- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.381
Sağlıklı bir memleket yemeği paylaşırım
bence de olur sıralama da geriye doğru gidiyorum yavvf 15. sıraya düştümMorbit obez avına çıkalım en iyisi
Yoksa ilk yarıya giremeyeceğiz hiçbir zaman
Sorma abla hepimizin ayagı bir bir kayıyorbence de olur sıralama da geriye doğru gidiyorum yavvf 15. sıraya düştüm
Kesinlikle zor değil, gözünde büyütme canım.Ramazanda suan tek ogun zorlamadı beni ama sonrasını bilmiyorum suan butun aile birlikte yemek yiyince canım bısey cekemiyor ama diger turlu sıkıntı gıbı makro hesabı ıcın fatsecret indirdim ama onu tutturabılmek ıskence gıbı geldı baya planlı olmam gerekiyor hissi veriyor bana
antihistamiği düzenli her gün aynı saatte yutmuyor musun gülüm şimdi aldım diyince merak ettimiçtim şimdi
İnşallah canımInsallah hemen fayda eder canımda rahatlarsın
moralimiz bozuluyor demiii :)Sorma abla hepimizin ayagı bir bir kayıyor
Bir bakayım canım İF ile ketoyu birlestıren baya cokKesinlikle zor değil, gözünde büyütme canım.
Benim Ramazann öncesi menülerime bakarsan az çok fikir verir sana.
Benim makrolar (%70 yağ %20 protein %10 karbonhidrat) şeklinde idi.
O dediğin sanırım ilaç abla, bir kaç gündür almıyordum hafif geciyorduantihistamiği düzenli her gün aynı saatte yutmuyor musun gülüm şimdi aldım diyince merak ettim
Bir sok etkisi yaratıyor ileri sıraya gecmeyı beklerken her hafta bir geriye dogru gidiyoruz ilerleme terse isliyormoralimiz bozuluyor demiii :)
alerji ilacı gülüm, her gün düzenli kullanman lazım ki böyle hapşuruktan için sirkelenmesinO dediğin sanırım ilaç abla, bir kaç gündür almıyordum hafif geciyordu
U UcanSupurge nun teklifi mantıklı, bundan böyle 65 kilo altını takıma almayalım, psikolojimize oynuyorlar yavBir sok etkisi yaratıyor ileri sıraya gecmeyı beklerken her hafta bir geriye dogru gidiyoruz ilerleme terse isliyor
sondan 2. yim yaaavf daha ne kadar geriye düşecem gülbe şeker 1-2 aya beni yakalıyıp sollar :)Bir sok etkisi yaratıyor ileri sıraya gecmeyı beklerken her hafta bir geriye dogru gidiyoruz ilerleme terse isliyor
Haklısın abla orda yanlış yapıyorumalerji ilacı gülüm, her gün düzenli kullanman lazım ki böyle hapşuruktan için sirkelenmesin
Yeni uyeler fena olmaz aslında soyle yuksek kilolu azimli hırslıU UcanSupurge nun teklifi mantıklı, bundan böyle 65 kilo altını takıma almayalım, psikolojimize oynuyorlar yav
Yeni kana ihtiyac var demekki ablasondan 2. yim yaaavf daha ne kadar geriye düşecem gülbe şeker 1-2 aya beni yakalıyıp sollar :)
İftardan sonra bebeğimi emzirerek uyuturken yanında uyuya kalıyorum, bana en fazla olumsuz etkisi olan şey bu maalesefbence ramazan bize yaramadı kilo yönünden akşam var ya günlerdir açmış gibi yemek yemek istiyorum metabolizma da yavaş olunca zor oluyor
Kış günü bile çorap hırka giymeyen ben bugün 40 derece sıcaklıkta hırka ve çorap giydim canım.gecmis olsun ayaklarini ve kendini sicak tut abla
İyi yaparsın canım yoksa Sagligin dan olacaksın Allah korusunKış günü bile çorap hırka giymeyen ben bugün 40 derece sıcaklıkta hırka ve çorap giydim canım.
Kendime gelene kadar da halı yıkamaya ara verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?