Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benin uykuya gecıs yapmam lazım hem iftar sonrası uyudum hemde kahve ıctım hay aklıma tukureyım
İftar sonrası uyumak beni mahvetti bu Ramazan.
Hem tok karnına uyuyup kilo vermemi engelledi hemde sonrasında uykum kaçtığı için uykusuz kaldım maalesef

Son düzenleme:
İftar sonrası uyumak beni mahvetti bu Ramazan.
Hem tok karnına uyuyup kilo vermemi engelledi hemde sormasında uykum kaçtığı için uykusuz kaldım maalesef
Bugun bende oyleyım ama Uyumadan da kendime gelemedim sımdı uyumazsam yarında aynısı olmaktan korkuyorum

Cok eski sayılmazlar canım omadı ben nirandan duydum aralıklı orucun bir ust level ı gıbı
Bana en iyi Ketojenik diyet yaradı
Ramazan'dan sonra Ketojenik diyeti bir hafta İF bir hafta OMAD ile devam ettireceğim inşallah

Bana en iyi Ketojenik diyet yaradı
Ramazan'dan sonra Ketojenik diyeti bir hafta İF bir hafta OMAD ile devam ettireceğim inşallah
Ketojenıkte makro hesabı giriyor ya hıc bulasasım gelmedi benim bu hafta omad( tam omad olmasada) gıbı tek ogun le baya iyi gitti ama haftaya devam ettırebılırmıyım bılmıyorum

Bir cok seyi bılıyoruzda uygulamada sıkıntı oluyor dogal olarak bildiğin bilgi bir ise yaramıyor
aynen öyle canım, birde tek kilo verdim tamam diye bitmiyor, çok yanlışımız var yeme konusunda en azından kendi adıma diyebilirim.
Benin uykuya gecıs yapmam lazım hem iftar sonrası uyudum hemde kahve ıctım hay aklıma tukureyım
bugun sana uyku zor görünüyor inş
Sen şanslısın tabi metabolizmandan yana
Bunlara dikkat etmeden de zayıf kalabiliyorsun
Orucluyken maalesef değişiyor bu durum, ama böyle devam etmek istemiyorum sağlıklı yemeyi alışkanlık yapmak istiyorum artık

Kılo vermek sıkıntı degıl canım dedıgın gıbı koruyabilmek tekrar almamak zor kac sefer verdım aldım korumasını beceremedim

Kılo vermek sıkıntı degıl canım dedıgın gıbı koruyabilmek tekrar almamak zor kac sefer verdım aldım korumasını beceremedim
Bir arkadaş demişti hatırlamıyorum kimdi diye, 9. Takımı koruma topiği yapcaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…