- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.321
En son 2. Hamileliğin son zamanlarında boyle olmustum bir daha olmam Insallah bugun biraz yemegı abarttimCok gecmis olsun canim, insallah daha olmaz. orucun baslangicinda Ben öyleydim
Sagligin yerinde olsunda canim, birgün abartmaktan birsey olmazEn son 2. Hamileliğin son zamanlarında boyle olmustum bir daha olmam Insallah bugun biraz yemegı abarttim
inşallah cnm. Kararımı verdim gittikçe kilo alıyorum bayrama en azındandan 67 lerde gireyim bi dur demek lazım.evet abla Cok zor maskeyle, bi yerden cikinca hemen maskeyi acip oh diyorum
kolay gelsin abla, bitmistir tabi coktan Ben yazana kadar
süpersin canim
insallah haftaya Cok güzel olucak canim
süpersin canim 5 lere hosgeldin
cok güzel Canim
oh mis ellerine saglik temizlik gibisi varmiinsallah eksi gelirsin abla pazartesiye
suan iyimisin? Nasil oldun?
ins haftaya Hem artin gidicek üstünede eksi gelicek
güzel Canimbi sayilardan uzaklastikta daha 3 rakam gelmez ins
eksi yine canim güzel
süpersin
haftaya ins fazlasiyla eksi gelcek canim
hergün hergün tabi hali yikamaktan sonunda rahatsizlastin gecmis olsun ins saglik olsun eksi herzaman gelir
emegine saglik canim
Tebrikler bayanlarI Ilyusa @Jasminium84
Masallah canlaraskrhpozitif I Ilyusa
büyük bi ihtimal canim ins dahada yükselmez
emegine saglik canimtebrikler bayanlar
a.selam canim hosgeldin, nasilsin?
emegine saglik canim
Aha Ben haftaya 2. siradayim
haklısın cnm gidişat çok kötü ama ben bayram da 67 leri göreceğim Allahın izniyleyinede cok etkilemedi allahtan:))
tebrikler cok iyii
amin insalalh canim
disardan soyleme imkanin varsa oyle yapsan keske bugunlukte boyle olurdu
70 olmussun nerdeyse onlemini al bence canim
tebrik ederim canim
Malesef oruclu olunca hersey zor oluyor, ramazan bitince yine yeme düzenimize dönücez daha Kolay olur Herseyinşallah cnm. Kararımı verdim gittikçe kilo alıyorum bayrama en azındandan 67 lerde gireyim bi dur demek lazım.
Sahursuz tutsam orucumu baş ağrısı yapıyor çok fena oluyorum ağrıdan duramıyorum ne yapsam acaba. Artık bi hal çaresini bulucam yoksa gidişat çok kötü
Boş ver beni geçip ne yapacan 13 güzel rakam10 numaradan iyice uzaklaşmısızben seni gecmeden rahat edemeyeceğim gardını al
Ben tabi ki hem 70 altı için hem tahtımı sana kaptırmamak içinBu arada kızlar herkesi tebrik ederim cok guzel bir hafta cıkardık hep birlikte haftayada aynı azim ve aynı hırsla devam
Haftaya kim benimle ilk 3 ıcın yarısacak
Aynen cnm oruç da gitmiyor kilolar ama karar verdim gidecek inşMalesef oruclu olunca hersey zor oluyor, ramazan bitince yine yeme düzenimize dönücez daha Kolay olur Hersey
insAllah canımbüyük bi ihtimal canim ins dahada yükselmez
Oyle canım yarın telafi ederim inşallahSagligin yerinde olsunda canim, birgün abartmaktan birsey olmaz
sahuru saglam yapıp iftarı hafif tutabilirsin canıminşallah cnm. Kararımı verdim gittikçe kilo alıyorum bayrama en azındandan 67 lerde gireyim bi dur demek lazım.
Sahursuz tutsam orucumu baş ağrısı yapıyor çok fena oluyorum ağrıdan duramıyorum ne yapsam acaba. Artık bi hal çaresini bulucam yoksa gidişat çok kötü
olmaz 13 guzel olsada seni gecmenın vereceği zevk kadar guzel degılBoş ver beni geçip ne yapacan 13 güzel rakam
Ben tabi ki hem 70 altı için hem tahtımı sana kaptırmamak için
ıyı geceler canımİyi geceler herkese
doneri.lavas olmadan yeseydin sutlacda cuma kacamagi olurdu.ikisi fazla geldi bana15 Mayıs cuma
Sahur
2 dilim karpuz
1 dilim kaşar
İftar
1 tavuk döner lavasli ama ince bazlama gibiydi lavasi
1 bardak ayran
Biber turşusu
1 saat sonra
1 küçük kase sütlaç
Su 3 L
3 bardak bitki çayı
Spor yok
sagol canimSorma bende sen diyince farkettim
@mediney66 tebrik ederim canim dereceni.Elinden telefinu kacirmaya calisan bi canavarla okurken seni gormemisim listede kusura bakma
cuma kacamagi olsun biskuvide:)15 mayıs
20-21:00
1 kucuk hurma
1.5 kepce mercimek çorbası
4 yk domatesli sarımsaklı bıber sote
3 yk yogurt
1 dilim ekmek
23:00
1 kupa sutlu hindistan cevizi yaglı turk kahvesi
1 dıdo trıo
Su 1 lt. Spor yok
bu hafat ben yokum 1.5 gitmez bu sefer heraldeBu arada kızlar herkesi tebrik ederim cok guzel bir hafta cıkardık hep birlikte haftayada aynı azim ve aynı hırsla devam
Haftaya kim benimle ilk 3 ıcın yarısacak
1 kizim var 6 yasinda:)erken evlendimTeysekur ederimmm ablaa evet guzel bir hediye olduu
Sagol canimm
Haftaya cok iyi vercegine eminim o yuzden ben dahada iyi vermeye calisicamm
Cok guzel cnm tbrkler
Korkmaa canim her bebek hareketli olcak diye birsey yok illaki zorlugu olcak tabi kendini hazirlaman da iyi biyandan ben gbi şok olmassın
Sagol canimm
Sen bence turunun tek orneklerindensin yiyip almayanlar hep ozenmisimdir
Sagol canimm amin insallah
Sagol canimm
Insallah aminn
Amin ablaa sagolasinn
Kızz ne guldum ya herseye yemn etme bigun bisi yapman gerekir yapamazsn zor durumda kalirsn
Sagol canimmaa ne guzel cok sevindm senin kac cocuk vardi cnm yasi kacti
Insallah canimm sagol
Sagol canimm insallah amin
Holleyyy koltugumu devraldım
@Ucmelekannesi haftaya zor ama 2 haftaya senide gecicem insallah
Kiz bendende gitmez sanmıyorum amac cabalamakdoneri.lavas olmadan yeseydin sutlacda cuma kacamagi olurdu.ikisi fazla geldi bana
sagol canim
cuma kacamagi olsun biskuvide:)
bu hafat ben yokum 1.5 gitmez bu sefer heralde
1 kizim var 6 yasinda:)erken evlendim
Aralıklı oruc moda gibi bısey canımBuse terim 83 kilodan 58 kiloya düsmüs, aralikli Oruc yaparak.. Baya zayiflamis
Handandandan bunu yapan Cok kisi var demekki
Bunlari hep Burda gördüm ya yeni geliyor hep banaAralıklı oruc moda gibi bısey canımketojenık beslenende cok sımdı bir de omad var
Cok eski sayılmazlar canım omadı ben nirandan duydum aralıklı orucun bir ust level ı gıbıBunlari hep Burda gördüm ya yeni geliyor hep bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?