- 31 Ekim 2013
- 21.668
- 72.889
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.141
Aman Allah korusun yaa en korktuğun şeyBende bu sabah balkondan gelen ayak sesine uyandım.
Bebeğim yanımda yoktu, nasıl koşa koşa balkona gittim anlatamam.
Neyse ki sadece geziniyormuş
Artık üzerine çıkabileceği şeyleri çekip üzerine çıkıyor
Bizimde en tehlikeli dönemimiz başladı maalesef
Yani ipince olmuyorum 57de ama azıcık et hoşuma gidiyor benimgünaydın canım ben iyiyim seni sormalı
canım vücut şeklimiz farklıdır sen 57 de fit görünürsün ben 55 de öyle düşünme kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan o kiloda olmaya çalış
evet kesinlikle öyle düşünüyorum ben de
son haftalarda ben de sismistim tuzlu yemedigim halde suyu bol bol iç
Canım çok güzel gitmiş 7 ler gelmek üzere maaşallahCuma : 83.0
Bugün :81.9
Fark : -1.1
Yüzde: %1.33
Süpersin canim 5 lere hosgeldinHayırlı günler ve hayırlı cumalar kızlar uğrayamadım pek bu ara.
Geçen cuma:61.0
Bugün:59.6
Fark:1.4
Adet oldum onun etkisi sanırım.2 gün var bitmedi daha
Tebrikler canımGünaydınlar
En son bildirimim 56.3
Bugün 55.7
Fark-600gr
Bi ara almıştım 57lerde çıkmıştım iyiyim şimdi ben porsiyon küçülttüm tatlı tuzlu pilav herşeyi yiyorum artık istediğim kilolardayım diye
İnşallah hep böyle giderim kuzummasallah canım ilk baslarda kontrolu olursan sonrası senin ıcın daha rahat olur bebis son aylarda kılo alıyor zaten
cok guzel canım tebrikler
Kız niye utaniyosun maşallah ne güzel işteYazmaya utaniyorum gercekten sunu yedim bunu yedim dedikten sonra Niye böyle oldu anlamadim, wc yede cikamadigim halde..
Gecen Cuma : 55.6 kg
Bu Cuma : 55.2 kg
Fark : - 400 gr
Bende aynı senin gibi tartildiktan sonra girdim duşa saçlarım ağırlık yapmasın diyeBen de heyecanlıyım tartı için yaduş alacam saçlarım ıslakken ağır olur diye almıyorum kurutsam da yine aralarda kalır malir hiç riske atmayim
5lere hoşgeldin maşallah ne güzel gitmiş bu haftaHayırlı günler ve hayırlı cumalar kızlar uğrayamadım pek bu ara.
Darısı başına canım kısa zamanda ulaşırsın inşallahallah yardımcımız olsun çoğumuz şu an ayni durumdayiz. Senin ekstra hasretlik var tabi oda cok zor.
Bu çocuklar bizi süründuruyor. O kadar çok uykum var ki oglum uyudu kizim uyumuyor
All bak bir tane de burda
Yemesine bakma kaptanim. Kaç saat boyunca tok tutacak sizi ona bak. Yiğidi öldür hakkını yeme
Cok meraklandim ya acaba ne yapıyor ki.
Bravo canim çok iyisin.
Sagol canim
Tam istediğim kilolar tebrikler cok iyi.
Sağol canım umarım geçmem daha 6 laraSüpersin canim 5 lere hosgeldin
Adet olmama bağlıyorum çünkü gitmiyordu ramazandaTebrikler canım
Aynen kontrollü yiyince herşeyden tadabilme özgürlüğü oluyor.
İnşallah hep böyle giderim kuzum
Kız niye utaniyosun maşallah ne güzel işte
Bende aynı senin gibi tartildiktan sonra girdim duşa saçlarım ağırlık yapmasın diye
Duştan çıkınca tartıldım 100 gram daha gitmiş
5lere hoşgeldin maşallah ne güzel gitmiş bu hafta
iyi çok şükür gülüm uyandırmışlar bu gün nasıl daha aramadım ama iyidir büyük ihtimalekim2009 Eniştenin sağlığı nasıl canım, daha iyi mi inşaallah
olabilir canım Kacamak yapılan gun fazla su tuketıldıgınde kacamagın pek fazla etkisi olmuyorduSanirim adetten dolayi oruc tutmadigim icin böyle oldu, yeterince Su iciyorum. Yarin ins tekrar baslicam bakalim ozaman nasil olcak
duş almadan tartıl kız duş odem falan yaparBen de heyecanlıyım tartı için yaduş alacam saçlarım ıslakken ağır olur diye almıyorum kurutsam da yine aralarda kalır malir hiç riske atmayim
ahhh ahhh olsada yesekbende Cok seviyorum onu
Oooo 5ler Hosgelmıs canım superHayırlı günler ve hayırlı cumalar kızlar uğrayamadım pek bu ara.
gider kuzum gider saglıkla al kucagınada gerisi bosİnşallah hep böyle giderim kuzum
rabbim ailenle bebişinle sağlıklı uzun bol rızıklı ömürler versin gülümmKızlarrr bugun 27 yaşın girdimmm
Yaaa muhtesemsin. Sende mi yiyip kilo alamayanlardan oldunYazmaya utaniyorum gercekten sunu yedim bunu yedim dedikten sonra Niye böyle oldu anlamadim, wc yede cikamadigim halde..
Gecen Cuma : 55.6 kg
Bu Cuma : 55.2 kg
Fark : - 400 gr
muhtesemsinnn yaaa. Diyet listene mi döndün ne yaptinHayırlı günler ve hayırlı cumalar kızlar uğrayamadım pek bu ara.
ayy insallah gelsin bir an önce. Mayıs sonuna 79 görmeyi hedefledim. Baya da gaza geldim bakalim.Canım çok güzel gitmiş 7 ler gelmek üzere maaşallah
Aminninsallah canim.Darısı başına canım kısa zamanda ulaşırsın inşallah
Sabah kilo bildirimi yapmadan gitti bizim de internetselam canlarrrrrrrrrrrrr
bizim internet sözleşmemizin zamanı dolmuş unutmuşuz uyarı da yapmadı namısıslar :))
tekrar 2 senelik sözleşme yapmış eşim dün akşam tekrar açılacaktı güya , şimdi açıldı yaşasın internettttt , ölecem sandım netsiz dayanılır gibi değil 2 gün bana 20 gün gibi geldi çatladımmmmm
Bizim de evın İnterneti cok yavas esim evden calıstıgından beri saat 5e kadar kendi İnternetomle ıdare ediyorum oda olmasa naparım bende bilmiyorum degıstırıcez bakalım ınternetıde ne zamanselam canlarrrrrrrrrrrrr
bizim internet sözleşmemizin zamanı dolmuş unutmuşuz uyarı da yapmadı namısıslar :))
tekrar 2 senelik sözleşme yapmış eşim dün akşam tekrar açılacaktı güya , şimdi açıldı yaşasın internettttt , ölecem sandım netsiz dayanılır gibi değil 2 gün bana 20 gün gibi geldi çatladımmmmm
Olsun abla sabit olmakta gayet iyi artı olmadıktan sonrageçen hafta kaç kiloydum 87.3 dü demi
ayy ben sabitim o zaman bu sabah da 87.3 çıktım
ne zor netsizlik ,sigarasızlıkla aynı hatta daha beter yavvf:)) allah kimseyi internetsiz bırakmasınYaaa muhtesemsin. Sende mi yiyip kilo alamayanlardan oldun
muhtesemsinnn yaaa. Diyet listene mi döndün ne yaptinYoksun bu ara, günler yoğun mu geciyor
ayy insallah gelsin bir an önce. Mayıs sonuna 79 görmeyi hedefledim. Baya da gaza geldim bakalim.
Aminninsallah canim.
Sabah kilo bildirimi yapmadan gitti bizim de internetbenim kotam da dolmuş Allahim 1 saat 10 saat gibi geldi. Hemen eşimi aradim ara sor neden yok netimiz diye tam tlf nu kapattim netgeldi. Kendimi hemen buraya attim
Aminnn aminnnne zor netsizlik ,sigarasızlıkla aynı hatta daha beter yavvf:)) allah kimseyi internetsiz bırakmasın
eşim de değişecekti ,fiber mi neyse ona geçecekti güya yine aynısına kaldık ,hiç yoktan iyidir gülüm idare edicez artıkBizim de evın İnterneti cok yavas esim evden calıstıgından beri saat 5e kadar kendi İnternetomle ıdare ediyorum oda olmasa naparım bende bilmiyorum degıstırıcez bakalım ınternetıde ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?