- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.521
Bİ KACAK DAHA GE4LDİ HANIMMMMMM
Allahım sabahın 7 sınden berı form acık bı turlu yazma tesebbusunde bulunamadım .Bi ara zamanım oldu ama o kadar uykusuzdum kı kendımı ofıstekı kanepeye zor attım kımsecıkler yokken ofısde accucuk kestırdım ıyı geldı.Şimdş mıllet tooplanmadan benımde ısler koyulasmadan yazayım azcucuk dedım...
Evet dogum gunu cocugu modunda sımarıklıklarım devam edıyor ( menulerım konusunda) Bu aksam yemek yemeyerek ve eve yuruyerek gıderek aradakı farkı kapatma arzusundayım.Şayet haftaya bugun kontrolum var ve kendımı hıc zayıflamıs gıbı hıssetmıyorum bu haftayı cok ıyı degerlendırmelıyım ...Bıde 1,5 ay sonr kankımın yegenın sunnetı var ona gıtmeden kendıme cekı duzen vermem gerek :18:
Bu arada ıyı kaynasmıssınız hopısınnn motıvasyonu tam bı edda ve fulya eksık onlarda gelırlerse ıns masallah takımımızı kımsecıkler tutamaz valla
kıs onlar form tutmaya geliyolar bacııımmmmm..yoksa dertleri zayıflamak falan değil yanii..bizim spor salomumdada var, valla bugün az kaldı soracağudum bacım sen niçin geliyosun buraya diye...aslında cevabı biliyorum bilmesine ama uyuzluk deelmiikızzlar bişi dicem kesinlikle spora ara vermemek lazım. Anaaam ne soğumuşum bir isteksiz gittim dün gidincede çıkmak bilmedim... özlemişim aslında, ama işte çok zor oldu kendimi o kapıdan içeri sokmak.... şizofrenim sanırım ben yaaa... çok boğuşuyom kendimle bu aralar.... ite kaka yaptırıyom her şeyi... hareketlerimi değiştirdiler yeni aletlerle çalışıyorum artık. Birde görmeyeli fit hatunlar basmış heryeri... çok asap bozucu.... neyysee.... onlarla aşık atmayı bırakmam lazım aramızda bir dağ var resmen pöööfff....
....
vah vahhhh..derli arkadaşım benimmbana patron demee.... bana patron demeee.... hayatımda tanıdığım en uyuz insan türü... patroonuss... mıçımın kenarı.... peehhh.... ne işe yaradığı henüz bilinmeyen memnuniyetsiz her şeye hık mık yapan huyysuuzzz aaaaksiiii insan türüü.... ne kaaa uzak o kaa huzurlu....
Bİ KACAK DAHA GE4LDİ HANIMMMMMM
Allahım sabahın 7 sınden berı form acık bı turlu yazma tesebbusunde bulunamadım .Bi ara zamanım oldu ama o kadar uykusuzdum kı kendımı ofıstekı kanepeye zor attım kımsecıkler yokken ofısde accucuk kestırdım ıyı geldı.Şimdş mıllet tooplanmadan benımde ısler koyulasmadan yazayım azcucuk dedım...
Evet dogum gunu cocugu modunda sımarıklıklarım devam edıyor ( menulerım konusunda) Bu aksam yemek yemeyerek ve eve yuruyerek gıderek aradakı farkı kapatma arzusundayım.Şayet haftaya bugun kontrolum var ve kendımı hıc zayıflamıs gıbı hıssetmıyorum bu haftayı cok ıyı degerlendırmelıyım ...Bıde 1,5 ay sonr kankımın yegenın sunnetı var ona gıtmeden kendıme cekı duzen vermem gerek :18:
Bu arada ıyı kaynasmıssınız hopısınnn motıvasyonu tam bı edda ve fulya eksık onlarda gelırlerse ıns masallah takımımızı kımsecıkler tutamaz valla
ben çocuklarıma cips almam ama sağolsun babaları alır ve hep birlikte karşımda yerler..e onlar yerken bende alıyorum tabii...beni obez yaptı sıra çocuklarda ..hatalı üretimEn çok çocukların tükettiği cipsler, tehlike saçıyor. Yüzde 13'ü yağ olan cipsten her gün bir paket yiyen, 1 yıl içinde 5 litre yağ içmiş gibi oluyor.
hoşgeldin nagişim, ayy kıyamam minişe yaa, tüh ilk gün ne güzeldi şimdi zorluyor biraz desene, ama geçiciymiş Allahtan bu durum bak 2 hafta sonra bitecek inşalah. dünkü menün güzel ama kuruyemişleri filan biraz abartıyorsun şekerimbende de yeni bir hastalık oluştu akşamları illaki 1-2 tane kandil simidi yeme krizim tutuyor neden acaba ya, ayy bide hoşuma gidiyor sormayın, A-101 den almıştım okadar güzel ki abonesi oldum artık çok lezzetli, varsa yakınlarınızda alın mutlaka. tv izlerken onu yiyorum kendimi bi havaya sokuyorum keyif saatim diye, bide bitmesin diye azıcık azıcık ısırıyorum
ohhh diyene bak kandil simitinde ki yağı biliyomusun sen
valla cnm şaka bir yana diyetisyene boşuna 50 tl verdim bildiğim şeyleri söyledi durdu artık diyet modundanda sıkıldım diyetteyim falan demicem artık off off
gerçi 6 kg kadar verdim annem daha verme diyo sen anlamıyosun ama çok fark etmiş diyo kupkuru kalırmışım olmazmış
ooo ye bakalım hatun yeebende de yeni bir hastalık oluştu akşamları illaki 1-2 tane kandil simidi yeme krizim tutuyor neden acaba ya, ayy bide hoşuma gidiyor sormayın, A-101 den almıştım okadar güzel ki abonesi oldum artık çok lezzetli, varsa yakınlarınızda alın mutlaka. tv izlerken onu yiyorum kendimi bi havaya sokuyorum keyif saatim diye, bide bitmesin diye azıcık azıcık ısırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?