- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.341
Keşke, uygulamadıktan sonra bilmek fayda etmiyor maalesefDream00 keske o bilgileri uygulayabılsek
Bir cok seyi bılıyoruzda uygulamada sıkıntı oluyor dogal olarak bildiğin bilgi bir ise yaramıyorKeşke, uygulamadıktan sonra bilmek fayda etmiyor maalesef
İftar sonrası uyumak beni mahvetti bu Ramazan.Benin uykuya gecıs yapmam lazım hem iftar sonrası uyudum hemde kahve ıctım hay aklıma tukureyım
Sen şanslısın tabi metabolizmandan yanaBu son
Bugun bende oyleyım ama Uyumadan da kendime gelemedim sımdı uyumazsam yarında aynısı olmaktan korkuyorumİftar sonrası uyumak beni mahvetti bu Ramazan.
Hem tok karnına uyuyup kilo vermemi engelledi hemde sormasında uykum kaçtığı için uykusuz kaldım maalesef
Bana en iyi Ketojenik diyet yaradıCok eski sayılmazlar canım omadı ben nirandan duydum aralıklı orucun bir ust level ı gıbı
Ketojenıkte makro hesabı giriyor ya hıc bulasasım gelmedi benim bu hafta omad( tam omad olmasada) gıbı tek ogun le baya iyi gitti ama haftaya devam ettırebılırmıyım bılmıyorumBana en iyi Ketojenik diyet yaradı
Ramazan'dan sonra Ketojenik diyeti bir hafta İF bir hafta OMAD ile devam ettireceğim inşallah
aynen öyle canım, birde tek kilo verdim tamam diye bitmiyor, çok yanlışımız var yeme konusunda en azından kendi adıma diyebilirim.Bir cok seyi bılıyoruzda uygulamada sıkıntı oluyor dogal olarak bildiğin bilgi bir ise yaramıyor
bugun sana uyku zor görünüyor inşBenin uykuya gecıs yapmam lazım hem iftar sonrası uyudum hemde kahve ıctım hay aklıma tukureyım
Orucluyken maalesef değişiyor bu durum, ama böyle devam etmek istemiyorum sağlıklı yemeyi alışkanlık yapmak istiyorum artıkSen şanslısın tabi metabolizmandan yana
Bunlara dikkat etmeden de zayıf kalabiliyorsun
Kılo vermek sıkıntı degıl canım dedıgın gıbı koruyabilmek tekrar almamak zor kac sefer verdım aldım korumasını beceremedimaynen öyle canım, birde tek kilo verdim tamam diye bitmiyor, çok yanlışımız var yeme konusunda en azından kendi adıma diyebilirim.
bugun sana uyku zor görünüyor inş
Orucluyken maalesef değişiyor bu durum, ama böyle devam etmek istemiyorum sağlıklı yemeyi alışkanlık yapmak istiyorum artık
Aralıklı orucun adını bile bilmeden yıllardır öyle besleniyordum esasenBuse terim 83 kilodan 58 kiloya düsmüs, aralikli Oruc yaparak.. Baya zayiflamis
Handandandan bunu yapan Cok kisi var demekki
Bir arkadaş demişti hatırlamıyorum kimdi diye, 9. Takımı koruma topiği yapcaz inşKılo vermek sıkıntı degıl canım dedıgın gıbı koruyabilmek tekrar almamak zor kac sefer verdım aldım korumasını beceremedim
Gençliğimi hatırlatıyor bana lise üniversite yıllarımıBeyaz Show özel var
cuma klasiğiBu saate baya ıyı ziyaretçimız var 17 ziyaretçi 6 uye uykusu kacanlar buraya toplanmış anlasılan
Birde ingilizce isim takmışlar canım, yabancılardan gelen bişeymi bu?Aralıklı orucun adını bile bilmeden yıllardır öyle besleniyordum esasen
Hiç o yıllarda seyirci olarak katıldın mıGençliğimi hatırlatıyor bana lise üniversite yıllarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?