Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyy pazara cıkmam lazımm ama usenıyorum ....Ne labılırım bu mevsımde pazardan kı.Semnızotu alıcam marul alıcam mantar alıcam meyve alıcam aklıma baska bısey gelmıyo

Ayy bende uyuz oluyorum vallaaaa... bi kendilerine bakıyolar bir de beni süzüyolar... Ayy herhalde ben insansam bu ne acaba diyodur içinden :))) ibret alıyodur benden iyiki bunun kadar olmadan gelmişiim sporaaa diyodur eminimm

deprem dede istanbul depremi 2014 de olacak demiş..oyyyyyyyyyyyy:18::18::18:

2012 de de kıyamet kopacaktı.... ha bire bir şeyler yumurtluyorlar... şu an olan depremleri tahmin edemiyolar 2014 ü tahmin ediyolar... çok inandırıcı çoook....

ayyy pazara cıkmam lazımm ama usenıyorum ....Ne labılırım bu mevsımde pazardan kı.Semnızotu alıcam marul alıcam mantar alıcam meyve alıcam aklıma baska bısey gelmıyo

kabak al domates al soğan al zeytin yağlı kabak yemeği yap benide çağar

Tünaydııın uykucu geldiiii... yeni bişeyler yedim duş al giyin yemek ye şimdide kursa...

Menümü veriyim gideyim

1 dilim kepek ekmek
1 parça açma
beyaz peynir
domates salatalık
siyah çay...

slm kızlar yoğunum bugün yine çıkıyorum ama sevinçliyim 4 6 gün gecikmelide olsa regl oldum inş cuma tartıda da görürüm eksileri :)
gelince menülerimi yazarıöm

kızlar çok hazırlıksız yakalandım..evde tatlı namına sadece lihgt limonlu püskevit var..o da beni kesmezzzzz...tatlııııııııııı

slm kızçeler geldim ben hemen menümü yazıyorum ;
sabah 07:30
1 yumurta
yarım domates
1salatalık
beyaz peynir
1 dilim ekmek

ara 15
2 kayısı
5 fındık

öğle 13:30
1 kase çorba
salata
2 lokma ekmek

ara 15:30
4 tane light bisküvi
1 şişe çilekli soda

akşam 16:30
1 tabak taze fasülye
1 tane tavuk incik

bu kaaa

ooo ye bakalım hatun yee..afiyet olsun , löp löp löp yağ olsunnihahahaaaaaaaaaaa
canımmm benimmm iyi dileklerinin aynısından bende sana yolluyorum bir kucak dolusu paket paket yağlar diliyorum o güzel göbeğine
yav benimde reglim hiç böyle tuhaf olmazdı lekelenme tarzı filan oluyor uzun sürüyor vs galiba diyetten mi diye aklıma geliyor, ben çok sıkı yapmıyorum aslında sadece makarna pilav çikolata vs yemiyorum , aç gezmiyorum yani ama anlamadım. ayyy orkidene çok üzüldüm, işte aşkiton yapınca boynumuz kıldan ince ne diyebilirz ki onun o minik ellerine sağlık
ayyy 400 lira tamire mi verdin, geçen gün bizim ustada 400 tl vermiş arçeliğin eski bir modeli makinası, ama eskiler daha iyi diyip duruyorlar onun için veriyosunuz sanırım okadar para, yoksa tamire çok yani 400 benimki arçelik 7kg lık tahminimce eşim 5-6 sene evvel almış çeyizine evlendiğimizde evden getirdi çünkü açılmamış kutusunda, ben çok memnunum.
maşallah süpersin fadime abla, bi vermeye başlayınca kimse seni tutamayacak ben öyle düşünüyorum.
bende sımdı bı ufak pıkolatayı ındırdım mıdeye benımkıde yaklasıyo sanırım belırtıler cok kuvetlı...

kız mursh piko ben bulamıyorum nerden bulduuuuuuuuuuunnn????

Öğlen 2 dılım kepeklı ekmekten lıght peynırlı sand. yapıp vedım bugun basıl cok agrıdı neden kıne
açlıktaaaaaaaaaaannnn..
..klomen falan kullandınmı hiç???ben klomenden sonra öyle lekelenme tarzı olmuştum..yaw bizim makinada 6 senelik ama gel gör ki hergün 2-3 posta çamaşır yıkamaktan genç yaşında perti çıktı.eşim aslında yaptırma taraftarı değildi , yeni alalalım dedi ama benim nedense cimrilik damarım kabardı ve yaptıralım dedim ..sonuç:değişen bişey yok..yani olan bizim 400 yetaleye oldu...

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr size kaç kere aycangülün topiğini takip edin dedim..vallahi billahi bacağımda alınacak tüy kalmadıister inanın ister inanmayın..kendisine şimdi bir teşekkür mesacı aticimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…