Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eline sağlık canım

Eline sağlık canım
Geçen haftalardan sarı kart alanları affetmişsin galiba

Yeni kana ihtiyac var demekki abla
şaka bir yana da ben gerçekten zaıflamak isteyen kilosu çok olan o yüzden umutsuzluğa kapılan ama isteği tam olan kişilerin gelmesini cidden isterim herkes zayıflasın kendini sevsin öz güveni olsun

şaka bir yana da ben gerçekten zaıflamak isteyen kilosu çok olan o yüzden umutsuzluğa kapılan ama isteği tam olan kişilerin gelmesini cidden isterim herkes zayıflasın kendini sevsin öz güveni olsun
Keske abla ne guzel olur hepimizin birbirimizin hayatlarını bır sekilde guzellestırıyoruz daha fazla neden yapmayalım

ayy abla sabahtan bu saate kadar bene internetsizim ve zor oluyor gercekten. Esim evde sinirsiz internetin olmasini istemedigi icin baglatmiyor. Cocuklar icin evde internetin olmasini istemiyor ikna edemedimya adami bir turlu
Bizde şu anda bunun sıkıntısını yaşıyoruz.
Evde net yok, ceplerimizde 20 'şer GB var ama yetmiyor.
Eve de bağlatsak çocukları kontrol etmek zorlaşır diye de tereddütteyiz

Kış günü bile çorap hırka giymeyen ben bugün 40 derece sıcaklıkta hırka ve çorap giydim canım.
Kendime gelene kadar da halı yıkamaya ara verdim
aa sen halıyı yıkamışsın , üşütüp böbrekleri su toplatmıştın gündüz okumuştum unuttum yazmayı gülüm öncelikle çok geçmiş olsun inşallah yarına ödem kalmaz şişler iner
şimdi böyle olduğun halde ne demek halı yıkamaya ara verdim gerisini yıkacaksın yani , kız valla kocan bazen kızıyor ya hak verdim az daha kızsa yeri yaniii canını yolda mı buldun niranım , daha halı yıkamak yok sana :)

Ne tür insanlar var aileden gizli dini nikah kıymış, eş olacak gereksiz birilerine söylersen nikah düşer diyormuş, bu kişi hiç iyi niyetli gelmedi bana
Kim yapmıs kız onu hangi akla uymus acaba gizli nikah mı olur dugunlerın amacı herkese duyurmak kesin Baska pislikler var ısın ıcınde

Oldukca etkili aslında ablada yapabilmek mesele Instagram da da var baya takip ettiklerim ama bakalım onuda denıcem
bana zor geldi ben yapamam ,yasaklar asla olmazlar bana göre değil ,sen bir dene bakalım ne kadar eksiyi göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…