- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 318
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.081
kızlar selam...bizim kızlar ortalarda yok bende bi size bakkiiim didim...nasılsınız...
şimcik evden getirdiğim sandviçimi yiyeceğim ohhh misler gibi, yarına ne yapsam acaba ya, değişik bir zeytinyağlı olsun istiyorum, en son yediğim taze fasulye kılçıklıydı iğrendim valla, daha 1 sene yemem heralde böğğğ boğazıma takılmıştı resmen yaa öğğğ
cnmm annem cumartesı gunu ban semızotu yaptı kıymalı gayet lezetlıydı yourtladım yedım tevsıye ederımm
Slmm cnm napalımmm ıste pzt sendromu ve dıyet sendromu arsında sıkısmıs durumdayızzzSenden nbr nasıl gıdıyorrr...
nasıl olsun..bi yanda bebek..bi yanda ev işi..bi yanda diyet bi yanda da taşınma telaşesi koşturp duruyorum ordan oraya:))
ayy cok zor valla cnmm allah yardımcın olsun kılolar dogumdan kalan kılolarmı cnmm ?
Sonunda aranıza donüyorum , cidden
Diyete başladım. Sabah 69.7 kg. Dim
Sabah: 1 elma
Öğlen: ızgara tavuklu salata
Sonunda aranıza donüyorum , cidden
Diyete başladım. Sabah 69.7 kg. Dim
Sabah: 1 elma
Öğlen: ızgara tavuklu salata
yok be güzelim..lise den mezun olduğumdan beri yakamı bırakmadılar...ben kafama taktıkça eklendi de eklendi...tamverdim kurtuldum hamile kaldım...hedi o da bitti derken emzirme olayı aman süt yapsın hikayesine yine oldum duba gibi(
kızçeler geldim ama öğleden sonra eğitimim var oraya gidicem yokum yani idare edin artık beni
murc günlük yürüyüş süremide spora yazabilirmiyim şekerim :44:
cnmmm yenı kurallar koyduk senın ıcın tekrardan alıntılıycam bı goz gezdır ıstersen yasam seklın yuzunden ayak uydurabıulırmısın bılmıyorum konususruz gene...
Anladımm cnm walla zor ısler bu kılolar benımde sonum bole olacak anlasılan...
yazabılırsın tabıkısı cnm bende oyle yapıcammm
Nagıscım 906090 dıskalıfıye olmadı GERI DONMEK UZERE AYRILDI dıe yazdımm...
cnm bir kontrol et istersen ben diskalifiye diye hatırlıyorum hemde püsküütün diskalifiye listesinde gözüküyo :44:
cnm yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin ama sanırım sen diskalifiye oldun
cnmm dıskalıfıyede gorunuyor cunku 906090 ve lıonessa dıskalıfıye olup gerı donenlerın ıcınden butun takımların oylamasına sunduk ve herkes kabul ettı gerı donduler lıstede gorunuyor ama durum bundan ıbaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?