Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok cnm merak etme kavanozdaki suyu döküp tekrar su dolduruyorum sonra onu tekrar döküp tekrar su dolduruyorum 3-4 kez yapıyorumki tuz falan kalmasın diye

hoşgeldin fadime abla sen niye kullanıyorsun şimdi, anamm yoksa sende mi yapıcan bitane daha ???

YOK KIZ eskiden küçük kızıma hamile kalmadan 1 paket ikizlere hamile kalmadan 2 paket üst üste kullanmıştım paketin tekini bitirdim eşimle küstüm mecburen barışınca 2. paketi kullandım çapadaki dr yüzde 80 ikiz olmasının sebebi 2 paket kullanmamış

hopiş geçmiş olsun bel kötü kendimden biliyorum 10 gün oldu hala geçmedi Allah'tan azaldı insan kendi özel ihtiyaçlarını bile gideremiyo bide evde sana muhtaç birileri varsa dinlenme lüksünde yok
yasemin ben yedim valla dün bir tane çokonat markete gitmiştim dayanamadım aldım bir solukta yedim galiba bak menüme bunu yazmayı unutmuşum

aa bende kullanmıştım 1 paket ama bende bişey olmadı, ne güzel hemencicik tutuvermiş seninki maşallah darısı başıma, ama bana öyle geliyorki bu lekenlenmeler filan bebeğe hazırlık yapıyor vucut, bi acayipleşti, düzenli regl oluyorum filan, hiç hayatta olmazdım, bakalım yakında teyze filan olursanız şaşırmayın he ayy iyi dedin ozaman aklımda bulunsun birdaha dr iç filan derse 2 paket içmiyim sağol fadime ablam

ah nagişş şuanda 2 çikolatalı gofret ve 2 tane çokonat aldırdım , çokonatın birini yedim ikincisini yoyorum bu resmen intihar yaa yarında tartı günü yandım anam yandım

kız 2 paket kullan ikizlerin olsun birden büyüt kurtul

bak şimdi bari söyleme şimdi bizimde canımız çekti napsak .ama yemeeeeeeeeeem hıyar yerim olur biter artık kilo vermem gerek seneye küçük kızımın mezuniyeti var şık giyinmem lazım

kız 2 paket kullan ikizlerin olsun birden büyüt kurtul

valla aslında iyi dedin ama çalışmasaydım gerçekten çok isterdim hem birbirlerine arkadaş olurlardı hemde tek seferde biterdi işim
ama zavallı kaynanam bakamaz 2 tane birden zaten 60 yaşını geçti , dua ediyorum 1 tanesine bakabilirse ne ala

Tünaydın regl olmuşum biraz mutlu oldum birazda ağrım var. Boğazlarımda şişti :44: Bugün evdeyim ama kendimde değilim

[ arkamdan dedikodumu yapma uleynnnben hasta ve zengin bir kadınım..kızım bana çilolata demee bana tatlı demeeee ...akşam adamceğizim markete yolladım da aldırdım püskevit çikilata..yoksa bağımlılar gibi yerlerde sürünecektim valla

hoşgeldin fadime abla sen niye kullanıyorsun şimdi, anamm yoksa sende mi yapıcan bitane daha ???
hahahaaaaaaaaa...kız Allah mı söyletti yoksaaaaaaaaa

..sağol canım..vallahi berbat haldeyim..eşimide aradım , yemek falan bekleme bende çok hastayım dedim..e biraz hastalığın keyfini çıkarmak lazım demitek düşündüğüm yarına kadar iyi olmazsam spora nasıl giderim..inşallah yarına bi düzelme olur:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…