- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.901
Hala diyet yapamıyorum delircem. Bugünkü menüm : sabah 4 erik öğle 2 küçük cappucino ve Hamburger aksam 2 küçük cappucino ve tavuk ve de Ezogelin çorbası
bana yetişemesin boşuna yorma kendini
böyle doldurdum..kusuruma bakmayın............
Hala diyet yapamıyorum delircem. Bugünkü menüm : sabah 4 erik öğle 2 küçük cappucino ve Hamburger aksam 2 küçük cappucino ve tavuk ve de Ezogelin çorbası
Canim yeni kurallar koyulmuşken bence sende yarindan itibaren niyetlen sıkı diyet yapmaya.
Fadime abla iyi yapmissin, sonucta spor yaparken ozelliklede aerobik tarzı, insan eğilip kalkamaz rahat rahat erkekler varken, aman zaten onlar herseyin icine girmese olmaz sanki.
Gamzecim canim evet göremiyorum seni sık sık, bende senin gibi yogunum bu sıralar Allah yardimcin olsun.
Nagis senden gaza geldim aksam gofret yedim yaa
Hopis mesaj sayini 5 e tamamlama şekline bayildim
...yavyum sabah çaya misafirim geldi..misafir misafiri çekti..ev misafir doldu..e hoppişin mıçı yer görmedi spor niyetine..Allah kabul etsin..menü dersen ne sen sor ne ben sölimmm...söylememem topiğin hayrına olur..kaptaaaaan biz bunu yedik mi şimdiiii...........
hani bunun menüsü, hani bunun spor raporu delikalı gibi yazalım racona uyalım....
canlarım.................
[bugün yoktum...............
o yüzden ................
5 mesaj hakkımı..............
böyle doldurdum..kusuruma bakmayın............
Nagiş kötü örneek.... gofret cıısss..... sen beni örnek al akşam dondurma ye
şaka şaka ben bırakmaya çalışıyom sakın bulaşma :))
kardiş bebişlerrr günaydınlar olsun....tartı gününüz hepicinizin yüzünü güldürsün inşalllaaaaahhhhhhh....
günaydın cimcime tartıda sen gülmüşsün şekercim inş darısı bizim takıma yanlız 8.tk bu rakamlarla ilk 3e oynar kurallar işe yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?