Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Handandandan valla helal olsun her gün dolmalar börekler çörekler reçeller yapıyorsun ben senin yerinde olsaydım şimdi 150 kilo olmuştum en az maşallah iyi dayaniyorsun
Reçeller ile aram yok canım, kızlar çok seviyor diye yapıyorum.
Dolma, sarma bana göre

Orda ucuz us buraya gore 20 ile basladı 15 dustu cokta fazla dusmezde
burada da aynı fiyat 14-15 tl çileğin kilosu reçeli boş ver yemek için bile kalmamış ,dün eşim pazara gitti sadece domates salatalık biber bir de erik bulmuş tezgah önlerin de sıraya girmişler , sıraya uymayıp başa geçip burası banka mı kuyruğa girelim diyen tuhaflar da varmış sinir olmuş gelmiş :))))

oğlanın yorganı yıkadım çamaşırlığın tekine attım , havluları da attım yıkadım diğer çamaşırlığa attım ,hurçları alt üst edip 2 torba verilecek ayırdım kışlıkları kaldırdım , eşimin takımlarını uzun kollu gömlekleri kılıflara yerleştirdim kaldırdım ,aman aman gözle görülür iş değil ama bir o odaya bir yatak odasına git gel yoruldum yavvf çok sıcak bir de insanı yapış yapış ediyor , daha yazlık pijamalarımı yerleştirmedim öylesine dolaba kaldırdım
ayy her şeyi atasım var aslın daaaaa

aha da şuraya yazıyorum sabit evim olduğu zaman bir kabın kacağın bile taşınırken geri koy kaldırım diye kutusunu evde tutarsam, fazla hıldır hışı, eskiyen nevresimi (taşınırken bir şeyleri sararız diye duruyorlar) 1 gün bile evde tutarsam kaktüs olayımmmm

geçte olsa şükür uyumuş, sende en azından uzan
benım hatun 2.uykuyu yarı etti ben anca uzandım canım evi temizledim supurdum topladım bir yandan camasır falan yıkadım anca bitti
aslında sıraya girilmesi iyi bısey abla burda pazar aynı pazar degısen pek bısey yok annemde recel yapıyorda taneli cok guzel oluyor benim kızlarda bayılıyor Niran degince anneme cıtlattım ben hıc konserve bısey yapmadım tutmaz diye korkuyorum
benimde yapılacak bizim kıslıkl yazlık hepsi dolapta da cocukların kiler cıkartılacak yorgan battaniye yıkanavak erteliyorum da erteliyorum bakalım nereye kadar
Benimde oyle abla hele kiracıyken daha fenaydı sımdı baya azalttım elimde olsa dahada azaltıcam

Ne zaman tam anlamıyla minimalist oluruz acaba

İyi yapmışsın güzel yüreklim
Sarı kartlara sıfırdan başlarız o zaman
her hafta içi ayrı mı yoksa geçen hafta 1 kere yazmayan bu hafta da bir kere yazmayan sarı kart alacak mı mesela
Reçeller ile aram yok canım, kızlar çok seviyor diye yapıyorum.
Dolma, sarma bana göre
ooo valla ben de dolma yaptım bugün kendine bulgurla yaptım ilk kez deneyeceğim bakalım

Insallah canım bugun salonda uyuduk salıncaktan ındıremedim erkendende uyandı 2 gundur bir sıkıntısı var ama anlamadım
kuzum kiyamam. Uykusuzluk feci asabiyet yapiyor bebelerde beninkidene sabahtan beri bisey yediremedim azi disleri cikiyor eli surekli agzinda aciyormu diyorum kafa salliyor. Sizindenmi oyle acaba
kendime guvenemedim hic ama bi dusunuyum ben bunu
Şu an çok gülesim geldi ama kızım uyuyor gulemiyorum bu benim yerime birz gülsün
niyeki hayrola hep gul ins.

Ne yatması ya canım
Çilek reçeli yapıyorum
Bu karantina bana yaramadı, bir türlü işlerim bitmiyor
kolay gelsin. Gecen hafta receli gectim yemeye aliyim dedim 18lira diyor oda goruntusude hos degil ezikli gibiydi.
bence haftaya kim ilk sırada olursa onu kovalım
hayirdir ilk sirayi birine devrdiyorsun herhalde
İsteyenlere özelden yazacağım
tabiki istiyorum
Çok kısıtlamak da doğru gelmiyor bana ama bakalım ne yapacağız
banada ama es kisisini ikna etmek zor
5 TL den aldım bir ay önce.
Bugün 10 TL idi.
Sonu artık yavaş yavaş biter burada
masallah iyi uzucmus
kolay gelsin abla baya is yapmissin . bizizm kislik yazlik gardolapta hepsi. Bende gecen gun kizlarinkini cikarttim baya oyaliyor

Doğru kuzum haklısın
Ama Ramazan sonrası artış bekliyorum spor yarışında

nazar ederler yoksa o kadar yiyor nasıl zayıfladı derler
Allah seni napmasin ya
evet canım vazgeçtim
Di mi yaa ben hafiften söylesem iyi olur adım yalancıya çıkmasın

İsteyenlere özelden yazacağım
Ben istiyorum canım

Ramazan diye biraz gevşeklik oluyordur ama Ramazan'dan sonra düzene gireceğini düşünüyorum canım.
Spor yapmanın ödülünü sarkmadan zayıflamak zaten canım
İnşallah kuzum şimdi fazla sıkboğaz etmiyorum ama Ramazan sonrası daha sıkı bi yarış istiyorum

Kolay gelsin. Öyle deme abla bende çok yoruldum Bende bugün kışlıkları kaldırdım yıkanacakları yıkadım. Dolapları yerleştirdim. Duş alıp yeni oturdum yoruldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…