Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

süpersin
günaydın canım
anlıyorum canım bendede oluyor öyle, bişey tıkamam lazım ağzıma

Ah ah ben bu başımı nerelere vuram
Ama öyle alel ade birşey değil tatlı eğer yemessemde sinirden terör estiriyorum

hosgeldiniz ben Merve yas 30 2 kızım var birlikte hedefe ulasıcaz Insallah
Cuma:69.7
Bugün: 69.4
Fark:300 gr
emin adımlarla ılerlıyordu
Merhabalar
Geçen cuma kahvaltı sonrası tartışmıştım
69.5
68.4
-1.1
dogru degıldır demıstık zaten canim
cuma 59.9
bugun 59.8
fark -100
haftaya eksiye baslamıssın
Benden büyük olan 34 yaş üzeri,Mefkure abla ve Elmas abla mi var? Diğerleri küçük galiba.
nıranda 37 yasında diye bılıyorım
Arkadasla en daha yeni yeni cozuyorum siteyi ve sayfayi direkt cevap yazamazsam kusura bakmayin.hepinize selamlar.
alısırsın zamanla
Hosgeldin canım ilk sayfada takım kuralları ve katılım formu var onu doldurursan daha ıyı olur
cuma 63.2
pazartrsi 62.7
fark -500
62 ler gelmıs sıkı tutarsan 61 bile gelebılır

biliyorum canım
az bile almissinnn.ben bunlari yeseydim.arti 2 gelirdim.en az
dikkat edicem artık
cuma 59.9
bugun 59.8
fark -100
eksi olman güzel canım
Benden büyük olan 34 yaş üzeri,Mefkure abla ve Elmas abla mi var? Diğerleri küçük galiba.
ekim ablada var canım
yok artık gel bir de beni ye
adres ver gelip yicem
hoşgeldin canım inşallah burda hedeflediğim kiloya ulaşırsın
Ama öyle alel ade birşey değil tatlı eğer yemessemde sinirden terör estiriyorum
aman aman ben ac olunca öyleyim
cuma 63.2
pazartrsi 62.7
fark -500
Gayet iyi canım

B
Evet yapmaz canım, ardından 4 dilim baklava yersen, ardından eve gelince gec saate bisküvi tıkarsan ağzına oda yetmediği cipsi gömersen mideye
YOK YOK BENDE BI SIKINTI VAR KESIN Ben bunları yersem 3 kilo garanti alırım.

merhaba ben de 25 yaşındayım yaklaşık 80 kiloydum takıma katılmadan 10 gün önce diyete başladım ama senin gibi bırakırım diyeti diye gruba katıldım ve bir daha vazgeçmedim 6 ayda 18.5 kilo verdim arkadaşlarımın sayesinde gerçekten çok güzel motive olursun yalnız kurallara uymak da gerek
Boyuna göre kilon harika cnm
sağol canım
cuma 63.2
pazartrsi 62.7
fark -500
maşallah canım menune bakmak istedim şu an bu kadar verdiysen tebrikler bu arada inşallah cumaya kadar dikkat edersen 61 görürsün
Anamm korkarım gelirsin

Hoşgeldin.. Ben muzmus 34 yaşındayım ve 1 tane 15 aylık bebeğim var. burqda 67 li kilolarla başladım 62 li kilolardayım şuan. inş azimle ve sabırla burada devam edersen vereceğine inanıyorum

inşş canım ya

menüme bakma bence.. :))ben kalori hesabıyla yemeye çalılıyorum ve her şeyi yiyorum. tam diyet şartlarında yapsam belki çok daha hızlı verrim ama. hem çok hızlı vermek istemiyorum. h3m de dizginlieye dizginleye gitmeye çalılıyorum ama burada olmasam kesinlikle bu kiloları göremezdimm

Zafer ilk sayfadaki takım kurallarımızı okuyup kabul ediyorsan;
Azimli ve disiplinli olacağına söz veriyorsan;
İlk sayfadaki 9.Takım Tanıtım Formu"bu doldurup kendini tanıt ki, bizde kendimizi tanıtalım

Son düzenleme:
ekim2009 kilo bildirimine gelmedin canım, herkes evden gitmişken dip köşe temizliğe mi giriştin yoksa
hahaha niyetim öyleydi temizlik ama benim sıpa hava kapalı diye çıkmadı dışarı öğlen az çıktı bisikletini yaptırmak için , hemen ardından babası öğleye geldi , 15 dk sonra benim oğlan evdeydi bisikletçide sıra varmış yarın gidecekmiş :)
çenesi de düştü benim oğlanın bu gün dibimden ayrılmıyor , evi topladım küçük banyoyu temizledim anca , az sonra süpürgeyi çalıştırıcam inşallahhhhh:))
sabah tartıldım 200 gram artıdayım nedenseee( akşam 1 kase tuzlu çekirdek yedim ) hiç bilemem

Tahmin ettim temizlik yapmak niyetinde olduğunu.
Her tartı öncesi de tuzlu çekirdek yiyorsun maşallah
Artım Cumaya kadar gider, eksiye bile geçersin İnşallah

Birde ekim2009 ile ben varım senden büyük
elmas kimmm
takımın yaşça en kıdemlisi mefkuşum sonra da ben diye biliyorum elmas kim cidden
kilo kronolojisin de sondan 3 teyim yaş kronilijinde baştan 2. liği kaptırmammm o kadarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…