- 31 Mayıs 2020
- 211
- 944
- 18
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.601
Boyuna göre kilon harika cnmohh sana uğraş çıktı bunu istiyordun zaten canin sıkılmaz artık
hoşgeldin abla doğru yerdesin
cumaya kadar biraz daha gider canım inşallah
sağol canım164 boyum
Sağol canım
Ama öyle alel ade birşey değil tatlı eğer yemessemde sinirden terör estiriyorumsüpersin
günaydın canım
anlıyorum canım bendede oluyor öyle, bişey tıkamam lazım ağzıma
Ah ah ben bu başımı nerelere vuram
hosgeldiniz ben Merve yas 30 2 kızım var birlikte hedefe ulasıcaz InsallahAdı:elmas
Yaşı:41
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:bir çocuk.6 yaşında
Emziriyormusun:hayır
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:tatil
Boy:158cm
Kilo:140 kg
Hedef:aşırı kilom oldugu için ilk olarak hedef 130 kg
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniznce ilaçlar,ailevi nedenler vb
Bize kısaca kendini anlatırmısın:duygusal,yardım etmeyi seven,konuşkan,samimi, vb biriyim.
bu form buraya mı olacaktı.kusura bakmayın buraya değilse işgal etmiş oldum.
emin adımlarla ılerlıyorduCuma:69.7
Bugün: 69.4
Fark:300 gr
dogru degıldır demıstık zaten canimMerhabalar
Geçen cuma kahvaltı sonrası tartışmıştım
69.5
68.4
-1.1
haftaya eksiye baslamıssıncuma 59.9
bugun 59.8
fark -100
nıranda 37 yasında diye bılıyorımBenden büyük olan 34 yaş üzeri,Mefkure abla ve Elmas abla mi var? Diğerleri küçük galiba.
alısırsın zamanlaArkadasla en daha yeni yeni cozuyorum siteyi ve sayfayi direkt cevap yazamazsam kusura bakmayin.hepinize selamlar.
Hosgeldin canım ilk sayfada takım kuralları ve katılım formu var onu doldurursan daha ıyı olurkızlar 6. takıma da 9. takıma da mesaj atmıştım teşekkür ederim 2 takımda gel dedi.ben 9. takımda olmak istiyorum .bana kendinizi tanitirmsnz kaptan kim grup içi kurallarınız var mı .aramızda yarisiyormusunuz.benim listeye dahil olabilmem için bakmalıyım gibi
62 ler gelmıs sıkı tutarsan 61 bile gelebılırcuma 63.2
pazartrsi 62.7
fark -500
biliyorum canımHımmmm
Sanırım zayıf olmaktan şikayetçisin artık
.....
Çok az bilinen birşey var.
Katkı maddesi içeren besinler yenildiği zamanlarda kilo yapmasa bile bir süre sonra vücutta biriktirdiği toksinler sınır çizgisine geldiğinde yemesen bile kilo yapacak.
dikkat edicem artıkaz bile almissinnn.ben bunlari yeseydim.arti 2 gelirdim.en az
eksi olman güzel canımcuma 59.9
bugun 59.8
fark -100
ekim ablada var canımBenden büyük olan 34 yaş üzeri,Mefkure abla ve Elmas abla mi var? Diğerleri küçük galiba.
adres ver gelip yicemyok artık gel bir de beni ye
hoşgeldin canım inşallah burda hedeflediğim kiloya ulaşırsın34 yaşındayım boy 161 kilo 82.5 2 çocuk annesiyim.hedefim eylül ayına 64 ule girmek ins.bi kaç yıldır çok denemelerim oldu bi türlü kendi başıma yapamıyorum iki ileri bir geri gidiyor.bi de 3. çocuğu dusunuyorum bu nedenle de kilo vermek istiyorum
aman aman ben ac olunca öyleyimAma öyle alel ade birşey değil tatlı eğer yemessemde sinirden terör estiriyorum
Gayet iyi canımcuma 63.2
pazartrsi 62.7
fark -500
YOK YOK BENDE BI SIKINTI VAR KESINEvet yapmaz canım, ardından 4 dilim baklava yersen, ardından eve gelince gec saate bisküvi tıkarsan ağzına oda yetmediği cipsi gömersen mideye
BirdeBenden büyük olan 34 yaş üzeri,Mefkure abla ve Elmas abla mi var? Diğerleri küçük galiba.
merhaba ben de 25 yaşındayım yaklaşık 80 kiloydum takıma katılmadan 10 gün önce diyete başladım ama senin gibi bırakırım diyeti diye gruba katıldım ve bir daha vazgeçmedim 6 ayda 18.5 kilo verdim arkadaşlarımın sayesinde gerçekten çok güzel motive olursun yalnız kurallara uymak da gerek34 yaşındayım boy 161 kilo 82.5 2 çocuk annesiyim.hedefim eylül ayına 64 ule girmek ins.bi kaç yıldır çok denemelerim oldu bi türlü kendi başıma yapamıyorum iki ileri bir geri gidiyor.bi de 3. çocuğu dusunuyorum bu nedenle de kilo vermek istiyorum
sağol canımBoyuna göre kilon harika cnm
maşallah canım menune bakmak istedim şu an bu kadar verdiysencuma 63.2
pazartrsi 62.7
fark -500
Anamm korkarım gelirsinbiliyorum canım
dikkat edicem artık
eksi olman güzel canım
ekim ablada var canım
adres ver gelip yicem
hoşgeldin canım inşallah burda hedeflediğim kiloya ulaşırsın
aman aman ben ac olunca öyleyim
Gayet iyi canım
Hoşgeldin.. Ben muzmus 34 yaşındayım ve 1 tane 15 aylık bebeğim var. burqda 67 li kilolarla başladım 62 li kilolardayım şuan. inş azimle ve sabırla burada devam edersen vereceğine inanıyorum34 yaşındayım boy 161 kilo 82.5 2 çocuk annesiyim.hedefim eylül ayına 64 ule girmek ins.bi kaç yıldır çok denemelerim oldu bi türlü kendi başıma yapamıyorum iki ileri bir geri gidiyor.bi de 3. çocuğu dusunuyorum bu nedenle de kilo vermek istiyorum
ayni ben..:))Ama öyle alel ade birşey değil tatlı eğer yemessemde sinirden terör estiriyorum
inşş canım yahosgeldiniz ben Merve yas 30 2 kızım var birlikte hedefe ulasıcaz Insallah
emin adımlarla ılerlıyordu
dogru degıldır demıstık zaten canim
haftaya eksiye baslamıssın
nıranda 37 yasında diye bılıyorım
alısırsın zamanla
Hosgeldin canım ilk sayfada takım kuralları ve katılım formu var onu doldurursan daha ıyı olur
62 ler gelmıs sıkı tutarsan 61 bile gelebılır
menüme bakma bence.. :))ben kalori hesabıyla yemeye çalılıyorum ve her şeyi yiyorum. tam diyet şartlarında yapsam belki çok daha hızlı verrim ama. hem çok hızlı vermek istemiyorum. h3m de dizginlieye dizginleye gitmeye çalılıyorum ama burada olmasam kesinlikle bu kiloları göremezdimmmerhaba ben de 25 yaşındayım yaklaşık 80 kiloydum takıma katılmadan 10 gün önce diyete başladım ama senin gibi bırakırım diyeti diye gruba katıldım ve bir daha vazgeçmedim 6 ayda 18.5 kilo verdim arkadaşlarımın sayesinde gerçekten çok güzel motive olursun yalnız kurallara uymak da gerek
sağol canım
maşallah canım menune bakmak istedim şu an bu kadar verdiysentebrikler bu arada inşallah cumaya kadar dikkat edersen 61 görürsün
Anamm korkarım gelirsin
34 yaşındayım boy 161 kilo 82.5 2 çocuk annesiyim.hedefim eylül ayına 64 ule girmek ins.bi kaç yıldır çok denemelerim oldu bi türlü kendi başıma yapamıyorum iki ileri bir geri gidiyor.bi de 3. çocuğu dusunuyorum bu nedenle de kilo vermek istiyorum
Zafer ilk sayfadaki takım kurallarımızı okuyup kabul ediyorsan;kızlar 6. takıma da 9. takıma da mesaj atmıştım teşekkür ederim 2 takımda gel dedi.ben 9. takımda olmak istiyorum .bana kendinizi tanitirmsnz kaptan kim grup içi kurallarınız var mı .aramızda yarisiyormusunuz.benim listeye dahil olabilmem için bakmalıyım gibi
Ekside olman güzel canımcuma 59.9
bugun 59.8
fark -100
hahaha niyetim öyleydi temizlik ama benim sıpa hava kapalı diye çıkmadı dışarı öğlen az çıktı bisikletini yaptırmak için , hemen ardından babası öğleye geldi , 15 dk sonra benim oğlan evdeydi bisikletçide sıra varmış yarın gidecekmiş :)ekim2009 kilo bildirimine gelmedin canım, herkes evden gitmişken dip köşe temizliğe mi giriştin yoksa
Tahmin ettim temizlik yapmak niyetinde olduğunu.hahaha niyetim öyleydi temizlik ama benim sıpa hava kapalı diye çıkmadı dışarı öğlen az çıktı bisikletini yaptırmak için , hemen ardından babası öğleye geldi , 15 dk sonra benim oğlan evdeydi bisikletçide sıra varmış yarın gidecekmiş :)
çenesi de düştü benim oğlanın bu gün dibimden ayrılmıyor , evi topladım küçük banyoyu temizledim anca , az sonra süpürgeyi çalıştırıcam inşallahhhhh:))
sabah tartıldım 200 gram artıdayım nedenseee( akşam 1 kase tuzlu çekirdek yedim ) hiç bilemem
elmas kimmmBirdeekim2009 ile ben varım senden büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?