Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allahım daha bısey yemedımm nasıl bır karın agrım var anlatamam cıgerlerım agrıyor agrıda deıl dogum sancısı gıbı yahu (Henuz dogurmadım ama) Ya sanırım usuttuum havalar bı sıcak bı souk nasıl gıyınecegımızı sasırdık...

Ogle yemegı olacak artık bu alısverıse cıkama lazım ofıstekı dolap kuruduuu ....

şimcik evden getirdiğim sandviçimi yiyeceğim ohhh misler gibi, yarına ne yapsam acaba ya, değişik bir zeytinyağlı olsun istiyorum, en son yediğim taze fasulye kılçıklıydı iğrendim valla, daha 1 sene yemem heralde böğğğ boğazıma takılmıştı resmen yaa öğğğ

cnmm annem cumartesı gunu ban semızotu yaptı kıymalı gayet lezetlıydı yourtladım yedım tevsıye ederımm

ayy cok zor valla cnmm allah yardımcın olsun kılolar dogumdan kalan kılolarmı cnmm ?

yok be güzelim..lise den mezun olduğumdan beri yakamı bırakmadılar...ben kafama taktıkça eklendi de eklendi...tamverdim kurtuldum hamile kaldım...hedi o da bitti derken emzirme olayı aman süt yapsın hikayesine yine oldum duba gibi(

kızçeler geldim ama öğleden sonra eğitimim var oraya gidicem yokum yani idare edin artık beni
murc günlük yürüyüş süremide spora yazabilirmiyim şekerim :44:

Sonunda aranıza donüyorum , cidden
Diyete başladım. Sabah 69.7 kg. Dim

Sabah: 1 elma

Öğlen: ızgara tavuklu salata

cnmmm yenı kurallar koyduk senın ıcın tekrardan alıntılıycam bı goz gezdır ıstersen yasam seklın yuzunden ayak uydurabıulırmısın bılmıyorum konususruz gene...

Anladımm cnm walla zor ısler bu kılolar benımde sonum bole olacak anlasılan...

kızçeler geldim ama öğleden sonra eğitimim var oraya gidicem yokum yani idare edin artık beni
murc günlük yürüyüş süremide spora yazabilirmiyim şekerim :44:

yazabılırsın tabıkısı cnm bende oyle yapıcammm

Nagıscım 906090 dıskalıfıye olmadı GERI DONMEK UZERE AYRILDI dıe yazdımm...

Şimdi öğle yemegımı yedım

Baton Çavdar ekmegı arasına lıght beyz peynır salam domates salatalık koydum 1 bardak ıce tea ıle onu yedım sımdılık yeter bakalım acıkınca ne olacak...

*** 9. Takım Takım içi Genel Kurallar ***

1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde DİSKALİFİYE EDİLİR.
** BKNZ 4. KURAL AÇIKLMASI !

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak ZORUNLUDUR.

*Menülerinizi ilgili günün akşamı yada ertesi gün sabahtan toplu olarak yazmanız okuyan ve yorumlayan açısından kolaylık sağlayacaktır.İlgili günde yaptığınız SPOR mutlaka menunun altına yazılmalıdır.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

* Her üyenin menülerine yorum yapmak esastır.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde DİSKALİFİYE olacaktır.

** Bir üye herhangi bi sebepten diskalifiye edilirse.Süresiz olarak CUMA ZAYIFLAMA YARIŞLARINA katılma hakkını kaybeder.Hiç bir takımda birdaha yarışa katılamaz.

5) Hergün 5 mesaj minumum yazma zorunluluğunuz bulunmaktadır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır.

*Her üye msj sayısını kendisi sayacaktır.Yazdıgı msjın başlık bölümüne yazdığı msj kacıncı msjsa o rakamı yazmalı…

6) 3 hafta üst üste kilo veremeyen üye DİSKALİFİYE edilir.

* Her Cuma kilo bildirimleri tartı fotosu ile yapılmalıdır.Bu sayede hiçbir takım üyesinin aklında ? Kalmamış olur.

6) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

7) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha deneme süre verilebilir.

8) 8. takım kardeş takım zamanınız oldukca 8. takımla bağlantıya geçiniz.Link aşağıdaki gibidir.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/123779-8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Bu kurallar 16.05.2012 Çarşamba günüden itibaren 9.takım topiğinde yayınlanmıştır.Kuralların herbirine uymak zorunludur…

Notlar ;

1. Tartı fotosunu koymak zorunludur.İstisna durumlarda açıklama takım üyelerine yapılmalıdır.
  2. Her üye kendi msj sayısının kendi takip edecek.Yazdığı msj kaçıncı mesajsa başlığa o rakam yazılmalıdır.
  3. Kardeş talkıma düzenli ziyaret yapılması ıkı komsunun duvarlarını yıkması ıcın onemlıdır.Zaman buldukca kardeş takım ziyaret edilmelidir.
  4. Menülerinizi Sabah; Ara; Öğle; Ara; Akşam; Ara; Spor; şeklinde yazarsanız dha anlaşılır olur.Menüleri ilgili günün akşamı yada ertesi gün sabahı yazabılırsınız...

Yeni kurallarımız ve uygulamamız takımımıza birlik bütünlük getirmesi temenisiyle HAYIRLI OLSUN beybilerrrr

MursH

cnm bir kontrol et istersen ben diskalifiye diye hatırlıyorum hemde püsküütün diskalifiye listesinde gözüküyo :44:

cnm bir kontrol et istersen ben diskalifiye diye hatırlıyorum hemde püsküütün diskalifiye listesinde gözüküyo :44:

cnmm dıskalıfıyede gorunuyor cunku 906090 ve lıonessa dıskalıfıye olup gerı donenlerın ıcınden butun takımların oylamasına sunduk ve herkes kabul ettı gerı donduler lıstede gorunuyor ama durum bundan ıbaret

cnm yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin ama sanırım sen diskalifiye oldun

yav nagiş bu nasıl bir cümle yaa diskalifiye oldun filan valla gerçekler acıdır filan diye şak diye yeazıvermişsin.
ne öyle harcadın hemen benim 906090'ımı sen şaka şaka, kız gelmiş işte ne güzel zararın neresinden dönsem kardır demiş.

kaptan ben daha foto ekliyemedim masa üstüne atmayıda bilmiyorum tam acemiyim anca büyük kızım gelince onun laptopuna atıp ordan yapar artık ama yarın akşam gelicek ,ben birine söz verip yapmadıgım için çok rahatsız olurum

selam 9. takımın hatunları

iki üyenizin diskalifiye listesinde olması ile ilgili paylaşım alanına açıklama yapmanız gerekiyor :26:

9. takımdan Doksanaltmısdoksan
9. takımdan Btlbetul

paylaşım alanına bir göz atın derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…