- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.641
Cocukları kac yasında ablaAdamla işimiz yokki cnm
Kendi kiziniz kabul ediyor der
Güya karakteri bilgisi kültürü cok farkliymis
Ama onlar sonraki detaylar, anlamiyor
En son.. kiz, arada kalip üzülüyor diye ayrilmis
Ne olacak bilmiyorum
Bikac gündür bize tavirli odasindan cikmiyor
Bende bisey demiyorum
Bir sure cocuklarla ilgilenip vakit gecırse eminim vazgecerZorluklarin farkindaymis
Disardan davulun sesi hoş gelir cnmAhhh be ablacım
Zor olur tek bile değil 3 çocuk bi de bunu bi şekilde anlaması gerekiyor
Acaba serbest bıraksan da çocuklarla falan vakit geçirse de kendisi görse mi zorluğunu belki kendiliğinden vazgeçer
allah yardımcınız olsun bacım sabredin eni sonu çıkacak odasından konuşacak elbetAdamla işimiz yokki cnm
Kendi kiziniz kabul ediyor der
Güya karakteri bilgisi kültürü cok farkliymis
Ama onlar sonraki detaylar, anlamiyor
En son.. kiz, arada kalip üzülüyor diye ayrilmis
Ne olacak bilmiyorum
Bikac gündür bize tavirli odasindan cikmiyor
Bende bisey demiyorum
Tam hatirlamiyom cnm, unuttumCocukları kac yasında abla
Amin cnm insallah Allah gözünü açar, içini ferahlatirallah yardımcınız olsun bacım sabredin eni sonu çıkacak odasından konuşacak elbet
Abla acaba biraz ılımlı davranıp işin olmayacak yonlerını mı gosterseniz alt alttan bozmaya mı calıssanızTam hatirlamiyom cnm, unuttum
15 yaş alti olsa gerek
Adam 35 yasinda falan
demeye diyecek zaten o kesin gibi bir şey , sen de son lafı demişsinolabilecek herseyi soyledik cnm gözü kör olmuş anlamiyor
Hadi devam et desek yarin evlenmeye kalkar
Kiz 30 yasinda meslegini bitirdi
Arada tartismalari olmus, ben onun öbür yuzunude biliyorum diyor
sizin yuzunuzden vazgectim diyecek
Git ne halin varsa gör, bizi hesap etme dedim
Adam berlinde ne teli ne adresi yok cnm
bol dua edelim gülüm elden başka ne geliyor evlat can ciğer tek isteğimiz iyi olsunlarAmin cnm insallah Allah gözünü açar, içini ferahlatir
Dedimya biz evet desek hemen evlenmeye kalkarAbla acaba biraz ılımlı davranıp işin olmayacak yonlerını mı gosterseniz alt alttan bozmaya mı calıssanız
Hic sanmiyorum cnmdemeye diyecek zaten o kesin gibi bir şey , sen de son lafı demişsin
ayy mefkuşum aklıma ne geldi şimdi evlenmesine şimdi izin vermeyip ama bir süre görüşse niranın dediği gibi yapamayacağını kendi anlar mı acaba
gel de delirme ...Hic sanmiyorum cnm
Çünkü bunu aylar once soylemisti
Kesinlikle kabul etmedim
Bi süre sonra babasiyla konustu, oda agir konusmus, evlatliktan red ederim bile demis
Aylar geciyor yine ayni konuyla karsimiza geliyor
Güya ozaman bitirmis ama yapamamis
Bi sekilde hep karsisina cikmis, nasip kadermis
Allah yardımcınız olsun kaptanım... çok zor olduğunu biliyorum bu durumun. çok çok çok affına sığınarak bazı geri dönülmeyecek hatalar yapmış olabilir mi kızcağız?Hic sanmiyorum cnm
Çünkü bunu aylar once soylemisti
Kesinlikle kabul etmedim
Bi süre sonra babasiyla konustu, oda agir konusmus, evlatliktan red ederim bile demis
Aylar geciyor yine ayni konuyla karsimiza geliyor
Güya ozaman bitirmis ama yapamamis
Bi sekilde hep karsisina cikmis, nasip kadermis
Kesinlikle zor olurdu senin için canım iyi yapmışsın buraya katılmaklamenüme bakma bence.. :))ben kalori hesabıyla yemeye çalılıyorum ve her şeyi yiyorum. tam diyet şartlarında yapsam belki çok daha hızlı verrim ama. hem çok hızlı vermek istemiyorum. h3m de dizginlieye dizginleye gitmeye çalılıyorum ama burada olmasam kesinlikle bu kiloları göremezdimm
acik olarak konusmadigel de delirme ...
ne derseniz dinlemeyecek ,dedesi de konuştu mu kızla
ayni fabrikaya gidecem cnm ama başka bölümeaa sen yarın işe başlayacaktın değil mi mefkurem , yakın mı bari bu defa
Yok cnmAllah yardımcınız olsun kaptanım... çok zor olduğunu biliyorum bu durumun. çok çok çok affına sığınarak bazı geri dönülmeyecek hatalar yapmış olabilir mi kızcağız?
bu yüzden korkuyor ve evlenmek zorunda hissediyor olabilir mi?
bazen bu durum ebeveynlerin gözünden kaçabiliyor....
yapabileceğin her şeyi yaptın gülüm dedesi de mesajı vermiş , ebeveyn olarak daha yapacağın bir şey yok , o yüzden ne olursa olsun kendine daha yüklenme hayırlısıyla yarın işe de başlarsan ufaktan kafan da dağılır , ben senin canın için endişelenmeye başladım , rabbim ağır imtihan ediyor seni daha beterini göstermesin , stres üstüne stres kendini rahatlatmanın yollarını bulman lazım bacımacik olarak konusmadi
Babam bazi mesajlar vermeye calismis
ayni fabrikaya gidecem cnm ama başka bölüme
Önce calistigim bölümde iş fazla degilmis daha
Yok cnm
Bizim kesin kararimizi gördü
O zaman en azindan evlenmek zorundayim gibi bisey soylerdi
Adamda dindarmis, benim kizda gunahi sevabi bilir
okudum canm evet .ismim sevilay..hem kendimi çok daha iyi hissetmek için hem de 3. çocuk için ins .yapacağından eminimZafer ilk sayfadaki takım kurallarımızı okuyup kabul ediyorsan;
Azimli ve disiplinli olacağına söz veriyorsan;
İlk sayfadaki 9.Takım Tanıtım Formu"bu doldurup kendini tanıt ki, bizde kendimizi tanıtalım
Allah razi olsun.ne guzel ozetlemissin.sagol kardesim.hoş geldin bacımmm
ben ekim sen gelene kadar takımın yaşça 2. kıdemlisiydim yaş 40 , 19 yaşın da 1 oğlum var ve tam yerine geldin konuşkan samimi insanları çook seven aile ortamından bile sıcak canım 9. takımıma , tekrardan hoş geldin sefa geldin
bana gıcık olma olur muben şu dilimi de parmaklarımı da tutamıyorum yazıveriyorum içimden geçenleri huyum böyle (baştan uyarımı yaptım şimdi yazıverem gari )
sen bu kadar iyi olup başka insanların iyiliğini kendinden çok düşünüp, her şeye herkese koşucam diye kendini geri bıraktın yıllarca , sen şakır şakır konuşup gülümsediğin için bazıları senin kırılıp incinmediğini düşündü patır patır konuştu senin yaptığın iyilikler insanlarda beklentiye sebep oldu sanki görevinmiş gibi yaa işte o yüzden bu kadar kilo aldın , sen duygusalsın ya gülüm, üzüldüğün de belli etmeyip yemekle bastırdın o duyguyu belki de .. bundan sonra önce sen olmalısın ben varım şimdi şu an da VARIMMM demelisin bu bencillik değil sen iyi olacaksın ki bedenen ve ruhen o daha 6 yaşında ki evladına faydan olsun sevdiklerine gerektiğin de faydan olsun işte o yüzden şu andan itibaren önceliğin 1. sıran da sen ol güzel kardeşim
sen değişirsen tüm dünyan değişir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?