihini ayarlıcaz
Allah şifa versin hopişim, inşallah ilaçlar etki eder, yav dikkat etmeden haldır huldur iş yapıyoruz bende yapardım öyle çok, ama şimdi aman bebek memek olur diye öyle hareket etmiyorumbugün belim çoook kötü canlar..dün ağır kaldırdım ve anında belim tutuldu..kas gevşetici aldım oturuyorum..inşallah yarına kadar düzelirim , yarın spor günü netekim..
1.ALTERNATİF
09 Mayıs 2012 Çarşamba, saat 07:00'den
10 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 20:11 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
2.ALTERNATİF
18 Mayıs 2012 Cuma, saat 15:05'den
20 Mayıs 2012 Pazar günü saat 13:35 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
Bu tarıhlerı vermıs benım lzer epılasyon randevum 26 sında denk dusmedı sankı
açlıktaaaaaaaaaaannnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?