Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlısı ile ramazanı atlatirsak geri düzene biner ben kilo vermede de zorluk çekmeye başladım çay bile kar etmiyor kabizlik yapıyor
İdeal kilona yaklastigin icin yavas gidiyor artik bence.
Sivi tuketimini de yetrince yapamiyoruz kabizlik onada bagli bence

İdeal kilona yaklastigin icin yavas gidiyor artik bence.
Sivi tuketimini de yetrince yapamiyoruz kabizlik onada bagli bence
Evet zar zor 2 L içiyorum ayrıca yemekten sonra şekerli seyler canım istiyor bugun de hamur işi yedim yine son dk cumaya ne olacak bakalım inşallah eksi olur

Evet zar zor 2 L içiyorum ayrıca yemekten sonra şekerli seyler canım istiyor bugun de hamur işi yedim yine son dk cumaya ne olacak bakalım inşallah eksi olur
Zeynep yesil tişörtle harika görünüyorsun cnm cillop gibisin:)))

Şimdi gördüm tamam TemelinSafinazi süper öncesi sonrası olmuş ya bende istiyorum bundan var ya şu sıra bı an önce oğlum gelse de diyet moduna girsem diyorum manyak mıyım neyim bilmiyorum ama bu sefer doğum sonrası güzel olacak gibi hissediyorum kilo konusunda

Bende ramazanin bitmesini bekliyorum

ne yalan diyeyim kadının günahını alamam bizim ki ilk evlenmek istiyorum diye gitmiş de öyle bulmuş :)
aaa bak bu yönden çok haklısın ben daha orta okula yeni başlamıştım suriyeden gelin gelen kocası türk olan bir aileyle tanıştık kadın zamanla Türkçeyi öğrendi sık gidip gelince de samimi oldular bizimkilerle o anlatmıştı çok iyi hatırlıyorum , onlarda haremlik selamlık olurmuş , kadınlar toplaşıp kendi aralarında eğlenip dans ederlermiş asıl şaşırdığım şey hepsinin bildiğin dansöz kıyafeti olurmuş onları giyip dans ederlermiş , çeyizlerin de ana malzeme iç çamaşırıymış sonra yatak örtüleri havlu falan bizde ki gibi dantel v.s. yok diyordu , türkiyeden ailesinin yanına suriyeye gideceği zaman kollarını bile ağda yaptırıyordu bakımsız gidersem ailem neden kendine bakmıyorsun mutsuz musun der diyordu

kız valla hacıyım hocayım diyene bir durup düşünüyorum babadan dolayı hepsi göstermelik mi acaba diyorum rabbim günah yazmasın :))

yazar mı hadi yaa.. tanıdık bir isim değil sanırım. mahsuru yoksa paylaşabilir misin ismini. sorun olmazsa. lütfen mecbur hissetme
30 senedir kitapları basılmıyor gülüm yazarlığı o kadarmış zaten dini kitaplar yazmıştı benim hatırladığım 4 tane kitabı vardı

iyi tarafından bakalım biz bitkilerle balkon daralmaz her yer size kalır:))
bir de öyle dene de gülüm iyice ısınacakmış havalar oruç zorlayabilir

Ay ilahi abla sen çok yaşa çok bunalımlı 2aydir burnumu çıkarmadım dışarı çok bunaldim
hepimiz çok bunaldık gülüm, buraya gelip 2 kelam etmesek rahatlayamıyoruz gülüm dertleşiyoruz birilerini çekiştiriyoruz (ev ahalisini) delleniyoruz rahatlıyoruz bir nebze :)o yüzden daha fazla karanlık sularda yüzme gel yamacımıza gün ışığına:)

erkeklerin anladığı o gülüm Suriyeliler de ruslarda kocalarını ellerin de tutmasını çok bilirlermiş
ben şu açıdan düşünmüştüm suriyede 4 eşe kadar resmi nikah var kadın kocayı elin de tutup başka eş almasın diye her şeyini kullanıyor bence onların kültürleri çok farklı bizde her şeye ayıp günah derler onlarda kızlara öğretiyorlar yavvff

amin allah razı olsun gülüm hepimizin ailesi hep huzurlu sağlıklı mutlu olsun inşallah

güzel yürekli bacımmmm
hepimize her zaman rabbim güzel günler göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…