Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hımm bak şimdi anladım sirkeli suyu döküp soğanı kaynatıcam tşk ederim cnm tabi yediklerinede dikkat etmişsindir denicem bu hafta sonuçları yazarım

tamam canım başarılar :)
dikkat ettim işte ama genede puding makarna çerez az az da olsa yedim işte
birde bu kadın hastalıklarında iltihap kist ne varsa temizliyormuş bilginiz olsun

evt cnmm durum onu gosterıyor wallahı kımsecıkler yokkk herkesınmı aynı anda ısı cıkar anlamadım

ben msj sayma taraftarıyım ve gelmeyeninde belli bir zaman sonra diskalifiyesinden yanayım,sonra menü yazımı ve yorumu mecburiyetinede ok diyorum :18:
son zamanda başta ben olmak üzere sanki yememekten çok yemeye teşfik ettik birbirimiz bakınız son birkaç sahifeeee

aayy kızlar hala kuafore gıdıcem zamanım gectı sırmı kapmıslar 1,5 saat sonra gel dedıler neysem artık sabahtır daha bısey yemedım vallahı bayılıcam aclıktan yanımdada bısey yok k flkes yedım artık ...

Nagıscım valla ben bu durumdan taraf degılım bılıyorsun ama belkıde takım ıcı sureklılık ıcın bu sart...Neyse bakalım ! Burda alınan cogu karar buharlasıp ucup gıdıyor.Çünkü devamlılıgımız yok.Bende kımseye sen sunu yapmak zorundasın demek ıstemıyorum....

cnm iyi niyetlisin kimseyi kırmak istemiyosun bunda hepimiz hem fikiriz ama bazende katı kurallar koymalıyız sanırım
burda hepimiz iyi anlaşıyoruz nadirde girsek paylaşımlar güzel ama süreklilik ve beslenme anlamında biraz vasatız,kaçamağı çok olan bir grubuz ( başta ben ) nerdeyse en rahat gruplardan biriyiz hatırlarsanız bir arkadaş paylaşım azlığından dolayı gitmişti herkes özgür kimseyide ille girde yaz diye zorlayamayız tabide bu grupların amacı bu değil mi sürekli paylaşım yüksek motivasyon için önemli en olmadık yerde hataya mayil ettiğimiz anda engellemek değil mi onun için ben şahsım adına haftasonu hariç hergün girip yazabiliyorum günde belli sayıda mesaj atma mecburiyetine ilk defa sıcak bakıyorum yazamıcak yada ogün işi olanda sabahtan haber versin gibi gibi gibi uzaaar gider kimse kızmasın bu benim fikrim

selam kızlarr
öncelikle sizden çoook özür diliyorum bugün kilo bildirimi yapmadıgım için (
vede 3 gündür gelemedim çünkü işe başladım ve çok zorlanıyorum
öğrenmeye çalışıyorum akşam hep mesailere duruşmalara kaldımki göreyim eve yorgun bitkin düştüm 1 saat yol tutuyo
3 günde öldüm bittim diyebilirim..
bu arada inanın hiiç fırsat bulamadım
AFFEDİN BENİ

bu arada adliyede çoğu site yasak bu site açılıyomu bakmadım çogu site açılmıyo
inş açılıyodur
kendi masam belli olmadı henüz oyüzden başkasının pc dende bakmak dogru olmaz diye giremedim gündüz
ama eger açılmıyosa ben size mani olmak istemem
murch kaptanın ne kadar iyi niyetli oldugunu biliyorum zorda duracagınıza çıkarabilirsiniz bi süre isterseniz yoksa akşamları gelmeye çalışacagım
ben bunu kaptanla konuşup karar bağlarım
çok zorda olmasam inanın Cumayı bile unutmazdım

günaydın kızlar bende adetliler kervanına katıldım hemen dünkü menümü yazayım
kahvaltı 1 dilim çavdarlı ekmek,5 zeytin,1 tk pekmez,1 ceviz,2 kk peynir,4 domates
ara yarım paket eti form kepekli bisküvi,yoğurt
öğle 1 elma
ara tavuklu salata,3 tane patates kızartması
akşam 1 köfte,yoğurtlu semizotu salatası,turşu,domates-salatalık

dünde sabah okula gittim eve gelirkende okuldan kardeşimi aldım sonra ortodontiste gittik 3 te oradaydım kardeşimin alt damaklığı çıktı 1 hafta sonrada alsancakta diş hastanesine gidip sevk alcaz ,röntgen çektircez ve tel tedavisi başlıcak ordan çıkıncada burger kinge gittik eve geldik 5 buçuktada tekrar onu okula maça götürdüm eve geldiğimizde 7 buçuktu (anneme diyorum zaten bu kadar ilgileniyorum bari kardeşimi benim nüfusuma geçirde annesi olayım diye ama baba adına ne yazdırırım bilemiyorum yani ) sonrada siteye ekmek almaya gittik benim dünüm böyle geçti yani ,akşamada maç olduğu için kesin misafirimiz olur ŞEYTAN DİYO KES ŞU DIGITURK KARTINI olsun bitsin her maçtada gelinmez ama yaa pofffffff neyse şimdiden ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN TÜM ANNELERİN ELLERİNDEN VE YANAKLARINDAN ÖPERİM

slm kızlar edoş hayırlı olsun cnm işin senin için en doğru kararı murcla konuşup verirsiniz inş işyeri yoğunsa akşamda evde yemekti eşinle sohbetti derken nete pek vakit kalmıyo biliyosun ben beceripte akşamları giremiyorum işte giremesem hiç yetişemem belki sen benden becerikli çıkarsın balım
gülşeker oo maç digitürk işin zor Allah kolaylık versin bende 2. çocuğu geç yapsam acaba oğlum senin kadar kardeşine bakar mı

Son 2 haftadır motivasyonum feci derecede düşüktü,

bunun haricinde 10 gündür regl olamıyordum sonunda olabildim bugün..

10 gün gecikti yani.

İştahımdaki artışı hormonlara bağlıyorum, durmadan yemek yedim ve sonunda 70.4 kg oldum Gerçi regl şişkinliğide var, 7 gün sonra bakalım kaç kg.a düşücem.. Ama resmen göbek falan çıktı, bacaklarım kalınlaştı çok moralim bozuk, gıdım çıktı heryerim şiş anlayacağınız. 2 kilo ne kadar farketti

Yarın kendimi zorlayıp diyete başlamam lazım yoksa feci yerlere doğru gidiyorum :/

günaydınnnnn haftasonu kimsecikler gelmemiş
olmuyo kızlar toparlanalım bak bende saldım gittim takıma yeni kurallar koymalıyız murc daha katı olmalıyız istemiyoruz bunu okde böylede olmuyo

GÜNAYDINNNNN Kızlarrr...

Hafta sonu 2 gun kımsecıkler gelmemıs ... Herkese bol paylasımlı az kcl bol eksılı bır hafta dılıyorum.Hafta sonum super gectı takımımın ŞAMPİYONLUĞUNU doyasıya kutladım.Adadaydım hafta sonu ayak bılegıme dovme yaptırdım cok acayıp sıstı bılegım yurumekte zorlanıyorum o kadar yanı Bide sabahtan regl oldum ıyımı nasıl karnım agrıyo anlatamam

906090 cnm bendede acayıp bı konsantrasyon bozuklugu var nasıl cnm abur cubur ıstıyo anlatamam sana...

nagıscımmmm haklısın ama bu kuralları koymak yeterlı degıl ynı zamanda uymakta gereklı.Dedıgın gıbı burdakı paylasımın azlıgı hepımızı etkılıyor.Daha oncede bır cok kural koyduk ama malesef uygulanmadı yada uygulatamadık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…