- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.081
kolay gelsin canim benimde mutfak toparlanacakTunaydın kızlar kahvaltı faslı bitti mutfak toplama kısmı ile basbasayım
bende cok ac degildim abla belkide ondandir bilmiyorumkibenim için de değişik bir şey olmadı gülüm bir de öğle saat 2 de kahvaltı yapmıştım aç olmak gerekiyor dedi ya gece 12 :40 da başladı yanıma ekmek çikolata ve sigarayı aldım ama hala aman aman aç değildim ondan belki pek bir şey olmadı , bir de bilmediğim bir yöntem değilmiş ki ben zaten eft tekniğini arada yapıyorum barış muslu sorunun daha çok üzerin de duruyor detaylı hem de, eft de 11 vuruş noktası var o 2 yere vuruş yaptırıyor , sonra o duyguyu bıraktırıyor bence hiç bilmeyenler için gerçekten çok faydalı olabilir
sigaraya da yaptım hala fosur fosur içiyorum yavf :)
sana etki edip etmediği bu gün belli olur
tunaydin canimgunaydin kizlarr:))
instadan bak anlatmasi zor gibiKimmiş o adam ya niye ağlıyor anlayamadım
Eline saglik canimCuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
Handandandan + + + + + + +
TemelinSafinazi + + + + + + +
@zsaracoglu + + + + + + +
@askrhpozitif - - + + - - -
@Jasminium84 - + + + + + +
E ela_2019 + + + + + + +
@medine66 - + + + + + +
Muzmus - + + + - + +
Yeni üyeler
@strontium BT:26/05/20 - - -
@Anemonee BT:23/05/20 + + + + + -
Elif yildizz BT:24/05/20 - + + + +
@Sevimikra BT:26/05/20 - - -
@Nisaca BT:27/05/20 - +
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
SARI KART ALANLAR
E ela_2019
Muzmus
@askrhpozitif
@strontium
@Sevimikra
Bakayım cnm bı arainstadan bak anlatmasi zor gibi
Aynen klasik psikologlarin dedigi cocukluguna inecez lafi ama bence mantikli konusuyor bilimle acikliyor falan ama cokk bilincli olmak lazim benim beynimin almadigi cok sey soylei aksam meselaAmanın bebeklige kadar indiriyor o zmn
Sakin kafa dinlemek lazım dedikleriniAynen klasik psikologlarin dedigi cocukluguna inecez lafi ama bence mantikli konusuyor bilimle acikliyor falan ama cokk bilincli olmak lazim benim beynimin almadigi cok sey soylei aksam mesela
Haklisin canim siki tutmamiz lazim bu hafta.Arkadaşlar menülerin çoğu kaçamak olduğu için yazılmıyor galiba.
Buradaki amacımız zaten hatalarımızla yüzleşmek tekrar aynı hatayı yapmamaya çalışmak. Lütfen bundan sonra yazalım emin olun daha iyi motive olacaksınız bu şekilde yoksa kaç kaç nereye kadar en sonunda bırakmak istersiniz veremiyorum deyipBir de artık menüleri yorumlasak daha iyi olacak
Ben aksam gayet sakindim evdeki herkes yatmisti cit bile yoktu ama olmadiSakin kafa dinlemek lazım dediklerini
bu durum etkilemis olanilir cnm haklisinAbla cocukken bi ara maddi olarak durumumuz baya kotuydu. Evde sadece abbemin yaptigi ekmek ve margarinle kahvalti yapiyorduk. Vee bi donem boyle gecti maddi sikintiyla.
Ve simdi kendime bakiyorum sunu canim cekti hemen alip yemeliyim diyorum ve yerken kendimi kaybediyorumm. Evde abur cubur eksik olmasin istiyorum evi bos gibi hissediyorum bence bu durumum o zamana bagli.
Ha hep oyle bir cocuklukmu gecirdim tabi hayir ama demekki o donem bana ben farkinda olmadab etki etmis demekki
bazen anne babanin yasadigi tramvalar bile cocukta rahatsizliga neden oluyorAmanın bebeklige kadar indiriyor o zmn
Zeynep artik takimda aktif olmana cok sevindim cnmArkadaşlar menülerin çoğu kaçamak olduğu için yazılmıyor galiba.
Buradaki amacımız zaten hatalarımızla yüzleşmek tekrar aynı hatayı yapmamaya çalışmak. Lütfen bundan sonra yazalım emin olun daha iyi motive olacaksınız bu şekilde yoksa kaç kaç nereye kadar en sonunda bırakmak istersiniz veremiyorum deyipBir de artık menüleri yorumlasak daha iyi olacak
Bende gülerdim kesinya tihaflik bende belkide adam konusup agladikca bana gulme geldi
Ben burda agliyormus gibi yapiyorum sizin duyguya girmeni icin dedi ve aglayarak konusuncada komik geldi ne bilim.
Sen neden giremedin abla
Aslinda aglamis gibi yapiyorum demesydi gercekten onunda duyguya girdigine inansaydim belki farkli olurmuydu acaba bilmiyorumkiBende gülerdim kesin
ama ben yazmıştım tüm listemi yazmamış mıyım yaMuzmus bu durumda diskalifiye olman gerekiyor cumaya kadar yüzde 1.5 ile gelirsen sileceğim sarı kartını
Sayfasinda ne degisik konular var abla baris muslunun. Rabbim ne buyuk mucizelerle yaratmis bizi. İnsan oglunun daha evrende cozemedigi ne cok sey var kimbilirbu durum etkilemis olanilir cnm haklisin
Canin bisey istediginde bu konuda telkinler vermeye calis
bazen anne babanin yasadigi tramvalar bile cocukta rahatsizliga neden oluyor
Zeynep artik takimda aktif olmana cok sevindim cnm
Benim ki deBenim ki babasına çekmiş
ayy tahmin ettiğim gibi. Ama bana bir şey tavsiye edin ya şu 8 lerden nasil kurtulacagim yaaaBilerek çağırdım canım
Senin moral yerine gelsin, ortalara doğru ilerle diye
Hadi bakalim. Allah gönlünüze göre versin. Ben zayıflayıp biraz tadını çıkarmak istiyorum. Aslında kızım sürpriz olmasaydi belki de cesaret edemezdim.Allah kısmet ederse düşünüyorum canım
hemen mi düşünüyorsunuz yoksa biraz daha zayiflayacak misiniz ???Benim de birkaç gündür hevesim arttı
Seni etkilediğime sevindim
Birlikte doğuralım İnşallah
ilk iki çocuğun arasında kaç yaş vardi kaptanim. O zamanlarda böylemiydinOkul değiştirme imkanım var ama kendi isteğim ile ordayım canım.
Belki daha sonraki yıllarda değişiklik yaparım.
Asıl isteğim yaşadığım yerde değişiklik yapmak.
Benimde tanıdığım 5-6 çocuklu çalışan kadınlar var, bana zor gelmiyor açıkçası.
Yaşam enerjimi onlardan alıyorum
Tam bize göre aslında ama ben kullanamam şu anevde bulunması gereken bir bitki aktara gidersem alayım mutlaka sağ ol gülüm
Tammmm benlikkk. Gerçi ben onu yendim artık takmiyorum cok umrumda da olmuyor açıkçası ama şöyle anlik olarak biraz rahatlatsa. Bide kafada bir şey yok takmam ama kafamin içi çok dolu yani içinde balon şişirmişler gibi ve bi ağırlık hissi onun icon deneyeyim kaydetmem lazim. Bu arada hep senin msj lari kaydetmisom galiba o ara en cok sen yazmisskn öyle denk gelmisGeçmişten getiripte unutmadıklarını unutuyorsun ve artık kafaya takmıyorsun yani canım
sagol canimEksi eksidir canım tebrikler
su serbest günleri yapmak mecburimi acaba seviyede?
En azindan eksi canim
Yok canim izinde degilim. Coronadan dolayi izinler iptalizinliyken kilo vermissin cok garip
genelde aliniyo
saka bi yana tebrik ederim canim bence bu bi basari
%2 yapiyimda fazlasida kabulum
Nasil ayar canim. Ben tuz yeri taşana kadar dolduruyorum. Yanlış mi.artın cok degıl gıbı ama kılo az olunca yuzdede fazla oluyor haftaya guzel bir Yuzde ile toparlarsın
@huban1234 la tahtı suan paylasıyorsunuz bakalım haftaya kimin olacak merak ıcerısındeyım
eglencelı bir hafta bizi bekliyor
Gulbem aman dikkat bir daha 3 lu rakamlar gelmesin
dunku su ve detoks ıcecegı baya etkilıymıs canim arada yaparım muhtemelen
sagol canim fazla kacırdıgım gun direk bunu uygulucam bundan sonra
eksi olman guzel canım
karbon odem yapıyor birde canım
Rabbım saglıkla kucağına almayı nasip etsin Insallah canım
kacıyorusun yavas yavas
Tuz ayarı varmıs makına larda cay bardaklarımı ve tabaklatımı fena cızdı atmak zorunda kaldım ne yaptıysam cıkmadı cızıkler
Baktin mi kaptanim ne yaptin.Kızlar Bosch bulaşık makinasında 3 sepetli olan modeli kullanan var mı aranızda
Var ise artısı ve eksisi nedir
@askrhpozitif @Pnrrr-20 E ela_2019 sizinkiler 3 sepetli mi kızlar
Şimdi çarşıya çıkacağım, ona göre bakayım
Hah hayttt sen gelirken bende koşuyor olacağım , hatirlatmak istedim
Canim yapman gereken o ana gidip o anı serbest birakmak. O anla barışmak. Ama bunu o ana giderek yapman gerek.Abla cocukken bi ara maddi olarak durumumuz baya kotuydu. Evde sadece abbemin yaptigi ekmek ve margarinle kahvalti yapiyorduk. Vee bi donem boyle gecti maddi sikintiyla.
Ve simdi kendime bakiyorum sunu canim cekti hemen alip yemeliyim diyorum ve yerken kendimi kaybediyorumm. Evde abur cubur eksik olmasin istiyorum evi bos gibi hissediyorum bence bu durumum o zamana bagli.
Ha hep oyle bir cocuklukmu gecirdim tabi hayir ama demekki o donem bana ben farkinda olmadab etki etmis demekki
Benim teyzem ve kardeşim de uyguladi. Teyzem aşırı etkilendi. Kardeşimde tıkyokSayfasinda ne degisik konular var abla baris muslunun. Rabbim ne buyuk mucizelerle yaratmis bizi. İnsan oglunun daha evrende cozemedigi ne cok sey var kimbilir
Doğrudur ablabu durum etkilemis olanilir cnm haklisin
dun geceye kadar bunun bile farkinda degildim ki. Nasil yapmam gerektigini cozmem lazim onceCanim yapman gereken o ana gidip o anı serbest birakmak. O anla barışmak. Ama bunu o ana giderek yapman gerek.
Herkesde ayni etki olmayabiliyor bazisinda daha sonra ortaya cikabiliyormus . sendeki etksii devam ediyirmu peki. Midenin bulandigin yazmistin onceki demodaBenim teyzem ve kardeşim de uyguladi. Teyzem aşırı etkilendi. Kardeşimde tıkyok
hayırlısı ile de kucagına alırsın ınsallah tatlımSon haftaları dhaa sakin geçiririm insAllah bklm saol cnm
benım esim ısın ıcınde oldugu ıcın yanaşmıyor tatlım sanırım uc dort sene daha ertelerızbenım bu gozumden kacmıs acil sahalara donmen lazım canım
Hosgeldin 5ler super canım
bendende oyle bir es olsa bende dogurur um cocukları seviyor esim ama uzaktanbakımlarına karısmadan
6 lara hızlı bir gırıs yapmıssın
1.5 lt suya ceyrak dal maydanoz. 1 cubuk tarcık 7.8 top Karabiber, 4 poset yesil cay 1lımonun suyu ve kabukları, 2 parca zencefil bunu bı 10 dk kaynattım sabaha kadar beklettim sabah uyanınca suzup ıctım canım tadı cok ıyı diyemem ama etkisi mukemmel
benimki 2 sepet canım sımdı ki aklım olsa 3 sepet alırdım bozulursa alıcam
aksamları bitki Cayları ile destekle acıktıkca su ıc
Kahvaltı sonrası tartı pek dogru olcum degıl canım
çatal canım yani iki kucuk minik parcadengelemissin pirinc patlagini
bence guzel canim.hem cuma kacamagi olmus:)
guzel olmus afiyet olsun canim
arada yediklerin cok gibi sanki
bide karpuz 2 catal olarakmi yoksa yarim ay gibi kesilen sekilde mi
bence guzel olmus afiyet olsun
gecmis olsun canim.kuzenimde de var oda her seferinde hastanelik oluyo
Mefkurem ablacım nasılsın seni cok ozledım ben yabu durum etkilemis olanilir cnm haklisin
Meyve miktarin cok gibi geldi canim bana.ama genel olarak iyi29 Mayıs cuma
Sabah 9.30
2 has yumurta
1 salatalık
3 hindi füme
2 zeytin
1 dilim kaşar
12.30
1 avuç kiraz
2 minik nektarı
3 yeşil erik
19.00
1 tabak bol sebzeli bulgur pilavı
Sus biber turşusu
1 bardak ayran
1 salatalık
Su 1.5
4 bardak bitki çayı
15 dk Leslie 45 p @zsaracoglu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?