- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.121
Günaydın canımGünaydın kizlarr
Kilo bildirimim
Geçen hafta:69.9
Bugün:69.6
Fark:-300
Herkes bir an önce kavuşur inşallah kuzupko yu bilmiyorum canımda belki erken gelecektir regl sıcak tut kendini
koptum nazlı inatla cumayı yasamaya calısmıssın
Ne kadar guzel dusunmusler canim ne mutlu sana Insallah bu virus gidince sende sık sık gidersin bende cok ozledım annemler memleketimi
Aminn canım hepimizinAy ben de bi keresinde öyle oluştum su içip tartılmıştım dedim Kızlar beni vuracak ama Perşembe’ymiş
Ya ne tatlı ne düşünceliler maşallahAllah birlik beraberliğinizi bozmasın inşallah
Bence benim de iyi olacak en azından koltuğumu sana kaptırmayacak kadar iyi olur herhalde
Sağol kuzumallah korusun iyilermi ?
allah korusun bu cocuklar yüregimizi agzimiza getiriyorlar
oh ne güzel Bende yapmam lazim, kücülenleri ayirmam lazim
son aylar oldugu icin olabilir canim bazi vucutlar öyle oluyor malesef
cok sükür canim
bilgim yok benim canim pko dan
ne yapim isleri halledip yavrulara hava aldirdik, birazdan Belki yürüyüse cikarim
bendede var o Bugün, yarini cumartesi olarak düsünüyorum hepsanirim bu hafta Cok hizli gecti o yüzden
allah kavustursun canim aile candirafiyetle ye ins canim, bebis gelincede hayirlisiyla giysin ins
allah kavustursun canim
masallah canimBen umutsuz vakkayim
Öyle moralin hep bozulur canim
İnşallah kuzum hepimiz için Amincok guldum buna
ne guzel dusunmusler insalalh tez zamanda gider su virusde herkes ailesine kavusur
kalin giyindim bide hava soguktu ekstara dikkat ettim.
sendede agri sebebi belliymis icin rahat:)
virus bitererde tez zamanda kavusursun ailene
herkes kavusur:)
ben tam 90 dk yaptim.50 dk kosu 40 dk yuruuus.ama adim olarak hesapladim
tarti ne diyo abla
memnunmusun sonuctan
Kuzum sana özel dua edicemoh ne güzel Allah kabul etsin canım bizlere de dua ethele ben ve benim gibi olanlara eşlerimiz sağ salim gelsin diye et hamissin kabul olur
sanırım ondan canım sağol
erken geleceğini hiic sanmıyorum canım
Canım klima alsan çok rahat edersin aslında, biz de Ege'ye ilk gittigimizde herkes burada vantilatör bir işe yaramaz klima lazım demişti. Pek umursamadık. Yaz resmen Mart sonu başladı havalar ısınınca geceleri kalkıp agliyodum artık o sıcaktan. Hemen klima aldık çok rahat etmiştik.İftarı yaptık, çayımızı içtik, şükürler olsun.
Artık giderek zorlanmaya başladık sıcaklıkların artmaya başlamasıyla
Dün bir bugün iki hava çok sıcaktı burada, önümüzdeki günler de 42-43 dereceye çıkacakmış.
Kalan günler epey zor geçeceğe benziyor.
Kızlar şimdiden dayanamaz oldu, klima alın diyip duruyorlar.
Bu yıl yaylaya da çıkmayacağız.
İyi yönünden bakmak gerekirse sıcak hava, bol su ve iştah azalması demek
İnşallah kuzumOh ne guzl benmkide yapck insallah bugn tvyi cekmeye basladi sıpa cunku.
Aynen ev ferahliyor ya orta sehpayi kaldirdk buyk yemek masasni sattik bide unite giderse tamam :)
Ayy Allah korumus cok zor bir durum valla
Nerdn dustuler cnm ikizler seninkilermi
Ayy zor cnm seni anliyorm desemde anliyamam 1taneyle bukadar zorlaniyorm 2.taneye bakanlara Allah kolaylik versin
Gecmis olsun kuzuya smdi daha iyimi bari cnm
Aynen oyle kaptnm hamilelik sonrasi 66 gordm ve saldim almam hemn diyr dusundm ama. Cok cabuk aliniyor hep tetikte olmaliyiz
Ayy Allah korusun cnm valla her donemleri ayrı zor Allah kolaylik versin sana da
Son aylar ne yapsan olur cnm bende cok olmustm son aylarda
Oh ne guzel :)
Ohh iyi uykular cnm
Ayy cok tatlisin canimm Allah kabul etsin insallah
Ayy cok guzel dusunceli olmus duygulanmissindir Allah Ailelerimizi basimizdan eksik etmesin ya korona bitsn de bol bol gorusun hastet gidern insallah kuzum
Aynen okadar hareketliki anlatamam ya 5 dk icinde 10 defa kalkip dusuyodur desem yalan olmaz cok enerjik zipir zipir her delige giresi var bide istedigi olmadimi mizmizlanip aglama huyu edindi biyere yetisemesin hemn agliyor cok yoruyor enerjmi somuruyor. Hic boyle dusuistm bebek bakmayi 15 dk mama sandalyesinde zor tutuyorm
İnşallah kuzum herkes kavuşsun bir an önce ailesineKizlarr selamlar alintilari karistirmadan cevaplarim ins. Benim internet erkenden bitti yine idare onemli biseyaksamlari giricem mecbur bir sure
sahur olmadigi icin guzel canim
guzel olmus canim. Adimda iyi bence
bende 30 gunluk programin 2.gununu yapacagim bugun az oluyor ama hic yoktan iyidir
yinede belli olur canim.
kimse devam edemiyor anlasilan
cok susadinmi canim. Havalarda isiniyor iyice
bende korkuyorum canim. Ama cokk bunaldilar artik vide tvdede izin gunu diye duyunca zaptetmek pek kolay olmadi ciktik bizde
yaaa bunu demeyeydin iyiydio kadar karpuzmu yenir seker kupu
anliyorum canim seni benim kucuk kapi onunde bekleyip kapiya vuruyor anne annee diye. Senin ikiside kucuk ins buyuduklerinde aklimiza gelip gulecegiz
sabah 2 yumurta varken ekmek olmasada olurmus. Aksam guzel olmus
allah korumus tam zarar yapacaklari zamanlar
ayy allah korumus okurken gozumde canlandi icim gitti.allah gostermesin
yinede guzeldi belki oructan sonra yeme duzeni olarak tekrar baslarim ben ama seviye gibu kati kuralli degil
oluyorum sandim sirtim belim acayip acidi agridi ins zamanla artiyo zaten bunye alisir
istiyorsan basarirsin canim. Aslinda ne guzel olur
allah korusun balkondan bende korkuyorum surekli takipteyim bu sene. Gercekten kasla goz arasinda bi kutu yada kova bulup ustume cikip disariyi izliyor. Ayyy ayyy diye kedi kus seviyle kendime gelip bakiyorum ki yine biseyin tepesinderabbim korusun hepsini ins
kizlarin dedikleri de olabilir tuzu arttir bakalim bide. Benim oyle sorunum olmadi ucundede
bende sahura kadar uyuyorum sahurdan sonra namazi kilip bulasik falan yikiyorum 5 bucuk 6 ya geliyor yattigim yediklerimi eritiyorum o zamab
allah kabul etsin canim. Bazen oluyot oyke heleki su donemde butun gunler birbirine karisti
ayy anne yuregi istee agiz tadiyla ye canim afiyet sifa olsun. İnss en kisa zamanda ortalik duzelirde hepimiz kavusuruz ailelerimize
artij iyice ozledikte nasil olacak bilmem canim
naptin sarmayi sardinmi canim
rabbim tez zamanda kavustursun ins canim benim.
İns duzelecek hersey bol dua ve sabirla
hava degisimi tam ne sicak ne soguk olabilir canim. İns oksuruk hemen kesilir. Esler bide kendileri ilgilenseler nasil sinirlenirler kim bilir
afiyet olsun . bazen oyle tadlar ne guzel oluuor gecmise goturuyor.
Canım benimmmm doğum günün kutlu olsunKızlarrr bugun 27 yaşın girdimmm
Harikasın altilara geldin tebrikler kuzumGunaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin ozaman:
Gecen cuma: 70.2
Bugun: 69.4
Fark - 800gr
6lari gormek cok motive etti beni
Süpersin ela, çok iyi gitmişCuma : 83.0
Bugün :81.9
Fark : -1.1
Yüzde: %1.33
Biraz daha vermek istiyorum ama kendimi nasıl zor tutuyorum anlatamamGünaydın canım
Gayet iyi gidiyorsun
Spora devam da uyku benim elimde değilSpor da eklersen olabilir bence
Uykusuz da kalmazsan neden olmasın
Malesef aksami iple çekiyorum açlıktan ne yiyecegimi şaşırıyorum tek öğün de olsa gerçekten yemeyip yemeyip birden yiyince tabi vücut depoluyorInstada canli yayinda uygulama yapicak cnm :))
tatlim zaten ramazanin bitmesine 1 hafta kaldiaz daha sabret
Hedefine bisey kalmadi
Tek öğün yapilsada iftarda fazla ve karbonlu yenirse malesef kilo gitmiyor
Heralde son zamanlarda fazla dikkat etmiyorsun :))
Keşke bende de öyle olsa
Bizim tam iftar saatine denk geliyor insallah kacirmam ve faydasi olur
Masallah canım rabbim hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versinKızlarrr bugun 27 yaşın girdimmm
çok güzel canım tebrikler böyle devamGunaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin ozaman:
Fark - 800gr
amin canım sağolOh afiyetle yiyin insallah cnm
Aynen usuttu biraz gibime gelyr baklm bu gece boraz daha iyidi :)
Ayy o gorumceni cok iyi anliyorm bitanede bende var oyle cnku
Allah kolaylik versin
Canimya enazindan benm esim evdeyken az da olsa bakiyor seni anliyorm keske kardesin anlayisli olsa biraz ama buyuyp evlenince cocugu olunca anlar seni pisman olr
Allah kavustursn cnm cok uzuldm zor hasret cekmek
çok iyisin canım maşallah böyle devam etCuma : 83.0
çok güzel canım tebriklerGünaydın kizlarr
Kilo bildirimim
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunHerkes bir an önce kavuşur inşallah kuzu ❤
Aminn canım hepimizin
Sağol kuzum
İnşallah kuzum hepimiz için Amin
Kuzum sana özel dua edicem
Canım klima alsan çok rahat edersin aslında, biz de Ege'ye ilk gittigimizde herkes burada vantilatör bir işe yaramaz klima lazım demişti. Pek umursamadık. Yaz resmen Mart sonu başladı havalar ısınınca geceleri kalkıp agliyodum artık o sıcaktan. Hemen klima aldık çok rahat etmiştik.
Bence sende al çocuklar da rahat eder.
İnşallah kuzum ❤
Bu arada bebeklerle ilgili yazdiklariniz gözünü korkutuyo insanın
İnşallah kuzum herkes kavuşsun bir an önce ailesine
Canım benimmmm doğum günün kutlu olsun ❤❤
Nice güzel yıllara inşallah
Harikasın altilara geldin tebrikler kuzum
Süpersin ela, çok iyi gitmiş
masallah canım ilk baslarda kontrolu olursan sonrası senin ıcın daha rahat olur bebis son aylarda kılo alıyor zatenGünaydın kizlarr
Kilo bildirimim
cok guzel canım tebriklerGünaydınlar
En son bildirimim 56.3
Bugün 55.7
Fark-600gr
Bi ara almıştım 57lerde çıkmıştım iyiyim şimdi ben porsiyon küçülttüm tatlı tuzlu pilav herşeyi yiyorum artık istediğim kilolardayım diye
Çok güzel canım tebriklerGünaydınlar
En son bildirimim 56.3
Bugün 55.7
Fark-600gr
Bi ara almıştım 57lerde çıkmıştım iyiyim şimdi ben porsiyon küçülttüm tatlı tuzlu pilav herşeyi yiyorum artık istediğim kilolardayım diye
allah yardımcımız olsun çoğumuz şu an ayni durumdayiz. Senin ekstra hasretlik var tabi oda cok zor.Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok bunaldım sıkıldım eminim hepiniz aynisiniz. Çocukla benden başka ilgilenen yok haliyle biriken ev işleri var canımı sıkıyor çocuk desen ayrı bir dert sürekli meme istiyor bu aralar dış çıkarıyor bir yandan kocaya canım sıkılıyor bu durumdan o kadar çok yoruldum sıkıldım ki anlatamam
Bu çocuklar bizi süründuruyor. O kadar çok uykum var ki oglum uyudu kizim uyumuyormerhaba canim
kizlar bugun pestilimi cikardi Özellikle ufagioturdum koltukta cay iciyorum ama halim yok
sizede özel yemek yapiyorum demek lazim Herhalde
burdayim fit hatun
cok iyi anliyorim seni bugun Bende haddinden fazla Bunaldim, kizlar yedi beni Hem Kizlara Hem esime isyan ettim artik
Karni agriyor demekki canim, senin yediklerindende olabilir Yada yerde sürünüyorsa
All bak bir tane de burdaİyi geceler kızlar nasılsınız ben bugun Oldukca yoruldum ufaklıgım uyudu buyukte uyusa bende uyucam
Yemesine bakma kaptanim. Kaç saat boyunca tok tutacak sizi ona bak. Yiğidi öldür hakkını yemeBende sarmaya verilen emeğe acıyorum, yapması 2-3 saat, yemesi 15 dk.
Çocuklar çok seviyorlar, oruç tutuyorlar diye acıyorum onlara, istedikleri yemeği yapıyorum.
Kendileri de yardım ediyor tabi
Cok meraklandim ya acaba ne yapıyor ki.Burada bir diş hekimi Barış Muslu'nun eğitimine katılıp, öğrendiği yöntemi uygulayarak 30-40 kilo vermiş.
Normalde 1 kere yapılması gereken seansı her yemekten önce uygulayarak çok kısa sürede vermiş bu kiloyu.
Şimdi kendisi de isteyenlere ücret karşılığı seans yapıyor.
Bi arkadaşım da katılmıştı eğitimine, eğitimdeki bi seanstan bu kesit izletti bana, aslında kendi kendimize yapabileceğimiz bir yöntem..
Ancak bu yöntem ile kilo verirken ağız tadının bozulduğunu, yemeklerin acımsı ve tatsız geldiğini söyledi.
Bende cesaret edemedim açıkçası.
Bravo canim çok iyisin.Günaydın kizlarr
Kilo bildirimim
Sagol canimHerkes bir an önce kavuşur inşallah kuzu ❤
Aminn canım hepimizin
Sağol kuzum
İnşallah kuzum hepimiz için Amin
Kuzum sana özel dua edicem
Canım klima alsan çok rahat edersin aslında, biz de Ege'ye ilk gittigimizde herkes burada vantilatör bir işe yaramaz klima lazım demişti. Pek umursamadık. Yaz resmen Mart sonu başladı havalar ısınınca geceleri kalkıp agliyodum artık o sıcaktan. Hemen klima aldık çok rahat etmiştik.
Bence sende al çocuklar da rahat eder.
İnşallah kuzum ❤
Bu arada bebeklerle ilgili yazdiklariniz gözünü korkutuyo insanın
İnşallah kuzum herkes kavuşsun bir an önce ailesine
Canım benimmmm doğum günün kutlu olsun ❤❤
Nice güzel yıllara inşallah
Harikasın altilara geldin tebrikler kuzum
Süpersin ela, çok iyi gitmiş
Tam istediğim kilolar tebrikler cok iyi.Günaydınlar
En son bildirimim 56.3
Bugün 55.7
Fark-600gr
Sevdiklerinle nice senelere canım🏵Kızlarrr bugun 27 yaşın girdimmm
Sorma canım ufaklık gece kalktı 1 saat sonra aglaya aglaya anca uyuttum bugun uykusuzluk bendede varAll bak bir tane de burda
Ayyy Supersın canım bugun 56 yı bekliyordum ben senden 41 kere masallah canım cok sevındımYazmaya utaniyorum gercekten sunu yedim bunu yedim dedikten sonra Niye böyle oldu anlamadim, wc yede cikamadigim halde..
Gecen Cuma : 55.6 kg
Bu Cuma : 55.2 kg
Fark : - 400 gr
Sanirim adetten dolayi oruc tutmadigim icin böyle oldu, yeterince Su iciyorum. Yarin ins tekrar baslicam bakalim ozaman nasil olcakAyyy Supersın canım bugun 56 yı bekliyordum ben senden 41 kere masallah canım cok sevındım
amin canım sağolallah yardımcımız olsun çoğumuz şu an ayni durumdayiz. Senin ekstra hasretlik var tabi oda cok zor.
Bu çocuklar bizi süründuruyor. O kadar çok uykum var ki oglum uyudu kizim uyumuyor
All bak bir tane de burda
Yemesine bakma kaptanim. Kaç saat boyunca tok tutacak sizi ona bak. Yiğidi öldür hakkını yeme
Cok meraklandim ya acaba ne yapıyor ki.
Bravo canim çok iyisin.
Sagol canim
Tam istediğim kilolar tebrikler cok iyi.
ne demek istedigini anlamadim yani sevinmedin miYazmaya utaniyorum gercekten sunu yedim bunu yedim dedikten sonra Niye böyle oldu anlamadim, wc yede cikamadigim halde..
Gecen Cuma : 55.6 kg
Bu Cuma : 55.2 kg
Fark : - 400 gr
Yeni yaşın kutlu olsun Rabbim huzuru mutluluğu eksik etmesin nice yıllaraKızlarrr bugun 27 yaşın girdimmm
bende Cok seviyorum onukız 56 gelmesin yarın keske hafta sonu yeseydin bende cocuklugumda lakrıs yerdik cok buralarda her zaman bulamıyorum kılo hedefıme ulasınca bol bol yıcem
ne istiyorlarsa onu pısırıyorum aslında ben onların yediklerine ozenıyorum onlar benim salatama
evet Bende cogu seye Burda fransiz kaliyorum
oructan dolayi oluyor böyle canim, gecince düzen gelince düzelirBen anlamadım sahur da yapmıyorum niye veremiyorum ki
evet rahatsiz hissediyor insanBir de düzenli uyumuyoruz onun için yağ yakimi olmuyor bence gece uykusu gerçekten önemli saat 8 den sonra bişey de yemedigim için da sabah hafif uyaniyordum şimdi her yerim sis gibi hissediyorum
dogum günün kutlu olsun canim Nice Yillara ailenle birlikteKızlarrr bugun 27 yaşın girdimmm
süpersin daha 7 leri görmezsin insGunaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin ozaman:
Fark - 800gr
süpersinCuma : 83.0
hamilelikte güzel böyle eksilerGünaydın kizlarr
Kilo bildirimim
süpersin canimGünaydınlar
En son bildirimim 56.3
Bugün 55.7
Fark-600gr
sevindim canim, Sadece sunu bunu yedim diyerek eski geldigim icin utandim yazmayane demek istedigini anlamadim yani sevinmedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?