- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.121
Birazda menü yorumlaması için görevlendirdiğimiz arkadaşlara atıfta bulunalım
E ela_2019
I Ilyusa
Muzmus
Dream00
Pnrrr-12
TemelinSafinazi
Ucmelekannesi
Menüleri neden yorumlamıyorsunuz kızlar
Uygulamadan giriyorsan uygulamanı güncelle veya kaldırıp yeniden kur istersen canım
Seviyeden önce de ben if tarzı besleniyordum Arada yersem belki ceviz filan tüketiyordum hoş ikisi de aynı kapıya çıkıyor da Sıvı alım kuralı ve çok beni en çok zorlayan şeydi belki de o yüzden bıraktım
geçmiş olsun Allah şifa versin canım şimdi nasılsın?
eşim 8 yıldır burda 3 sene öncesine kadar yalnız görev yapıyordu bulaşıkla uğraşmamak için almış evlendiğimizde baktım yeni iyi durumda ben de değiştirmedim kullanıyorum öyle
Bugün nasibimde yokmuş diye düşündüm. Nasipse başka zaman yine denk gelirim. Şimdi parkelerim yapılıyor. O yüzden işçi gelmeden, erkenden kalkıp yürüyüşe gitmem lazımdı. Sabah namazına da kalkıyorum zaten. Ramazandan beri tam uykumu alamıyorum. Etkisine kesin emin olmadigim birşey icin, daha fazla bekleyemedim
gecmis olsun canim ins bidaha olmaz
ya tihaflik bende belkide adam konusup agladikca bana gulme geldi
Ben burda agliyormus gibi yapiyorum sizin duyguya girmeni icin dedi ve aglayarak konusuncada komik geldi ne bilim.
Sen neden giremedin abla
gunaydin canim
10.30 da yayina basladi demoyu 1i geciyordu yaptigi
evet ama o konusmalari demodan daha etkiki oldu bende
gunaydin.
İyiyim cabim klasik ev isleri sen nasilsin
gunaydin canim
evet sivi alim kurali benide zorladi. Ama sen guzel gidiyorsun canim
gunaydin canim
gunaydin canin
Cok guzel eksi canim.
Tas agrisini esim cekmisti gercekten zor oluyor
Abla cocukken bi ara maddi olarak durumumuz baya kotuydu. Evde sadece abbemin yaptigi ekmek ve margarinle kahvalti yapiyorduk. Vee bi donem boyle gecti maddi sikintiyla.
Ve simdi kendime bakiyorum sunu canim cekti hemen alip yemeliyim diyorum ve yerken kendimi kaybediyorumm. Evde abur cubur eksik olmasin istiyorum evi bos gibi hissediyorum bence bu durumum o zamana bagli.
Ha hep oyle bir cocuklukmu gecirdim tabi hayir ama demekki o donem bana ben farkinda olmadab etki etmis demekki
Cok haklisin cnm bende yorumlamaya calisvam. Bundan sonra lutfen yazin sizde kizlar listede olanlar mecbur zaten kacari yokArkadaşlar menülerin çoğu kaçamak olduğu için yazılmıyor galiba.
Buradaki amacımız zaten hatalarımızla yüzleşmek tekrar aynı hatayı yapmamaya çalışmak. Lütfen bundan sonra yazalım emin olun daha iyi motive olacaksınız bu şekilde yoksa kaç kaç nereye kadar en sonunda bırakmak istersiniz veremiyorum deyipBir de artık menüleri yorumlasak daha iyi olacak
Ben hic isinamadm o yonteme bikackez denedm bana gore degl ama o sekildede guzel kilo veren arkadaslarm vardi dene bencebirMerhaba kızlar
Kalori hesaplamak için fat secret programını indirdim.
Kalori hesaplamak nasıl bi fikir.
Kalori hesabıyla belki engel olurum kendime diye düşündüm.
Bu şekilde zayıflayabilir miyim sizce
Bende okurken yoruldumDün en son buraya çarşıya çıkacağım yazmıştım Hazırlanıp dışarı çıkacakken derslerim aklıma geldi ve çarşıya çıkamadım
Dersler bittiğinde saat 8 olmuştu.
Yemekti bulaşıktı derken saat 10 oldu.
Bu arada elde bulaşık yıkamak cidden vakit kaybıymış, yıka yıka bitmedi bir türlü.
Çocuklar yattıktan sonra evi süpürüp sildim, balkon wc yıkayayım derken saat gece yarısını geçti.
Sabah erken kalktım pazara gideceğiz diye, babam aradı "oraya pazara geleceğiz, size de uğrarız" diye.
Öyle olunca ben pazar işinden vazgeçip kahvaltı hazırlamaya başladım.
Kahvaltıdan sonra çarşıya çıktık, bulaşık makinası ve klimaya karar verdim.
Eve döndüm, akşam yemeğimi yaptım, yürüyüşümü yaptım, duşumu aldım çayımı da ocağa koydum ve geldim.
Yazarken bile yoruldum
instada bircanyildirim var onuda takip edebilirsin cnm
Orda da toplu dualar, mucizeler falan var
Ben ikisinide tam bakamadim
Tatlim benim yaaa
Benim dertler bitmiyor cnm
Öyle olunca hayattan soguyorum, yaşamayı askiya aliyorum
İyi fikir canım ben az yemiş olsam bile ekliyorumMerhaba kızlar
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullanın inşallahDün en son buraya çarşıya çıkacağım yazmıştım Hazırlanıp dışarı çıkacakken derslerim aklıma geldi ve çarşıya çıkamadım
Bu arada elde bulaşık yıkamak cidden vakit kaybıymış, yıka yıka bitmedi bir türlü.
Çocuklar yattıktan sonra evi süpürüp sildim, balkon wc yıkayayım derken saat gece yarısını geçti.
Sabah erken kalktım pazara gideceğiz diye, babam aradı "oraya pazara geleceğiz, size de uğrarız" diye.
Eve döndüm, akşam yemeğimi yaptım, yürüyüşümü yaptım, duşumu aldım çayımı da ocağa koydum ve geldim.
Yazarken bile yoruldum
tamam canimTemelinSafinazi
U UcanSupurge
askrhpozitif
Jasminium84
E ela_2019
I Ilyusa
Muzmus
Ucmelekannesi
Listede olan kızlar kaçamak yapılsa bile menü yazma zorunluluğu olduğunu hepimiz biliyoruz,
Lütfen bundan sonra kimse eksik menü ile gelmesin.
Menüleri de gününde, başına "30 Mayıs Cumartesi" şeklinde tarih atılarak, en geç saat 8-9 gibi paylaşalım ki yorum yapacak arkadaşlarda, menüleri bekleyerek kök salmasınlar burada
Anemonee
Elif yildizz
S Sevimikra
N Nisaca
strontium
Kızlar sizlerde yarışma listesine dahili olmak ve takımda devam edebilmek için takım kuralları gereği menülerinizi paylaşmanız ve diğer menüleri yorumlamanız gerekiyor.
Menülerinizi gününde, başına "30 Mayıs Cumartesi" şeklinde tarih atılarak, en geç saat 8-9 gibi paylaşalım ki; menülerimiz hemen o gün yorumlansın ki aynı hataları ertesi gün yapmayalım.
cok haklisin kendi adima kusura bakma canim. Neden biraktik yorumlamayi onuda hatirlamiyorum.Birazda menü yorumlaması için görevlendirdiğimiz arkadaşlara atıfta bulunalım
E ela_2019
I Ilyusa
Muzmus
Dream00
Pnrrr-12
TemelinSafinazi
Ucmelekannesi
Menüleri neden yorumlamıyorsunuz kızlar
Olabilir canim. Gecmis gecmiste kalmiyor demekkiEn mantiklisini yapmissin bencede gicir gicir baksana hala masallah
Insallah baklm bende cok istiyordm oglan uyumadi delirtti sonra bende uyudm zaten ama bi baktm instadan tam demo kismini yuklememis ya cok merak ediyordm
Ayy baya uzatmis ozaman ama benm merak rttigm tam olark ne yapiyor acaba demoyu yaptiktan sonraki videosnu izledm sac bas dagilmis ust degismis yorumlrda hala agliyorm diyenler vs keske kacirmasaydm dedm
uzuldm gercktn cnm etkilemis olabillr bence. Bende cocukken cok duygusaldm ve kimse beni farketmiyor gbime geliyordu kesin onunla ilgili bi travmam vardir ama derine inmek gerek
Cok haklisin cnm bende yorumlamaya calisvam. Bundan sonra lutfen yazin sizde kizlar listede olanlar mecbur zaten kacari yok
Eşin gibi konuştunSorma ben böyleyim
Bence faydası olur. Bende indirdim yeniMerhaba kızlar
Ben kendi menülerimin bile tam doğru olup olmadığına emin olamadığından, kimseye çok bilmişlik yapmak istemedimHaklısın canım Niran birkaç arkadaştan menü yorumlamasını istemişti dilerseniz şöyle yapalım bir hafta birkaç kişi diğer hafta birkaç kişi şeklinde yorumlayalım veya herkes yorumlasınHandandandan
Teşekkür ederim canımowww tebrik ederim
Canım takım sorumluluğu burayı unutmamayı gerektiriyor.Ben bugün cok yogundum buğun cuma oldugunu bile unuttum fark ettigimde saat 7 gibiydi o yüzdende paylaşim yapamadım
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar günlerdir tatsızdım meğersem böbrek taşım varmış. Taş düşürdüm bugün sonra da dinlendim. O yüzden tartılamadım yarın tartılıp yazacağım size. Sonuç ne kadar doğru olur bilmiyorum ama. Kusruma bakmayın çok fazla sohbete katılamadım bu sebeple. O değil de böbrek ağrım var diyordun; asıl benim böbrekler rahatsızmış da haberim yokmuş.
Çok bilmişlik olarak düşünme canım bunu.Ben kendi menülerimin bile tam doğru olup olmadığına emin olamadığından, kimseye çok bilmişlik yapmak istemedim
canım tekrar baktım ama göremedim 29 Mayıs sıvı günü yazmışsınPersembe yazdım canim menu ben
Sanırım ben de tam hakim degildim bu konuya öğrenmiş oldum kaptanTatlımTemelinSafinazi karıştırmışta % 1.5 demiş bence sana.
%1.5 eksi bir tane sarı kart cezasını sildiriyor.
Senin 3 sarı kartın cezası olan diskalifiyeden kurtulmak için %2.5 ve üzeri yüzde ile gelmek gerekiyor.
Bem eminim ki kaçamak yapmazsan 1.6 kg ile %2.5 yaparsın.
Bu hafta da kaçamak yapmazsan ölmezsin herhalde
Aslında menülere bakip, br fikrir sahibi olunabiliyor. Bundan sonra yorumlamaya çalışacağım kaptanımÇok bilmişlik olarak düşünme canım bunu.
Az çok nelerin diyette iken menülerde bulunmaması gerektiğini, miktarın fazla olup olmadığını bilirsin.
Ayrıca herkesin farklı bir bakış açısı oluyor, o nedenle herkesin fikri menü yorumlarına farklı bir değer katıyor.
Birde diğer menüleri inceleyip yorumlarken kendi hatalarını daha iyi görebilirsin
O nedenle menü yorumlamaya bir an evvel başlamalısın canım.
Neyin var can ablam benimbilmiyorumki cnm
Bende cok aç degildim belki o yüzden etkili olmuyor :))
Şu ara pek iyi degilim cnm
Sali da işe baslicam
Bu sefer baska odaya gidip kulaklikla dinledim.
Oncesini kaçırmışım tam demo zamani actim
Gecen sefer dinlediydim zaten
Genelde ayni seyler
Konsantre olmaya calisirken, adam benimle ilgili olmayan seyler soyledikce dikkatim dagiliyordu
Hergun canli yayinlar dinlense belki faydali olur
Hep tramvanizi cozmeniz lazim diyor da, nasil cozulcek, tramvam ney bilmiyorum
Oyyyyy ben okurken yoruldum dahaDün en son buraya çarşıya çıkacağım yazmıştım Hazırlanıp dışarı çıkacakken derslerim aklıma geldi ve çarşıya çıkamadım
Yazarken bile yoruldum
Ben çocuktan önce de çocuktan sonra hep tembeldim tembel kalacağım muhtemelenOh oh masallah ya çok özeniyorum şöyle kadınlara on parmağında on marifet gerçekten en son çocuktan önce ben de boyleydim
Ablacım hayırdır ya seni hıc boyle gormemıs timinstada bircanyildirim var onuda takip edebilirsin cnm
Orda da toplu dualar, mucizeler falan var
Ben ikisinide tam bakamadim
Tatlim benim yaaa
Benim dertler bitmiyor cnm
Öyle olunca hayattan soguyorum, yaşamayı askiya aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?