- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.161
Firsatin varsa hiç durmaBasımda bir agrı var uyusam mı azıcık bılemedım
ela koşuyor ben ardında sürünüyorum yav resmen bu ay sonu hedefini 86 dan 84.9 a indirdim bir deOlsun abla sabit olmakta gayet iyi artı olmadıktan sonra
Hadi güzel bir ekside sendengelsin bakalimtunaydin kizlar masallah guzel eksiler var
hiç sorma bile direk git senin bebeler ses etmiyorsaBasımda bir agrı var uyusam mı azıcık bılemedım
Sen tutturacam dedin mi tutar o hedefff o kadarela koşuyor ben ardında sürünüyorum yav resmen bu ay sonu hedefini 86 dan 84.9 a indirdim bir de
amaaaa olsun ayın 22 sine olmazsa 31 ine hedefi tutturacam o kadarrr
cok iddialı gordum seni canımKizlar ya ben kilo verememe nedeni mi buldum
Bundan sonra korkun benden.
Akşam porsiyonu nu azaltmak ve sütlü kahve içmek bunlar bAna kilo verdiren durumlar. If uygulayip akşam yemeğini erkene çektim ama işe yaramadi. Yemek yemeliyim ama porsiyonumu yariya indirmeliyim. Ikincisi sütlü kahve beni inanilmaz tok tutuyormuş bugün daha iyi anladim. Sabah bir buyuk fincan içtim ve şu an aşırı tok hissediyorum. Ama şöyle bir durum var. Sütlü kahveyi haftada 3 gün icecegime yemin etmiştim oda haftaya pazar bitiyor o zamana kadar böyle devam sonrasında daha hızlı gideceğine eminim
bizim buraya fiber alt yapı yeni geldi abla turknet kullanıyorduk muhtemelen turktelekoma geri donucezeşim de değişecekti ,fiber mi neyse ona geçecekti güya yine aynısına kaldık ,hiç yoktan iyidir gülüm idare edicez artık
var gıbı ufaklık uyku modundaFirsatin varsa hiç durma
super canım 63 u gormus sunGeçen Cuma 64.4
Bu Cuma 63.8
Fark: -600
daha 2 hafta var abla 31 ne tutar o hedef kaçar mı sendenela koşuyor ben ardında sürünüyorum yav resmen bu ay sonu hedefini 86 dan 84.9 a indirdim bir de
amaaaa olsun ayın 22 sine olmazsa 31 ine hedefi tutturacam o kadarrr
kız birden içimden 1 haziran da 78 .7 yada 78.3 olarak bildirim yapacaksın gibi geçti vallaha belki daha bile az olur sütlü kahve sağ olsunnnnn:)Sen tutturacam dedin mi tutar o hedefff o kadar1 hazirana 79 olarak girecegim bende bakalim. Belki daha da az olur
saglik konusundami baska seylerUygulayabilirsen kesinlikle etkisinin olacağını düşünüyorum.
Arkadaşım da bu yöntemle 15 kilo verdi.
Sadece kilo için değil başka şeyler içinde yaptı, hepsinde başarılı oldu.
Bambaşka biri oldu diyeyim
Bana da ısrarla eğitimine git dedi ama ben paraya kıyamadım
nice yillara canim ailenleKızlarrr bugun 27 yaşın girdimmm
yeni kalktim benNerdesinizzzz yahuuu herkes uyuyor mu
sonunda gelmis 6larGunaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin ozaman:
Gecen cuma: 70.2
Bugun: 69.4
Fark - 800gr
6lari gormek cok motive etti beni
cok guzel tebrikler canimCuma : 83.0
Bugün :81.9
Fark : -1.1
Yüzde: %1.33
hamileyken kilo verenler gurubundamisin sende:)))Günaydın kizlarr
Kilo bildirimim
Geçen hafta:69.9
Bugün:69.6
Fark:-300
tebrikler cok iyi ne guzel 55 ler yaaaGünaydınlar
En son bildirimim 56.3
Bugün 55.7
Fark-600gr
Bi ara almıştım 57lerde çıkmıştım iyiyim şimdi ben porsiyon küçülttüm tatlı tuzlu pilav herşeyi yiyorum artık istediğim kilolardayım diye
ne gul yiyipte kilo almak.kilon oturdu demekki.Yazmaya utaniyorum gercekten sunu yedim bunu yedim dedikten sonra Niye böyle oldu anlamadim, wc yede cikamadigim halde..
Gecen Cuma : 55.6 kg
Bu Cuma : 55.2 kg
Fark : - 400 gr
tebrikler hic gitmesin 5lerHayırlı günler ve hayırlı cumalar kızlar uğrayamadım pek bu ara.
Geçen cuma:61.0
Bugün:59.6
Fark:1.4
Adet oldum onun etkisi sanırım.2 gün var bitmedi daha
arti olmaktan iyi abla:)geçen hafta kaç kiloydum 87.3 dü demi
ayy ben sabitim o zaman bu sabah da 87.3 çıktım
sutlu kahveyedemi yemin ettin kizz cok guldum valla:)benide tok tutuyo gercekten sutlu kahveKizlar ya ben kilo verememe nedeni mi buldum
Akşam porsiyonu nu azaltmak ve sütlü kahve içmek bunlar bAna kilo verdiren durumlar. If uygulayip akşam yemeğini erkene çektim ama işe yaramadi. Yemek yemeliyim ama porsiyonumu yariya indirmeliyim. Ikincisi sütlü kahve beni inanilmaz tok tutuyormuş bugün daha iyi anladim. Sabah bir buyuk fincan içtim ve şu an aşırı tok hissediyorum. Ama şöyle bir durum var. Sütlü kahveyi haftada 3 gün icecegime yemin etmiştim oda haftaya pazar bitiyor o zamana kadar böyle devam sonrasında daha hızlı gideceğine eminim
tebrikler cok iyi canim:)Geçen Cuma 64.4
Bu Cuma 63.8
kaçmasın artık ya hemen yakalayalım hepimiz hedefleri bu sene sonuna kilo derdi olan kalmasın , ömrümüz kilonun ağırlığıyla mı geçsincok iddialı gordum seni canım
bizim buraya fiber alt yapı yeni geldi abla turknet kullanıyorduk muhtemelen turktelekoma geri donucez
var gıbı ufaklık uyku modunda
super canım 63 u gormus sun
daha 2 hafta var abla 31 ne tutar o hedef kaçar mı senden
anladım canım süper o zamanbende Cok seviyorum onu
evet Bende cogu seye Burda fransiz kaliyorumbiliyorum bunu
oructan dolayi oluyor böyle canim, gecince düzen gelince düzelir
evet rahatsiz hissediyor insan
dogum günün kutlu olsun canim Nice Yillara ailenle birlikte
süpersin daha 7 leri görmezsin ins
süpersin
hamilelikte güzel böyle eksiler
süpersin canim
sevindim canim, Sadece sunu bunu yedim diyerek eski geldigim icin utandim yazmaya
tebrikler canım benim yerimi almak uzeresin sanırımHayırlı günler ve hayırlı cumalar kızlar uğrayamadım pek bu ara.
Geçen cuma:61.0
Bugün:59.6
Fark:1.4
Adet oldum onun etkisi sanırım.2 gün var bitmedi daha
sen kendini nasıl güzel hissediyorsan canım tabiAman Allah korusun yaa en korktuğun şey
Yani ipince olmuyorum 57de ama azıcık et hoşuma gidiyor benim
duş aldıktan sonra mı tartilsam ki gerçi çocuk da uyumadı ki alayımTebrikler canım
Aynen kontrollü yiyince herşeyden tadabilme özgürlüğü oluyor.
İnşallah hep böyle giderim kuzum
Kız niye utaniyosun maşallah ne güzel işte
Bende aynı senin gibi tartildiktan sonra girdim duşa saçlarım ağırlık yapmasın diye
Duştan çıkınca tartıldım 100 gram daha gitmiş
5lere hoşgeldin maşallah ne güzel gitmiş bu hafta
[/QUOTE]olabilir canım Kacamak yapılan gun fazla su tuketıldıgınde kacamagın pek fazla etkisi olmuyordu
duş almadan tartıl kız duş odem falan yapar
ahhh ahhh olsada yesek
Oooo 5ler Hosgelmıs canım super
gider kuzum gider saglıkla al kucagınada gerisi bos
Iyi uykularAz bana müsaade azıcık uzanayım
a.selam abla hosgeldinselam canlarrrrrrrrrrrrr
bizim internet sözleşmemizin zamanı dolmuş unutmuşuz uyarı da yapmadı namısıslar :))
tekrar 2 senelik sözleşme yapmış eşim dün akşam tekrar açılacaktı güya , şimdi açıldı yaşasın internettttt , ölecem sandım netsiz dayanılır gibi değil 2 gün bana 20 gün gibi geldi çatladımmmmm
sabit olmakta güzel ablageçen hafta kaç kiloydum 87.3 dü demi
ayy ben sabitim o zaman bu sabah da 87.3 çıktım
insan kendi vucudunu tanidigi zaman kilo verme daha Kolay oluyor canimKizlar ya ben kilo verememe nedeni mi buldum
süpersinGeçen Cuma 64.4
Bu Cuma 63.8
Bu defa koricaksin burdan gitmek yoksoyle bi hesapladim gecen sene yazdan simdiye kadar 19 kilo alip vermisim
keske koruyabilseydim
ah ahh gülüm keşke ilk başta başarabilseydik 2018 ekim kasım aylarında 79 kiloya inmiştim birden hızlıca aldım geri ver al 86 kilolarda cebelleşip 91 e kadar çıkıp şimdi geri inmeye çalışıyorum kaç kilo al ver yaptım hesaplamadım ama bir senin ki kadar da benim ki vardır diğer kızlara sorsak onların da kaç kilosu çıkar al-ver yapmasısoyle bi hesapladim gecen sene yazdan simdiye kadar 19 kilo alip vermisim
keske koruyabilseydim
Tebrikler canımGeçen Cuma 64.4
Bu Cuma 63.8
insallah bakalim:))Hadi güzel bir ekside sendengelsin bakalim
sende yaparsin :))Sen tutturacam dedin mi tutar o hedefff o kadar1 hazirana 79 olarak girecegim bende bakalim. Belki daha da az olur
hoş buldum gülümma.selam abla hosgeldin
Resmen aliskanlik oldu Internet onsuz bisey olmuyor
sabit olmakta güzel abla
insan kendi vucudunu tanidigi zaman kilo verme daha Kolay oluyor canim
süpersin
Bu defa koricaksin burdan gitmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?