Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aslinda az gibi menun ama sagliklimi bilemedim canim. Hazir gida avtiva yi tuketmesen daha iyi. Makarna yerine de daha saglikli bisey olabilirmis sanki.
Ama spor sahane
pogacalar olmamis canim . patates dlm olarak mi yokta 2 tane butun mu. Butunse oda cok olmus bence
29.05.2020

10.30
Tam buğday ekmeğine sucuklu tost
Yeşillik

19.30
1 kase yoğurt çorbası
Bol yeşil salata

Bir adet de kaçamağım var
Dondurma yedim yaa

Su: 2 lt
yaz gunu dondurma kacinilma oluyor degilmi.
kanatlarin derisi yagli oluyor yemediysen gayet iyi bence
29 Mayıs Cuma 11:30
Peynirli 1 yumurta ile omlet
2 ceviz
1 pirinç patlağı
17:00
Yarim porsiyon Somon ve bol yeşil salata

Su 2 lt
275 dakika yürüyüş
Tam pirinc patlagi gozume batiyorduki aksam hem hafif hem erken kapatilmis guzel bence

emeğine sağlık canım
malesef öyle oldu cnm

İnşallah cnm. O zamana kadar da bende hedefine ulaşırım inşallah
inşallah canım sen toparlarsın
mangal için 1 günü ayır diğer günler için söz verebilirsin
Hadi bakalım gazamız mübarek olsun

İlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
İyi başlangıç canım
Günaydın. Bende 900 gr vermişim. Hiç kaçamak yapmamıştım.Daha fazla bekliyordum. Umarım kas yapmışımdır gecen hafta:76
Bu hafta:75.1
Fark:900 gr
Yuzde: 1.1 galiba. Yüzdeyi doğru hesapladıysam

Çok iyi topladın canım
Cuma 81.2
Bugün 81.1
Fark 0.1
Yüzde 0. 12
Artı olmamak çok güzel
su serbest günleri yapmak mecburimi acaba seviyede?

En azindan eksi canim
Değil canım ama yapmasam daha çok
Devam ediyor musun seviyelere
evwt canım ediyorum 3. Seviye 3. Gün bu gşn
arkadaşlar evet 3 kg aldılar
Cuma:70.2
Bugün:69.7
Fark:-500 gr
Yüzde:0.71
6 lar gelmiş çok iyi
Sorma ben böyleyim
Gelmesin hiç istemiyorum ben

Selam Kızlar
Eş kişisi ancak çıktı evden ben de gireyim hemen bildirimimi yapayım dedim
Geçen hafta: 60,3
Bu hafta: 59,7
Fark: 600 gr
Yüzde: %1
Geldi 5ler
5 ler gelmiş
Cuma 70.3
Bugun 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
Süper
Tebrikler canı
bugun tartı yüzümü güldürdü ödemler gitmeye basladı sanırım
pazartesi:83,7
cuma:82,1
fark:1,6
yüzdeyi nasıl yapıyordukk
tebrikler canım

bu akşam menüsüne yine iyi durmuşsun

29 Mayıs Cuma 11:30
Peynirli 1 yumurta ile omlet
2 ceviz
1 pirinç patlağı
17:00
Yarim porsiyon Somon ve bol yeşil salata

Su 2 lt
275 dakika yürüyüş

aslinda az gibi menun ama sagliklimi bilemedim canim. Hazir gida avtiva yi tuketmesen daha iyi. Makarna yerine de daha saglikli bisey olabilirmis sanki.
probiyotık tuketmeye çalışıyorum canım probiyatik baya yararlı birşey çünkü makarna ama evet sağlıksız oldu evdekileri diyete sokmaya çalışıyorum bakalım yoksa kendıme ayrı yemek yapmak zorunda kalacağım

Sen kendine ayrı yap canım benim adam da sebze yemez ona etli bir şey kendime sebzeli bir şey şeklinde ayarlıyorum genelde

Sen kendine ayrı yap canım benim adam da sebze yemez ona etli bir şey kendime sebzeli bir şey şeklinde ayarlıyorum genelde

evde destek olmayınca sıkıntı oluyor bugun bıraz alısveriş yaptım diyetlik malum haftasonu karantina olmadı onlarla yapıverırım kendıme bırseyler

suyu pek içmedim. iyi ki hatırlattın. yükleneyim suya biraz.

Iyi aksamlar kizlar bugun biturlu gelemedm oglan gene cildirtti babasiyla beni deli gbi uykusu var uyumuyor ah bu uyku sorunumuz neolucak bilmem gece yarisida zaten bubara uyancam diye ugrasiyor zorla devam uyutuyorm. Kehribar kolye ismarladim insallah en yakin zamanda gelir ve iiy gelirnde rahat ederz biraz ya. Hemn uyuycam iyi geclr kizlar barismuslu izlicektm oda kaldi yarn videosuna mutlaka bakicam ama 24 saat duruyor ya cok merak ediyorm cnku.

4 5 tanesinin derisini cinarttim canim
bu akşam menüsüne yine iyi durmuşsun

ah ah daha neler vardi masada ama %2 yapmam gerek haftaya oyuzden kendimi cok sıkı tutuyorum:)

evdekileri diyete sokmak hayal gibi birsey benim icin. O yuzde ya ayri ayri yapiyorum yada iygun olani tuketiyorum canim.
asil demo kismini kaydetmiyirmus zaten. Gerci ben kaydettigi kisimda daha cok duyguya girdim kendumle ilgili bazi seyleri farkettim. Demo kisminda hiccc duyguya goremedim.
Bugun buraya yazmak benim ıcın ıskence alıntılarım in bir kısmını bile yazamadım bı bana mı oluyor ya sureklı sayfa hata veriyor kapatıyor
bilmem ki niye oldu canim bende bir sikinti olmadi
4 5 tanesinin derisini cinarttim canim

afiyet olsun canim. Sen hala seviye tarzi besleniyorsun sanirim aralarda bisey tuketmiyorsun. Sivi alim kurallarina da uyuyormusun canim. Gerci sen beslenme duzeni icin yaptigini soylemistin
gunduz meyve tukaetmissin zaten aksamki karpuz olmasada olurmus canim. Patates kasende kucukse iyi bence menun canim
29 mayıs

11:00
2 tavada yumurta
2.3 dilim karpuz
1 kk peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
Sivri bıber.

20;00
4 kofte
1 bardak ayran

Su :2 lt
Spor. 1 saat yuruyus 180 puan U UcanSupurge
Bence guzel canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…