- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.181
Ay canım bence dikkat etmeye devam et.Kızlar tum gun dısardaydik ama harbiden tum gun komsularla piknik gbi yaptik sitenin bahcesinde. Saat oglem 12 gbi ciktik 5 de bi girdk 7 de esimle ciktik 9 gbi girdk az once uyudu ve bugun oglen ilkdefa 1 kez uyudu .gecmis yapip alintilarla donucem insallah
ne gibi ne yapabilirim mesela önerin var mı canımÇocuğunun en yakını sensin ama, tabi ki sana yapışık yaşamak isteyecek.
Bence hem kendini hem çocuğunu deşarj etmenin bir yolunu bulmasın
Evet bunu yaptım kesinlikle haklısın kaptanımSanırım ideal kilona yaklaştığın için kafan rahatladı ve yediklerine dikkat etmez oldun
Kesin oraya da bu taraflardan gitmistir Antep hiç ama hic kurala uymadı yasakta bile millet disardaydi çocuklar oynuyordu dışardaAy canım bence dikkat etmeye devam et.
Bizim burada hiç vaka yoktu, şimdi çok fazla olduğu söyleniyor, hatta karantinaya alınacak yerler varmış,sanırım biz 2.dalgayı yaşıyoruz.
Ben hayır diyemezdim çiğ köfteye, o kadar iradeli değilim.Listede olsaymışım yemezdim. Sağol kaptan. Evet cnm etli de yapıyoruz yumurtalıda. Aslında çeşidi çok sade yağlı, patatesli gibi.
Ortalama 45dk 1saat filan etliyi buzla yoğuruyoruz.
Hoşgeldin demek için alıntılamışım ama pek göremedimAdı:elmas
Yaşı:41
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:bir çocuk.6 yaşında
Emziriyormusun:hayır
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:tatil
Boy:158cm
Kilo:140 kg
Hedef:aşırı kilom oldugu için ilk olarak hedef 130 kg
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniznce ilaçlar,ailevi nedenler vb
Bize kısaca kendini anlatırmısın:duygusal,yardım etmeyi seven,konuşkan,samimi, vb biriyim.
bu form buraya mı olacaktı.kusura bakmayın buraya değilse işgal etmiş oldum.
canim senin kilonun da hiç direnç gösterdiği oldu muCuma:69.7
Bugün: 69.4
Fark:300 gr
kaptanim çilek recelinisekersiz mi yapiyorsun. Geçen öyle bir şey gördüm ama nasil olur bilemedim.Sağol canım
Vişneyi Konya'ya yaylaya geldiğimiz yıllarda annem yapardı, gerçekten çok güzel oluyor.
Çekirdek çıkarma aparatınızı unutmadım
Karadut hiç denemedim, yapabilirim aslında ama şekerli besinleri çok fazla tüketmelerini istemiyorum
Evet bencedebence szvin cunku senin iyligini istiyorlar:)
konusmasi felan bisey degilde. yurumesi tehlikeli
iyi bari:)))
am yeseydin arti olcaktin daha cok moralin bozulacakti
simdide uyansinmi istiyon
yapıyorumSpor ne alemde peki
Masallahhh canim. Kafaya takmamanin meyvesini aldin bak. Çok şükür hep böyle ilerler inşallah.Teyzeleriiii kuzumu görmeye gittik bugün. Çok şükür riski atlatmış. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Miyomdan dolayı bir gerilik olsaydı bu kadar buyuyemezdi dedi. Rahimde kendine de yer açmış. Ense kalinligi, omurilik kemiği gelişimi falan her şeye normal dedi. Nasıl içimiz rahatladı anlatamam. Yeni doktorumuz çok pozitif, hiç kafaya takmayın her şey yolunda falan dedi.
Birde hamilelik takvimi ekleseydin çok zevkli oluyor.Teyzeleriiii kuzumu görmeye gittik bugün. Çok şükür riski atlatmış. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Miyomdan dolayı bir gerilik olsaydı bu kadar buyuyemezdi dedi. Rahimde kendine de yer açmış. Ense kalinligi, omurilik kemiği gelişimi falan her şeye normal dedi. Nasıl içimiz rahatladı anlatamam. Yeni doktorumuz çok pozitif, hiç kafaya takmayın her şey yolunda falan dedi.
Ayy yok artık kaptanım bilek mı dayanır onu yogurmaya bilek dayansa yürek dayanmaz yavvBen hayır diyemezdim çiğ köfteye, o kadar iradeli değilim.
Hepsini biliyorum yapıyorum da, etli olanı ne kadar süre yoğurduğuzu merak ettim, eşimle ben o kadar pimpirikliyiz ki etli olanı 2 ila 2.5 saat yoğuruyoruz
Antepte baya vaka varmışKesin oraya da bu taraflardan gitmistir Antep hiç ama hic kurala uymadı yasakta bile millet disardaydi çocuklar oynuyordu dışarda
Hiç yiyemem givenemem etliyeBen hayır diyemezdim çiğ köfteye, o kadar iradeli değilim.
Hepsini biliyorum yapıyorum da, etli olanı ne kadar süre yoğurduğuzu merak ettim, eşimle ben o kadar pimpirikliyiz ki etli olanı 2 ila 2.5 saat yoğuruyoruz
Bizde daha kolay takip ederdikBirde hamilelik takvimi ekleseydin çok zevkli oluyor.
Dönüşümlü yoğuruyoruz zaten canım, tek kişinin harcı değilAyy yok artık kaptanım bilek mı dayanır onu yogurmaya bilek dayansa yürek dayanmaz yavv
Ya valla benim sabrım okadar yok. Bide buz girince kendiliğinden suyu alıyor ve yumuşuyor eğer çok yoğurulursa lapalaşıyorBen hayır diyemezdim çiğ köfteye, o kadar iradeli değilim.
Bu arada kaptanım sen nerelisinBen hayır diyemezdim çiğ köfteye, o kadar iradeli değilim.
Biz buz koymuyoruz, 2-3 tane limonu kabuğu ile birlikte ekliyoruz ve 2-3 tane de domatesi koyuyoruz, onlardan gelen su ile yoğuruyoruzYa valla benim sabrım okadar yok. Bide buz girince kendiliğinden suyu alıyor ve yumuşuyor eğer çok yoğurulursa lapalaşıyor
Halis muhlis Hataylıyım canımBu arada kaptanım sen nerelisin
Sadece etliyi buz ile yoğuruyoruz bizde.Biz buz koymuyoruz, 2-3 tane limonu kabuğu ile birlikte ekliyoruz ve 2-3 tane de domatesi koyuyoruz, onlardan gelen su ile yoğuruyoruz
Yaptığın her işe bebeğini kat canım.ne gibi ne yapabilirim mesela önerin var mı canım
Hatay 'ın da yemekleri çok güzel oluyor. Diyet işi çok zor. Arkadaşım susamlı, lorlu ekmek yapmisti. Ismini unuttum. Çok lezzetliydiHalis muhlis Hataylıyım canım
Hataylı olup diyet yapmak zor.Hatay 'ın da yemekleri çok güzel oluyor. Diyet işi çok zor. Arkadaşım susamlı, lorlu ekmek yapmisti. Ismini unuttum. Çok lezzetliydişimdi olsa yiyemem, o ayrı
çok iyi,Afiyet olsun4 Haziran Perşembe
11:00=== 3 yk kabaklı yumurta
1 kk süzme peynir
3 adet ceviz
Domates, salatalık, biber
16:30=== 3 yk kabak yemeği
1 yemek kaşığı Keşşir pilavı
2 kase cacık
2 minik kuru soğan
Su=== 2 lt
Spor=== 90 dk bantta yürüyüş *270 puan
90 dk kol lastiği ile egzersiz *270 puan (henüz yapmadım ama yapmadan yatmamayım için yazıyorum)
@zsaracoglu 540 puan
kaçamaksız çok güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun4 haziran perşembe
Sabah 08.00
2 dilim peynir
Yulafli omlet 3 yumurtalı oglumla yedik.
Domates salatalik.
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
Akşam 17.00
1 tabak sebzeli güveç oğlumla yedik.
1 kase yoğurt
Su 1.5 litre
Spor 40 dk leslie 120 p @zsaracoglu
Yapabilirsem 30 dk da aletsiz plates yapacağım
Afiyet olsun03.06.2020çarşamba
10.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
18.00
1 kepçe yoğurt çorbası
3 köfte
Yeşil salata
Su: 1,5 lt
Spor: 30 dk Leslie 90 puan @zsaracoglu
tek öğün yapmışsın. Güzel bir menü. Bende haftaya 24 saat açlığı yani, tek öğünü denemek istiyorum, bakalim04.06.2020 perşembe
16.30
4 kalem pirzola
2 yk bulgur pilavı
Bol yeşil salata
Su: 2 lt
Spor: 30 dk Leslie @zsaracoglu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?