• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hickimseler yok yine buralarda herkes goruntulu bayram girusmelerindemi😁😁
Bize az once esimin abisigil geldiler yakinimizda oturanlar kahve icip gittiler o bile nasil iyi geldi. Cocuklar sevindi seker tuttuk diye😁😁
Minnosum uyudu bende uyuyym bari sabah erken kalakr nasilsa
Dün herkes birbirine uzak olupta telefonlara sarılınca bağlamada sıkıntı yaşamıştık.
Görüşmeleri bugün yaptım ben😅

Selam Kızlar sabah gelemedim kahvaltıdan sonra film izleyelim dedik anca bitti film hemen bildirim yapayım
Cuma 71.8
Bugun 71.8
Sabıtım
Ramazan'da oruç tutanlar arasındaki en iyi tartı seninki canım 😍
Tebrik ederim:KK9::KK9:

Ben olsam aramazdım kuzum onlar büyük olarak senin acını sarmak için çaba sarf etmemişler hatta çomak sokmuşlar kalkmış senle acılarını yarıştırmışlar bilemiyorum
Benim bi DAYIM var ergenliği bitmeyen ota sapa kendi kendine küsüp asla insanla paylaşmayan bi bayram aradım kendisini nasılsın dedim iyiyim dedi zahmet edip sen nasılsın Bile demedi bi gün memlekete gittik gidip göreyim diye Aradım biz köydeyiz dedi yine zahmet edip şu zaman müsaitiz bile demedi sonra yine bir gün gidelim dedik bu defa yengemi aradım evdelerdi gittiğimde evde yoktu sözde bi arkadaşının yakını vefat etmiş oraya taziyeye gitmiş bugün bi arayayım dedim elim gitmedi İnan herkes değeri kadar aman boş ver
Her zaman derim "Önce büyükler büyüklüğünü yapacak ki küçükler de küçüklüğünü yapsınlar" diye...
Yok öyle "ben büyüğüm, her hakka sahibim" diyip incitip üzmek..

Henuz yeni yeni öğreniyorum. Umarım bazı mesajları eş geçmemişimdir. Ne güzel kilo veren arkadaşlar olmuş. Ben if yapmaya çalışıyorum bir haftadır. Bakalim,sıkılmazsam bana iyi gelecek gibi hissediyorum
IF genelde güzel sonuç veriyor canım
Sen hangi türünü yapıyorsun İF diyetinin

Barış Muslu videoları çok karşıma çıktı ama bakmak nasip olmadi. Uygun bir vakitte ilk işim ona bakmak olacak👍🏻
bence hemen incele cuma günü önemli, bakınca anlarsin.
aa unutum 😁😁
su an biz cok pismaniz yani ben oyleyim😩😩 ertesi gun arti gormek istemiyosan abartma bence:)
genelde biz de oyleyiz canim.aksam ogununu gec yemiyorum.6 7 gibi aksam
sabahta gec yapiyorum kahvaltiyi
tuh ozaman gercek arti bunlar😭😭
pazarteside takim ici bildirim yapiyoruz canim
abla seni burda gorunce mutlu oluyorum daha sık gelirsin artik
ramazan bitti😁😁
yok artik bosa gitmiycek insallah .su an kosu bandindayim
artik bi an once mezun olmak icin ugrasicam:)
Bende çok pişmanım.
Bende o akşamdan sonra etkisi olmadi 😅
Sen tam yapamadin ondan. Bide bence yalnız olmak lazim 😂😂
Böbrekler nedeniyle ödem toplamıştır vücudun bence. O artının yağ kütlesi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum :KK54:

Ben de arkadaşımın tartısında tartıldım. Baya incelmiş hissediyordum kendimi -200 gr vermişim sadece :KK53: Neyse öyle ya da böyle eksilerek gidecek bu kilolar. İki yıl önce 3 günde 1-1,5 kilo falan veriyordum, o zaman 22 yaşındaydım tabi. O zamanki kadar da katı beslenmiyorum onun da etkisi var sanırım. Az önce muzlu azıcık pirinç unlu bir muhallebi yaptım kahvaltı niyetine, yağ gibi gitti harika olmuş. İçinde ne bir gr şeker ne de tatlandırıcı vardı.Olgun muz kesinlikle Allah'ın kilo vermeye çalışan, ağzı tatlı arayan kullarına bir armağanı :21:
olgun muzun kalorisi de yüksek canim. Pirinç unu da nişasta. Her gün değil arada yenilebilir 🤗
Bak ben söylemeden kendi itiraf etmiş bizimki üç öğün yiyip iki ara öğün yapıyordu öğünden iki saat sonra ara öğün yapıyor sütlü kahve(büyük Fincan),2 hurma, 2 kayısı oluyordu 🤣 @mefkurem E ela_2019

Aaa şimdi listeyi güncelleyebilir miyiz acaba 😈 11. Sıradayım Merve artık 12. Olmak için Niran’la kapışın askrhpozitif askrhpozitif
İşin şakası da kuzum birkaç günde hiç normal değil böylesi kabızlığın etkisidir inşallah
Baya detaylı anlatmışsın sağol yaa 😂😂 çok utandim 😂😂 bak sayenizde biraktim işte. 💕💕 bencede kaptanim 68 den sonra çok hızlı bir çıkış oldu. Acaba açlık orucunu bırakınca geri dönüşü mu hızlı oldu.

Bu kadar mesajdan sonra bi gunaydin deyim artik :)))

Malum ramazanda uyku duzeni sastigi icin dün sabah yatmadim :))
Cocuklar kahvaltiya gelecek diye hazirlik yaptiydim, hic oturmadim
Cok yorulmusum hertarafim agriyodu
Ikindin baya uyku bastirdi bikac saat uyumuşum
Gecede yat kalk yaptim

Bayram icin eşimin yegenleri geldi, bizde bi yan tarafta oturan gorumceme kv gile ugradik
Bizim bayram bitti, bugun eşim işe gitti :))
Senin bayram bayram gibi geçmiş
Bizimkiler sıradan bir gün gibi

Herkese hayırlı günler canlar🌸 inş bol eksili bi hafta olur 😍

maalesef dün öyle bi yedimki annemlere gittik 😇 yemenin dibine vurdum saymim burda kovarsınız beni 🙃🙃

Geçen cuma : 55.1 kg
Ara tartı : 55.8 kg

wc cıkabilsem çoğunluğu kalmaz diye düşünüyorum, artık öğle kahvemide içebilcem inş işe yaricak 😅
Bir artı daha🤐
Allah'tan listede değilsin 😂

Sabah tartilfm ama uyandığımda eşim kahvaltıyı hazırlamıştı bekletmek için bildireemdm kilomu sonrasında da bı ağırlık çöktü uyudum biraz yemeğin üstüne uyku çok kötü bişey aslında ama 🙈🤷
Cuma: 91.5
Pazartesi: 92
Fark: +500
Dün akşam annemlerde bazlama yufka ve haşlanmış patatesin gözüne vurdum ondan kaynaklı diye düşünüyorum cumaya kadar çok bı artım olmaz inşAllah😄🤲
Çok hızlı çıkıyorsun dersem üzülür müsün:KK60:

geçen cuma 63.5
bugün 64.2
fark : +700

ilk defa artıyla geliyorum. ama artı artı hee.. baya yüksek çıktı. sanırım sabit kalabilirsem cuma ya öpüp başımın üstüne koyacağım. bayram hiç iyi gelmedi maalesef.
Bugünden itibaren dikkat edersen Cumaya iyi bir eksi ile geleceğini düşünüyorum canım.
Lütfen dikkat et, tüm umudum sensin😅

Haşlanmış patates ve yumurtayi yeşillikle falan yufkaya bazlamaya dürüm yapıp yedik kısaca cnm 🙈
insAllah hg bu arada yenisin snrm ben Hafize 26 yaşındayım 5.5 yaşında bi kızım var ikinci için takımdan ayrılmış oldum doğumdan sonra insAllah bende takımın enerjisinden faydalanıp kilolarını vericem sağlıkla ideal kiloma ulaşırsın insAllah 🤲🤗
Inşallah canım. Sağlıkla kucağına al da, kiloyu verirsin inşallah ☺

Baden Wurttemberg de,Stuttgart a 100 km güneydeyim. Siz nerde yaşıyorsunuz? Şimdilik dünki kilom güncel kalsın o zaman. Her zaman tartı öncesi yürüyemeyebilirim.
yazi seklinden anlamistim yurt disinda yasadigini:)ben sorcaktim mefkure ablam sormus:)
💕💕💕💕
Cok şükür takimda hep içten güzel yurekli kişiler var, senin gibi 😍
Samimiyetinizi hissedebiliyorum cnm 💓

Aslinda bende mutlu oluyorum 🙃 kafam dagiliyor:))
😍😍💕💕💕💕
Yılda bir iki kere yaptığım için yediler canım 😍
Firtözüm var ama niyeyse aklıma gelmedi, annemle konuşurken her yer yağ oldu diyince "fritözde yapmadın mı" diyince dank etti🙄
Ah bu yaşlılık ah...
dur abla ne yaslisi daha yeni orta yaslardasin:))
Selam Kızlar sabah gelemedim kahvaltıdan sonra film izleyelim dedik anca bitti film hemen bildirim yapayım
Cuma 71.8
Bugun 71.8
Sabıtım
sen yine iyisin herkes arti bugun:(
Seninde fena olmuş, umarım Cumaya kadar eksiye döneriz, yoksa fena çakılacağız :KK43:
telafi etmeye basladim bile:)
1 saat 8km hizla kosu
40 dk da yuruyusumu yaptim.bugun sadece kiymali ispanak yanindada yesillik yiycem insallah ..sabah kalktigimdan belli daha su kahveden baska bisey yemedim.

Hoşgeldin Elif,
Ben Niran, 37 yaşında öğretmenim, 3 çocuğum var.
Zor kilo veren biri olarak bende takımda 85 kilodan 69.5 'a kadar 15.5 kilo verdim, daha da vereceğim İnşaallah.
Azimli ve istikrarlı olursan 2-3 ay gibi kısa bir sürede hedef kilona ulaşabilirsin
Hoşbuldum. Inşallah sizlerinde desteği ile ideal kilima ulaşıp, koruyabilirim

Ben kilo bildirimi yapayim daha sonra geleceğim su içeceğim diye erken tartıldım kendi kilom bu değil arkadaşlar dün çünkü tok karna ve su içmiş şekilde 60 larda geliyordum 😃

Cuma 58.3
Bugün 60.3
gercek artı olmasın zaten canım 2 kılo baya fazla 2 gun ıcın
Cuma 81.2
Bugun 81.4
Iki gündür kabakla patlıcan la kapatiyorum günü ama sonuç böyle. Acil bir seyler yapmam lazim ama ne diycem spor diyeceksiniz. Ona da baslayamiyorum. Birde suyu azalttim.
artın fazla degıl canım eksikleri kendin soylemıs sın zaten
Gunaydin kizlar okadar guzel uyumusuzki 11den 9a kadar ve sadece emmeye kalkti cok sukur acaba patladimi dis yada verdigm agri kesici iyi geldi bu sefer farkli marka vermistm acaba oteki etkisinimi yitirdi surekli vermiyorm aslinda ama.
Bu arada bildirim yapaym:

Cuma:68.7
Bugun: 68.6
Fark - 100gr

Eksideysem cuma guzel biseyler olabillir bence :KK76: :KK36: :KK200: :KK49:
super canım
cuma 59.2
pazartesi 61😭😭
sarama ve baklava yedim dun :(
ovvv 2 kıloya yakın bir artı daha aman aysecim aman dikkat ⚠
Herkese hayırlı günler canlar🌸 inş bol eksili bi hafta olur 😍

maalesef dün öyle bi yedimki annemlere gittik 😇 yemenin dibine vurdum saymim burda kovarsınız beni 🙃🙃

Geçen cuma : 55.1 kg
Ara tartı : 55.8 kg

wc cıkabilsem çoğunluğu kalmaz diye düşünüyorum, artık öğle kahvemide içebilcem inş işe yaricak 😅
dibine vurup bu kadar artı ise super canım
Sabah 7 'de tartıldım
+2.7 ile 72.4😔
Dün de 72.2 idi.
Bugün kahvaltıyı yaptım ama akşam öğününden itibaren ayran detoksu yapmaya başlayacağım.
2-3 gündür WC ye çıkmamanın ve dünkü yorgunluğunda etkisi vardır tabi ama ne kadar bilmiyorum
kuzum aman dikkat cok guzel 6 lara geldin ama 3 haftadır hızla cıkıyorsun ramazan bıttıgıne gore hızla tekrar ınecegını dusunuyorum
Sabah tartilfm ama uyandığımda eşim kahvaltıyı hazırlamıştı bekletmek için bildireemdm kilomu sonrasında da bı ağırlık çöktü uyudum biraz yemeğin üstüne uyku çok kötü bişey aslında ama 🙈🤷
Cuma: 91.5
Pazartesi: 92
Fark: +500
Dün akşam annemlerde bazlama yufka ve haşlanmış patatesin gözüne vurdum ondan kaynaklı diye düşünüyorum cumaya kadar çok bı artım olmaz inşAllah😄🤲
aksamkılerdendır canim dikkat et yınede en azından aksamları daha hafif tutmaya calıs
geçen cuma 63.5
bugün 64.2
fark : +700

ilk defa artıyla geliyorum. ama artı artı hee.. baya yüksek çıktı. sanırım sabit kalabilirsem cuma ya öpüp başımın üstüne koyacağım. bayram hiç iyi gelmedi maalesef.
bugun den itibaren dikkat edersen eksiye gecersın canim
Bak ben söylemeden kendi itiraf etmiş bizimki üç öğün yiyip iki ara öğün yapıyordu öğünden iki saat sonra ara öğün yapıyor sütlü kahve(büyük Fincan),2 hurma, 2 kayısı oluyordu 🤣 @mefkurem E ela_2019

Aaa şimdi listeyi güncelleyebilir miyiz acaba 😈 11. Sıradayım Merve artık 12. Olmak için Niran’la kapışın askrhpozitif askrhpozitif
İşin şakası da kuzum birkaç günde hiç normal değil böylesi kabızlığın etkisidir inşallah
Niran suan benım arkamda Zehra cim hala onumde sen varsın 😂
Cuma:70.2
Bugün:70.6
Fark:+400 gr
aradaki fark 1.2 grama dusmus dikkat et💪
Ramazan'da oruç tutanlar arasındaki en iyi tartı seninki canım 😍
Tebrik ederim:KK9::KK9:
Sagol canim insallah boyle devam eder

Back
X