- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.401
Eline sağlık canımSPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
Adım Listesi:
1) @medine66 63.000
2) @Jasminium84 42.000
3)askrhpozitif 30091
4)Dream00 13.600
İpsiz Atlama Listesi:
1) @Jasminium84 4.130
2) @medine66 2.700
3)askrhpozitif 300
Kızlar bu hafta hepinizi tebrik ediyorum yılmadan yorulmadan atlamalarınızı ve adımlarınızı yaparak sağlığınız, güzelliğiniz ve ruhunuz için harika bir adım attınız
Ama izninizle @medine66 yi ayrıca tebrik etmek istiyorum adım sayın şahane atlaman da çok güzeldarısı takım olarak hepimize
face de ketocuların sayfasın da if ile ketoyu birleştirenler eriyor resmen çok hızlı zayıflıyorlarBir bakayım canım İF ile ketoyu birlestıren baya cok
Eline sağlık canım*** 8-14 MAYIS ARASI MENÜ PAYLAŞIM LİSTESİ ***
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
Handandandan Handandandan + + + + + + +
[IMG alt="Zeycan123"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/837/837911.jpg?1576748532[/IMG] Zeycan123 + + + + + + +
@zsaracoglu + + + + + + +
askrhpozitif + + + + + + +
@Jasminium84 + + + + + + +
E ela_2019 + + + + + + -
@medine66 + + + + + + +
@Muzmus + + + + + + +
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
Oldukca etkili aslında ablada yapabilmek mesele Instagram da da var baya takip ettiklerim ama bakalım onuda denıcemface de ketocuların sayfasın da if ile ketoyu birleştirenler eriyor resmen çok hızlı zayıflıyorlar
şaka bir yana da ben gerçekten zaıflamak isteyen kilosu çok olan o yüzden umutsuzluğa kapılan ama isteği tam olan kişilerin gelmesini cidden isterim herkes zayıflasın kendini sevsin öz güveni olsunYeni kana ihtiyac var demekki abla
Bu hafta Yuzde 2 ler coktuEline sağlık canım
Geçen haftalardan sarı kart alanları affetmişsin galiba
Keske abla ne guzel olur hepimizin birbirimizin hayatlarını bır sekilde guzellestırıyoruz daha fazla neden yapmayalımşaka bir yana da ben gerçekten zaıflamak isteyen kilosu çok olan o yüzden umutsuzluğa kapılan ama isteği tam olan kişilerin gelmesini cidden isterim herkes zayıflasın kendini sevsin öz güveni olsun
Bizde şu anda bunun sıkıntısını yaşıyoruz.ayy abla sabahtan bu saate kadar bene internetsizim ve zor oluyor gercekten. Esim evde sinirsiz internetin olmasini istemedigi icin baglatmiyor. Cocuklar icin evde internetin olmasini istemiyor ikna edemedimya adami bir turlu
Bana doğru merdane ile geliyordur
aa sen halıyı yıkamışsın , üşütüp böbrekleri su toplatmıştın gündüz okumuştum unuttum yazmayı gülüm öncelikle çok geçmiş olsun inşallah yarına ödem kalmaz şişler inerKış günü bile çorap hırka giymeyen ben bugün 40 derece sıcaklıkta hırka ve çorap giydim canım.
Kendime gelene kadar da halı yıkamaya ara verdim
Ayyy ende şu yukarda bi anda 4 ileti olunca korka korka tıkladım acaba yakalandim mi diye
Kim ayolNe tür insanlar varaileden gizli dini nikah kıymış, eş olacak gereksiz birilerine söylersen nikah düşer diyormuş, bu kişi hiç iyi niyetli gelmedi bana
Kim yapmıs kız onu hangi akla uymus acaba gizli nikah mı olur dugunlerın amacı herkese duyurmak kesin Baska pislikler var ısın ıcındeNe tür insanlar varaileden gizli dini nikah kıymış, eş olacak gereksiz birilerine söylersen nikah düşer diyormuş, bu kişi hiç iyi niyetli gelmedi bana
Hep radara yakalanıyorsun, birgün yiyecen cezayıAyyy ende şu yukarda bi anda 4 ileti olunca korka korka tıkladım acaba yakalandim mi diye
bana zor geldi ben yapamam ,yasaklar asla olmazlar bana göre değil ,sen bir dene bakalım ne kadar eksiyi göreceksinOldukca etkili aslında ablada yapabilmek mesele Instagram da da var baya takip ettiklerim ama bakalım onuda denıcem
Bana doğru merdane ile geliyordur
hani nirdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?