Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aman Allah korusun yaa en korktuğun şey

Yani ipince olmuyorum 57de ama azıcık et hoşuma gidiyor benim

Tebrikler canım
Aynen kontrollü yiyince herşeyden tadabilme özgürlüğü oluyor.
masallah canım ilk baslarda kontrolu olursan sonrası senin ıcın daha rahat olur bebis son aylarda kılo alıyor zaten
cok guzel canım tebrikler
İnşallah hep böyle giderim kuzum
Yazmaya utaniyorum gercekten sunu yedim bunu yedim dedikten sonra Niye böyle oldu anlamadim, wc yede cikamadigim halde..

Gecen Cuma : 55.6 kg
Bu Cuma : 55.2 kg
Fark : - 400 gr
Kız niye utaniyosun maşallah ne güzel işte
Ben de heyecanlıyım tartı için ya duş alacam saçlarım ıslakken ağır olur diye almıyorum kurutsam da yine aralarda kalır malir hiç riske atmayim
Bende aynı senin gibi tartildiktan sonra girdim duşa saçlarım ağırlık yapmasın diye
Duştan çıkınca tartıldım 100 gram daha gitmiş
Hayırlı günler ve hayırlı cumalar kızlar uğrayamadım pek bu ara.
Geçen cuma:61.0
Bugün:59.6
Fark:1.4
Adet oldum onun etkisi sanırım.2 gün var bitmedi daha
5lere hoşgeldin maşallah ne güzel gitmiş bu hafta

Darısı başına canım kısa zamanda ulaşırsın inşallah

Adet olmama bağlıyorum çünkü gitmiyordu ramazanda

selam canlarrrrrrrrrrrrr
bizim internet sözleşmemizin zamanı dolmuş unutmuşuz uyarı da yapmadı namısıslar :))
tekrar 2 senelik sözleşme yapmış eşim dün akşam tekrar açılacaktı güya , şimdi açıldı yaşasın internettttt , ölecem sandım netsiz dayanılır gibi değil 2 gün bana 20 gün gibi geldi çatladımmmmm

Sanirim adetten dolayi oruc tutmadigim icin böyle oldu, yeterince Su iciyorum. Yarin ins tekrar baslicam bakalim ozaman nasil olcak
olabilir canım Kacamak yapılan gun fazla su tuketıldıgınde kacamagın pek fazla etkisi olmuyordu
Ben de heyecanlıyım tartı için ya duş alacam saçlarım ıslakken ağır olur diye almıyorum kurutsam da yine aralarda kalır malir hiç riske atmayim
duş almadan tartıl kız duş odem falan yapar
bende Cok seviyorum onu
ahhh ahhh olsada yesek
Oooo 5ler Hosgelmıs canım super
İnşallah hep böyle giderim kuzum
gider kuzum gider saglıkla al kucagınada gerisi bos [/QUOTE]

Yazmaya utaniyorum gercekten sunu yedim bunu yedim dedikten sonra Niye böyle oldu anlamadim, wc yede cikamadigim halde..

Gecen Cuma : 55.6 kg
Bu Cuma : 55.2 kg
Fark : - 400 gr
Yaaa muhtesemsin. Sende mi yiyip kilo alamayanlardan oldun
muhtesemsinnn yaaa. Diyet listene mi döndün ne yaptin Yoksun bu ara, günler yoğun mu geciyor
Canım çok güzel gitmiş 7 ler gelmek üzere maaşallah
ayy insallah gelsin bir an önce. Mayıs sonuna 79 görmeyi hedefledim. Baya da gaza geldim bakalim.
Darısı başına canım kısa zamanda ulaşırsın inşallah
Aminninsallah canim.
Sabah kilo bildirimi yapmadan gitti bizim de internet benim kotam da dolmuş Allahim 1 saat 10 saat gibi geldi. Hemen eşimi aradim ara sor neden yok netimiz diye tam tlf nu kapattim netgeldi. Kendimi hemen buraya attim

Bizim de evın İnterneti cok yavas esim evden calıstıgından beri saat 5e kadar kendi İnternetomle ıdare ediyorum oda olmasa naparım bende bilmiyorum degıstırıcez bakalım ınternetıde ne zaman

ne zor netsizlik ,sigarasızlıkla aynı hatta daha beter yavvf:)) allah kimseyi internetsiz bırakmasın

Kizlar ya ben kilo verememe nedeni mi buldum
Bundan sonra korkun benden.
Akşam porsiyonu nu azaltmak ve sütlü kahve içmek bunlar bAna kilo verdiren durumlar. If uygulayip akşam yemeğini erkene çektim ama işe yaramadi. Yemek yemeliyim ama porsiyonumu yariya indirmeliyim. Ikincisi sütlü kahve beni inanilmaz tok tutuyormuş bugün daha iyi anladim. Sabah bir buyuk fincan içtim ve şu an aşırı tok hissediyorum. Ama şöyle bir durum var. Sütlü kahveyi haftada 3 gün icecegime yemin etmiştim oda haftaya pazar bitiyor o zamana kadar böyle devam sonrasında daha hızlı gideceğine eminim

Bizim de evın İnterneti cok yavas esim evden calıstıgından beri saat 5e kadar kendi İnternetomle ıdare ediyorum oda olmasa naparım bende bilmiyorum degıstırıcez bakalım ınternetıde ne zaman
eşim de değişecekti ,fiber mi neyse ona geçecekti güya yine aynısına kaldık ,hiç yoktan iyidir gülüm idare edicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…