- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.981
Teşekkür ederimtebrikler
Bi sorun olurmu canim kullanmazsan? Bi sekilde istahini dizginlemen lazimKan tahlillerim çıkmış ve tahmin ettiğim gibi Demir eksikliğim var yine d vitamini ve folik asit de verdi o değil de insülin direncim varmış çok yüksek değilmiş gebelik Planlıyorsan onun ilaçlarını kullanman sıkıntı olur dedi Onun için ilaç vermedi bitip tükenmeyen iştahımın sebebi ortaya çıktı
Aaa çok teşekkür ederim hemen bakıyorum o sayfayayaaa ne güzell bu ara diyetısyen zehra boran mı o da hamıleydı hamılelıkte tuketılmesı gereken seylerı paylasıyordu belkı ılgını ceker
ben sevıyorum aslında burcumu canımız yansa da dışa kolay kolay bellı etmıyoruz hep guluyoruz hep dık olmaya calısıyoruz anneme hep bu kız yanındayken yaslanmazsın derler ama annem söz dınlemememden yakınıyor
Yavrular bilseler nasıl bı sıkıntıda olduğumuzu.. Çocukla dışarı çıkmak çok zor insan kendini kontrol ediyo ama yanında çocuk varken iki kişiye yetişemiyor.Bugün sitenin parkına inmek istediler, izin vermedim diye dünyanın en kötü annesi oldum.
Kendilerini odalarına kitlediler
Yaaaa ne güzel olur var yaaa Zehra da yetişse de üçümüz beraber gecirsek sonra da hep birlikte zayiflasakNiyeti iyice çevirdim canım, seni takip edeceğim kısmet olursa
sabitte iyi abla artidan haftaya güzel olur insallah
süpersin canim 5 lere hosgeldin
hadirli cumalar canim
olabilir canim yükselenden
masallah canim6 lara hosgeldin
haftasonu mangal isi olmiyaydi söz verirdim Amahuban1234 beni Ringe serecekmis napsam
yinede eksisin canim insallah haftaya daha güzel Sonuc alicaksin
insallah toparlarsin canim cumaya
masallah
gayet iyi canim
bilmiyorum bakalim
artik toparlanman lazim70 mi görmek hedefin
gayet güzel gidiyorsun canim
hmm acaba Ben yapmiyormuyumkipis leslie yaparim basliyim en iyisi tek sorun haftaya adet haftam insallah beni yari yolda birakmaz
bak sennn
hosgeldin canim, masallah diyelim hep böyle gitsin insnasil gidiyor hamilelik iyisindir insallah
Emegine saglik canim
Masallah süpersin CanimElif yildizz
Aaaa her işte bir hayır var bak iyi ki yaptırmışsin tahlillerini. Aslında zayıflayınca insülin direnci de iyileşiyor diye biliyorum ama senin verdiğin bu kadar kilodan sonra hâlâ olması da ilginçKan tahlillerim çıkmış ve tahmin ettiğim gibi Demir eksikliğim var yine d vitamini ve folik asit de verdi o değil de insülin direncim varmış çok yüksek değilmiş gebelik Planlıyorsan onun ilaçlarını kullanman sıkıntı olur dedi Onun için ilaç vermedi bitip tükenmeyen iştahımın sebebi ortaya çıktı
İnşallah canımmçok güzel gidiyorsun canım... umarım bu şekilde devam edersin
Birkaç aya düşünüyorum canım evet canım hamur işi ve tatlıdan uzak dur dedi çok yüksek değil düşürürsün dedi ki eminim bu düşmüş hali zayıflamadan önce gitsem direkt ilaç yazardı herhaldeİnsülin direnci için mi ilaç vermedi
Peki hamileliği hemen mi düşünüyorsun ki canım
Beslenmeme dikkat etmemi hamur işi tatlıdan uzak durmamı söyledi çok yüksek değilmişaaa daha önce bilmiyordun değil mi? her eşyde bir hayır vardr öğrenmen çok iyi olmuş.. ee ne olcakmış peki ilaç kullanmayacaksan ne yapacakmışsın
Yok canım uzun zamandır böyle bir şeyle yaşadığımın farkındaydım aslında tıka basa yesem bile iki saat sonra açlık hissim oluyordu tatlıya zaten dur diyemiyordumBi sorun olurmu canim kullanmazsan? Bi sekilde istahini dizginlemen lazim
Çok yüksek değil dedi canım beslenmeme dikkat etmemi söyledi ama daha önceye göre düştüğünü düşünüyorum çünkü inanılmaz tatlı yerdim sürekli acıktığımı hissediyordum eskiye göre çok iyi sayılırımAaaa her işte bir hayır var bak iyi ki yaptırmışsin tahlillerini. Aslında zayıflayınca insülin direnci de iyileşiyor diye biliyorum ama senin verdiğin bu kadar kilodan sonra hâlâ olması da ilginç
Beni de Niran yüreklendirdi iyice kararımı verdim inşallah Allah nasip ederYaaaa ne güzel olur var yaaa Zehra da yetişse de üçümüz beraber gecirsek sonra da hep birlikte zayiflasak ❤❤❤
aaaa regl dendır belkı ozaman ben o kılo verdıgım zaman şok yapıyordum bazen hem zaten spor yaptıgım ıcın kılo olmuyordu hem ozaman ne ıstıyorsam onu yıyordum(genelde lahmacun) hen de kılo durmadan gıdıyorduyapmıyorum da son 2 gün yemekler mide bulandırıcı geldi iştah kaybı oldu akşamları artık midem bağırıp ben burdayım diyip bulantı olunca yiyebildim (arada olur bana böyle ) bir de regl 8. günü daha bitmedi 12-13 gün sürüyor da meret:)
sabit olman cok guzel canim ilk haftalar boyle olmasi gayet iyiKızlar tlf şarjı bitti sabah ve şarj olmadı bı turlu o yüzden bu saate kaldı bildirim kusura bakmayın
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 69.8
Bugün:69.8
eline saglik canim.@elif yildizz masallahin var canimSPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
Adım Yarışması:
1)Elif yildizz 99.374
2)Dream00 29.134
3) I Ilyusa 23.500
4)Jasminium84 17.800
Atlama Yarışması:
1)Jasminium84 3.370
2) I Ilyusa 500
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum yine şahane bir iş çıkardınız ama tabii kiElif yildizz i ayakta alkışlıyorum 9.takıma yakışan bir sonuç aldı hem de Kızlar sadece 4 günlük sonucu bu haftaya nasıl yıkar listeyi tahmin edemiyorum
Tebrikler tatlımmm bu azimle hedefine çok kısa sürede sağlıkla ulaşacağına inanıyorum
Veeee artık Ramazan bittiğine göre bütün takımdan güzel bi performans bekliyorum artık
Hadi amaaa kaldırın totoları
gormiycem ins canim listeye girdim mecburen toparliycam kendimiartik toparlanman lazim70 mi görmek hedefin
d vitamininin faydasi olur ins canim. Planladigin gibi saglikli bir gebelik baslar ve surer ins canimKan tahlillerim çıkmış ve tahmin ettiğim gibi Demir eksikliğim var yine d vitamini ve folik asit de verdi o değil de insülin direncim varmış çok yüksek değilmiş gebelik Planlıyorsan onun ilaçlarını kullanman sıkıntı olur dedi Onun için ilaç vermedi bitip tükenmeyen iştahımın sebebi ortaya çıktı
Gebe kalana kadar kullanabilirdin hatta ilk aylarda da sıkıntı olmaz diyordu bana kadın doğumcu kaç çıktı ki direncin diğer değerlerinde dengelenir insAllah canım hadi hayırlısıKan tahlillerim çıkmış ve tahmin ettiğim gibi Demir eksikliğim var yine d vitamini ve folik asit de verdi o değil de insülin direncim varmış çok yüksek değilmiş gebelik Planlıyorsan onun ilaçlarını kullanman sıkıntı olur dedi Onun için ilaç vermedi bitip tükenmeyen iştahımın sebebi ortaya çıktı
Yeni arkadasları da mı eklesek kaptanım29 MAYIS 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Dream00 (55.7) - )
huban1234 (55.7) - ) @Zeycan123 (58.3)
- )
Jasminium84 (59.7) - ) I Ilyusa (59.9)
- )
Muzmus (63.2) - )
Ucmelekannesi (68.0) - ) M mer_4260 (68.5)
- ) @Pnrrr-20 (68.7)
- ) @Furha63 (69.5)
- ) U UcanSupurge (69.7)
- )
Handandandan (69.7) - )
askrhpozitif (71.5) - ) @ela_naz2019 (81.1)
- )
ekim2009 (88.0) - ) @Gulbe seker (99.8)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Deneme süresinden sonra eklemeyi düşünüyordum ama moralim iyi olacaksa hemen ekleyeyimYeni arkadasları da mı eklesek kaptanımboyle cok gerilerde hissediyorum kendimi
evet şuan bebeğin kilosu sana ne ki. sen rüm vitaminleri almaya çalış yine de hamur işi vs çok bir faydası yok biliyorsundur gerçi araştırmışsındır.. hadi bakalım. şimdi sizde cinsiyetinin ne olacağı konusunda bir merak vardır. hepsi ayrı güzel telaşlar yaaa.. sağlıcakla bebeğini kucağına al inş.Aaa çok teşekkür ederim hemen bakıyorum o sayfaya
Yavrular bilseler nasıl bı sıkıntıda olduğumuzu.. Çocukla dışarı çıkmak çok zor insan kendini kontrol ediyo ama yanında çocuk varken iki kişiye yetişemiyor.
Yaaaa ne güzel olur var yaaa Zehra da yetişse de üçümüz beraber gecirsek sonra da hep birlikte zayiflasak ❤❤❤
Aaaa her işte bir hayır var bak iyi ki yaptırmışsin tahlillerini. Aslında zayıflayınca insülin direnci de iyileşiyor diye biliyorum ama senin verdiğin bu kadar kilodan sonra hâlâ olması da ilginç
İnşallah canımm
Bu sabah eşime soyledim ben doyamıyorum bir türlü çok yiyorum ama kilo da almıyorum dedim. O da kiloyu hiç sevmez normalde amahamilesin sen artık kilo alıcaksın tabi düşünme bunları dedi yok yaaa dedim. Sağlıkla alınacak kilo başka ona bişey diyemem ama şu haftalarda kilo alsaydım sadece kendi keyfim için olurdu.
İlaç kullanmayı zaten sevmiyorum canım ben diyetimi sürdüreceğim indiği kadar iner aman bunun için canımı sıkamayacağımGebe kalana kadar kullanabilirdin hatta ilk aylarda da sıkıntı olmaz diyordu bana kadın doğumcu kaç çıktı ki direncin diğer değerlerinde dengelenir insAllah canım hadi hayırlısı
* * * 9.Takim 676. Etap * * *
Niran Nevra (69.7/) Kilosu sabit
Zeycan123 (58.3/) Kilosu sabit
zsaracoglu (70.2/69,7/0,5/%0,71)
askrhpozitif (71.8/71,5/0,3/%0,42)
Jasminium84 (60.3/59,7/0,6/%1)
ela_2019 (81.2/81,1/0,1/%0,12)
medine66 (59,2/59,9/+0,7/%-1,18)
Muzmus (63.5/63.2/0.3/%0.47)
Ucmelekannesi (66/68/+2/%-0.76)672.etapta saglık nedeniyle bıldırımlı izine ayrılan uye gerı dondu yuzdesı 4e bolundu
9.takim ortalamasi: %0.086
❤FREE CANLAR❤
Gastrik asit (69.8/)sabıt
Dream00 (55.1/55,7/+0,6
ekim2009 (88.0/)sabıt
Gulbe seker (99.2/99,8/+0,6
Pnrrr-20 (68.7/)sabıt
Tugbap (58.8/
Furha63 (68.2/69.5/+1.3)
huban1234 (54.8/55,7/+0,8)
mer_4260(70.3/68.5/1.8)
strontium (83.7/82.1/1.6) 532.etapta 2.takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye BT:26/05/20 BK: 83 HDF: 60bir prenses annesi (91.5/91,7/+0,2 )
Anemonee (97.7/) yeni üye BT:23/05/20 BK:97.7 HDF: 58
Elif yildizz (76/75,1/0,9/% yeni üye BT:24/05/20 BK:76 HDF:64
Sevimikra (106/ yeni üye BT:26/05/20 BK:106 HDF:75
Nisaca (120,2/119,7/0,5/% 589.etapta 13.takımdan izne ayrılan üye BT:27/05/20 BK:120,2 HDF:78
LListemız bu durumda kızlar varın gerisini siz dusunun
Ellerine sağlık canım29 MAYIS 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Dream00 (55.7) - )
- )
- )
Muzmus (63.2) - )
- ) @Pnrrr-20 (68.7)
- ) @Furha63 (69.5)
- ) U UcanSupurge (69.7)
- )
Handandandan (69.7) - )
askrhpozitif (71.5) - )
Elif yildizz (75.1) - @ela_naz2019 (81.1)
- )
- ) N Nisaca (119.7)
aaa 6. sıraya yükselmişim. I Ilyusa ile aramda 3.3 varr29 MAYIS 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Dream00 (55.7) - )
- )
- )
Muzmus (63.2) - )
- ) @Pnrrr-20 (68.7)
- ) @Furha63 (69.5)
- ) U UcanSupurge (69.7)
- )
Handandandan (69.7) - )
askrhpozitif (71.5) - )
Elif yildizz (75.1) - ) @ela_naz2019 (81.1)
- )
strontium (82.1) - )
- ) N Nisaca (119.7)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?