Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zumazuma hosgeldin aslihan

Kurallari okuyup kabul ettinmi cnm
Hoşbulduk okudum ve kabul ediyorum.

Adı: Aslıhan
Yaşı: 32
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: -
Meslek: modelist
Şu anda çalışıyomusun: coronavirus yüzünden çıkarıldım
Boy: 165
Kilo: 68
Hedef: 50
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : iki aydır evdeyim ve genel olarak çok iştahlıyım
Bize kısaca kendini anlatırmısın: geçen yıl diyetisyen ile 9 kilo vermiştim ama iki aydır evdeyim. Ramazanda ve sonrasında 6-7 kilo aldım. Bunun öncesinde bir yıl içinde 2 kilo aldım. Hedefimi biraz yüksek tuttum ki diyeti uzun süre devam ettireyim. Aynı zamanda belimde kanal daralması var uzun süre ayakta duramıyorum. Bunun için de zayıflamam gerek. Biraz fazla konuştum :) teşekkürler.

Gercekten cnm, senin eşini anasi kadir gecesi doğurmuş ki, senin gibi birini bulmuş
kız mefkuşum ablamın oğlu var şimdi 27 yaşın da bundan 5-6 sene kadar önce dedi ki ananem çok güzel ot yetiştirmiş sizi , öküzlerde gelmiş konmuş diye o zaman kadar öyle bir tabiri duymamıştım önce şaşırdım anlayınca gül gül bir hoş olmuştum sıpa çok güzel özetliyor annemin kızlarının halini

Cuma günü ye istersen cnm
Ama kahvaltina mutlaka bol dereotu ekle, hem süte hem kiloya faydali

İş de teli elime alamiyorum, fabrikada calisiyorum cnm
soyliyim bugün pazar dan alsin eşim. Bu arada kabak bende de artik etki etmiyor ya. Bu ara pek yemedim şu iki günü onunla mi kapatsam diyorum. Kararsizim kiyma da kavursam biraz içine bakalim olabilir. Tavuk pek tuketmiyoruz biz, genelde et. Yoksa güzel bi tavuklu salata yapardim bende.

Ayyyy senin adam gerçekten dayaklik cnm
Nankör kiz bunlar
Yaparsin yaparsin, 1 gün yapmasan sen kötü olursun
Ama surekli yapmasan, 1 gun yapsan adam gözünde büyütür teşekkür eder :)))
Deseydin o camasirlari kim attiysa o kaldirsin diye

Şöyle pasakli, beceriksiz birini bulsaydida o zaman görürdü

maşallah çok güzel başladın motivasyonun da şahane , fazlalık kilolara ölümmmmmm

ahhh beee yaa çok kızdım eşine çooookkkkk
senin gibi bi çiçeği bulmuş başının üstünde taşıması gerekirken...
ahhh bu erkekler hiç kıymet bilmezler mi illa cadı mı olmak gerekiyor kıymetli olmak için bilmem ki
ama Zuhal abla hakl senin eşin çooooooooooook şanslı bir adam umarım bunu bir an önce farkeder

Hoşgeldin aslıhancim. Umarim her şey istediğin gibi olur. Burda birlikte kilo vermek daha keyifli oluyor. Sende birakmaz ve devam edersen istediğin kiloya ulaşırsın

Kaç gündür bende bunu düşünüyorum biliyor musun. Gerçekten cadı olmak lazim.

aynen öyle abla ve ben buna ayar oluyorum yaaa
365 günün 364 günü yap herşeyini hazır hale getir bi gün yapma senden kötüsü beceriksizi tembeli olmaz olamaz
ama hiç yapma sen zaten kıymetlisindir

Tekrar hosgeldin cnm
Biz cok konusanlari severiz burda ne kadar aktif olursan hem motivasyonun artar hemde takimla daha cok kaynaşirsin
Insan biribrini tanidikca her konuda destek olabiliyor
Biz acimizida sevincimizide burda paylasiriz
Çoğu arkadasla aile gibi olduk, kopamiyoruz burdan
O yuzden kilo alip geliyoruz

Mesleginde cok güzelmiş ama iş den cikarilmana üzüldüm
Insallah yakin zamanda hersey normale döner

Bu arada ben Zühal, takimin ablasiyim :))

maşallah çok güzel başladın motivasyonun da şahane , fazlalık kilolara ölümmmmmm
Hadi sende bizimle birlikte hızlandır biraz bak arayı baya açtım ama sen istersen tekrar kapanir

Valla cocuk o yaşda görmüş gercegi :))

Kaç gündür bende bunu düşünüyorum biliyor musun. Gerçekten cadı olmak lazim.
çok kızdım ama öyle böyle değil, kadıncağız hasta ayy ötesi var mı
her tarafı ağrıyor, bi günde işin görülmeyiversin
kadın 7/24 enerji ve mutluluk kelebeği
bi de çalışkan her iş geliyor elinden
seni aç bırakmıyor pis bırakmıyor ama yılda bi hasta olmuş naz yapıp da keyif yapamıyor yaa

ama tam tersi senaryoda kadın zaten cadı olsa 7/24 herşeye söylenen hiç iş yapmayan bi tip olsa hasta olduğunda el üstünde taşınır diğer bütün zamanlarında olduğu gibi
ama bu hak değil işte

dr. bradley Nelson un duygu şifresi kitabında yazıyordu gerçi o tutsak kalmış duyguları bulup serbest bırakırken kullanıyor mıknatısı ( kas testiyle direk bilinç altına soru sorup cevap alıyor) kendine uygularken burunla dudak arası tam ortadan başlıyorsun mıknatısı gezdirmeye düz bir çizgi gibi düşün buruna alına başa enseye elinin yetiştiği yere kadar düz bir çizgi şeklin de ilerletip sonra alına kadar geri getiriyorsun mıknatısı bunu 3 kere tekrar ediyorsun başkasına yaparken ensede bırakmayıp tam belin sonuna kadar dümdüz mıknatısı gezdirip orada mıknatısı kaldırıp tekrar burun dudak arası bölgeden başlıyorsun 3 kere yapılıyor yine

mantığı şu tüm canlılar(cansız lar var olan her şey) enerjiden oluşup titreşen dalgalar yayıyoruz ya belli manyetik alanımız var duygular tutsak kalıp bedenin herhangi bir yerine sıkışıyor onalrın da kendi titreşim enerjileri var bizim normal enerjimizi bozuyor o yüzden ağrılar oluyor , mıknatıs da güçlü manyetik alan oluşturduğu için bedenin ana meridyenlerinin üzerinden geçirerek sıkışıp kalmış enerjileri temizliyor böylece normal manyetik alanımıza dönüyoruz
geçen ayak bileğimdeki varisli yerler çok ağrıyordu boyuna oralarda dolandırdım öyle 3-4 kez değil baya baya durdu iyi geldi valla

Şoktayim şu an resmen benim kocayı anlatiyorsun Bizde kavgaliyiz bu ara

Aklima geldi cnm, ananasda süt icin iyiymiş hem ödem atmada etkili

Tavuk bende pek almak istemiyorum da hep kirmizi et de biktiriyor
Hindiler daha yenebilirmis heralde

Salatana yumurta, kuruyemis eklesen yaninda yogurtla

Surekli yapilan seyin etkisi olmuyor malesef
Hem menuleri hem sporu arada degistirmeliyiz

hoş geldin gülüm
geçmiş olsun belde kanal daralmasının tedavisi var mı yoksa fazla kilo gidince en azından ağrı olmadığı için rahatlamam mı olacak ,
son aldığın 6-7 kiloyu kısa sürede verirsin zaten geri kalanı da sağlıkla gider inşallah

Canim maalesef bizde de durum öyle galiba fibromiyaljililerin kaderi bu Düşünsene ben asla buram ağrıyor şuram ağrıyor demem. Ben sadece günü kurtarma peşindeyim galiba

derdim de sinir krizi geçiriyor gibi bağırıyordu hatta arkamdan kapıyı bir açtı gelmedi geri çarptı , epi topu 2 hafta olacak işe başlayalı benim ki yine ateş topuna döndü, her şeyini bana yaptırıyor elin yok mu diyorum bazen valla ya bu deveyi güzecen ya bu diyardan gidecen olayına dönecek bizim ki diye akşam kendi anahtarla açmış kapıyı gelmiş mutfağa girdi hoş geldin dedim hoş bulduk dedi aslın da naz yapar böyle durumlarda surat asar konuşmaz nasıl olduysa konuştu sırf oğlanın morali bozulmasın diye dedim zaten sınava ne kaldı sonra adam çocuğa da saracak, yemek yapmadın mı dedi ben açım dedi neyse işte meğer yeğeni kulağından ameliyat olmuş onu söyledi aradı bende konuştum eltimle kaynımla, sonrada benim ağrılar coştu iyice telefon bana yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…