- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.221
Allah kolaylık versin ablabu kadar dinlenme yeter ya allah bismillah diyip kalan işlere devam
zehra tebrik ederim sanırım bu haftada seni yakalayamayacagım ama belki aradaki farkı azaltmıs olabılırımCuma:72.8
Bugün:71.3
Fark:1.5
Yüzde: %2.06
Allah Allah niye oyle yapıyorlar kıBize gelmedi hala geçen sözleşme boş gelmişti eşim yolladı tekrar yollamışlar yine boş kendim doldurup yolladim kabul ederseler yoksa malesef dedi
kolay gelsin canımUğrayamadım bir türlü
Bugün benim ders günüm kızlar.
Daha 3 saat daha dersim var
Saat 7 gibi gelirim inşaallah
anladım canım izin ısıne ne karar verdınakşamları bir tık fazla kaçıyor artı çok su içmiyorum ve spor da yapamadim
ben ve niran kalmıs abla fre liste de gulbe furha var hatırladıgımherkes bu gün baya meşgul, hepimize kolay gelsin
bildirimler de güzel eksiler var,kimler kaldı bildirim yapmayan
oğlanın odası küçük oda, yatak odası ve banyosunu temizledim nevresimleri yıkanıyor yenilerini geçirmedim az yataklar hava alsın didimm , evin geri kalanını sadece sürüp yemek yapıcam inşallah , burası yanıyor çok sıcak sırılsıklam oldum :))
dün akşam lif takviyeli süt içecektim akşam öğünü yerine eşimin yapışıp zorlaması üzerine, et yemeğinden salatayla yememle hayal oldu bu akşam lifli s 7üt var bana önden bir de hindiba kahveyi yuvarladım mı tamamdır pazartesiye bari eksi geleyim yavvf
Artıdayım cnm biraz daha bekliyordum.@Furha63 canım bildirim yapmamıssın
vallahi bilemiyorum ki ayrılmak istemiyorum ama listeyi de etkilemekte korkuyorumzehra tebrik ederim sanırım bu haftada seni yakalayamayacagım ama belki aradaki farkı azaltmıs olabılırım
Allah Allah niye oyle yapıyorlar kı
kolay gelsin canım
anladım canım izin ısıne ne karar verdın
ben ve niran kalmıs abla fre liste de gulbe furha var hatırladıgım
inşallah haftaya güzel eksi ile geliriz üzülmeArtıdayım cnm biraz daha bekliyordum.
Yapayım bari nereye kadar kaçacam
Geçen cuma 69.4
Bu hafta 69.9
Fark +500
Bi bilsem arayıncada ulaşilmiyorki çocuklarla sinema keyfi yapıyorduk onuda yapamıyoruz baya iyi oluyorduzehra tebrik ederim sanırım bu haftada seni yakalayamayacagım ama belki aradaki farkı azaltmıs olabılırım
Allah Allah niye oyle yapıyorlar kı
kolay gelsin canım
anladım canım izin ısıne ne karar verdın
ben ve niran kalmıs abla fre liste de gulbe furha var hatırladıgım
Güzel canım tebriklerGiremedim Kızlar bir
Türlü
Geçen hafta 99.8
Bu hafta 99.2
Regli olacağım serbest günde dikkat edince indi
Biraz tartı
haftaya halledersin canimArtıdayım cnm biraz daha bekliyordum.
Yapayım bari nereye kadar kaçacam
Geçen cuma 69.4
Bu hafta 69.9
Fark +500
kuzum bir an once karar ver paylasıma az kaldıvallahi bilemiyorum ki ayrılmak istemiyorum ama listeyi de etkilemekte korkuyorum
inşallah haftaya güzel eksi ile geliriz üzülme
Insallah bir an once hallolur canımBi bilsem arayıncada ulaşilmiyorki çocuklarla sinema keyfi yapıyorduk onuda yapamıyoruz baya iyi oluyordu
super canım devamı gelsin insallahGiremedim Kızlar bir
Türlü
Geçen hafta 99.8
Bu hafta 99.2
Regli olacağım serbest günde dikkat edince indi
Biraz tartı
İnşallah cnm. Ben Ramazan ayında kilo veremiyorum her sene kilo alırımvallahi bilemiyorum ki ayrılmak istemiyorum ama listeyi de etkilemekte korkuyorum
inşallah haftaya güzel eksi ile geliriz üzülme
Çok kararlıyım canim 57 yi göreceğimcok iddialı gordum seni canım
bizim buraya fiber alt yapı yeni geldi abla turknet kullanıyorduk muhtemelen turktelekoma geri donucez
var gıbı ufaklık uyku modunda
super canım 63 u gormus sun
daha 2 hafta var abla 31 ne tutar o hedef kaçar mı senden
Ayyy muhteşemsinnn. bu msj ini kaydedecegim. Sanki bana da 2 haftada 3 kilo gidecekmiş gibi geliyor.kız birden içimden 1 haziran da 78 .7 yada 78.3 olarak bildirim yapacaksın gibi geçti vallaha belki daha bile az olur sütlü kahve sağ olsunnnnn:)
Evettt yaklaşık 1 aylığına ettimsaglik konusundami baska seyler
nice yillara canim ailenle
ayni yastayiz:))
yeni kalktim ben
sonunda gelmis 6lar
cok guzel tebrikler canim
hamileyken kilo verenler gurubundamisin sende:)))
tebrikler cok iyi ne guzel 55 ler yaaa
ne gul yiyipte kilo almak.kilon oturdu demekki.
tebrikler hic gitmesin 5ler
arti olmaktan iyi abla:)
sutlu kahveyedemi yemin ettin kizz cok guldum valla:)benide tok tutuyo gercekten sutlu kahve
tebrikler cok iyi canim:)
Kesinlikle bende tanimaya çalışıyoruma.selam abla hosgeldin
Resmen aliskanlik oldu Internet onsuz bisey olmuyor
sabit olmakta güzel abla
insan kendi vucudunu tanidigi zaman kilo verme daha Kolay oluyor canim
süpersin
Bu defa koricaksin burdan gitmek yok
Ben basaracagima çok inaniyorum yaa hiç pes etme duygusu yok içimdeah ahh gülüm keşke ilk başta başarabilseydik 2018 ekim kasım aylarında 79 kiloya inmiştim birden hızlıca aldım geri ver al 86 kilolarda cebelleşip 91 e kadar çıkıp şimdi geri inmeye çalışıyorum kaç kilo al ver yaptım hesaplamadım ama bir senin ki kadar da benim ki vardır diğer kızlara sorsak onların da kaç kilosu çıkar al-ver yapması
şu kilo alırım korkusunu içimizden tam attığımızda asla kilo almayıp normal kalıcaz da bir başarabilsek
yüzde 2 süper tebriklerrrBu hafta gelemedim biliyorum kızlar hele bugün hiç gelemedim işyerinde işler karışık gece gündüz bişeler istiyorlar
Neyse bildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta: 62,2
Bu hafta: 60,9
Fark: 1,3
Yüzde: 2,09
Senindee superr canimm harikasinizz. Yuzde 2 leri bende görmek istiyorum yaaagecen hafta 61.2
bu cuma 59.7
fark 1.5
yuzde 2.45
Artikk gelsinn bir zahmett yaaYa dünyadan haberim yok
Toparlasın canım bi dünya kilo verdin bikaç kilonu da gayet rahat verirsin
Nice güzel yaşların olsun canım
Muhteşem inşallah bi daha çıkmazsın 7lere canım
Süper geliyor 7ler
Güzel koruyarak ilerliyorsun canım
Allah iyiyliğini versin
Artıdansa sabit de güzel abla
Ooo çok güzel canım
Yine verebilmişsin canım üzme kendini şu anki kilon da fena değil
Bravo canım çok çok iyi
Allah Allah başka bir sebebi vardır belki canım
Çok kararlıyım canim 57 yi göreceğim
Masallahhh ya bi yüzde 2 de burda harikasinizzzzCuma:72.8
Bugün:71.3
Fark:1.5
Yüzde: %2.06
Kesinlikle gelecek. Er yada geç. En geç 2020 aralıko 57 buraya gelecek iste o kadar
bildirim yapmayan seninle niran kalmış :))o 57 buraya gelecek iste o kadar
izinden yine vazgeçtim izne ayrılırsam kendimi boşlukta hissedeceğim galibahaftaya halledersin canim
kuzum bir an once karar ver paylasıma az kaldı
Insallah bir an once hallolur canım
super canım devamı gelsin insallah
ben de kilo veririm diye ümit ederken aldım ne yazikkiİnşallah cnm. Ben Ramazan ayında kilo veremiyorum her sene kilo alırım
kaydet valla :))) birden içime doğan şeyler hep oluyormuş insanlar öyle diyor bakalım bu defa da olacak mı.. bence olacakkkÇok kararlıyım canim 57 yi göreceğim
Ayyy muhteşemsinnn. bu msj ini kaydedecegim. Sanki bana da 2 haftada 3 kilo gidecekmiş gibi geliyor. ♥♥♥
Evettt yaklaşık 1 aylığına ettimçok iciyordum bağımlılık yapmıştı, yemin çok iyi geldi. Bağımlılıktan kurtuldum. Bir de0 kan grubuna yaramiyormus diye okuyunca azaltayim dedim. Yok her gün içeceğim baya tok tutuyor.
Kesinlikle bende tanimaya çalışıyorum
Ben basaracagima çok inaniyorum yaa hiç pes etme duygusu yok içimde
yüzde 2 süper tebriklerrr
Senindee superr canimm harikasinizz. Yuzde 2 leri bende görmek istiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?