- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.021
aslinda az gibi menun ama sagliklimi bilemedim canim. Hazir gida avtiva yi tuketmesen daha iyi. Makarna yerine de daha saglikli bisey olabilirmis sanki.29 mayıs cuma
11:30
sade filtre kahve
12:30
active çilekli
16:00
kucuk kase kiraz
5 çilek
20:30
küçük kase kıymalı yağsız tuzsuz makarna
2lt su
spor
4km hızlı tempoda yürüyüş 60*=180 puan
yarım saat orta tempoda yürüyüş 30*2=60 puan
daha yapmadım ama 1 saate 20 mekik 4puan
10sn plank 2 puan
25 köprü 5 puan
10 squat 2 puan
toplam:253puan
pogacalar olmamis canim . patates dlm olarak mi yokta 2 tane butun mu. Butunse oda cok olmus bence29 mayıs cuma
12.00
2tane fırında patates
1yk tulum peyniri
çeyrek avakado
14.30
teryağlı tarçınlı türk kahvrsi
16.00
3yk barbunya
1 tane kıymalı poğaça
17.30
1 kase barbunya
1 tane kıymalı poğaça
yaz gunu dondurma kacinilma oluyor degilmi.29.05.2020
10.30
Tam buğday ekmeğine sucuklu tost
Yeşillik
19.30
1 kase yoğurt çorbası
Bol yeşil salata
Bir adet de kaçamağım var
Dondurma yedim yaa
Su: 2 lt
kanatlarin derisi yagli oluyor yemediysen gayet iyi bence29 mayis cuma
11.00
1tabak etli yesil fasulye
3 4 tane yesil sogan
1 catal beyaz peynir
18.30
6 7 tane mangalda kanat
1dlm sucuk
2 lokma ekmek
3 yk patlican salatasi
yesillik
2 bardak ayran
aksamin menisu cok duruyo ama azar azardi hepsi.doymadan kalktim zaten
su 3lt
spor 40 dk kosu 20 dk yuruyus 220 puan U UcanSupurge
Tam pirinc patlagi gozume batiyorduki aksam hem hafif hem erken kapatilmis guzel bence29 Mayıs Cuma 11:30
Peynirli 1 yumurta ile omlet
2 ceviz
1 pirinç patlağı
17:00
Yarim porsiyon Somon ve bol yeşil salata
Su 2 lt
275 dakika yürüyüş
emeğine sağlık canım29 MAYIS 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Dream00 (55.7) - ) @huban1234 (55.7)
- ) @Zeycan123 (58.3)
- ) @Jasminium84 (59.7)
- ) I Ilyusa (59.9)
- )
Muzmus (63.2) - )
Ucmelekannesi (68.0) - ) M mer_4260 (68.5)
- )
Pnrrr-12 (68.7) - ) @Furha63 (69.5)
- ) U UcanSupurge (69.7)
- )
Handandandan (69.7) - ) @askrhpozitif (71.5)
- )
Elif yildizz (75.1) - ) @ela_naz2019 (81.1)
- )
strontium (82.1) - )
ekim2009 (88.0) - )
Ak kelebek (99.8) - ) @Nisaca (119.7)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
inşallah canım sen toparlarsınmalesef öyle oldu cnm
İnşallah cnm. O zamana kadar da bende hedefine ulaşırım inşallah
Hadi bakalım gazamız mübarek olsunmangal için 1 günü ayır diğer günler için söz verebilirsin
İyi başlangıç canımİlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
Günaydın. Bende 900 gr vermişim. Hiç kaçamak yapmamıştım.Daha fazla bekliyordum. Umarım kas yapmışımdırgecen hafta:76
Bu hafta:75.1
Fark:900 gr
Yuzde: 1.1 galiba. Yüzdeyi doğru hesapladıysam
Çok iyi topladın canımOnce bildirimi yapayım dun aslında baya artidaydım moral bozmak istemedim takımın dun tartım 73.4 gosterıyordu yanı artı 1.6 kılo ıdım gelelim bu Gune
Gecen hafta 71.8
Bu hafta 71.5
Fark 0.3
Yuzde 0.42
Bu hafta daha ıyı olabilirdim tabi cozutmasaydom elhamdülillah toparladım
Artı olmamak çok güzelCuma 81.2
Bugün 81.1
Fark 0.1
Yüzde 0. 12
Değil canım ama yapmasam daha çoksu serbest günleri yapmak mecburimi acaba seviyede?
En azindan eksi canim
evwt canım ediyorum 3. Seviye 3. Gün bu gşnDevam ediyor musun seviyelere
arkadaşlar evet 3 kg aldılarmalesef cok
wc sorunumda yok
ekmek yedim bu hafta farkettimki ekmek beni sisiriyo karnim davul gubiydi bi kac gun.normalde ekmek pek yemem.ust uste yiyince farkettim
insallah:)
ben kullanmadim oncesi ..hic bilmiyodum sonradan ogrendim.ama hamileligimin ilk 3 ayinda kullanmistim
bence cok iyi gidiyosun.bi hafta artidaysan diger hafta o artilari veriyosun masallah diyim sana:)
serbest gunlerde az bile almossin bence:)ben kendimi bi biraktimmi en az 3 kilo gelir
ramazanda kacamak yaptim bide hafta ici ekmek felan yedim
ama soz verdim haftaya yuzde 2 gelicem insalalh:)
6 lar gelmiş çok iyiCuma:70.2
Bugün:69.7
Fark:-500 gr
Yüzde:0.71
Sorma ben böyleyimBurada seni gördümAk kelebek
Gelmesin hiç istemiyorum benartın cok degıl gıbı ama kılo az olunca yuzdede fazla oluyor haftaya guzel bir Yuzde ile toparlarsın
@huban1234 la tahtı suan paylasıyorsunuz bakalım haftaya kimin olacak merak ıcerısındeyım
eglencelı bir hafta bizi bekliyor
Gulbem aman dikkat bir daha 3 lu rakamlar gelmesin
dunku su ve detoks ıcecegı baya etkilıymıs canim arada yaparım muhtemelen
sagol canim fazla kacırdıgım gun direk bunu uygulucam bundan sonra
eksi olman guzel canım
karbon odem yapıyor birde canım
Rabbım saglıkla kucağına almayı nasip etsin Insallah canım
kacıyorusun yavas yavas
Tuz ayarı varmıs makına larda cay bardaklarımı ve tabaklatımı fena cızdı atmak zorunda kaldım ne yaptıysam cıkmadı cızıkler
5 ler gelmişSelam Kızlar
Eş kişisi ancak çıktı evden ben de gireyim hemen bildirimimi yapayım dedim
Geçen hafta: 60,3
Bu hafta: 59,7
Fark: 600 gr
Yüzde: %1
Geldi 5ler
SüperCuma 70.3
Bugun 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
Tebrikler canıKilo bildirimimi yapayım.. maalesef iyi bir yüzdeyle gelemedim. haftaya 62 lerde olmuş olurum inş. 63 lerde baya bir oyalandım.. ramazanda akşam geç sastlerde yeme olayına baya bir bünyem alışmış.akşam ve gece aşırı ama aşırı acıkıyorum. bu hafta bieqz alışmaya çalışma diyelim o zaman
geçen cuma 63.5
bu cuma 63.2
fark -300
yüzde 0.47
tebrikler canımbugun tartı yüzümü güldürdü ödemler gitmeye basladı sanırım
pazartesi:83,7
cuma:82,1
fark:1,6
yüzdeyi nasıl yapıyordukk
29 mayis cuma
11.00
1tabak etli yesil fasulye
3 4 tane yesil sogan
1 catal beyaz peynir
18.30
6 7 tane mangalda kanat
1dlm sucuk
2 lokma ekmek
3 yk patlican salatasi
yesillik
2 bardak ayran
aksamin menisu cok duruyo ama azar azardi hepsi.doymadan kalktim zaten
su 3lt
spor 40 dk kosu 20 dk yuruyus 220 puan U UcanSupurge
29 Mayıs Cuma 11:30
Peynirli 1 yumurta ile omlet
2 ceviz
1 pirinç patlağı
17:00
Yarim porsiyon Somon ve bol yeşil salata
Su 2 lt
275 dakika yürüyüş
ekmek yemek istemedim.Bir yersem kendimi tutamam diye. Benim içinde kaçamak gibi birşey oldu pirinç patlağıTam pirinc patlagi gozume batiyorduki aksam hem hafif hem erken kapatilmis guzel bence
probiyotık tuketmeye çalışıyorum canım probiyatik baya yararlı birşey çünkü makarna ama evet sağlıksız oldu evdekileri diyete sokmaya çalışıyorum bakalım yoksa kendıme ayrı yemek yapmak zorunda kalacağımaslinda az gibi menun ama sagliklimi bilemedim canim. Hazir gida avtiva yi tuketmesen daha iyi. Makarna yerine de daha saglikli bisey olabilirmis sanki.
Bakarsın beraber mezun oluruzYok cnm 62 hefdefim
Gebelik açısından sıkıntı olur dedi hatta emzirme sonrası düzelmezse ilaca geçeriz dediCanım insülin direnci varsa neden ilaç vermedi ki gwbw kalmaya da yardımcı olurdu belki
Sen kendine ayrı yap canım benim adam da sebze yemez ona etli bir şey kendime sebzeli bir şey şeklinde ayarlıyorum geneldeprobiyotık tuketmeye çalışıyorum canım probiyatik baya yararlı birşey çünkü makarna ama evet sağlıksız oldu evdekileri diyete sokmaya çalışıyorum bakalım yoksa kendıme ayrı yemek yapmak zorunda kalacağım
Sen kendine ayrı yap canım benim adam da sebze yemez ona etli bir şey kendime sebzeli bir şey şeklinde ayarlıyorum genelde
suyu pek içmedim. iyi ki hatırlattın. yükleneyim suya biraz.poğaçaları sevmedim sanki burda ama onun dışında dicek birşeyim yokumarım suyunu da içmişssindir.
dondurma yazın kacamak oluyor malesef ben süzme yogurtlu ballı falan kendım yapmayı denicem bır ara
inşallah cnmBakarsın beraber mezun oluruz
Gebelik açısından sıkıntı olur dedi hatta emzirme sonrası düzelmezse ilaca geçeriz dedi
inşallahemeğine sağlık canım
inşallah canım sen toparlarsın
Hadi bakalım gazamız mübarek olsun
Ben bugün cok yogundum buğun cuma oldugunu bile unuttum fark ettigimde saat 7 gibiydi o yüzdende paylaşim yapamadım
4 5 tanesinin derisini cinarttim canimaslinda az gibi menun ama sagliklimi bilemedim canim. Hazir gida avtiva yi tuketmesen daha iyi. Makarna yerine de daha saglikli bisey olabilirmis sanki.
Ama spor sahane
pogacalar olmamis canim . patates dlm olarak mi yokta 2 tane butun mu. Butunse oda cok olmus bence
yaz gunu dondurma kacinilma oluyor degilmi.
kanatlarin derisi yagli oluyor yemediysen gayet iyi bence
Tam pirinc patlagi gozume batiyorduki aksam hem hafif hem erken kapatilmis guzel bence
ah ah daha neler vardi masada ama %2 yapmam gerek haftaya oyuzden kendimi cok sıkı tutuyorum:)bu akşam menüsüne yine iyi durmuşsun
evdekileri diyete sokmak hayal gibi birsey benim icin. O yuzde ya ayri ayri yapiyorum yada iygun olani tuketiyorum canim.probiyotık tuketmeye çalışıyorum canım probiyatik baya yararlı birşey çünkü makarna ama evet sağlıksız oldu evdekileri diyete sokmaya çalışıyorum bakalım yoksa kendıme ayrı yemek yapmak zorunda kalacağım
asil demo kismini kaydetmiyirmus zaten. Gerci ben kaydettigi kisimda daha cok duyguya girdim kendumle ilgili bazi seyleri farkettim. Demo kisminda hiccc duyguya goremedim.Iyi aksamlar kizlar bugun biturlu gelemedm oglan gene cildirtti babasiyla beni deli gbi uykusu var uyumuyor ah bu uyku sorunumuz neolucak bilmem gece yarisida zaten bubara uyancam diye ugrasiyor zorla devam uyutuyorm. Kehribar kolye ismarladim insallah en yakin zamanda gelir ve iiy gelirnde rahat ederz biraz ya. Hemn uyuycam iyi geclr kizlar barismuslu izlicektm oda kaldi yarn videosuna mutlaka bakicam ama 24 saat duruyor ya cok merak ediyorm cnku.
bilmem ki niye oldu canim bende bir sikinti olmadiBugun buraya yazmak benim ıcın ıskencealıntılarım in bir kısmını bile yazamadım bı bana mı oluyor ya sureklı sayfa hata veriyor kapatıyor
4 5 tanesinin derisini cinarttim canim
afiyet olsun canim. Sen hala seviye tarzi besleniyorsun sanirim aralarda bisey tuketmiyorsun. Sivi alim kurallarina da uyuyormusun canim. Gerci sen beslenme duzeni icin yaptigini soylemistin29 Mayıs cuma
11:30
tarçınlı Türk kahvesi
13:30
Menemen 4 kaşık kadar
Biraz çeçil peyniri
7 siyah zeytin
18:30
1 avuç yer fıstığı
1 tabak yeşil fasülye
su:2 buçuk litre
Spor:60 dakika yürüyüş 120 puan U UcanSupurge
gunduz meyve tukaetmissin zaten aksamki karpuz olmasada olurmus canim. Patates kasende kucukse iyi bence menun canim29 mayıs cuma
Sabah 11.30 kahvaltı
Bir kase patatesli yumurta
Bir dilim beyaz peynir
Ikı ceri
Bol yeşillik
Bes zeytın
Saat 15.00 ara
İkı kucuk erik
Bir kucuk kayısı
Yarım kucuk muz
Bir ceviz
Saat 18.45,aksam
Bir kepçe yogurt corba si
5-6 kasık et sote
Bir kase yogurt
İkı dilim karpuz
Su 2 litre spor 3 mil leslıe
Sguat +plank. 195 puan U UcanSupurge
Bence guzel canim29 mayıs
11:00
2 tavada yumurta
2.3 dilim karpuz
1 kk peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
Sivri bıber.
20;00
4 kofte
1 bardak ayran
Su :2 lt
Spor. 1 saat yuruyus 180 puan U UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?