Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hala diyet yapamıyorum delircem. Bugünkü menüm : sabah 4 erik öğle 2 küçük cappucino ve Hamburger aksam 2 küçük cappucino ve tavuk ve de Ezogelin çorbası

Canim yeni kurallar koyulmuşken bence sende yarindan itibaren niyetlen sıkı diyet yapmaya.
Fadime abla iyi yapmissin, sonucta spor yaparken ozelliklede aerobik tarzı, insan eğilip kalkamaz rahat rahat erkekler varken, aman zaten onlar herseyin icine girmese olmaz sanki.
Gamzecim canim evet göremiyorum seni sık sık, bende senin gibi yogunum bu sıralar Allah yardimcin olsun.
Nagis senden gaza geldim aksam gofret yedim yaa
Hopis mesaj sayini 5 e tamamlama şekline bayildim

Hala diyet yapamıyorum delircem. Bugünkü menüm : sabah 4 erik öğle 2 küçük cappucino ve Hamburger aksam 2 küçük cappucino ve tavuk ve de Ezogelin çorbası

bir hamburger yemeyi vereymiştindi gayet diyet olcakmıştı.... bi daaa olmasııın..... biz yiyiyoz muuu....

Nagiş kötü örneek.... gofret cıısss..... sen beni örnek al akşam dondurma ye

şaka şaka ben bırakmaya çalışıyom sakın bulaşma :))

kaptaaaaan biz bunu yedik mi şimdiiii...........

hani bunun menüsü, hani bunun spor raporu delikalı gibi yazalım racona uyalım....
...yavyum sabah çaya misafirim geldi..misafir misafiri çekti..ev misafir doldu..e hoppişin mıçı yer görmedi spor niyetine..Allah kabul etsin..menü dersen ne sen sor ne ben sölimmm...söylememem topiğin hayrına olur..

Son düzenleyen: Moderatör:
kardiş bebişlerrr günaydınlar olsun....tartı gününüz hepicinizin yüzünü güldürsün inşalllaaaaahhhhhhh....

canlarım.................

[bugün yoktum...............

o yüzden ................

5 mesaj hakkımı..............

böyle doldurdum..kusuruma bakmayın............

yedik mi yemedik ama bir kereye mahsus olsun bakalım

Nagiş kötü örneek.... gofret cıısss..... sen beni örnek al akşam dondurma ye

şaka şaka ben bırakmaya çalışıyom sakın bulaşma :))

kız ben gofret yemedim ki dünki menümde akşam öğününe dondurma yazdım ama yeni kurallar sebebiyle bir tabak kuru fasülye yedim ekmeksizzzzz

kardiş bebişlerrr günaydınlar olsun....tartı gününüz hepicinizin yüzünü güldürsün inşalllaaaaahhhhhhh....

günaydın cimcime tartıda sen gülmüşsün şekercim inş darısı bizim takıma yanlız 8.tk bu rakamlarla ilk 3e oynar kurallar işe yarıyo

şimdi gelelim sadede tartımın fotosunu çektim yarın yada akşama eklicem
murccum kilo bildirimimizi kardeş takımımız gibi yapsak bunuda yeni kurallara eklesek iyi olur seninde işin kolaylaşır sanırım hem örnek vereyim hemde bildirimi mi yapayım ;

geçen hafta:66,9
bu hafta:65,7
hedef:60
boy:1,62
giden:1,2 kilo

Günaydınnn,
Ben bu hafta annemlerde kaldığım için kilo bildirimi yapamıyorum çünkü tartı yada kantar tarzı birşey yok
Yarın evimde olacağım tartılıp yazarım ozaman.
Cimcime akrep nagiş günaydınlar hepinize, ebnim acil işlerim var yoğunum yine gelirim ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…