- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.161
Rabbim hayırlı 2kapıdan birini açsın cnm. Çok zor günahlarını kefaret saysın. Sizinde yardımcınız olsun.sagol canim benim
abla 3 gun once falan tuvalete falan hic kalkamiyordu. Kendinden haberi yoktu. Bos bos bakip sayikliyormus falan.olmayan seyleri anlatiyormus korkmustum baya. Ama dun iyiydi .iyi dedigim yatyigi yerden konusuyor biraz da bisey yedi. Esim seviyor diye kayisi almis ondan guzel yedi yemek yedi biraz . o yiyince bizimde icimiz rahat etti biraz ac ac yatmiyor diye.
Ama sabahtan beri agrisi var yine ilac ,agri bandi yapistirdim ama nafile. Agriyan yerlerini ovaliyoriz hep.
Rabbim cok cektirmesin hayirlisindan emaneti alsin ins. Elimizden duadan baska bisey gelmiyor.
oh masallahh.
O spora sikilasmaman imkansiz canim
ins kisa zamanda randevu verirler abla. Soguk uygulamanin baya faydasi olur ins
masallah efsane bir eksimi geliyor
amin canim sagolasin
bende de tam tersi ishal yapti gecen
Muhtemelen öyle, şimdi de göbeğim sarkmaya başladı
ne güzel2-3 yıl evvel Kayradan zayıflarsam giyerim diye aldığım etekler oluyor
hakkında hayırlısı olsun. Rabbim çok çektirmesinabla 3 gun once falan tuvalete falan hic kalkamiyordu. Kendinden haberi yoktu. Bos bos bakip sayikliyormus falan.olmayan seyleri anlatiyormus korkmustum baya. Ama dun iyiydi .iyi dedigim yatyigi yerden konusuyor biraz da bisey yedi. Esim seviyor diye kayisi almis ondan guzel yedi yemek yedi biraz . o yiyince bizimde icimiz rahat etti biraz ac ac yatmiyor diye.
Ama sabahtan beri agrisi var yine ilac ,agri bandi yapistirdim ama nafile. Agriyan yerlerini ovaliyoriz hep.
Rabbim cok cektirmesin hayirlisindan emaneti alsin ins. Elimizden duadan baska bisey gelmiyor.
bana diyonda sende bu halinle pencere tülden bahsediyon cnmrandevuyu kısa sürede alabilirsin inşallah , doktor ne dediyse allahını seversen soğuk uygula veeeee dinlendir kıpraşmaaa
ama mefkuşum avatar resmini niye değiştirdin yaaa
Buzdolabinda degilse bozuluyor cnm, yazik olmusBugun ananas protein yapayım dedim yarım ananas vardı onu yedım bu saate kadar 1 tane daha vardı olgunlaşmamıs almıstım bozulmuş attım çöpe içim acıdı resmen
Detoks gıbı yapmadım abla ananas almıstım gecen hafta olmamıs ananasın yapragnı koparma yeter dedı digeri Buzdolabındaydı ananas varkende proteinle destekleyeyım dedım oylece yiyince ananas ziyan olacakmıs gıbı geldıbana diyonda sende bu halinle pencere tülden bahsediyon cnm
Birak isi gücü
O büyük vampirede soyle oraya getirtmesin bizi
Birden, baskasinin resmini kullanmak cok sacma geldibahcemin gülleri onlar
Buzdolabinda degilse bozuluyor cnm, yazik olmus
Sen niye detoksa girişiyonki, dinlendir vucudunu, listeden onun icin cikmadinmi
Bende yesil cayımı ıctım sımdı kaldıgım yerden yarın halıları yıkamaya verıcem onları kaldırıyorum halılar gıtmıskende dip koseye girerim sanırımNe yapiyosunuz hatunlar
Ben yatmistim biraz, bugun kahvalti hazirlayip toplamak disinda bisey yapmadim
Yine yatip kalkinca acayip cnm tatli istedi
2 saat once yememe ragmen cok aclik hissettim
Kahve icince gitti bütün negatif arzular :)
Valla hiç mezun olmasam mi diye düşündüm ama zararı takıma olur o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ama hep hamur işi ya İnşallah almamAllah kolaylık versin, çocukla inşaat işinin içinde zor
Zaten bizede artıyı bırakıp gittin
İzne çıkmasan daha iyi olurmuş, tahmin ediyordum kv de kilo vereceğini.
Listeye girmeden kendi kendine mezun olma ama
Dizlere hacamat mı yaptırsan acabaBenim kiz yuruyebiliyordu, onda da yirtik vardi
Agri harici sanki diz boşa cikiyomus gibi bi his var
Kızlara ders çalıştırmaktan heder oluyorumNe yapiyosunuz hatunlar
Ben yatmistim biraz, bugun kahvalti hazirlayip toplamak disinda bisey yapmadim
Yine yatip kalkinca acayip cnm tatli istedi
2 saat once yememe ragmen cok aclik hissettim
Kahve icince gitti bütün negatif arzular :)
Ketoyu ben kuruyemiş, Kgk, yoğurt ve sebze ile yapmıştım canım.Detoks gıbı yapmadım abla ananas almıstım gecen hafta olmamıs ananasın yapragnı koparma yeter dedı digeri Buzdolabındaydı ananas varkende proteinle destekleyeyım dedım oylece yiyince ananas ziyan olacakmıs gıbı geldıdaha uzun sure detoks yapmamam lazım su ketoyu oturtabılsem ıyı olacak gıbı ama cok zor gelıyor
Allah kolaylık versin kuzumKızlara ders çalıştırmaktan heder oluyorum
Onlar saat 6 'da parka inince hızlıca işlere girişiyorum.
Onlar gelmeye yakın çay demlerim.
Hepsi yattıktan sonrada evi süpürüp silm lazım.
Balkon banyo, wc yıkamayı saymadım bile.
Yarın da Çarşamba pazarı, saat 5 'te kalkıp pazara gitmek lazım...
Çok yorgunum çok
Umarım bu gece uyuyabilirim, yoksa yarın daha zor geçecek
Sen bakma onlaraValla hiç mezun olmasam mi diye düşündüm ama zararı takıma olur o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ama hep hamur işi ya İnşallah almamkoca da kilo al deyip duruyor herkes çok kötü olmuşsun çok zayıflamışsın diyor kocamın da aklına girdiler
Halılar kalkınca da evde iş bitmez oldu bende, hergün süpürüp silmek gerekiyorBende yesil cayımı ıctım sımdı kaldıgım yerden yarın halıları yıkamaya verıcem onları kaldırıyorum halılar gıtmıskende dip koseye girerim sanırım
Zayıfken bende adet ödemi nedir bilmezdim, "adet olacak, şişmeye başladım" diyenlere şaşırdım.aslında daha onceden adet oldugum da sismezdım ben bu sefer nedense sısıyor vucudum
Sen böyle diyince yemekleri nasıl yapıyorsun diye merak ettimyuruyus yapsam da yemekler bana artı getiriyor sanırım regl bıtınce gercek kilomu alıcam sanırım
Annemde bamyayı tost makinasında közleme gibi yapıp kahvaltıda yiyor dizleri için.Geçmiş olsun abla. Bamya tohumu iyi oluyor diyorlar diz icin ama ben de denemedim
Yarın aktaran soracağım bunu, umarım vardır buradaKedi otuymus :))
Asabiyet, Uykusuzluk, Anksiyete
Kediotu Avrupa’da daha çok yatıştırıcı olarak kullanılır. Almanya, Belçika, Fransa, İsviçre ve İtalya’daki eczanelerde satılan yüzden fazla kediotu karışımı vardır. Araştırmacılar kediotunun içeriğinde yatıştırıcı etkiye sahip maddeleri anlamaya günden güne daha çok yaklaşmaktadırlar. GABA, merkezi sinir sistemindeki başlıca inhibitör nöro taşıyıcılardan biridir ve reseptörü olan GABA-A anksiyete ve uykusuzluğa karşı kullanılan birçok ilacın hedefidir. Kediotu kökünde bulunan valerenik asit ve valerenal maddeleri GABA-A reseptötlerine (alıcılar) güçlü bir şekilde yapışırlar ve tedavi edici özellikte esaslı bir yer tutarlar. Kediotunun uykusuzluk hastalığına etkileriyle ilgili yapılmış çok sayıda klinik araştırma vardır. 2-4 haftalık süre boyunca her gece kediotu alan insanlarda uyku ve uyku kalitesinde gözle görülür bir iyileşme görülmüştür. Kediotunun “akut” uykusuzluk için daha kısa süreli kullanıldığı başka durumlarda buna zıt sonuçlar da çıkmıştır. Eğer kediotu uykusuzluğa için kullanılacaksa en az 2 hafta kullanılmalıdır. Avrupa’da kediotundan yapılan ilaçların çoğu şerbetçiotu, oğul otu ya da çarkıfelek de içerir. Kediotu ve şerbetçiotu karışımı Avrupa’da yaygındır. Bu karışımın uykuya dalmayı hızlandırdığı ve geceleri kalkma soru¬nunu azalttığı yapılan çalışmalarda görülmüştür. Kediotu ve oğulotunun 12 ve altındaki yaşlardaki çocuklarda uykuyu geliştirdiği yapılan bir çalışmayla gösterilmiştir. Kediotunun hafif uykusuzluk hastalığının tedavisinde güvenilir olduğu görülmektedir. Kediotu, şerbetçiotu/oğulotuyla birlikte kullanıldığında daha etkili olabilir.
Yok canım, öyle birşey olmuyorbidaki ay daha fazla oluyomu
yani simdi erken kesildiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?