Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay canım bence dikkat etmeye devam et.
Bizim burada hiç vaka yoktu, şimdi çok fazla olduğu söyleniyor, hatta karantinaya alınacak yerler varmış,sanırım biz 2.dalgayı yaşıyoruz.

Ay canım bence dikkat etmeye devam et.
Bizim burada hiç vaka yoktu, şimdi çok fazla olduğu söyleniyor, hatta karantinaya alınacak yerler varmış,sanırım biz 2.dalgayı yaşıyoruz.
Kesin oraya da bu taraflardan gitmistir Antep hiç ama hic kurala uymadı yasakta bile millet disardaydi çocuklar oynuyordu dışarda

Listede olsaymışım yemezdim. Sağol kaptan. Evet cnm etli de yapıyoruz yumurtalıda. Aslında çeşidi çok sade yağlı, patatesli gibi.
Ortalama 45dk 1saat filan etliyi buzla yoğuruyoruz.
Ben hayır diyemezdim çiğ köfteye, o kadar iradeli değilim.
Hepsini biliyorum yapıyorum da, etli olanı ne kadar süre yoğurduğuzu merak ettim, eşimle ben o kadar pimpirikliyiz ki etli olanı 2 ila 2.5 saat yoğuruyoruz

Hoşgeldin demek için alıntılamışım ama pek göremedim
Cuma:69.7
Bugün: 69.4
Fark:300 gr
canim senin kilonun da hiç direnç gösterdiği oldu mu
kaptanim çilek recelinisekersiz mi yapiyorsun. Geçen öyle bir şey gördüm ama nasil olur bilemedim.
bence szvin cunku senin iyligini istiyorlar:)
konusmasi felan bisey degilde. yurumesi tehlikeli
iyi bari:)))
am yeseydin arti olcaktin daha cok moralin bozulacakti
simdide uyansinmi istiyon
Evet bencede
Spor ne alemde peki
yapıyorum
Masallahhh canim. Kafaya takmamanin meyvesini aldin bak. Çok şükür hep böyle ilerler inşallah.

Birde hamilelik takvimi ekleseydin çok zevkli oluyor.

Ayy yok artık kaptanım bilek mı dayanır onu yogurmaya bilek dayansa yürek dayanmaz yavv

Kesin oraya da bu taraflardan gitmistir Antep hiç ama hic kurala uymadı yasakta bile millet disardaydi çocuklar oynuyordu dışarda
Antepte baya vaka varmış
Hiç yiyemem givenemem etliye

Ya valla benim sabrım okadar yok. Bide buz girince kendiliğinden suyu alıyor ve yumuşuyor eğer çok yoğurulursa lapalaşıyor

Bu arada kaptanım sen nerelisin

Ya valla benim sabrım okadar yok. Bide buz girince kendiliğinden suyu alıyor ve yumuşuyor eğer çok yoğurulursa lapalaşıyor
Biz buz koymuyoruz, 2-3 tane limonu kabuğu ile birlikte ekliyoruz ve 2-3 tane de domatesi koyuyoruz, onlardan gelen su ile yoğuruyoruz

ne gibi ne yapabilirim mesela önerin var mı canım
Yaptığın her işe bebeğini kat canım.
Günlük parka çıkarmak ve duş aldırmak uyuma sürelerini uzatıyor o zamanda dinlenirsin.
Oyun oynayın birlikte.
Nette araştırırsan daha iyi çözümler bulabilirsin

Hatay 'ın da yemekleri çok güzel oluyor. Diyet işi çok zor. Arkadaşım susamlı, lorlu ekmek yapmisti. Ismini unuttum. Çok lezzetliydi şimdi olsa yiyemem, o ayrı
Hataylı olup diyet yapmak zor.
Bugün Keşşir pilavı yaptım ve sadece nasıl olmuş diye tadına bakmak için bir kaşık yedim
Çoğu yemeğin tadına bile bakamıyorum maalesef
Diyet bittikten sonra imtihanım daha zor olacak

Biberli ekmek diyorsun
Onun içinde epey malzeme var, ceviz, soğan, çökelek, susam, tahin, rezeneden körisine kadar her türlü baharat.

çok iyi,Afiyet olsun
kaçamaksız çok güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun
03.06.2020çarşamba

10.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

18.00
1 kepçe yoğurt çorbası
3 köfte
Yeşil salata

Su: 1,5 lt
Spor: 30 dk Leslie 90 puan @zsaracoglu
Afiyet olsun
04.06.2020 perşembe

16.30
4 kalem pirzola
2 yk bulgur pilavı
Bol yeşil salata

Su: 2 lt
Spor: 30 dk Leslie @zsaracoglu
tek öğün yapmışsın. Güzel bir menü. Bende haftaya 24 saat açlığı yani, tek öğünü denemek istiyorum, bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…