Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

TemelinSafinazi
U UcanSupurge
askrhpozitif
Jasminium84
E ela_2019
I Ilyusa
Muzmus
Ucmelekannesi

Listede olan kızlar kaçamak yapılsa bile menü yazma zorunluluğu olduğunu hepimiz biliyoruz,
Lütfen bundan sonra kimse eksik menü ile gelmesin.
Menüleri de gününde, başına "30 Mayıs Cumartesi" şeklinde tarih atılarak, en geç saat 8-9 gibi paylaşalım ki yorum yapacak arkadaşlarda, menüleri bekleyerek kök salmasınlar burada

Anemonee
Elif yildizz
S Sevimikra
N Nisaca
strontium

Kızlar sizlerde yarışma listesine dahili olmak ve takımda devam edebilmek için takım kuralları gereği menülerinizi paylaşmanız ve diğer menüleri yorumlamanız gerekiyor.

Menülerinizi gününde, başına "30 Mayıs Cumartesi" şeklinde tarih atılarak, en geç saat 8-9 gibi paylaşalım ki; menülerimiz hemen o gün yorumlansın ki aynı hataları ertesi gün yapmayalım.

Kizlar bende anca gecmis yapiyorm biraz okuyirm bi ise bakiyorm derkn gene birikmis hic yazamiyorm yahu. Oglen cocugu sitenin parkina goturdk geldk cocuk uyudu ben yemek yaptm kahve ictm dusa girdm smdi biraz uzaniyorm insallah hemen uyanmaz dinlenrm biraz 4 sayfa var okuyp alintilarla donucem insallah

En mantiklisini yapmissin bencede gicir gicir baksana hala masallah

Insallah baklm bende cok istiyordm oglan uyumadi delirtti sonra bende uyudm zaten ama bi baktm instadan tam demo kismini yuklememis ya cok merak ediyordm

Ayy baya uzatmis ozaman ama benm merak rttigm tam olark ne yapiyor acaba demoyu yaptiktan sonraki videosnu izledm sac bas dagilmis ust degismis yorumlrda hala agliyorm diyenler vs keske kacirmasaydm dedm

uzuldm gercktn cnm etkilemis olabillr bence. Bende cocukken cok duygusaldm ve kimse beni farketmiyor gbime geliyordu kesin onunla ilgili bi travmam vardir ama derine inmek gerek

Cok haklisin cnm bende yorumlamaya calisvam. Bundan sonra lutfen yazin sizde kizlar listede olanlar mecbur zaten kacari yok

Merhaba kızlar

Kalori hesaplamak için fat secret programını indirdim.
Kalori hesaplamak nasıl bi fikir.
Kalori hesabıyla belki engel olurum kendime diye düşündüm.
Bu şekilde zayıflayabilir miyim sizce
Ben hic isinamadm o yonteme bikackez denedm bana gore degl ama o sekildede guzel kilo veren arkadaslarm vardi dene bencebir

Bende okurken yoruldum
Masallah sana
Hangi marka makineyle klima aldin merak ettm. Klima bizde alicaz hala arasdiriyor esim

instada bircanyildirim var onuda takip edebilirsin cnm
Orda da toplu dualar, mucizeler falan var
Ben ikisinide tam bakamadim

Tatlim benim yaaa
Benim dertler bitmiyor cnm
Öyle olunca hayattan soguyorum, yaşamayı askiya aliyorum

Canim ablamm senin o mavis yazini gordukce mutlu oluyorum. Yasamak askıya alinirmi yaa :) bence daha sık gelmeye calis sanada enerj9 vericek burasi

Merhaba kızlar

İyi fikir canım ben az yemiş olsam bile ekliyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullanın inşallah

tamam canim
cok haklisin kendi adima kusura bakma canim. Neden biraktik yorumlamayi onuda hatirlamiyorum.
Olabilir canim. Gecmis gecmiste kalmiyor demekki

Merhaba kızlar

Bence faydası olur. Bende indirdim yeni

Ben bugün cok yogundum buğun cuma oldugunu bile unuttum fark ettigimde saat 7 gibiydi o yüzdende paylaşim yapamadım
Canım takım sorumluluğu burayı unutmamayı gerektiriyor.
Tartı günleri çok çok önemli.
Diğer takımlarla yarışma halindeyiz çünkü

Geçmiş olsun canım
Dikkat et kendine, benim ağrılar neredeyse bir ay sürdü, daha yeni yeni kendimi iyi hissediyorum

Ben kendi menülerimin bile tam doğru olup olmadığına emin olamadığından, kimseye çok bilmişlik yapmak istemedim
Çok bilmişlik olarak düşünme canım bunu.
Az çok nelerin diyette iken menülerde bulunmaması gerektiğini, miktarın fazla olup olmadığını bilirsin.
Ayrıca herkesin farklı bir bakış açısı oluyor, o nedenle herkesin fikri menü yorumlarına farklı bir değer katıyor.
Birde diğer menüleri inceleyip yorumlarken kendi hatalarını daha iyi görebilirsin
O nedenle menü yorumlamaya bir an evvel başlamalısın canım.

Persembe yazdım canim menu ben
canım tekrar baktım ama göremedim 29 Mayıs sıvı günü yazmışsın
Sanırım ben de tam hakim degildim bu konuya öğrenmiş oldum kaptan

Aslında menülere bakip, br fikrir sahibi olunabiliyor. Bundan sonra yorumlamaya çalışacağım kaptanım

Neyin var can ablam benim

Oyyyyy ben okurken yoruldum daha

Oh oh masallah ya çok özeniyorum şöyle kadınlara on parmağında on marifet gerçekten en son çocuktan önce ben de boyleydim
Ben çocuktan önce de çocuktan sonra hep tembeldim tembel kalacağım muhtemelen

instada bircanyildirim var onuda takip edebilirsin cnm
Orda da toplu dualar, mucizeler falan var
Ben ikisinide tam bakamadim

Tatlim benim yaaa
Benim dertler bitmiyor cnm
Öyle olunca hayattan soguyorum, yaşamayı askiya aliyorum
Ablacım hayırdır ya seni hıc boyle gormemıs tim anlatabilecegın bırsey mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…