- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #366.761
İdeal kilona yaklastigin icin yavas gidiyor artik bence.Hayırlısı ile ramazanı atlatirsak geri düzene biner ben kilo vermede de zorluk çekmeye başladım çay bile kar etmiyor kabizlik yapıyor
Evet zar zor 2 L içiyorum ayrıca yemekten sonra şekerli seyler canım istiyor bugun de hamur işi yedim yine son dk cumaya ne olacak bakalım inşallah eksi olurİdeal kilona yaklastigin icin yavas gidiyor artik bence.
Sivi tuketimini de yetrince yapamiyoruz kabizlik onada bagli bence
Zeynep yesil tişörtle harika görünüyorsun cnmEvet zar zor 2 L içiyorum ayrıca yemekten sonra şekerli seyler canım istiyor bugun de hamur işi yedim yine son dk cumaya ne olacak bakalım inşallah eksi olur
Bende ramazanin bitmesini bekliyorumŞimdi gördüm tamamTemelinSafinazi süper öncesi sonrası olmuş ya bende istiyorum bundan var ya şu sıra bı an önce oğlum gelse de diyet moduna girsem diyorum manyak mıyım neyim bilmiyorum ama bu sefer doğum sonrası güzel olacak gibi hissediyorum kilo konusunda
ne yalan diyeyim kadının günahını alamam bizim ki ilk evlenmek istiyorum diye gitmiş de öyle bulmuş :)Suriyeli kadın ile karşılaşıp yoldan çıkmayan erkek yok neredeyse.
Onlar bizden çok farklılar çünkü.
Aklı sadece cinselliğe çalışan erkeklerin kadın cinsi.
Hal öyle olunca da erkeklere çok cazip geliyorlar.
Suriyeli kadınlarla evlenen yada birlikte olan erkekler "bunlar kadınsa bizimkiler ne", "bunlarla yaşadığım cinsellik ise bizim hatunlarla yaptığım ne" fikrine sahip oluyorlar...
Allah iyilerle karşılaştırsın.
kız valla hacıyım hocayım diyene bir durup düşünüyorum babadan dolayı hepsi göstermelik mi acaba diyorum rabbim günah yazmasın :))Annenin iyi olmasina çok sevindim. Çok şükür. Aynenn düşündüğün gibi oldu. Pecetenin bile hesabı yapildi. Yaa dini açıdan, giden kadinlarin, çocukların hakkı ni bizden daha iyi okumuştur biliyordur onlarin gUnahlari hiç düşünülmüyor muolsun paylaşmış oldun bizimle sen iyiysen annen iyiyse bizim için önemli olan o
Ayyy faciaaaaminnn diyorummmm
30 senedir kitapları basılmıyor gülüm yazarlığı o kadarmış zaten dini kitaplar yazmıştı benim hatırladığım 4 tane kitabı vardıyazar mı hadi yaa.. tanıdık bir isim değil sanırım. mahsuru yoksa paylaşabilir misin ismini. sorun olmazsa. lütfen mecbur hissetme
Ooo Ramazan sonu efsane dönüyor diyorsun abla b yaniBende ramazanin bitmesini bekliyorum
iyi tarafından bakalım biz bitkilerle balkon daralmaz her yer size kalır:))batıyordu gözüme sürekli hallettim kurtuldum şükür baya gider bu u temizlik böyle sıcak olursa artık kalanlari öyle yapmayı düşünüyorum canım
vala full evi bende yapamıyorum çabuk işte bugün balkonları hallettim mesela mutfak oturma odası tozlanmış hep duruyor süpürmedim tuvalet lavaboyu iki üç güne hallediyorum şükür ödem olmuyor pek bende sabah kalktığımda biraz oluyor o kadar
Aynen abla vala ama hakikaten kış gibi oldu yorulduguma değdi çiçek olmuyor benim balkonlarda yaöğlen giriyor akşama kadar çok güneş alıyor çünki yakiyor bitkiler hava bozmazsa artık sefasını süreriz ☺ bı bu gün zorladı abla sıcaktan oda sanırım artık böyle devam ederse havalar bı gün tutar bı gün tutmam kalanları da
Yalniz senin entellektuel tarafin biyerlerden miras kalmışkız valla hacıyım hocayım diyene bir durup düşünüyorum babadan dolayı hepsi göstermelik mi acaba diyorum rabbim günah yazmasın :))
Efsane diye bisey kalmadi artikOoo Ramazan sonu efsane dönüyor diyorsun abla b yani
hepimiz çok bunaldık gülüm, buraya gelip 2 kelam etmesek rahatlayamıyoruz gülüm dertleşiyoruz birilerini çekiştiriyoruz (ev ahalisini) delleniyoruz rahatlıyoruz bir nebze :)o yüzden daha fazla karanlık sularda yüzme gel yamacımıza gün ışığına:)Ay ilahi abla sen çok yaşa çok bunalımlı 2aydir burnumu çıkarmadım dışarı çok bunaldim
hahahah olabilirrrrrr gülüm genlerin yarısı ondanYalniz senin entellektuel tarafin biyerlerden miras kalmış
erkeklerin anladığı o gülüm Suriyeliler de ruslarda kocalarını ellerin de tutmasını çok bilirlermişEvet türk kadınları bakımsızmis neler neler vallaannemin üst komşusu Suriyeli kadın evli 4 çocuğu var . Kahveye çıktık 1 2 kere ona dışarda kapalı ama evin içinde sanki plajda geziyor gibi giyiniyor. Saclar son sistem makyaj abartısız şekilde yapılmış , ev tiril tiril tertemiz gerçekten bakilmayacak istenilmeyecek gibi değil . Ben kadinmiyim demedim değil ama kadınlık bunlarla olculmuyor tabi bir de erkekler anlasa ahh
amin allah razı olsun gülüm hepimizin ailesi hep huzurlu sağlıklı mutlu olsun inşallahAfiyet olsn cnm
Icinden silmissin iyice demekki abla sevindm enazindan uzulmuyorsn. Herkezin hayati cok farkli ama sizin baya zor gecmis Allah bundan sonra boyle seylerden uzak tutsun seni ve Aileni.
Masallah kiz hamilrsn yorma bukadar kendni. Haftasonu cok daha sicak olcakmis
Ayy ben şok oldm ya
Ayyy buna ne guldm hatta esime okudm kiz dedm bende boylemi olucam acaba 2 cocukta diye oda guluyor
Amin insallah cnm. Aynen zatn herzaman yaninda olamiyormki ama o an bide yanindaydm olcagi varmış iste. Insallah cnm ya
güzel yürekli bacımmmmsiki yonetimi yaparsan cuma ya zaten eksi gelirsin normalde siki yonetimle super eksi gelir. Siki yonetime benimde acilen gecmem lazim
guzel yureklisin abla
Bir insan arkadasindan,karisindan,esinden ,dostundan vazgecerde cocuklarindan nasil vazgecer cozemiyirum. Ama sen icinde cogu seyi halletmissin ne guzel. Anneninde iyi olmasina cok sevindimmm. Rabbim bundan sonra guzel gunler gostersin inss hep
naptin izleyebildinmi. Bende ancak simdi oturup bi kahve icebiliyorum
ya benimde yikama imkanim yok elimde balkona buyukler sigmaz dedigin gibi yikamacilar nasil yikiyor sahibeli. Ama mecbur gonderiyorum bende.
oh sefan olsun. Bugun bende tekrardan sildin actim balkonu. Hava ne guzel ins boyle devam eder. Arali tut canim suyunu ihmal etme aman sikinti olmasin zaten ortalik iyi degil
canim hepimiz evlere tikildik . ev isleri yemek derken kisir dongu icindeyiz. Bu zamani en az hasarla hatta guzelliklerle gecirmek elimizde . buraya daha sik gel sohbetle kafan dagilir.
ah ahhh durumuna cok uzulduklerimde oldu zamaninda ama su olaylri bende cevremdeb duydugumdan beri bi soguma geldi. Onlara yonelen erkekleride allah bildigi gibi yapsin. E zaten cok rezil olanda var tvde goruyoruz
yerim ben onun o parmaklarini
gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun.Gun icerisinde benim minnos elini ayagini vuruyor bi yerlere gelip opturuyor bide. Anne ,baba opucugu sifa
kolay gelsin hallettinmi isleri.
Kararsizim canim. Parka falan zaten goturmem bide oruclar sicakta tam cikarmiyiz bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?