- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.241
Supersın canım 2021 de bambaşka biri olacakKesinlikle gelecek. Er yada geç. En geç 2020 aralık
bende bekliyorum ablabildirim yapmayan seninle niran kalmış :))
niranın 7 ye kadar dersi vardı zaten o baya geç bildirim yapar
Dogru karar bencede canimizinden yine vazgeçtim izne ayrılırsam kendimi boşlukta hissedeceğim galibazaten surda 1 hafta daha dişimi sıkarım
Benle ilgilide dogsa ya ablakaydet valla :))) birden içime doğan şeyler hep oluyormuş insanlar öyle diyor bakalım bu defa da olacak mı.. bence olacakkk
Super canımKizlar ancak esim gelince baglanabiliyorum nete bildirimi yapiyim
Gecen cuma 67.4
Bu cuma 67.0
Benim listeye girme isi bu haftada yatar ama yinede ekside oldugum icin mutluyum. İns bayram sonu donerim listeye
dogum gunun kutlu olsun canim nice guzel mutlu saglikli yillarin olsun ailenleKızlarrr bugun 27 yaşın girdimmm
tebrikler canim gelmesin bidaha 7lerGunaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin ozaman:
Gecen cuma: 70.2
Bugun: 69.4
Fark - 800gr
6lari gormek cok motive etti beni
tebrikler canim cok iyiCuma : 83.0
Bugün :81.9
Fark : -1.1
Yüzde: %1.33
baslarda ekside olman guzel canimGünaydın kizlarr
Kilo bildirimim
Geçen hafta:69.9
Bugün:69.6
Fark:-300
gayet iyi canimGünaydınlar
En son bildirimim 56.3
Bugün 55.7
Fark-600gr
Bi ara almıştım 57lerde çıkmıştım iyiyim şimdi ben porsiyon küçülttüm tatlı tuzlu pilav herşeyi yiyorum artık istediğim kilolardayım diye
ne guzel canim masallah bunyen yakmis demekkiYazmaya utaniyorum gercekten sunu yedim bunu yedim dedikten sonra Niye böyle oldu anlamadim, wc yede cikamadigim halde..
Gecen Cuma : 55.6 kg
Bu Cuma : 55.2 kg
Fark : - 400 gr
tebrikler canim cok iyiHayırlı günler ve hayırlı cumalar kızlar uğrayamadım pek bu ara.
Geçen cuma:61.0
Bugün:59.6
Fark:1.4
Adet oldum onun etkisi sanırım.2 gün var bitmedi daha
ayy abla sabahtan bu saate kadar bene internetsizim ve zor oluyor gercekten. Esim evde sinirsiz internetin olmasini istemedigi icin baglatmiyor. Cocuklar icin evde internetin olmasini istemiyor ikna edemedimya adami bir turluselam canlarrrrrrrrrrrrr
bizim internet sözleşmemizin zamanı dolmuş unutmuşuz uyarı da yapmadı namısıslar :))
tekrar 2 senelik sözleşme yapmış eşim dün akşam tekrar açılacaktı güya , şimdi açıldı yaşasın internettttt , ölecem sandım netsiz dayanılır gibi değil 2 gün bana 20 gün gibi geldi çatladımmmmm
artida degilsinya haftaya guzel eksi gelir ablageçen hafta kaç kiloydum 87.3 dü demi
ayy ben sabitim o zaman bu sabah da 87.3 çıktım
kendi vucudunu tanimissin ne guzel ins bundan sonrasi patir patir gitcek o kilolarKizlar ya ben kilo verememe nedeni mi buldum
Bundan sonra korkun benden.
Akşam porsiyonu nu azaltmak ve sütlü kahve içmek bunlar bAna kilo verdiren durumlar. If uygulayip akşam yemeğini erkene çektim ama işe yaramadi. Yemek yemeliyim ama porsiyonumu yariya indirmeliyim. Ikincisi sütlü kahve beni inanilmaz tok tutuyormuş bugün daha iyi anladim. Sabah bir buyuk fincan içtim ve şu an aşırı tok hissediyorum. Ama şöyle bir durum var. Sütlü kahveyi haftada 3 gün icecegime yemin etmiştim oda haftaya pazar bitiyor o zamana kadar böyle devam sonrasında daha hızlı gideceğine eminim
tebrikler canim yuzdeni hesaplamamissinGeçen Cuma 64.4
Bu Cuma 63.8
Fark: -600
ooov tebrikler canim masllah yuzdeyeBu hafta gelemedim biliyorum kızlar hele bugün hiç gelemedim işyerinde işler karışık gece gündüz bişeler istiyorlar
Neyse bildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta: 62,2
Bu hafta: 60,9
Fark: 1,3
Yüzde: 2,09
neden boyle oldu acaba. Geriye donup menulerine bakmak lazim canimKilo bildirimim
Geçen cuma 59.1
Bugün 59.3
Fark +200 Gr
Yüzde -0,34
tebrikler canim yuzde de suppergecen hafta 61.2
bu cuma 59.7
fark 1.5
yuzde 2.45
masallah yuzde harika tebrikler 6lara kalmadiCuma:72.8
Bugün:71.3
Fark:1.5
Yüzde: %2.06
kolay gelsin canimUğrayamadım bir türlü
Bugün benim ders günüm kızlar.
Daha 3 saat daha dersim var
Saat 7 gibi gelirim inşaallah
niye boyle oldu acaba canim. Adet dinemin falanmiArtıdayım cnm biraz daha bekliyordum.
Yapayım bari nereye kadar kaçacam
Geçen cuma 69.4
Bu hafta 69.9
Fark +500
tebrikler canim. Seviyeye devam eden bir sen mi kaldin. Nasil gidiyorGiremedim Kızlar bir
Türlü
Geçen hafta 99.8
Bu hafta 99.2
Regli olacağım serbest günde dikkat edince indi
Biraz tartı
canim netim yoktu esim geldi onunkinden baglandim simdiUcmelekannesi kuzum seninde bildirim yok
Sagol kuzumSuper canım
inşallah canım haftaya da sıkı tutarsak ben 6lara sen 7lere transfer oluyoruzArtikk gelsinn bir zahmett yaa83 84 bitirdi beni. Mumkun se 80 i bile gormeden direk 79.9 görmek istiyorum
Haftaya yakalıcam seniinşallah canım haftaya da sıkı tutarsak ben 6lara sen 7lere transfer oluyoruz
KesinlikleeeeSupersın canım 2021 de bambaşka biri olacak
bende bekliyorum abla
Dogru karar bencede canim
Teşekkürler canım insallah.dogum gunun kutlu olsun canim nice guzel mutlu saglikli yillarin olsun ailenle
tebrikler canim gelmesin bidaha 7ler
tebrikler canim cok iyi
baslarda ekside olman guzel canim
gayet iyi canim
ne guzel canim masallah bunyen yakmis demekki
tebrikler canim cok iyi
ayy abla sabahtan bu saate kadar bene internetsizim ve zor oluyor gercekten. Esim evde sinirsiz internetin olmasini istemedigi icin baglatmiyor. Cocuklar icin evde internetin olmasini istemiyor ikna edemedimya adami bir turlu
artida degilsinya haftaya guzel eksi gelir abla
kendi vucudunu tanimissin ne guzel ins bundan sonrasi patir patir gitcek o kilolar
tebrikler canim yuzdeni hesaplamamissin
ooov tebrikler canim masllah yuzdeye
neden boyle oldu acaba. Geriye donup menulerine bakmak lazim canim
tebrikler canim yuzde de supper
masallah yuzde harika tebrikler 6lara kalmadi
kolay gelsin canim
niye boyle oldu acaba canim. Adet dinemin falanmi
tebrikler canim. Seviyeye devam eden bir sen mi kaldin. Nasil gidiyor
canim netim yoktu esim geldi onunkinden baglandim simdi
Ayyy hadi insallah. Başladığımdan beri hiç 2 veremedim. Insallah bu hafta verebiliriminşallah canım haftaya da sıkı tutarsak ben 6lara sen 7lere transfer oluyoruz
yinede cok etkilemedi allahtan:))Bende dediydim, bu kizin pazartesi de cok guzel eksisi vardi diye
Yinede harika tabi
tebrikler cok iyiiCuma:72.8
Bugün:71.3
Fark:1.5
Yüzde: %2.06
amin insalalh canimçok çok iyi.. tebrik ederim canım.. devamını diliyorum.
disardan soyleme imkanin varsa oyle yapsan keske bugunlukte boyle olurduBen bugun niye boyle oldum anlamadım kolumu kaldıracak halim yok aksama yemegım olsaydı ne guzel olurdu ne yemek var ne ekmek
70 olmussun nerdeyse onlemini al bence canimArtıdayım cnm biraz daha bekliyordum.
Yapayım bari nereye kadar kaçacam
Geçen cuma 69.4
Bu hafta 69.9
Fark +500
tebrik ederim canimGiremedim Kızlar bir
Türlü
Geçen hafta 99.8
Bu hafta 99.2
Regli olacağım serbest günde dikkat edince indi
Biraz tartı
Kız bari küçük bir dilim yemeye yemin etseydin.
Bakkkk bakkkk yere bakan yürek yakan çıktın masallahBildirimi yapayım kızlar
Cuma 74. 7
Bugun. 72.5
Fark 2.2
Yuzde%2.95
doğsa yazarım hemen :) ufaktan benim hisler açılmaya başlıyor sanırım bayadır uyuyordu :)Benle ilgilide dogsa ya abla
güzel canım tebriklerKizlar ancak esim gelince baglanabiliyorum nete bildirimi yapiyim
Gecen cuma 67.4
Bu cuma 67.0
Benim listeye girme isi bu haftada yatar ama yinede ekside oldugum icin mutluyum. İns bayram sonu donerim listeye
menulerim karbonlu ve bu hafta çok karpuz yedim ayrıca tek öğün olduğu için kabızlık da oldu ve de suyu az içtim artı spor da yapmadımdogum gunun kutlu olsun canim nice guzel mutlu saglikli yillarin olsun ailenle
tebrikler canim cok iyi
gayet iyi canim
tebrikler canim cok iyi
ayy abla sabahtan bu saate kadar bene internetsizim ve zor oluyor gercekten. Esim evde sinirsiz internetin olmasini istemedigi icin baglatmiyor. Cocuklar icin evde internetin olmasini istemiyor ikna edemedimya adami bir turlu
kendi vucudunu tanimissin ne guzel ins bundan sonrasi patir patir gitcek o kilolar
kolay gelsin canim
masallah canım tebrik ediyorum bireysel dereceye girersin benceBildirimi yapayım kızlar
Cuma 74. 7
Bugun. 72.5
Fark 2.2
Yuzde%2.95
ama net her şeye lazım sınırsız internetin kota aşımından dolayı yavaşlatması da artık yok bildiğim kadarıyla telefondan pahalıya gelir net , çocuklar için istemiyorsa wifi şifresini vermezsiniz olur biterdogum gunun kutlu olsun canim nice guzel mutlu saglikli yillarin olsun ailenle
tebrikler canim cok iyi
gayet iyi canim
tebrikler canim cok iyi
kolay gelsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?