- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.541
[
kıs onlar form tutmaya geliyolar bacııımmmmm..yoksa dertleri zayıflamak falan değil yanii..bizim spor salomumdada var, valla bugün az kaldı soracağudum bacım sen niçin geliyosun buraya diye...aslında cevabı biliyorum bilmesine ama uyuzluk deelmii
deprem dede istanbul depremi 2014 de olacak demiş..oyyyyyyyyyyyy:18::18::18:
ayyy pazara cıkmam lazımm ama usenıyorum ....Ne labılırım bu mevsımde pazardan kı.Semnızotu alıcam marul alıcam mantar alıcam meyve alıcam aklıma baska bısey gelmıyo
kız 2012 kıyameti mayaların fantezisiydi..bunu deprem dede söylüyooo2012 de de kıyamet kopacaktı.... ha bire bir şeyler yumurtluyorlar... şu an olan depremleri tahmin edemiyolar 2014 ü tahmin ediyolar... çok inandırıcı çoook....
kızlar çok hazırlıksız yakalandım..evde tatlı namına sadece lihgt limonlu püskevit var..o da beni kesmezzzzz...tatlııııııııııı
murccum sıkı diyetlerde baş ağrısı olabiliyosebebi bu olabilir :44:
canımmm benimmm iyi dileklerinin aynısından bende sana yolluyorum bir kucak dolusuooo ye bakalım hatun yee..afiyet olsun , löp löp löp yağ olsun nihahahaaaaaaaaaaa
yav benimde reglim hiç böyle tuhaf olmazdı lekelenme tarzı filan oluyor uzun sürüyor vs galiba diyetten mi diye aklıma geliyor, ben çok sıkı yapmıyorum aslında sadece makarna pilav çikolata vs yemiyorum , aç gezmiyorum yani ama anlamadım. ayyy orkidene çok üzüldüm, işte aşkiton yapınca boynumuz kıldan ince ne diyebilirz ki onun o minik ellerine sağlıkgraphige güzel dileklerimi sunduktan sonra topiğimede kacaman bie MERHABAAAAAAAAAAAA....güzel bir gün olsun hepimize...bugün 4 gün erken regl oldum bacılarım , şaşırdım..hiç şaşmazdı yaw:44:..sonra efendim benim küçük aşkitom 1 seneden beri açmasını dört gözle beklediğim orkidemin açmış bütün çiçeklerin yoldu..sonra efendim bikaç ay önce 400 tl verip yaptırdığım çamaşır makinam yine bozuldu ..benden haberler bu kadar canlar..
maşallah süpersin fadime abla, bi vermeye başlayınca kimse seni tutamayacak ben öyle düşünüyorum.Slm kıZlar buraya zaman ayıramıyorum .her sabah 1saat yürüyûş ardından hoca eşliginde hareketler yapıyoruz ardından simit çay ikramı oluyor çok yoruluyoruz gece bacak agrısından uyuyamadim ama kilom halen 98
bende sımdı bı ufak pıkolatayı ındırdım mıdeye benımkıde yaklasıyo sanırım belırtıler cok kuvetlı...
bıızm bakkalcıda var ondan aldım
açlıktaaaaaaaaaaannnn..Öğlen 2 dılım kepeklı ekmekten lıght peynırlı sand. yapıp vedım bugun basıl cok agrıdı neden kıne
..klomen falan kullandınmı hiç???ben klomenden sonra öyle lekelenme tarzı olmuştum..yaw bizim makinada 6 senelik ama gel gör ki hergün 2-3 posta çamaşır yıkamaktan genç yaşında perti çıktıcanımmm benimmm iyi dileklerinin aynısından bende sana yolluyorum bir kucak dolusupaket paket yağlar diliyorum o güzel göbeğine
yav benimde reglim hiç böyle tuhaf olmazdı lekelenme tarzı filan oluyor uzun sürüyor vs galiba diyetten mi diye aklıma geliyor, ben çok sıkı yapmıyorum aslında sadece makarna pilav çikolata vs yemiyorum , aç gezmiyorum yani ama anlamadım. ayyy orkidene çok üzüldüm, işte aşkiton yapınca boynumuz kıldan ince ne diyebilirz ki onun o minik ellerine sağlık
ayyy 400 lira tamire mi verdin, geçen gün bizim ustada 400 tl vermiş arçeliğin eski bir modeli makinası, ama eskiler daha iyi diyip duruyorlar onun için veriyosunuz sanırım okadar para, yoksa tamire çok yani 400benimki arçelik 7kg lık tahminimce eşim 5-6 sene evvel almış çeyizine evlendiğimizde evden getirdi çünkü açılmamış kutusunda, ben çok memnunum.
????
aman Allahım bu süper bir haber ben piyasadan kalktı zannediyorum onu yaa yaşşasınnnn sağol murshum sağollll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?