- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.101
Evet canim biraz incelersen çozersin. Dediğim gibi o ani tekrar yaşayıp serbest bırakıp senin için önemini yitirmesi gerekiyor. Bende devam ediyor canim. Serbest günümde bi parça cikolata yiyeyim dedim ağzıma attim ama çok kötü koktu yiyemedim.dun geceye kadar bunun bile farkinda degildim ki. Nasil yapmam gerektigini cozmem lazim once
Herkesde ayni etki olmayabiliyor bazisinda daha sonra ortaya cikabiliyormus . sendeki etksii devam ediyirmu peki. Midenin bulandigin yazmistin onceki demoda
Haklısın canım Niran birkaç arkadaştan menü yorumlamasını istemişti dilerseniz şöyle yapalım bir hafta birkaç kişi diğer hafta birkaç kişi şeklinde yorumlayalım veya herkes yorumlasınArkadaşlar menülerin çoğu kaçamak olduğu için yazılmıyor galiba.
Buradaki amacımız zaten hatalarımızla yüzleşmek tekrar aynı hatayı yapmamaya çalışmak. Lütfen bundan sonra yazalım emin olun daha iyi motive olacaksınız bu şekilde yoksa kaç kaç nereye kadar en sonunda bırakmak istersiniz veremiyorum deyipBir de artık menüleri yorumlasak daha iyi olacak
Çok yoğundum çok.Kimseler yok herkesler nerdeki. Grup sessiz
Kaptanim sen nerelerdesinHandandandan gunaydin demissin gorunmemissin baska
Persembe yazdım canim menu benCuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
Handandandan + + + + + + +
TemelinSafinazi + + + + + + +
U UcanSupurge + + + + + + +
askrhpozitif - - + + - - -
@Jasminium84 - + + + + + +
E ela_2019 + + + + + + +
@medine66 - + + + + + +
Muzmus - + + + - + +
Yeni üyeler
@strontium BT:26/05/20 - - -
@Anemonee BT:23/05/20 + + + + + -
@Elif yildizz BT:24/05/20 - + + + +
@Sevimikra BT:26/05/20 - - -
@Nisaca BT:27/05/20 - +
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
SARI KART ALANLAR
E ela_2019
Muzmus
askrhpozitif
@strontium
@Sevimikra
tebrik ederimbugun tartı yüzümü güldürdü ödemler gitmeye basladı sanırım
pazartesi:83,7
cuma:82,1
fark:1,6
yüzdeyi nasıl yapıyordukk
Sagol canım oksuruk devam ediyor hala canım antibiyotik vermısti onu kullanmak zorunda kalıcam sanırımben gecmis olsun diyene kadar geciktim biraz . ilaclarin faydasi oldumu simdi nasil canim kizin
listen hayırlı olsun canım cabucak gider sımdı kilolarEn son onceki cuma 67 olarak boldirim yapmisim heralde
15 mayis cuma 67
Bu cuma 68
olabilir canımolsjn tatlım haftaya toparlarsın. Hem bayramda kacırdım diyordun bunlsf onlardır
sabit olman cok guzel canımKızlar tlf şarjı bitti sabah ve şarj olmadı bı turlu o yüzden bu saate kaldı bildirim kusura bakmayın
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 69.8
Bugün:69.8
owww tebrik ederimSPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
Adım Yarışması:
1) @Elif yildizz 99.374
2) @Dream00 29.134
3) @medine66 23.500
4) @Jasminium84 17.800
Atlama Yarışması:
1) @Jasminium84 3.370
2) @medine66 500
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum yine şahane bir iş çıkardınız ama tabii ki @Elif yildizz i ayakta alkışlıyorum 9.takıma yakışan bir sonuç aldı hem de Kızlar sadece 4 günlük sonucu bu haftaya nasıl yıkar listeyi tahmin edemiyorum
Tebrikler tatlımmm bu azimle hedefine çok kısa sürede sağlıkla ulaşacağına inanıyorum
Veeee artık Ramazan bittiğine göre bütün takımdan güzel bi performans bekliyorum artık
Hadi amaaa kaldırın totoları
kız seni tutuyoruz dedik yapma simdıhaftasonu mangal isi olmiyaydi söz verirdim Ama [IMG alt="huban1234"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/660/660327.jpg?1580886158[/IMG] huban1234 beni Ringe serecekmis napsam
Insallah saglıkla hamile kalırsın canımKan tahlillerim çıkmış ve tahmin ettiğim gibi Demir eksikliğim var yine d vitamini ve folik asit de verdi o değil de insülin direncim varmış çok yüksek değilmiş gebelik Planlıyorsan onun ilaçlarını kullanman sıkıntı olur dedi Onun için ilaç vermedi bitip tükenmeyen iştahımın sebebi ortaya çıktı
tesekkur ederım canımDeneme süresinden sonra eklemeyi düşünüyordum ama moralim iyi olacaksa hemen ekleyeyim
ben dinleyemedim sagolsun kızlar bi yandan esim bi yandan dıblenttırnedı en son uyumus kalmısım@ekim2009 abla dinledinmi baris musluyu .
Bende hicbir etkisi olmadi ne duyguya girdim ne agladim. Niye oyle oldumki acaba.yalnizdim ev ahisi de uyumustu
Sebde durumlar ne
gecmıs olsun canımMerhaba kızlar günlerdir tatsızdım meğersem böbrek taşım varmış. Taş düşürdüm bugün sonra da dinlendim. O yüzden tartılamadım yarın tartılıp yazacağım size. Sonuç ne kadar doğru olur bilmiyorum ama. Kusruma bakmayın çok fazla sohbete katılamadım bu sebeple. O değil de böbrek ağrım var diyordun; asıl benim böbrekler rahatsızmış da haberim yokmuş.
benimki sureklı evde sımdıde cocukları bahceye indirdikKolay gelsin canım benim adam da sanayiye gitti sabah evde uyuyan biri yokken temizliğimi yapayım rahat rahat
tuz ayarını kapatıyormussun canım tam bilmiyorum bendeNasil ayar canim. Ben tuz yeri taşana kadar dolduruyorum. Yanlış mi.
Anladim canımbenım esim ısın ıcınde oldugu ıcın yanaşmıyor tatlım sanırım uc dort sene daha ertelerız
ben daha önce söylemiştim bunuHaklisin canim siki tutmamiz lazim bu hafta.
Bide arkadaslar menuleri o gun bitmeden yani en gec 22.00 gibi yazmis olalim. Bizde yatmadan yorumlariz hepsini.Ertesi gune sarkmasin . Sadece grip menuyu yazip cikabilirsiniz isiniz varsa gunu gunune yapilan yorumlar daha etkili olur bence.
Hastalik olur yazamazsiniz o ayri tabiki ama unuttum, cocuk durmadi demeyelim zaten neredeyse grubun tamami bebekli.
En azindan bir duzen olur sahsi fikrim benim bu yonde.
elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum ablabu durum etkilemis olanilir cnm haklisin
Canin bisey istediginde bu konuda telkinler vermeye calis
bazen anne babanin yasadigi tramvalar bile cocukta rahatsizliga neden oluyor
Zeynep artik takimda aktif olmana cok sevindim cnm
tekrar tekrar baktım canım ama göremedim aslında her akşam yatmadan yazıp çıkabilirsinaa
ama ben yazmıştım tüm listemi yazmamış mıyım ya( yazdım diye hatırlıyorum.. yüzde 1.5 kaç kilo yapıyor acaba ya
bence iyi fikir cnm ben bı ara kullanıyordum ne yediğini bilmek iyi geliyor kalori hesabı yapmakMerhaba kızlar
Kalori hesaplamak için fat secret programını indirdim.
Kalori hesaplamak nasıl bi fikir.
Kalori hesabıyla belki engel olurum kendime diye düşündüm.
Bu şekilde zayıflayabilir miyim sizce
MaşAllah baya iş yapmışsınDün en son buraya çarşıya çıkacağım yazmıştım Hazırlanıp dışarı çıkacakken derslerim aklıma geldi ve çarşıya çıkamadım
Dersler bittiğinde saat 8 olmuştu.
Yemekti bulaşıktı derken saat 10 oldu.
Bu arada elde bulaşık yıkamak cidden vakit kaybıymış, yıka yıka bitmedi bir türlü.
Çocuklar yattıktan sonra evi süpürüp sildim, balkon wc yıkayayım derken saat gece yarısını geçti.
Sabah erken kalktım pazara gideceğiz diye, babam aradı "oraya pazara geleceğiz, size de uğrarız" diye.
Öyle olunca ben pazar işinden vazgeçip kahvaltı hazırlamaya başladım.
Kahvaltıdan sonra çarşıya çıktık, bulaşık makinası ve klimaya karar verdim.
Eve döndüm, yürüyüşümü yaptım, duşumu aldım çayımı da ocağa koydum ve geldim.
Yazarken bile yoruldum
Oh oh masallah ya çok özeniyorum şöyle kadınlara on parmağında on marifet gerçekten en son çocuktan önce ben de boyleydimDün en son buraya çarşıya çıkacağım yazmıştım Hazırlanıp dışarı çıkacakken derslerim aklıma geldi ve çarşıya çıkamadım
Bu arada elde bulaşık yıkamak cidden vakit kaybıymış, yıka yıka bitmedi bir türlü.
Çocuklar yattıktan sonra evi süpürüp sildim, balkon wc yıkayayım derken saat gece yarısını geçti.
Sabah erken kalktım pazara gideceğiz diye, babam aradı "oraya pazara geleceğiz, size de uğrarız" diye.
Eve döndüm, akşam yemeğimi yaptım, yürüyüşümü yaptım, duşumu aldım çayımı da ocağa koydum ve geldim.
Yazarken bile yoruldum
ben o şekilde kontrol sağlayabiliyorum. tavsiye ederim kesinlikle.Merhaba kızlar
63.2 ydim. şuana kadar en fazla 900gr verebildim. inş yapmaya çalışayım. eğer olmazsa free listede de mi olamayacağım.Muzmus 63.3 dün sanırım en az 1 kilo vermen lazım
Tatlım63.2 ydim. şuana kadar en fazla 900gr verebildim. inş yapmaya çalışayım. eğer olmazsa free listede de mi olamayacağım.
ne guzel canim ins hep devam etsinEvet canim biraz incelersen çozersin. Dediğim gibi o ani tekrar yaşayıp serbest bırakıp senin için önemini yitirmesi gerekiyor. Bende devam ediyor canim. Serbest günümde bi parça cikolata yiyeyim dedim ağzıma attim ama çok kötü koktu yiyemedim.
sagolasinKolay gelsin
bende o yorumculardandim ama kendim menu yazmayinca yirumda yapmadim.hata ettim. Bundan sonra burdayim ins amaHaklısın canım Niran birkaç arkadaştan menü yorumlamasını istemişti dilerseniz şöyle yapalım bir hafta birkaç kişi diğer hafta birkaç kişi şeklinde yorumlayalım veya herkes yorumlasınHandandandan
gorusuruzÇok yoğundum çok.
Şimdi yürüyüş yaptım.
Duşumu alıp geliyorum
iyi bir fikir olabilir canim. Ama ben yapamiyorum oyleMerhaba kızlar
baya is yapmissin masallah afiyet olsun.Dün en son buraya çarşıya çıkacağım yazmıştım Hazırlanıp dışarı çıkacakken derslerim aklıma geldi ve çarşıya çıkamadım
Eve döndüm, akşam yemeğimi yaptım, yürüyüşümü yaptım, duşumu aldım çayımı da ocağa koydum ve geldim.
Yazarken bile yoruldum
Evet canim hatirladim simdi. Aslinda uyabilsek ne guzel olur.ben daha önce söylemiştim bunuHandandandan kaptanım ne düşünüyorsun bu konuda
elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum abla
tekrar tekrar baktım canım ama göremedim aslında her akşam yatmadan yazıp çıkabilirsin
instada bircanyildirim var onuda takip edebilirsin cnmSayfasinda ne degisik konular var abla baris muslunun. Rabbim ne buyuk mucizelerle yaratmis bizi. İnsan oglunun daha evrende cozemedigi ne cok sey var kimbilir
Tatlim benim yaaaMefkurem ablacım nasılsın seni cok ozledım ben ya ❤nerelerdesin
Tamam abla bakiyim biinstada bircanyildirim var onuda takip edebilirsin cnm
Orda da toplu dualar, mucizeler falan var
Ben ikisinide tam bakamadim
Tatlim benim yaaa
Benim dertler bitmiyor cnm
Öyle olunca hayattan soguyorum, yaşamayı askiya aliyorum
Evet bak kardeşim de israrla bircanyildirimi tavsiye ediyor ona da o iyi geliyormuş. Bende bakamadim onaTamam abla bakiyim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?