Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım ablam güzel ablam lütfen üzme kendini üzerine de gitme inşallah olmayacağını kendi anlar ve vazgeçer olabildiğince sakin kal ve ertelemeye çalış kendi görecektir
Ablacım Allah yardımcınız olsun çok zor olsa gerek doğru yolu göstersin insAllah Rabbim kızınıza... Hayırlı yazılar yazsın hepimizin evladına Rabbim insAllah
çok iyi anlayabiliyorum canım
Benim de en fazla korktuğum şeylerden biri bu
Bol bol dua et canım.
İnşallah doğruyu görürde kendi vazgeçer
oğru diyorsun
Kadının tezini çürüttüm :))
Kulp takması normal
amannn boşver nirancim
Kilo senin, beden senin kim ne düşünürse düşünsün
hakkinda hayirlisi olsun ins abla kizinin. Rabbim gozune sizin onay vermediginiz durumlari gostersin ins.
Korktugunuz gibi olmaz ins.
Hayirli geceler cici kizlar
Bugün Cok iyi gecti ailecek toplasip mangal yaptik, eve gelip paklandik alerjim Cok kötü Azdi tabi o kötü oldu burun, göz, kulak mefta
loranayi almadinmi cnm
Alirsan akut olanindan al
Baslangicta günde 2 tane alabilirsin
llahim insallah hayirlisini nasip etsin kizin icin, üstelememek daha iyi yoksa daha degerli geliyor karsi taraf kendi ins dogru yolu bulur.
Tamam canım seni mezun edelim bu hafta
Burdan ayrılmak yok ama takımın demirbaşısın çünkü
zeynebin hedefi ne yazılmış cnm
Ona göre sartlari uyuyorsa mezun olabilir
Hedefinin yüzde 90 nini tutturmasi gerekiyordu heralde, karar defterine bak istersen
allah dogru yolu gostersin abal
buyukler hep goruyollar aslinda ilerisini
ama.cocuklar anlamiyo herseyi toz pembe saniyo malesef.
Emek verip yazdiginiz icin sagolun canlarim

Son olarak... Cok istiyosan git evlen ama ben yanlis olan biseye dogru, siyah olan biseye beyaz diyemem, bizden onay bekleme dedim

Pinar alman degil Türk cnm
3 cocuklu biri

elmas kimmm
takımın yaşça en kıdemlisi mefkuşum sonra da ben diye biliyorum elmas kim cidden
kilo kronolojisin de sondan 3 teyim yaş kronilijinde baştan 2. liği kaptırmammm o kadarrr
Elmas bugün geldi, senden 1 yaş büyük canım
Maalesef Takımın 3.ablası oldun yaş sıralaması olarak tabi.
Yoksa küçük büyük hepimizin gönlünün ablasısın

Hosgeldin elmascim bende Zühal
48 yas 3 cocuk 2 torun var almanyada yasiyorum

Takima duzenli gelir, takim ruhunu icsellestirirsen emin ol basarirsin :))

aynı yaşta 3 kişiyiz yani.
Birde ekim2009 ile ben varım senden büyük

elmas kimmm
takımın yaşça en kıdemlisi mefkuşum sonra da ben diye biliyorum elmas kim cidden
kilo kronolojisin de sondan 3 teyim yaş kronilijinde baştan 2. liği kaptırmammm o kadarrr
bugün gelen yeni arkadaş

gülüm kardeşinin yaşı küçük değilmiş , anneni üzmesine izin verme, aklı dengesi yerin de olup ailesinin tüm diretmesine rağmen küserek gidip evlenen kendisi şimdi kimseyi suçlamaya hakkı yok , kocasıyla iyiyken onunla canım cicim , kötüyken gelip annene ne söylüyor az kendini toparlasın annen onun stres topu mu yazık değil mi annene , gülüm belki zoruna gidiyor böyle yazmam ileride daha canınızı sıkıp sizi üzmesini gerçekten istemiyorum çünkü kardeşin bencil daha beteri bizde de vardı başka da çok gördüm , ve son 5-6 senedir sürekli okuduğum kitaplar sayesin de belli bir birikim sonucu açık ve net narsisliğe kadar gider mi bilmem ama görünen bu kardeşin bencil ve hayatın da ne olsa başkalarını suçlayarak kendini haklı çıkarıyor
elifim sen de çok merhametlisin, fazla fedakarsın , kalbin çabuk yumuşuyor neyin ne olduğunun farkındasın ama yumuşak kalbin aman kimse kırılmasın diye bir şeyleri ciddi söylemene engel oluyor , söylesen de gerektiği kadar söyleyemiyorsun, bunları kardeşin için demiyorum senin kişiliğin böyle, genel de böylesin değil mi gülüm

Abla ya ne diyeceğimi bilemedim ama vazgecirmeye çalış Şöyle bir şey geliyor aklıma bence evlenmesin şu an görüşmeye devam etsinler ve belki bu şekilde ters hareketler görüp vazgeçer

rabbimin bize çizdiği yolun ne olduğu belli olmaz mefkuşum sen de babası da elinden geleni yaptı konuştunuz diyeceklerinizi dediniz , bundan sonrası için sonradan kızının sizi suçlayacak hiç bir şeyi kalmadı , bundan sonrası hakkınıza hayırlısı olsun

Adamı tehdit edemiyor musunuz peki
Adamla işimiz yokki cnm
Kendi kiziniz kabul ediyor der

Güya karakteri bilgisi kültürü cok farkliymis
Ama onlar sonraki detaylar, anlamiyor

En son.. kiz, arada kalip üzülüyor diye ayrilmis
Ne olacak bilmiyorum
Bikac gündür bize tavirli odasindan cikmiyor
Bende bisey demiyorum

Adamla işimiz yok diyorsun ama iki tehdit vazgeçmesini sağlar.
Adam bulmuş bekar çalışan kız kaçırır mı?
O vazgeçerse tehditle, kızının yapacağı birşey kalmaz..
Kapansın odasına tek kelime etme, düşünsün.
BDV ye davet et, bı konu açsın, herkesin fikrini öğrensin bakalım o zaman belki anlar hata ettiğini

hoş geldin bacımmm
ben ekim sen gelene kadar takımın yaşça 2. kıdemlisiydim yaş 40 , 19 yaşın da 1 oğlum var ve tam yerine geldin konuşkan samimi insanları çook seven aile ortamından bile sıcak canım 9. takımıma , tekrardan hoş geldin sefa geldin

bana gıcık olma olur mu ben şu dilimi de parmaklarımı da tutamıyorum yazıveriyorum içimden geçenleri huyum böyle (baştan uyarımı yaptım şimdi yazıverem gari )

sen bu kadar iyi olup başka insanların iyiliğini kendinden çok düşünüp, her şeye herkese koşucam diye kendini geri bıraktın yıllarca , sen şakır şakır konuşup gülümsediğin için bazıları senin kırılıp incinmediğini düşündü patır patır konuştu senin yaptığın iyilikler insanlarda beklentiye sebep oldu sanki görevinmiş gibi yaa işte o yüzden bu kadar kilo aldın , sen duygusalsın ya gülüm, üzüldüğün de belli etmeyip yemekle bastırdın o duyguyu belki de .. bundan sonra önce sen olmalısın ben varım şimdi şu an da VARIMMM demelisin bu bencillik değil sen iyi olacaksın ki bedenen ve ruhen o daha 6 yaşında ki evladına faydan olsun sevdiklerine gerektiğin de faydan olsun işte o yüzden şu andan itibaren önceliğin 1. sıran da sen ol güzel kardeşim
sen değişirsen tüm dünyan değişir ...

Cocukların sorumluluğu korkutmuyor mu abla kendi dogurmadıgı cocuklara bakmak cok kolay degıl hemde bir degıl 3 tane ilerde kendiside isteyecek insan yeri geliyor kendi evlatlarına zor sabredıyor

iyi de niranım sonra kız anneyi babayı suçlar da ömür boyu mutlu olmama engel oldunuz diye diş bilerse , çok zor çookkk bu işin içinden nasıl kötü olmadan çıkılır

Abla ya ne diyeceğimi bilemedim ama vazgecirmeye çalış Şöyle bir şey geliyor aklıma bence evlenmesin şu an görüşmeye devam etsinler ve belki bu şekilde ters hareketler görüp vazgeçer
olabilecek herseyi soyledik cnm gözü kör olmuş anlamiyor

Hadi devam et desek yarin evlenmeye kalkar
Kiz 30 yasinda meslegini bitirdi

Arada tartismalari olmus, ben onun öbür yuzunude biliyorum diyor
sizin yuzunuzden vazgectim diyecek
Git ne halin varsa gör, bizi hesap etme dedim
Adam berlinde ne teli ne adresi yok cnm

Ahhh be ablacım
Zor olur tek bile değil 3 çocuk bi de bunu bi şekilde anlaması gerekiyor
Acaba serbest bıraksan da çocuklarla falan vakit geçirse de kendisi görse mi zorluğunu belki kendiliğinden vazgeçer

Cocukların sorumluluğu korkutmuyor mu abla kendi dogurmadıgı cocuklara bakmak cok kolay degıl hemde bir degıl 3 tane ilerde kendiside isteyecek insan yeri geliyor kendi evlatlarına zor sabredıyor
Zorluklarin farkindaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…