- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.341
bahçesinin gülleriymiş hemen alıştımBende aynisini dusundm bi degisik oldu icim :) aliskanliklar cok farkli oluyor ama bunada alisiriz ablaa
Hoşbulduk
kız mefkuşum ablamın oğlu var şimdi 27 yaşın da bundan 5-6 sene kadar önce dedi ki ananem çok güzel ot yetiştirmiş sizi , öküzlerde gelmiş konmuş diye o zaman kadar öyle bir tabiri duymamıştım önce şaşırdım anlayınca gül gül bir hoş olmuştum sıpa çok güzel özetliyor annemin kızlarının haliniGercekten cnm, senin eşini anasi kadir gecesi doğurmuş ki, senin gibi birini bulmuş
Cuma günü ye istersen cnm
Ama kahvaltina mutlaka bol dereotu ekle, hem süte hem kiloya faydali
İş de teli elime alamiyorum, fabrikada calisiyorum cnm
Ayyyy senin adam gerçekten dayaklik cnmahh mefkuşum naz yapılacak karşım da kimse yok üstüne azar işitiyorum bu yaşım da dün birbirimize girdik eşimle öğle buraya yazdım ya o daha evdeyken akşama et pişireyim mi dedim bağırdı sanki pişirebiliyorsun da dedi sabah çıkarıp komidinin üzerine attığı çamaşırları duruyordu kaldırmamıştım onları aldı hıncıkladı bunları niye kaldırmıyorsun diye bağırdı sinir krizi geçirdi sanki en son ben de bağırdım kızdım akşama da zıkkım yiyin dedim ilk defa , çamaşırları alıp çektim kapıyı çıktım odadan bu hala arkamdan bağırıyordu :)) 1 gün savsaklasam ikinci günü olmuyor ben omzum ağrıyor desem eşim hem omzum hem belim hem başım der ve illa ovala der elim tutmuyor desem de illa yap der geçen sene doktor ona da fibromiyalji demiş o hep benden daha beter hasta
maşallah çok güzel başladın motivasyonun da şahane , fazlalık kilolara ölümmmmmmListe sorumluluğu böyle bisey işte
Cok şükür kac gündür, geceleri coook coookk aciksamda bisey yemedim
Önümüzde tatil vs. Yok
Bi sorun olmadigi sürece kolay kolay izine cikmam artik :)))
Tabi bide uzun süreli gr lara dusmemem lazim
ahhh beee yaa çok kızdım eşine çooookkkkkahh mefkuşum naz yapılacak karşım da kimse yok üstüne azar işitiyorum bu yaşım da dün birbirimize girdik eşimle öğle buraya yazdım ya o daha evdeyken akşama et pişireyim mi dedim bağırdı sanki pişirebiliyorsun da dedi sabah çıkarıp komidinin üzerine attığı çamaşırları duruyordu kaldırmamıştım onları aldı hıncıkladı bunları niye kaldırmıyorsun diye bağırdı sinir krizi geçirdi sanki en son ben de bağırdım kızdım akşama da zıkkım yiyin dedim ilk defa , çamaşırları alıp çektim kapıyı çıktım odadan bu hala arkamdan bağırıyordu :)) 1 gün savsaklasam ikinci günü olmuyor ben omzum ağrıyor desem eşim hem omzum hem belim hem başım der ve illa ovala der elim tutmuyor desem de illa yap der geçen sene doktor ona da fibromiyalji demiş o hep benden daha beter hasta
Hoşgeldin aslıhancim. Umarim her şey istediğin gibi olur. Burda birlikte kilo vermek daha keyifli oluyor. Sende birakmaz ve devam edersen istediğin kiloya ulaşırsınHoşbulduk ☺ okudum ve kabul ediyorum.
Adı: Aslıhan
Yaşı: 32
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: -
Meslek: modelist
Şu anda çalışıyomusun: coronavirus yüzünden çıkarıldım
Boy: 165
Kilo: 68
Hedef: 50
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : iki aydır evdeyim ve genel olarak çok iştahlıyım
Bize kısaca kendini anlatırmısın: geçen yıl diyetisyen ile 9 kilo vermiştim ama iki aydır evdeyim. Ramazanda ve sonrasında 6-7 kilo aldım. Bunun öncesinde bir yıl içinde 2 kilo aldım. Hedefimi biraz yüksek tuttum ki diyeti uzun süre devam ettireyim. Aynı zamanda belimde kanal daralması var uzun süre ayakta duramıyorum. Bunun için de zayıflamam gerek. Biraz fazla konuştum :) teşekkürler.
Kaç gündür bende bunu düşünüyorum biliyor musun. Gerçekten cadı olmak lazim.ahhh beee yaa çok kızdım eşine çooookkkkk
senin gibi bi çiçeği bulmuş başının üstünde taşıması gerekirken...
ahhh bu erkekler hiç kıymet bilmezler mi illa cadı mı olmak gerekiyor kıymetli olmak için bilmem ki
ama Zuhal abla hakl senin eşin çooooooooooook şanslı bir adam umarım bunu bir an önce farkeder
aynen öyle abla ve ben buna ayar oluyorum yaaaAyyyy senin adam gerçekten dayaklik cnm
Nankör kiz bunlar
Yaparsin yaparsin, 1 gün yapmasan sen kötü olursun
Ama surekli yapmasan, 1 gun yapsan adam gözünde büyütür teşekkür eder :)))
Deseydin o camasirlari kim attiysa o kaldirsin diye
Şöyle pasakli, beceriksiz birini bulsaydida o zaman görürdü
Tekrar hosgeldin cnmHoşbuldukokudum ve kabul ediyorum.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: geçen yıl diyetisyen ile 9 kilo vermiştim ama iki aydır evdeyim. Ramazanda ve sonrasında 6-7 kilo aldım. Bunun öncesinde bir yıl içinde 2 kilo aldım. Hedefimi biraz yüksek tuttum ki diyeti uzun süre devam ettireyim. Aynı zamanda belimde kanal daralması var uzun süre ayakta duramıyorum. Bunun için de zayıflamam gerek. Biraz fazla konuştum :) teşekkürler.
Hadi sende bizimle birlikte hızlandır biraz bak arayı baya açtım ama sen istersen tekrar kapanirmaşallah çok güzel başladın motivasyonun da şahane , fazlalık kilolara ölümmmmmm
Valla cocuk o yaşda görmüş gercegi :))kız mefkuşum ablamın oğlu var şimdi 27 yaşın da bundan 5-6 sene kadar önce dedi ki ananem çok güzel ot yetiştirmiş sizi , öküzlerde gelmiş konmuş diye o zaman kadar öyle bir tabiri duymamıştım önce şaşırdım anlayınca gül gül bir hoş olmuştum sıpa çok güzel özetliyor annemin kızlarının halini
çok kızdım ama öyle böyle değil, kadıncağız hasta ayy ötesi var mıKaç gündür bende bunu düşünüyorum biliyor musun. Gerçekten cadı olmak lazim.
dr. bradley Nelson un duygu şifresi kitabında yazıyordu gerçi o tutsak kalmış duyguları bulup serbest bırakırken kullanıyor mıknatısı ( kas testiyle direk bilinç altına soru sorup cevap alıyor) kendine uygularken burunla dudak arası tam ortadan başlıyorsun mıknatısı gezdirmeye düz bir çizgi gibi düşün buruna alına başa enseye elinin yetiştiği yere kadar düz bir çizgi şeklin de ilerletip sonra alına kadar geri getiriyorsun mıknatısı bunu 3 kere tekrar ediyorsun başkasına yaparken ensede bırakmayıp tam belin sonuna kadar dümdüz mıknatısı gezdirip orada mıknatısı kaldırıp tekrar burun dudak arası bölgeden başlıyorsun 3 kere yapılıyor yineMıknatıs minasil oluyorrr bana da söylemelisin. Biliyorsun ki bu hastalığı tetikleyen şey stres gerginlik. Gergin olduğun an ağrılar tavan yapar. Sakin kalmamiz lazim ama senin kocadan bir tane de bende var maaalesef ama ben artık takmamayi öğrendim galiba. Ağrılarım içinde bol bol egzersiz yapiyorum. Hatta araya yoga da ki esneme hareketlerini koyuyorum. Umarim faydasini görürüm.
Şoktayim şu an resmen benim kocayı anlatiyorsunahh mefkuşum naz yapılacak karşım da kimse yok üstüne azar işitiyorum bu yaşım da dün birbirimize girdik eşimle öğle buraya yazdım ya o daha evdeyken akşama et pişireyim mi dedim bağırdı sanki pişirebiliyorsun da dedi sabah çıkarıp komidinin üzerine attığı çamaşırları duruyordu kaldırmamıştım onları aldı hıncıkladı bunları niye kaldırmıyorsun diye bağırdı sinir krizi geçirdi sanki en son ben de bağırdım kızdım akşama da zıkkım yiyin dedim ilk defa , çamaşırları alıp çektim kapıyı çıktım odadan bu hala arkamdan bağırıyordu :)) 1 gün savsaklasam ikinci günü olmuyor ben omzum ağrıyor desem eşim hem omzum hem belim hem başım der ve illa ovala der elim tutmuyor desem de illa yap der geçen sene doktor ona da fibromiyalji demiş o hep benden daha beter hasta
Aklima geldi cnm, ananasda süt icin iyiymiş hem ödem atmada etkilisoyliyim bugün pazar dan alsin eşim. Bu arada kabak bende de artik etki etmiyor ya. Bu ara pek yemedim şu iki günü onunla mi kapatsam diyorum. Kararsizim kiyma da kavursam biraz içine bakalim olabilir. Tavuk pek tuketmiyoruz biz, genelde et. Yoksa güzel bi tavuklu salata yapardim bende.
hoş geldin gülümHoşbulduk ☺ okudum ve kabul ediyorum.
Canim maalesef bizde de durum öyleçok kızdım ama öyle böyle değil, kadıncağız hasta ayy ötesi var mı
her tarafı ağrıyor, bi günde işin görülmeyiversin
kadın 7/24 enerji ve mutluluk kelebeği
bi de çalışkan her iş geliyor elinden
seni aç bırakmıyor pis bırakmıyor ama yılda bi hasta olmuş naz yapıp da keyif yapamıyor yaa
ama tam tersi senaryoda kadın zaten cadı olsa 7/24 herşeye söylenen hiç iş yapmayan bi tip olsa hasta olduğunda el üstünde taşınır diğer bütün zamanlarında olduğu gibi
ama bu hak değil işte
derdim de sinir krizi geçiriyor gibi bağırıyordu hatta arkamdan kapıyı bir açtı gelmedi geri çarptı , epi topu 2 hafta olacak işe başlayalı benim ki yine ateş topuna döndü, her şeyini bana yaptırıyor elin yok mu diyorum bazen valla ya bu deveyi güzecen ya bu diyardan gidecen olayına dönecek bizim ki diye akşam kendi anahtarla açmış kapıyı gelmiş mutfağa girdi hoş geldin dedim hoş bulduk dedi aslın da naz yapar böyle durumlarda surat asar konuşmaz nasıl olduysa konuştu sırf oğlanın morali bozulmasın diye dedim zaten sınava ne kaldı sonra adam çocuğa da saracak, yemek yapmadın mı dedi ben açım dedi neyse işte meğer yeğeni kulağından ameliyat olmuş onu söyledi aradı bende konuştum eltimle kaynımla, sonrada benim ağrılar coştu iyice telefon bana yaramıyorAyyyy senin adam gerçekten dayaklik cnm
Nankör kiz bunlar
Yaparsin yaparsin, 1 gün yapmasan sen kötü olursun
Ama surekli yapmasan, 1 gun yapsan adam gözünde büyütür teşekkür eder :)))
Deseydin o camasirlari kim attiysa o kaldirsin diye
Şöyle pasakli, beceriksiz birini bulsaydida o zaman görürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?