Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@Sevimikra
Anemonee

Bugün kilo bildirimine gelmediniz
Diyete gönlünüz yok mu kızlar
Merhaba kızlar günlerdir tatsızdım meğersem böbrek taşım varmış. Taş düşürdüm bugün sonra da dinlendim. O yüzden tartılamadım yarın tartılıp yazacağım size. Sonuç ne kadar doğru olur bilmiyorum ama. Kusruma bakmayın çok fazla sohbete katılamadım bu sebeple. O değil de böbrek ağrım var diyordun; asıl benim böbrekler rahatsızmış da haberim yokmuş.

Mefkurem listeye girmek istiyorsan bu hafta müsaitiz
yeni gördüm cnm
Erken görsem olabilirdi,
liste felaketmiş zaten
@ekim2009 abla dinledinmi baris musluyu .
Bende hicbir etkisi olmadi ne duyguya girdim ne agladim. Niye oyle oldumki acaba.yalnizdim ev ahisi de uyumustu
Sebde durumlar ne
bende giremedim
Gecmis olsun tatlim, daha iyimisin

Rica ederim kuzum

Evet yaa bi de yaz geldi mi bizim evden eksik olmaz dondurma kızım dört gözle bekledi bütün kış zaten bütün hafta zor tutmuştum zaten yememek için kendimi

Aynen öyle kuzum bi de bizim evde her çeşidinden var yememek olmuyor

Evet canımm

Ahhh be kuzum çok geçmiş olsun
Benim eşim de çok çekiyor taştan, çektiği sancıyı ben bilirim her seferinde hastaneye taşınıyor
Allah şifanı versin

İyi geceler arkadaşlar
Sohbet sayfamız burası canım, menü sayfasına sadece menü yazıyoruz.

Birde kaçamak yapsan da menü yazmak zorunlu.

Dün ki menünü paylaş bakalım neler yemişsin

Üçüncü sepet dediğimiz bu şekilde abla kaşık vs dizmek için

Cok degisikmis hic boyle hayal etmemistim ama mantikli aklim olsa oyle alirdm bende

Cok iyi olmus onumdeki 2 kisinyakin haftaya onlari gecip 7 numaraya yerlesicem insallah
M mer_4260 Ucmelekannesi

Tuh demo kismini kaydetmiyorsa ne anladm o isten ben ya suanda cok uzldm ama dun istesemde izliyemezdm oglan acayip huysuzdu gene..

Neden giremedin acaba moda cnm

Merhaba cnm cok grcms olsn nasil hic anlamadan dusurdun :)

Geçmiş olsun canim

Tuh demo kismini kaydetmiyorsa ne anladm o isten ben ya suanda cok uzldm ama dun istesemde izliyemezdm oglan acayip huysuzdu gene..

Neden giremedin acaba moda cnm
Çok uzattı konuyu. 2 saate yakın bekledim. Sonra bırakmayı istediğiniz şeyi yanınıza alın, belki yemenizi isterim deyince kapattım. Açlık orucumu etkilerdi. Zaten uykum da gelmişti

Çok geçmiş olsun canım sağlık bu canım kusuru olurmu sen iyi ol

Çok uzattı konuyu. 2 saate yakın bekledim. Sonra bırakmayı istediğiniz şeyi yanınıza alın, belki yemenizi isterim deyince kapattım. Açlık orucumu etkilerdi. Zaten uykum da gelmişti

Bende 1 saat gectikten sonra bitmisdir zatn diye acmamistm nekadr uzun surmus ya. Keske sonuna baksaydn cnm okadar izlemissin merak etmwdnmi

Bugun buraya yazmak benim ıcın ıskence alıntılarım in bir kısmını bile yazamadım bı bana mı oluyor ya sureklı sayfa hata veriyor kapatıyor
Uygulamadan giriyorsan uygulamanı güncelle veya kaldırıp yeniden kur istersen canım
afiyet olsun canim. Sen hala seviye tarzi besleniyorsun sanirim aralarda bisey tuketmiyorsun. Sivi alim kurallarina da uyuyormusun canim. Gerci sen beslenme duzeni icin yaptigini soylemistin
Seviyeden önce de ben if tarzı besleniyordum Arada yersem belki ceviz filan tüketiyordum hoş ikisi de aynı kapıya çıkıyor da Sıvı alım kuralı ve çok beni en çok zorlayan şeydi belki de o yüzden bıraktım
geçmiş olsun Allah şifa versin canım şimdi nasılsın?

Cok degisikmis hic boyle hayal etmemistim ama mantikli aklim olsa oyle alirdm bende
eşim 8 yıldır burda 3 sene öncesine kadar yalnız görev yapıyordu bulaşıkla uğraşmamak için almış evlendiğimizde baktım yeni iyi durumda ben de değiştirmedim kullanıyorum öyle

Bende 1 saat gectikten sonra bitmisdir zatn diye acmamistm nekadr uzun surmus ya. Keske sonuna baksaydn cnm okadar izlemissin merak etmwdnmi
Bugün nasibimde yokmuş diye düşündüm. Nasipse başka zaman yine denk gelirim. Şimdi parkelerim yapılıyor. O yüzden işçi gelmeden, erkenden kalkıp yürüyüşe gitmem lazımdı. Sabah namazına da kalkıyorum zaten. Ramazandan beri tam uykumu alamıyorum. Etkisine kesin emin olmadigim birşey icin, daha fazla bekleyemedim

Tatlım benim hedefim bu hafta 66 var mısın iddiaya

Çok teşekkürler kızlar daha iyiyim. Çok büyük bir taş değilmiş, regl olmuştum bir de ikisi bir arada olunca anlayamadım. Benim regl olunca hep belim ağrır, sonra dayanamayınca gittik taşmış ama düştü nihayet şimdi çok daha iyiyim. Başka taş yokmuş çünkü.
Sabah da tartıldım 96.5 kilo çıktım. Geçen haftaya göre 1.2 kg vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…