Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bİ KACAK DAHA GE4LDİ HANIMMMMMM

Allahım sabahın 7 sınden berı form acık bı turlu yazma tesebbusunde bulunamadım .Bi ara zamanım oldu ama o kadar uykusuzdum kı kendımı ofıstekı kanepeye zor attım kımsecıkler yokken ofısde accucuk kestırdım ıyı geldı.Şimdş mıllet tooplanmadan benımde ısler koyulasmadan yazayım azcucuk dedım...

Evet dogum gunu cocugu modunda sımarıklıklarım devam edıyor ( menulerım konusunda) Bu aksam yemek yemeyerek ve eve yuruyerek gıderek aradakı farkı kapatma arzusundayım.Şayet haftaya bugun kontrolum var ve kendımı hıc zayıflamıs gıbı hıssetmıyorum bu haftayı cok ıyı degerlendırmelıyım ...Bıde 1,5 ay sonr kankımın yegenın sunnetı var ona gıtmeden kendıme cekı duzen vermem gerek :18:

Bu arada ıyı kaynasmıssınız hopısınnn motıvasyonu tam bı edda ve fulya eksık onlarda gelırlerse ıns masallah takımımızı kımsecıkler tutamaz valla

Güzel bi geri dönüş yapalım mursh verelim şu kiloları ya sıktı artık düşünmesi bile beni

En çok çocukların tükettiği cipsler, tehlike saçıyor. Yüzde 13'ü yağ olan cipsten her gün bir paket yiyen, 1 yıl içinde 5 litre yağ içmiş gibi oluyor.

[
kıs onlar form tutmaya geliyolar bacııımmmmm..yoksa dertleri zayıflamak falan değil yanii..bizim spor salomumdada var, valla bugün az kaldı soracağudum bacım sen niçin geliyosun buraya diye...aslında cevabı biliyorum bilmesine ama uyuzluk deelmii

vah vahhhh..derli arkadaşım benimm

oooo mesacımı almışsın hatunnulen dünden beri bi gelemedin topiğe yahuue altta nikin gözükmese murç yoğun diyeceğüdüm ama ..herneyse bunada şükür...kaçaklar yavaş yavaş geliyolar..

En çok çocukların tükettiği cipsler, tehlike saçıyor. Yüzde 13'ü yağ olan cipsten her gün bir paket yiyen, 1 yıl içinde 5 litre yağ içmiş gibi oluyor.
ben çocuklarıma cips almam ama sağolsun babaları alır ve hep birlikte karşımda yerler..e onlar yerken bende alıyorum tabii...beni obez yaptı sıra çocuklarda ..hatalı üretim

.Düşüncen Konuşmana, Konuşman Hareketine, Hareketin Kaderine Yansır.. Güzel Düşün, Güzel Yaşa.....

Selamlar herkese, sonunda gelebildim, fuardan sonra işler bir yoğun bir yoğun, çatacak yer arıyorum ((( yorgunluktan resmen geberiyorum, tek tatil günümde büyükçekmecedeydim, ertesi gün iş ve geç çıkıyorum işten, çok yorgunum, iş yerinde de yazmaya fırsat bulamadım ama ara ara okudum yazdıklarınızı.

Diyeti soracak olursanız iyi çok şükür, alıştı bünye artık..

Buralardayım artık, işler azıcık beklesin yaz geldi zayıflamam lazımmmmm

selam kankişler :))
napıyonuzz
benim bugün misafirim vardı gelemedim habersiz aradıki 2 saat sonra geliyom gel sen beni gör düştüm ortalıga evi süpür sil topla tuvalet banyo yıkaa
birşeyler hazırla
zar zor yetiştim

yarında adliyeye gitcem kızlar sanırım orada internet kısıtlı eger öyle olursa ben çalışırken malesef gündüz giremicem ((
ozamanda telefonuma internet paketi almayı düşünüyom ozaman girebilirim sanırım

bugünkü menüm

Sabah kahvaltı yok

ara yok

öğle 1 poğaça
fasulye tava
rus salatası
tatlı olarak muhalebi
çay

ara yok

akşam yok

Günaydın arkadaşlar,
yahu bu yaz geldi dondurma derdi sardı birçoğumuzu, sanki yemek mecburi gibi illa yemek istiyor insan, eh bide benim tombul kocam evi dondurmasız bırakmayınca al başına belayı önceleri akşam 8 gibi filan geliyordu şimdi bide yarım saat erken geliyor sporda yapamadım kaç zamandır ama artık beklesin napim, ben yemekhane müdürümüyüm yahu, önce spor sonra yemek yapmak artık öyle karar aldım

ayy bugünde bir sosyetik biryerde müşteriye gidicem tanışmak için, bide yemyeşil giyindim, adam diycekki "türbeler genel müdürlüğünden mi geliyorsunuz hanımefendi?"

günaydınnnn kızlarr,
bende durumlar rutin oğlum sabah çok ağladı servise binmemek için akşam inmicem diyo sabah binmicem (( bide dün akşam çok hırçındı herşeye ağladı ilk 15 gün normalmiş ama insan düşünmeden edemiyo
dün ki menümü arz edeyim ;

saba 07:30
yarım yumurta
1 d.ekmek
azıcık peynir

ara 10:00
1k incir
1k kayısı
5fındık

öğle 12:20
ıspanak (iğrençti)
cacık
çorba

ara 15:00
2eti cin (aralarında epey zaman var)
sayısını bilmediğim kadar fındık

akşam 18:00
sadece çilek yedim

toplamda 20 dk yürüyüş,30 dk eliptik bisiklet,10 dk yer hareketleri ama belim için
3 lt su içmişimdir ama 3ünde regl olmam gerekirken hala olmadığım içinmidir nedir tartı 66,5 i aşağı inmiyo akıldı

hoşgeldin nagişim, ayy kıyamam minişe yaa, tüh ilk gün ne güzeldi şimdi zorluyor biraz desene, ama geçiciymiş Allahtan bu durum bak 2 hafta sonra bitecek inşalah. dünkü menün güzel ama kuruyemişleri filan biraz abartıyorsun şekerim bende de yeni bir hastalık oluştu akşamları illaki 1-2 tane kandil simidi yeme krizim tutuyor neden acaba ya, ayy bide hoşuma gidiyor sormayın, A-101 den almıştım okadar güzel ki abonesi oldum artık çok lezzetli, varsa yakınlarınızda alın mutlaka. tv izlerken onu yiyorum kendimi bi havaya sokuyorum keyif saatim diye, bide bitmesin diye azıcık azıcık ısırıyorum

ohhh diyene bak kandil simitinde ki yağı biliyomusun sen
valla cnm şaka bir yana diyetisyene boşuna 50 tl verdim bildiğim şeyleri söyledi durdu artık diyet modundanda sıkıldım diyetteyim falan demicem artık off off
gerçi 6 kg kadar verdim annem daha verme diyo sen anlamıyosun ama çok fark etmiş diyo kupkuru kalırmışım olmazmış

:) haklısın o susamlarda ne kaloriler var kimbilir, ama ben sporu boşlayınca yemek yerkende üzülmüyorum, spor yaparken diyorumki "ayy ne yerim nede böyle yorulurum" diyorum o yüzden bi dondurma yiyecek olsam off diyorum yarım saatlik hızlı yürüyüşe bedel bu boşver yeme diyorum.
anneler böyle yaa hep kupkuru kalırsın çirkin olursun derler benimkide öyle benim bide yüzümde zayıf, korkuyorum çirkin olurum diye bu sefer, beni canevimden vuruyor

Günaydın kızlarr

Herkese super bır ÇARŞAMBA olsun ...

Dün eve yuruyerek gıttım ve aksam sadece cacık yedım bıde 1 kasık dondurma.Daha kahvaltımı yapmadım pazara cıkıcam bırazdan alacaklarım var ...

Nagıscımm senın zaten cok az kılon kaldı dedıgın gıbı sakın sakın gıt panıkleme derım...

Günaydın kızlar, işler yine yoğun ama yine de geldimmm burdan uzaklaşınca biraz ölçüyü kaçırıyorum herkes iyi umarım.

Sabah babama sinirlendim kahvaltı yapmadım çıktım evden hemen geldim ofise, kadın budu köfte vardı 1 tane yedim, 5 adette fındık ve 1 meyve suyu içtim.

Geçen cuma yaptığım kaçamaklardan sonra hala aynı kilodayım sanırım bu hafta veremicem...

ooo ye bakalım hatun yee..afiyet olsun , löp löp löp yağ olsunnihahahaaaaaaaaaaa

graphige güzel dileklerimi sunduktan sonra topiğimede kacaman bie MERHABAAAAAAAAAAAA....güzel bir gün olsun hepimize...bugün 4 gün erken regl oldum bacılarım , şaşırdım..hiç şaşmazdı yaw:44:..sonra efendim benim küçük aşkitom 1 seneden beri açmasını dört gözle beklediğim orkidemin açmış bütün çiçeklerin yoldu..sonra efendim bikaç ay önce 400 tl verip yaptırdığım çamaşır makinam yine bozuldu..benden haberler bu kadar canlar..

Slm kıZlar buraya zaman ayıramıyorum .her sabah 1saat yürüyûş ardından hoca eşliginde hareketler yapıyoruz ardından simit çay ikramı oluyor çok yoruluyoruz gece bacak agrısından uyuyamadim ama kilom halen 98

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…