Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir arkadaş demişti hatırlamıyorum kimdi diye, 9. Takımı koruma topiği yapcaz inş
kesinlikle bunu yapmalıyız cunku burası olmadan hıc birimiz koruyamayız gibi geliyor bana
Gençliğimi hatırlatıyor bana lise üniversite yıllarımı

cuma klasiği genelde cuma günleri ziyaretçi akınına uğruyoruz sizden duyduğum kadarıyla
genelde dereceler aldığımız ıcın oluyor hep bunlar motivasyon arayanlar bizi buluyor
Morbit obez avına çıkalım en iyisi
Yoksa ilk yarıya giremeyeceğiz hiçbir zaman
hahahaa

Haftaya telafi edeceksin canım inş. Bellimi olur belkide bireyselde dereceye girersin

Sagol canım aslında pazartesi kızların bildirimlerindeb sonra pek umutlu degıldım regl bitiminde bırden inince aksamları da hafif tutunca super oldu ama bildirimler gelene kadar hala sansım yok diye dusunuyordum
Etap sonuncusu saglıklı tarif paylasıyordu sanırım

Ketojenıkte makro hesabı giriyor ya hıc bulasasım gelmedi benim bu hafta omad( tam omad olmasada) gıbı tek ogun le baya iyi gitti ama haftaya devam ettırebılırmıyım bılmıyorum
Ketojenik diyette ilk etapta makro hesabı benide zorladı açıkçası..
2-3 hafta içinde öğrendim, sonra hesap etmeye bile gerek kalmadı, hep makroları tutturdum.
Tek başına OMAD çok etkili olmayabilir.
Ramazan'da bir nevi OMAD aslında ama ketoyu bozduğum için işe yaramadı bende.

Bu saate baya ıyı ziyaretçimız var 17 ziyaretçi 6 uye uykusu kacanlar buraya toplanmış anlasılan
Herkes 1.lerin sırrını merak ediyor tabi
Gelsinler öğrensinler, bilgimizin zekâtını verelim ama değil mi

Ramazanda suan tek ogun zorlamadı beni ama sonrasını bilmiyorum suan butun aile birlikte yemek yiyince canım bısey cekemiyor ama diger turlu sıkıntı gıbı makro hesabı ıcın fatsecret indirdim ama onu tutturabılmek ıskence gıbı geldı baya planlı olmam gerekiyor hissi veriyor bana

Sağlıklı bir memleket yemeği paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…