- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.621
Canımmm ablaammm ❤❤
Annem hep der çocuklarımızın tahtını yapıyoruz da bahtını yapamıyoruz diye
kızın onay vermediğiniz şeyi farketmiyor mu umursamıyor mu
Allahım kızın hakkında hayırlısını versin ablacım inşallah kızın da gerçekleri geç olmadan farkeder
Canım ablam güzel ablam lütfen üzme kendini üzerine de gitme inşallah olmayacağını kendi anlar ve vazgeçer olabildiğince sakin kal ve ertelemeye çalış kendi görecektir
Benim kardesim de öyle bir evlilik yapti. Hatta düğün öncesi küstüler. Bizde o kişi ile evlenmesin istedik.Bariştı, Evlendi. Her tartışmada gelip, beni kilitleseydiniz de vermeseydiniz tarzında konuşuyor. Insanı deli ediyor. Yaşayacağı varmış. Eğer evlenecekse, ınsalah korktuğunuz gibi olmaz. Ummadığınız kadar iyi olsun. Elimizden sadece iyi dilek dilemek geliyor maalesef
Ablaa okadar haklisinki buyudukce sorunlari buyuycek simdi bile diyorm bebekken ne rahatmis.
Allah sizede kolaylik versin umarim dogru yolu bulur hersey hakkinda hayirlisi olsun kizin icin ve sizinde, gercekten cok zor bi durum. Ozel olmassa alman mi abla evlenmek istedigi
ablam ahokurken uzuldum bı benzerini kardesım unıversite okurken yasadık daha ıkıncı sınıf oyle olmayacak birini bulmus ki evlerden ırak hergun tartısıyoruz daha kucuk olmasına ragmen yaza nısan dugun istiyorlar. Kardesım herseye razı ailesinin evinde onca kalabalıkla yasamaya kadar ah ah neler neler annem desen hasta olmustu. Sonra Allah bu cocugun bı yuzunu kardesıme gosterdi ve ayrıldı cocuk kardesımı aldattığı kızla evlendi cocugu oldu ve bir sene sonra bosandı dua edin abla ınsallah sızın de rızanız ın oldıgu sonucla baglanır ve agzınızın tadı bozulmaz anne ve babanın razı olmadıgı evlikler genelde hüzün dolu oluyor maalesef
Ablacım Allah yardımcınız olsun çok zor olsa gerek doğru yolu göstersin insAllah Rabbim kızınıza... Hayırlı yazılar yazsın hepimizin evladına Rabbim insAllah
çok iyi anlayabiliyorum canım
Benim de en fazla korktuğum şeylerden biri bu
Bol bol dua et canım.
İnşallah doğruyu görürde kendi vazgeçer
amannn boşver nirancimoğru diyorsun
Kadının tezini çürüttüm :))
Kulp takması normal
Kilo senin, beden senin kim ne düşünürse düşünsün
ahh mefkuşum ahhh kendileri ana baba olmadan , ebeveynlerinin sadece kendileri için endişelendiğini uyardığını anlamıyor bu çocuklar , inşallah her şey yoluna girer kızın da kendi farkına varır da sizinle arası bozulmaz
hakkinda hayirlisi olsun ins abla kizinin. Rabbim gozune sizin onay vermediginiz durumlari gostersin ins.
Korktugunuz gibi olmaz ins.
loranayi almadinmi cnmHayirli geceler cici kizlar
Bugün Cok iyi gecti ailecek toplasip mangal yaptik, eve gelip paklandikalerjim Cok kötü Azdi tabi o kötü oldu burun, göz, kulak mefta
Alirsan akut olanindan al
Baslangicta günde 2 tane alabilirsin
llahim insallah hayirlisini nasip etsin kizin icin, üstelememek daha iyi yoksa daha degerli geliyor karsi taraf kendi ins dogru yolu bulur.
zeynebin hedefi ne yazılmış cnmTamam canım seni mezun edelim bu hafta
Burdan ayrılmak yok ama takımın demirbaşısın çünkü
Ona göre sartlari uyuyorsa mezun olabilir
Hedefinin yüzde 90 nini tutturmasi gerekiyordu heralde, karar defterine bak istersen
Emek verip yazdiginiz icin sagolun canlarimallah dogru yolu gostersin abal
buyukler hep goruyollar aslinda ilerisini
ama.cocuklar anlamiyo herseyi toz pembe saniyo malesef.
Son olarak... Cok istiyosan git evlen ama ben yanlis olan biseye dogru, siyah olan biseye beyaz diyemem, bizden onay bekleme dedim
Pinar alman degil Türk cnm
3 cocuklu biri