Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım çok çikilata istiyor bugün yemek yemiyim onları yiyeyim o moddayım hey yarabbim... topik kan ağlıyor he

Ayyy çıldırıcam yaa çok sinirliyim, çatacak yer arıyorum, yetişemiyorum hiçbirşeye yetişemiyorummmmmmmmmmm, bir an evvel eve gitmek istiyorumm.

Allah'tan sıkıntıdan yemek yemiyorum, reglden dolayı olsa gerek çok agresifimmm yahu.

Sabahtan beri kim ne derse tersliyorum annem çikolata veriyor sakinleş diye bugün geçse bi ah...

Hiç sorma canımm ya, çikolata yesek geçer mi bu sinir stres

Benim geçti valla ya endorfin salgılıyorum şimdi kelebek gibi

ye yawrum yeeeeeeee..bugün çikilalatalar benden!!!!

Hopiş yedim yiceğimi daha yimem ııııı yimem midem bulancak kilo almayı geçtim

m.milliyet.com.tr

Bakınnnnn bakkınnn evlenmek ıcın yurt dısınamı cıksam ne

Ay bu iğrençlik ya midem kalktı adamda mide yok aldırmış bu kadına vermiş galiba Yok mursh 5 kilo ver fıstık gibisin valla diyetisyenin abartmış bana takıl beraber verek

Menümü gireyim

sabah: 2 dilim kepek ekmek kızarttım yağsız
sebze şöleni az yağlı 1 yemek kaşığı
1 fincan kayısılı form çay

öğle bildiğiniz gibi çikiletalar

Akşam: 1 tabak ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt

1 saat yürüyüş
30 dakika pilatesle taçlandırdım...

iyi akşamlar herkese bende menümü yazayım
Kahvaltı 1 ceviz,3,5 tk müsli 1 sb süt,1 tk pekmez
ara 1 tabak tavuklu bezelye ,yoğurt,4 domates
öğle yarım sb yoğurdun içine 1 portakalı doğrayıp yedim (tarçınla birlikte)
ara yok
akşam 1 tabak dolusu tavuklu bezelye (bu yemeği çok seviyorumda ),5 adet turşu ,4 domates,yoğurt, 1,5dilim havuçlu kek ve yarım sb kadar süt,1 kase leblebi,8 tane kuru kayısı

Akşamı fazla kaçırdım biliyorum ama anca bu kadar direnebildim dolapta her çeşit çikolata,pizza,köfte,reçel,sosisli börek,dolma var ama yemicem DİRENİYORUM ACILARINA YİNE DÜNYAAAAAAA diyerekten bağıra bağıra şarkı söylemek istiyorum ,öğlende kardeşim önümde pilav-döner ve browni intense yedi ama ben yemedim ama çok moralim bozuldu yawwwww, bugün çok yoğundu pestilim çıktı valla, sabah kardeşimi okula götürdüm öğretmenleri bugün gelmemiş o yüzden eve geri getirdim gelince beraber kahvaltı yaptık sonra ben derse gittim geldim,kardeşime ilaç yazdırmak için sağlık ocağına ,markete ve ekmek almaya gittim eve geldim sonra eczaneye ve bime uğradım eve geldim teyzem ve kuzenim geldi bugün sonrada saat 3 e doğru dışarı çıktık caddede turladık birde pazara gittik eve geldim yemek yiyip kardeşimi tıraşa götürdüm,optiğe gidip lenslerimi aldım sonra onu maça götürdüm saat 7 buçuktu eve geldiğimizde yarında saat 3 de ortodontiste götürcem

günaydın çokk moralim bozuk cnm sıkkın
oğlumun huyu suyu herşeyi değişti,o söz dinleyen uslu çocuk gitti yerine hırçın herşeye ağyan bir çocuk geldi bu sabah o kadar ağladıki dayanamadım bende ağladım şimdi okul öncesi öğretmenler topiğine konu açıcam neyse daha çok yazamıcam yoksa yine ağlıcam
kilom bütün dukan yapanlar ve alanlar gibi 66,9
bide fark ettimde benim sadece dilim diyette geri kalan tüm organlarım yeme modunda

Günaydın arkadaşlar acilen çıkmam gerekiyor bugün yine dışarlarda olucam geçmişi de okuyamadım gelince toptan okuycam
regl sebebi ile 62.1 kg çıktım bu sabah, geçen haftadan +200 gr. fazlayım yani
öpüyorum

Günaydınlar işler yine çok yoğun bildirimimi yapıp kaçıcam

Karnım çok şiş bu hafta veremedim pek, haftaya artık.

Geçen hafta: 71
Bu hafta: 70.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…