- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.361
Ramazan'da kilo vermekten ümidimi kestim canım benSagol canimm
Haftaya cok iyi vercegine eminim o yuzden ben dahada iyi vermeye calisicamm
Morbit obez avına çıkalım en iyisiHem kilo veriyorum hem sürekli geriliyorum bu nedir arkadaş bu takıma 65 kilo altı kimseyi almayalım
Atalarımızın eskiden beri uyguladığı bir beslenme şekli ama diyet olarak adını onlar koymuşlarBirde ingilizce isim takmışlar canım, yabancılardan gelen bişeymi bu?
Bunu ben anlamadım U UcanSupurge gelmeden sorayımMorbit obez avına çıkalım en iyisi
Yoksa ilk yarıya giremeyeceğiz hiçbir zaman
kesinlikle bunu yapmalıyız cunku burası olmadan hıc birimiz koruyamayız gibi geliyor banaBir arkadaş demişti hatırlamıyorum kimdi diye, 9. Takımı koruma topiği yapcaz inş
genelde dereceler aldığımız ıcın oluyor hep bunlarGençliğimi hatırlatıyor bana lise üniversite yıllarımı
cuma klasiğigenelde cuma günleri ziyaretçi akınına uğruyoruz sizden duyduğum kadarıyla
Morbit obez avına çıkalım en iyisi
Yoksa ilk yarıya giremeyeceğiz hiçbir zaman
İftar sonrası olsa problem olmazdı aslında ama yapacak birşey yok, dönem sonuna kadar aynı program geçerli maalesefKeşke cuma olmasaymış derslerin baya yoğun ve yorucu oluyor senin için
Haftaya telafi edeceksin canım inş. Bellimi olur belkide bireyselde dereceye girersinaskrhpozitif bireyselde 1.liğini tebrik ederim canım
Gerçekten muhteşem bir eksi ile geldin.
I Ilyusa bireyselde 3.lüğünü tebrik ederim canım, sende gayet güzel vermişsin bu hafta
Bende takımda sonuncu olduğum gibi birde etap sonuncusu olmuşum
Aşırı kilolu demek canım, obezin birkaç basamak üstü yani
Sagol canım aslında pazartesi kızların bildirimlerindeb sonra pek umutlu degıldım regl bitiminde bırden inince aksamları da hafif tutunca super oldu ama bildirimler gelene kadar hala sansım yok diye dusunuyordumaskrhpozitif bireyselde 1.liğini tebrik ederim canım
Gerçekten muhteşem bir eksi ile geldin.
I Ilyusa bireyselde 3.lüğünü tebrik ederim canım, sende gayet güzel vermişsin bu hafta
Bende takımda sonuncu olduğum gibi birde etap sonuncusu olmuşum
Ketojenik diyette ilk etapta makro hesabı benide zorladı açıkçası..Ketojenıkte makro hesabı giriyor ya hıc bulasasım gelmedi benim bu hafta omad( tam omad olmasada) gıbı tek ogun le baya iyi gitti ama haftaya devam ettırebılırmıyım bılmıyorum
Ahhh canim gecmıs olsun ilacını aldım mıalerjim tuttu yine hapşırmadan ölecem, bu ara yeni alerjilerim meydana çıkıyor, çok kötü bu alerji
Herkes 1.lerin sırrını merak ediyor tabiBu saate baya ıyı ziyaretçimız var 17 ziyaretçi 6 uye uykusu kacanlar buraya toplanmış anlasılan
Ramazanda suan tek ogun zorlamadı beni ama sonrasını bilmiyorum suan butun aile birlikte yemek yiyince canım bısey cekemiyor ama diger turlu sıkıntı gıbı makro hesabı ıcın fatsecret indirdim ama onu tutturabılmek ıskence gıbı geldı baya planlı olmam gerekiyor hissi veriyor banaKetojenik diyette ilk etapta makro hesabı benide zorladı açıkçası..
2-3 hafta içinde öğrendim, sonra hesap etmeye bile gerek kalmadı, hep makroları tutturdum.
Tek başına OMAD çok etkili olmayabilir.
Ramazan'da bir nevi OMAD aslında ama ketoyu bozduğum için işe yaramadı bende.
içtim şimdiAhhh canim gecmıs olsun ilacını aldım mı
Sağlıklı bir memleket yemeği paylaşırımSagol canım aslında pazartesi kızların bildirimlerindeb sonra pek umutlu degıldım regl bitiminde bırden inince aksamları da hafif tutunca super oldu ama bildirimler gelene kadar hala sansım yok diye dusunuyordum
Etap sonuncusu saglıklı tarif paylasıyordu sanırım
Herkes 1.lerin sırrını merak ediyor tabi
Gelsinler öğrensinler, bilgimizin zekâtını verelim ama değil mi
Insallah hemen fayda eder canımda rahatlarsıniçtim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?