- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.041
Merhaba kızlar günlerdir tatsızdım meğersem böbrek taşım varmış. Taş düşürdüm bugün sonra da dinlendim. O yüzden tartılamadım yarın tartılıp yazacağım size. Sonuç ne kadar doğru olur bilmiyorum ama. Kusruma bakmayın çok fazla sohbete katılamadım bu sebeple. O değil de böbrek ağrım var diyordun; asıl benim böbrekler rahatsızmış da haberim yokmuş.
yeni gördüm cnmMefkurem listeye girmek istiyorsan bu hafta müsaitiz
bende giremedim@ekim2009 abla dinledinmi baris musluyu .
Bende hicbir etkisi olmadi ne duyguya girdim ne agladim. Niye oyle oldumki acaba.yalnizdim ev ahisi de uyumustu
Sebde durumlar ne
Gecmis olsun tatlim, daha iyimisinMerhaba kızlar günlerdir tatsızdım meğersem böbrek taşım varmış. Taş düşürdüm bugün sonra da dinlendim. O yüzden tartılamadım yarın tartılıp yazacağım size. Sonuç ne kadar doğru olur bilmiyorum ama. Kusruma bakmayın çok fazla sohbete katılamadım bu sebeple. O değil de böbrek ağrım var diyordun; asıl benim böbrekler rahatsızmış da haberim yokmuş.
Rica ederim kuzumsabit olman cok guzel canim ilk haftalar boyle olmasi gayet iyi
eline saglik canim.@elif yildizz masallahin var canim
gormiycem ins canim listeye girdim mecburen toparliycam kendimi
d vitamininin faydasi olur ins canim. Planladigin gibi saglikli bir gebelik baslar ve surer ins canim
Evet yaa bi de yaz geldi mi bizim evden eksik olmaz dondurma kızım dört gözle bekledi bütün kış zaten bütün hafta zor tutmuştum zaten yememek için kendimipoğaçaları sevmedim sanki burda ama onun dışında dicek birşeyim yokumarım suyunu da içmişssindir.
dondurma yazın kacamak oluyor malesef ben süzme yogurtlu ballı falan kendım yapmayı denicem bır ara
Aynen öyle kuzum bi de bizim evde her çeşidinden var yememek olmuyoraslinda az gibi menun ama sagliklimi bilemedim canim. Hazir gida avtiva yi tuketmesen daha iyi. Makarna yerine de daha saglikli bisey olabilirmis sanki.
Ama spor sahane
pogacalar olmamis canim . patates dlm olarak mi yokta 2 tane butun mu. Butunse oda cok olmus bence
yaz gunu dondurma kacinilma oluyor degilmi.
kanatlarin derisi yagli oluyor yemediysen gayet iyi bence
Tam pirinc patlagi gozume batiyorduki aksam hem hafif hem erken kapatilmis guzel bence
Evet canımmİyi başlangıç canım
Çok iyi topladın canım
Artı olmamak çok güzel
Değil canım ama yapmasam daha çok
evwt canım ediyorum 3. Seviye 3. Gün bu gşn
arkadaşlar evet 3 kg aldılar
6 lar gelmiş çok iyi
Sorma ben böyleyim
Gelmesin hiç istemiyorum ben
5 ler gelmiş
Süper
Tebrikler canı
tebrikler canım
Ahhh be kuzum çok geçmiş olsunMerhaba kızlar günlerdir tatsızdım meğersem böbrek taşım varmış. Taş düşürdüm bugün sonra da dinlendim. O yüzden tartılamadım yarın tartılıp yazacağım size. Sonuç ne kadar doğru olur bilmiyorum ama. Kusruma bakmayın çok fazla sohbete katılamadım bu sebeple. O değil de böbrek ağrım var diyordun; asıl benim böbrekler rahatsızmış da haberim yokmuş.
İyi geceler arkadaşlar
Sohbet sayfamız burası canım, menü sayfasına sadece menü yazıyoruz.Benim bugün pek iyi geçmedi özellikle akşam dayanamadım. Moralim de acayip bozuk yarın inşaallah iyi bir menu yapabilir ve yazarım. Küçüğüm gece 3-4-5 sürekli uyandı büyüğüm 6-7-8 velhasıl gece uykusu çöp oldu eşim bütün gün acayip gergindi küçüğüm huzursuz büyüğüm aksi ve ben yine çikolata filan dadandim. Bu sefer kendime de kızdım neden yiyiyorum diye bakalım hayırlısı
Üçüncü sepet dediğimiz bu şekilde abla kaşık vs dizmek için
29 MAYIS 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Dream00 (55.7) - ) @huban1234 (55.7)
- ) @Zeycan123 (58.3)
- )
Jasminium84 (59.7) - ) @medine66(59.9)
- ) @Muzmus (63.2)
- )
Ucmelekannesi (68.0) - ) M mer_4260 (68.5)
- )
Pnrrr-12 (68.7) - ) @Furha63 (69.5)
- ) U UcanSupurge (69.7)
- )
Handandandan (69.7) - ) @askrhpozitif (71.5)
- )
Elif yildizz (75.1) - ) @ela_naz2019 (81.1)
- ) @strontium (82.1)
- ) @ekim2009 (88.0)
- ) @Gulbe seker (99.8)
- ) @Nisaca (119.7)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
evdekileri diyete sokmak hayal gibi birsey benim icin. O yuzde ya ayri ayri yapiyorum yada iygun olani tuketiyorum canim.
asil demo kismini kaydetmiyirmus zaten. Gerci ben kaydettigi kisimda daha cok duyguya girdim kendumle ilgili bazi seyleri farkettim. Demo kisminda hiccc duyguya goremedim.
bilmem ki niye oldu canim bende bir sikinti olmadi
Merhaba kızlar günlerdir tatsızdım meğersem böbrek taşım varmış. Taş düşürdüm bugün sonra da dinlendim. O yüzden tartılamadım yarın tartılıp yazacağım size. Sonuç ne kadar doğru olur bilmiyorum ama. Kusruma bakmayın çok fazla sohbete katılamadım bu sebeple. O değil de böbrek ağrım var diyordun; asıl benim böbrekler rahatsızmış da haberim yokmuş.
Geçmiş olsun canimMerhaba kızlar günlerdir tatsızdım meğersem böbrek taşım varmış. Taş düşürdüm bugün sonra da dinlendim. O yüzden tartılamadım yarın tartılıp yazacağım size. Sonuç ne kadar doğru olur bilmiyorum ama. Kusruma bakmayın çok fazla sohbete katılamadım bu sebeple. O değil de böbrek ağrım var diyordun; asıl benim böbrekler rahatsızmış da haberim yokmuş.
Çok uzattı konuyu. 2 saate yakın bekledim. Sonra bırakmayı istediğiniz şeyi yanınıza alın, belki yemenizi isterim deyince kapattım. Açlık orucumu etkilerdi. Zaten uykum da gelmiştiTuh demo kismini kaydetmiyorsa ne anladm o isten ben yasuanda cok uzldm ama dun istesemde izliyemezdm oglan acayip huysuzdu gene..
Neden giremedin acaba moda cnm
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar günlerdir tatsızdım meğersem böbrek taşım varmış. Taş düşürdüm bugün sonra da dinlendim. O yüzden tartılamadım yarın tartılıp yazacağım size. Sonuç ne kadar doğru olur bilmiyorum ama. Kusruma bakmayın çok fazla sohbete katılamadım bu sebeple. O değil de böbrek ağrım var diyordun; asıl benim böbrekler rahatsızmış da haberim yokmuş.
Çok uzattı konuyu. 2 saate yakın bekledim. Sonra bırakmayı istediğiniz şeyi yanınıza alın, belki yemenizi isterim deyince kapattım. Açlık orucumu etkilerdi. Zaten uykum da gelmişti
Uygulamadan giriyorsan uygulamanı güncelle veya kaldırıp yeniden kur istersen canımBugun buraya yazmak benim ıcın ıskencealıntılarım in bir kısmını bile yazamadım bı bana mı oluyor ya sureklı sayfa hata veriyor kapatıyor
Seviyeden önce de ben if tarzı besleniyordum Arada yersem belki ceviz filan tüketiyordum hoş ikisi de aynı kapıya çıkıyor da Sıvı alım kuralı ve çok beni en çok zorlayan şeydi belki de o yüzden bıraktımafiyet olsun canim. Sen hala seviye tarzi besleniyorsun sanirim aralarda bisey tuketmiyorsun. Sivi alim kurallarina da uyuyormusun canim. Gerci sen beslenme duzeni icin yaptigini soylemistin
geçmiş olsun Allah şifa versin canım şimdi nasılsın?Merhaba kızlar günlerdir tatsızdım meğersem böbrek taşım varmış. Taş düşürdüm bugün sonra da dinlendim. O yüzden tartılamadım yarın tartılıp yazacağım size. Sonuç ne kadar doğru olur bilmiyorum ama. Kusruma bakmayın çok fazla sohbete katılamadım bu sebeple. O değil de böbrek ağrım var diyordun; asıl benim böbrekler rahatsızmış da haberim yokmuş.
eşim 8 yıldır burda 3 sene öncesine kadar yalnız görev yapıyordu bulaşıkla uğraşmamak için almış evlendiğimizde baktım yeni iyi durumda ben de değiştirmedim kullanıyorum öyleCok degisikmis hic boyle hayal etmemistim ama mantikli aklim olsa oyle alirdm bende
Bugün nasibimde yokmuş diye düşündüm. Nasipse başka zaman yine denk gelirim. Şimdi parkelerim yapılıyor. O yüzden işçi gelmeden, erkenden kalkıp yürüyüşe gitmem lazımdı. Sabah namazına da kalkıyorum zaten. Ramazandan beri tam uykumu alamıyorum. Etkisine kesin emin olmadigim birşey icin, daha fazla bekleyemedimBende 1 saat gectikten sonra bitmisdir zatn diye acmamistm nekadr uzun surmus ya. Keske sonuna baksaydn cnm okadar izlemissin merak etmwdnmi
Tatlım benim hedefim bu hafta 66 var mısın iddiayaCok degisikmis hic boyle hayal etmemistim ama mantikli aklim olsa oyle alirdm bende
Cok iyi olmus onumdeki 2 kisinyakin haftaya onlari gecip 7 numaraya yerlesicem insallah
M mer_4260Ucmelekannesi
Tuh demo kismini kaydetmiyorsa ne anladm o isten ben yasuanda cok uzldm ama dun istesemde izliyemezdm oglan acayip huysuzdu gene..
Neden giremedin acaba moda cnm
Merhaba cnm cok grcms olsn nasil hic anlamadan dusurdun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?