- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.581
günaydınlar bende klomen kullananlardanım hemde 3 paket
Gülşekercimm menulerın guzel ma bencede tursuyu baya kacırmıssın bende cok severım evet kılo aldırmıyo ama tuzlu oldugu ıcın vucutta su toplıyo gunde 1 ogunde tuketebılırsın belkı ama her ogunde fazla olmus cnm dıkkat et derımmm...
Yaaa Hopııss ben du aycangulu anlayamadım mantıgı ne bıraz bahsedermısın musaıt oldugunda...
Eyyyy topıgın guzel nadıde cıceklerıııHopısın yıllardır acmasını bekledıgı orkıdeler kadar degerlı cancazlarımm Hepicinize GÜNAYDINLARRRR
Ayyy dünn ofıste temızlık vaardı dogru durust gelemedım kadını temızledı benmı anlamadım ınsanın ıcı rahat etmıyor yahuuu...Eve yuruyerek gıtmeye usenmeye basladım cunku gene gec cıkmaya basladıkBende ıs yerınden cok dert yanmaya basladım eddada ayrılmadan once boyleydı hdı bakalım hakkımda hayırlısı...Bu arada EDDA nerelerde yahuuu ...
Dünkü Menum;
Sabah;
1 dılım ekmek
1 tk bal
1 bardak bıtkı cayı
yarım elma
Öğlen;
2 dılım ekmek
2 dılım salam
kk buyuklugunde beyaz beynır
2 dılım domatesten yepılmıs sand.
Ara;
2 grısını
1 pıkolata
Ara;
1 dılım ıncecık kek
Akşam;
1 kepce pılav
az tvuk gogusu
yarım tbk corba
hoşgeldin fadime abla sen niye kullanıyorsun şimdi, anamm yoksa sende mi yapıcan bitane daha ???
bugün belim çoook kötü canlar..dün ağır kaldırdım ve anında belim tutuldu..kas gevşetici aldım oturuyorum..inşallah yarına kadar düzelirim , yarın spor günü netekim..
aa bende kullanmıştım 1 paket ama bende bişey olmadı, ne güzel hemencicik tutuvermiş seninki maşallahYOK KIZ eskiden küçük kızıma hamile kalmadan 1 paket ikizlere hamile kalmadan 2 paket üst üste kullanmıştım paketin tekini bitirdim eşimle küstüm mecburen barışınca 2. paketi kullandım çapadaki dr yüzde 80 ikiz olmasının sebebi 2 paket kullanmamış
hopiş geçmiş olsun bel kötü kendimden biliyorum 10 gün oldu hala geçmedi Allah'tan azaldıinsan kendi özel ihtiyaçlarını bile gideremiyo bide evde sana muhtaç birileri varsa dinlenme lüksünde yok
yasemin ben yedim valla dün bir tane çokonat markete gitmiştim dayanamadım aldım bir solukta yedim galibabak menüme bunu yazmayı unutmuşum
aa bende kullanmıştım 1 paket ama bende bişey olmadı, ne güzel hemencicik tutuvermiş seninki maşallahdarısı başıma, ama bana öyle geliyorki bu lekenlenmeler filan bebeğe hazırlık yapıyor vucut, bi acayipleşti, düzenli regl oluyorum filan, hiç hayatta olmazdım, bakalım yakında teyze filan olursanız şaşırmayın he ayy iyi dedin ozaman aklımda bulunsun birdaha dr iç filan derse 2 paket içmiyim sağol fadime ablam
ah nagişş şuanda 2 çikolatalı gofret ve 2 tane çokonat aldırdım , çokonatın birini yedim ikincisini yoyorum bu resmen intihar yaa yarında tartı günü yandım anam yandım
aa bende kullanmıştım 1 paket ama bende bişey olmadı, ne güzel hemencicik tutuvermiş seninki maşallahdarısı başıma, ama bana öyle geliyorki bu lekenlenmeler filan bebeğe hazırlık yapıyor vucut, bi acayipleşti, düzenli regl oluyorum filan, hiç hayatta olmazdım, bakalım yakında teyze filan olursanız şaşırmayın he ayy iyi dedin ozaman aklımda bulunsun birdaha dr iç filan derse 2 paket içmiyim sağol fadime ablam
ah nagişş şuanda 2 çikolatalı gofret ve 2 tane çokonat aldırdım , çokonatın birini yedim ikincisini yoyorum bu resmen intihar yaa yarında tartı günü yandım anam yandım
kız 2 paket kullan ikizlerin olsun birden büyüt kurtul
arkamdan dedikodumu yapma uleynnnayy kızlar çok fena tatlı krizindeyim, 5 tane çikolata aldırıcam zor tutuyorum kendimi, 1-2 tane kesmez asla akşama kadar yine canım çeker biliyorum. elma var ama gözüm görmüyor , tatlı bisküvide gözüme sevimli gelmiyor, sadece çikolata aşeriyorum regl sebebiylebeni biri hizaya getirsin yoksa çok fena yiycem
nagiş sağol canım yaa, hopiş mausuna pil alana kadar bizim tüyler uzayıp mağara kadınına dönerdik heralde baksana belide ağrıyor çıkamazdı dışarı filan
Allah şifa versin hopişim, inşallah ilaçlar etki eder, yav dikkat etmeden haldır huldur iş yapıyoruz bende yapardım öyle çok, ama şimdi aman bebek memek olur diye öyle hareket etmiyorum
.
hahahaaaaaaaaa...kız Allah mı söyletti yoksaaaaaaaaahoşgeldin fadime abla sen niye kullanıyorsun şimdi, anamm yoksa sende mi yapıcan bitane daha ???
hopiş geçmiş olsun bel kötü kendimden biliyorum 10 gün oldu hala geçmedi Allah'tan azaldıinsan kendi özel ihtiyaçlarını bile gideremiyo bide evde sana muhtaç birileri varsa dinlenme lüksünde yok
yasemin ben yedim valla dün bir tane çokonat markete gitmiştim dayanamadım aldım bir solukta yedim galibabak menüme bunu yazmayı unutmuşum
kızlar ben kaçtım işlerim var yemek yapıcam öglene
valla topikçek regl olmuşuz kızlar..ben , graphic, siyamum...var mı artıran??
hahahavalla ya topikte kırmızı ışık yanacak yakında
"adet düzensizliği olanlar geeel gel bacımmm, bu topik uğurlu herkes regl oluyor burda kaçırmaaaaa"
Şimdi wc ye gittim,, ben de katıldım aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?