Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tunaydın kızlar kahvaltı faslı bitti mutfak toplama kısmı ile basbasayım
kolay gelsin canim benimde mutfak toparlanacak
bende cok ac degildim abla belkide ondandir bilmiyorumki
gunaydin kizlarr:))
tunaydin canim
Kimmiş o adam ya niye ağlıyor anlayamadım
instadan bak anlatmasi zor gibi
Eline saglik canim

Arkadaşlar menülerin çoğu kaçamak olduğu için yazılmıyor galiba.
Buradaki amacımız zaten hatalarımızla yüzleşmek tekrar aynı hatayı yapmamaya çalışmak. Lütfen bundan sonra yazalım emin olun daha iyi motive olacaksınız bu şekilde yoksa kaç kaç nereye kadar en sonunda bırakmak istersiniz veremiyorum deyip Bir de artık menüleri yorumlasak daha iyi olacak

Amanın bebeklige kadar indiriyor o zmn
Aynen klasik psikologlarin dedigi cocukluguna inecez lafi ama bence mantikli konusuyor bilimle acikliyor falan ama cokk bilincli olmak lazim benim beynimin almadigi cok sey soylei aksam mesela

Aynen klasik psikologlarin dedigi cocukluguna inecez lafi ama bence mantikli konusuyor bilimle acikliyor falan ama cokk bilincli olmak lazim benim beynimin almadigi cok sey soylei aksam mesela
Sakin kafa dinlemek lazım dediklerini

Haklisin canim siki tutmamiz lazim bu hafta.

Bide arkadaslar menuleri o gun bitmeden yani en gec 22.00 gibi yazmis olalim. Bizde yatmadan yorumlariz hepsini.Ertesi gune sarkmasin . Sadece grip menuyu yazip cikabilirsiniz isiniz varsa gunu gunune yapilan yorumlar daha etkili olur bence.
Hastalik olur yazamazsiniz o ayri tabiki ama unuttum, cocuk durmadi demeyelim zaten neredeyse grubun tamami bebekli.
En azindan bir duzen olur sahsi fikrim benim bu yonde.

bu durum etkilemis olanilir cnm haklisin
Canin bisey istediginde bu konuda telkinler vermeye calis
Amanın bebeklige kadar indiriyor o zmn
bazen anne babanin yasadigi tramvalar bile cocukta rahatsizliga neden oluyor
Zeynep artik takimda aktif olmana cok sevindim cnm

Sayfasinda ne degisik konular var abla baris muslunun. Rabbim ne buyuk mucizelerle yaratmis bizi. İnsan oglunun daha evrende cozemedigi ne cok sey var kimbilir

Benim ki babasına çekmiş
Benim ki de
Bilerek çağırdım canım
Senin moral yerine gelsin, ortalara doğru ilerle diye
ayy tahmin ettiğim gibi. Ama bana bir şey tavsiye edin ya şu 8 lerden nasil kurtulacagim yaaa
Allah kısmet ederse düşünüyorum canım
Hadi bakalim. Allah gönlünüze göre versin. Ben zayıflayıp biraz tadını çıkarmak istiyorum. Aslında kızım sürpriz olmasaydi belki de cesaret edemezdim.
Benim de birkaç gündür hevesim arttı
Seni etkilediğime sevindim
Birlikte doğuralım İnşallah
hemen mi düşünüyorsunuz yoksa biraz daha zayiflayacak misiniz ???
ilk iki çocuğun arasında kaç yaş vardi kaptanim. O zamanlarda böylemiydin Ben neden bu kadar gerilip yoruluyorummm.
evde bulunması gereken bir bitki aktara gidersem alayım mutlaka sağ ol gülüm
Tam bize göre aslında ama ben kullanamam şu an
Geçmişten getiripte unutmadıklarını unutuyorsun ve artık kafaya takmıyorsun yani canım
Tammmm benlikkk. Gerçi ben onu yendim artık takmiyorum cok umrumda da olmuyor açıkçası ama şöyle anlik olarak biraz rahatlatsa. Bide kafada bir şey yok takmam ama kafamin içi çok dolu yani içinde balon şişirmişler gibi ve bi ağırlık hissi onun icon deneyeyim kaydetmem lazim. Bu arada hep senin msj lari kaydetmisom galiba o ara en cok sen yazmisskn öyle denk gelmis
Eksi eksidir canım tebrikler
sagol canim
su serbest günleri yapmak mecburimi acaba seviyede?

En azindan eksi canim

izinliyken kilo vermissin cok garip
genelde aliniyo
saka bi yana tebrik ederim canim bence bu bi basari
%2 yapiyimda fazlasida kabulum
Yok canim izinde degilim. Coronadan dolayi izinler iptal Ama ben izne ayrilsamda yemin ediyorum ya bozmam. Yani ben hedef kiloma gelene kadar bozmayacagim insallah kararliyim. Sınavlardan dolayi istiyodum. Şansa birde kızımın dişi patladi cok huysuz.
Nasil ayar canim. Ben tuz yeri taşana kadar dolduruyorum. Yanlış mi.
Baktin mi kaptanim ne yaptin.
E ela_2019 haftaya senle mi yer değiştiricem ben şimdi acabaa
Hah hayttt sen gelirken bende koşuyor olacağım , hatirlatmak istedim

Canim yapman gereken o ana gidip o anı serbest birakmak. O anla barışmak. Ama bunu o ana giderek yapman gerek.

Sayfasinda ne degisik konular var abla baris muslunun. Rabbim ne buyuk mucizelerle yaratmis bizi. İnsan oglunun daha evrende cozemedigi ne cok sey var kimbilir
Benim teyzem ve kardeşim de uyguladi. Teyzem aşırı etkilendi. Kardeşimde tıkyok

Doğrudur abla

Canim yapman gereken o ana gidip o anı serbest birakmak. O anla barışmak. Ama bunu o ana giderek yapman gerek.
dun geceye kadar bunun bile farkinda degildim ki. Nasil yapmam gerektigini cozmem lazim once
Benim teyzem ve kardeşim de uyguladi. Teyzem aşırı etkilendi. Kardeşimde tıkyok
Herkesde ayni etki olmayabiliyor bazisinda daha sonra ortaya cikabiliyormus . sendeki etksii devam ediyirmu peki. Midenin bulandigin yazmistin onceki demoda

Son haftaları dhaa sakin geçiririm insAllah bklm saol cnm
hayırlısı ile de kucagına alırsın ınsallah tatlım

benım esim ısın ıcınde oldugu ıcın yanaşmıyor tatlım sanırım uc dort sene daha ertelerız

çatal canım yani iki kucuk minik parca

Mefkurem ablacım nasılsın seni cok ozledım ben ya nerelerdesin

Meyve miktarin cok gibi geldi canim bana.ama genel olarak iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…