- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.181
insalalh koruycam canim gitmiycemde insallaha.selam abla hosgeldin
Resmen aliskanlik oldu Internet onsuz bisey olmuyor
sabit olmakta güzel abla
insan kendi vucudunu tanidigi zaman kilo verme daha Kolay oluyor canim
süpersin
Bu defa koricaksin burdan gitmek yok
oyle abla surekli alip vermekte zararli vucut icinah ahh gülüm keşke ilk başta başarabilseydik 2018 ekim kasım aylarında 79 kiloya inmiştim birden hızlıca aldım geri ver al 86 kilolarda cebelleşip 91 e kadar çıkıp şimdi geri inmeye çalışıyorum kaç kilo al ver yaptım hesaplamadım ama bir senin ki kadar da benim ki vardır diğer kızlara sorsak onların da kaç kilosu çıkar al-ver yapması
şu kilo alırım korkusunu içimizden tam attığımızda asla kilo almayıp normal kalıcaz da bir başarabilsek
Süper canım masallah tebriklerBu hafta gelemedim biliyorum kızlar hele bugün hiç gelemedim işyerinde işler karışık gece gündüz bişeler istiyorlar
Neyse bildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta: 62,2
Bu hafta: 60,9
Fark: 1,3
Yüzde: 2,09
kolay gelsin ablabenim koca bu gün çalışıyor o yokken az temizlik yapıverem hayrıma:)))
ara ara gelirim
supersin canim haftaya 5 lerde olursun sendeBu hafta gelemedim biliyorum kızlar hele bugün hiç gelemedim işyerinde işler karışık gece gündüz bişeler istiyorlar
İnşallah kalsın üzerimizde 5 lersaglik konusundami baska seyler
nice yillara canim ailenle
ayni yastayiz:))
yeni kalktim ben
sonunda gelmis 6lar
cok guzel tebrikler canim
hamileyken kilo verenler gurubundamisin sende:)))
tebrikler cok iyi ne guzel 55 ler yaaa
ne gul yiyipte kilo almak.kilon oturdu demekki.
tebrikler hic gitmesin 5ler
arti olmaktan iyi abla:)
sutlu kahveyedemi yemin ettin kizz cok guldum valla:)benide tok tutuyo gercekten sutlu kahve
tebrikler cok iyi canim:)
Evet çok şükür görebildim. Aşırı zor oldu ya...cok iddialı gordum seni canım
bizim buraya fiber alt yapı yeni geldi abla turknet kullanıyorduk muhtemelen turktelekoma geri donucez
var gıbı ufaklık uyku modunda
super canım 63 u gormus sun
daha 2 hafta var abla 31 ne tutar o hedef kaçar mı senden
anladım canım süper o zaman
tebrikler canım benim yerimi almak uzeresin sanırım
sen kendini nasıl güzel hissediyorsan canım tabi
duş aldıktan sonra mı tartilsam ki gerçi çocuk da uyumadı ki alayım
İnşallah bundan sonra hep koruyarak gideceksinsoyle bi hesapladim gecen sene yazdan simdiye kadar 19 kilo alip vermisim
keske koruyabilseydim
Teşekkür ederim..Tebrikler canım
uyumak ıcın yattım ya ikiside tepeme usustuler abla sinirlendim kalktımhiç sorma bile direk git senin bebeler ses etmiyorsa
uyu benim sıpa bu gün dışarı çıkma günü diye sabah erkenden hörtledi bisikletin freni için para ver dedi yok maske nerde dedi benim uyku kaçtı 10 da dikeldim ayağa zaten 6 dan sonra uyumuştum ben de uyuyacam galiba kafam uyuşuk
bende 6 ları görerek gırmek istiyorum ama biraz zorlamam lazım sanirimSen tutturacam dedin mi tutar o hedefff o kadar1 hazirana 79 olarak girecegim bende bakalim. Belki daha da az olur
aminn abla Insallah ya valla bende zehrayı yakalamaya calısıyorum ama oda kacıyor bendenkaçmasın artık ya hemen yakalayalım hepimiz hedefleri bu sene sonuna kilo derdi olan kalmasın , ömrümüz kilonun ağırlığıyla mı geçsin
kesek canım ama onumuze bakıcazsoyle bi hesapladim gecen sene yazdan simdiye kadar 19 kilo alip vermisim
keske koruyabilseydim
henuz basaramadım canımIyi uykular
Supersın canım ama gecen hafta 62.4 imis kilon daha fazla yuzden varBu hafta gelemedim biliyorum kızlar hele bugün hiç gelemedim işyerinde işler karışık gece gündüz bişeler istiyorlar
kız sen pazartesi 58 gormemısmıydın niye artıya donduKilo bildirimim
Geçen cuma 59.1
Bugün 59.3
Fark +200 Gr
Yüzde -0,34
çok fazla bir artı değilmiş.. Verirsin inş canımKilo bildirimim
Geçen cuma 59.1
Bugün 59.3
Fark +200 Gr
Yüzde -0,34
fazla degil ama listeyi etkiler heraldeKilo bildirimim
Geçen cuma 59.1
Bugün 59.3
Fark +200 Gr
Yüzde -0,34
Ayyy biz 1.5ay önce başvurduk hala tık yok çok bunaldık yaBizim de evın İnterneti cok yavas esim evden calıstıgından beri saat 5e kadar kendi İnternetomle ıdare ediyorum oda olmasa naparım bende bilmiyorum degıstırıcez bakalım ınternetıde ne zaman
Muhteşem canım haftaya 50lerBu hafta gelemedim biliyorum kızlar hele bugün hiç gelemedim işyerinde işler karışık gece gündüz bişeler istiyorlar
bizimde baya oldu canım anca fıberi getırdılerAyyy biz 1.5ay önce başvurduk hala tık yok çok bunaldık ya
super canım regl olmasan daha fazla olurdu eksi haftaya Bonus olurgecen hafta 61.2
bu cuma 59.7
fark 1.5
yuzde 2.45
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?