Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizim işçiler geldi, calismaya basladilar bile
Bende rapor kağıdını postalamam lazim

Bu kadar tembellik yeter :)) sabah 6 dan beri burdayim, 4 kupa kahve ictim

Menulere herkes dikkat etsin sonra bozuşmayalim
sizin işler bitmedi mi daha işçiler geliyor
kolay gelsin mefkuşum yavaş yavaş git gel dizini zorlama

ben de ancak oğlana kahvaltı pişirdim yatak odasını toplayıp yatağı kapattım çamaşır makinesini çalıştırdım başka da bir şey yapmadım kalkıp salonu da toparlıyayım eşime de öğle için bir şeyler ayarlıyayım kendinize iyi bakın kızlar dünyadaki en değerli varlık sizsiniz

Evet bana da yaptilar onu. Ama bana faydadan çok daha fazla ağrı yapti. Ben barış muslu ya yogunlasacagim ya çok inanıyorum

Evet bencede. Benim elimden de her iş gelir. Kendimi övmek gibi olmasin ama pratik bir zekaya sahibimdir. Ve elimden tamirat dahi her iş gelir. Ama yok bacim yok kıymet yokkk yokk
Erkeğe ait olan işleri erkeğin elinden alıp ona kendini beceriksiz hissettirip onun alanını daraltırsan kıymet bilmez tabi canım, hatta seni rakip olarak görür

galiba sende de var gülüm
Yaaa kötü
Mesela dün biraz spor yapayım dedim. Salon da tempolu koşu yaptım 20dk kadar ama ikiye böldüm. Sabah uyandım omuz ve kulunçlarımın arasında bi noktada bıçak saplanıyor gibi oluyordu her kolumu kaldırdığımda.
Benim ağrılarım dinlendikçe geçiyor Ekim abla seninde öyle mi

Erkeğe ait olan işleri erkeğin elinden alıp ona kendini beceriksiz hissettirip onun alanını daraltırsan kıymet bilmez tabi canım, hatta seni rakip olarak görür
Tam da öyle canim. Benim yazmak isteyip te yazamadigimi sen süper anlatmışsın. Ama ne yapayim seviyorum uğraşmayı

Kan grubuna göre beslenmeye bende dikkat ediyorum.
Hatta ilk başladığımda farkettim ki beni rahatsız eden ve yemek istemediğim besinler zaten yememek gerekenlermiş.
Şanslıyım, çünkü A0 kan grubum, her iki gruptan da abartmadan yiyebiliyorum

Ayyy ne nazi niyazi ya tartışmayalım yeter
Işte bak bu düşünceden dolayi asla kiymetim bilinmez yazdiktam sonrafarkettim
aynen öyle canım böyle düşündüğün sürece bununla yetindiğin sürece kıymet bilinmez ne yazık ki
hep fazlasını istemek gerekiyor erkeklerden
istemeyen kadın bi gün istediğinde bu erkeğe fazla geliyor yapmak istemiyor
ama devamlı isteyen kadının da her dediğini yapmak için çırpınıyor erkekler

Valla 3 hamilelik gecirdim
Hic birinde aman sen hamilesin otur sunu da yapma denmedi
ablacım bana deseler bile ben dinlemedim
ben kimseye muhtaç olmayı kimseye minnet etmeyi sevmem, kendimi aciz hissederim o yüzden sağlığımı bile zorlayarak kendim yaparım her işimi
hatta geçen hafta boynumun tuttukluğundan mahvoldum öyle böyle bi ağrı yoktu boynumda ve dolayısıyla kolumu kaldıramıyordum
ama yine birisi bişe istediğinde ya da bişe yapmak gerektiğinde eşime söylemek yerine kendimi zorlayarak da olsa kendim yaptım
haaa iyi bişe mi değil işte

umarım kilo vermek rahatsızlığımı azaltacak.

Tam da öyle canim. Benim yazmak isteyip te yazamadigimi sen süper anlatmışsın. Ama ne yapayim seviyorum uğraşmayı
Lütfen sevme canım, yoksa eşin senden vazgeçecek,zaten bu kadın kendi kendine yetiyor diyecek.

Hepiniz beni az çok tanımaşsınızdır, kırmızı karakterlilik beni tanımlıyor.

Kendimi bu konuda törpülemem çok zor oldu ama başardım.

Ve farkettim ki, ben ona ait olan görevleri bıraktıkca ve eşim kendi bir şeyler başardığında çok mutlu oluyor ve bize de yansıtıyor.

Erkekler vermek içine varlar, kadınlar almak için.

Yanlış yolda gidersek yanlış sonuçlarla karşılaşırız...

Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim

yarın kabağı denerim ınsallah. ilk kez listeye girersem, güzel bir yüzde ile girmek istiyorum.Elimden geleni yapıyorum ama adet ödemi de olsun istemedim. O yüzden son bir günlük birşey olur mu diye merak ettim. Tesekkür ederim ablacım.
ne güzel. Ben peynir hastasıyım. Maalesef yasak bana
hoşbukduk :) Allah çocuklarına sağlık sıhhat versin. inşallah hedefine ulaşırsın bende inşallah :)
Amin. Hepimiz ulaşırız ınsallah canım

msj ları takip etmek şuan zor, zamanla alışacağım sanırım :)

ben diyete dün başladım ve dünkü menümü paylaşmak istiyorum.

9:00 bir bardak limon ve sirkeli su
11:00 şekersiz Türk kahvesi
14:00 iki haşlanmış yumurta, bir domates, iki küçük salatalık, beyaz peynir, 4 adet zeytin, iki dilim ekmek.
18:00 iki dilim kavun
19:00 bir tavuk but 2 yemek kaşığı sebze 4 yemek kaşığı yoğurt ve zeytin yağlı salata
Not: Gün boyunca şekersiz çay ve su. Daha spora başlamadım.

Kesinlikle. Inşallah biz de dersimizi alıp , ona göre davranırız

Ya ama çok üşengeç nasil bekliycem o kadar Tamam o zaman bi deneme çalışması yapalim. Ama anlamiyor ki. Bak mesela mutfak musluğu bozulmuştu alttan sıkmak lazim ama o alttan sıkılması gerektiğini bilmiyor yada uğraşmak istemiyor. Musluğu komple degistiririz diyor. Ee susayim mi

Sus ve Karışma canım
Çözmek onun işi, bırak nasıl çözerse çözsün.
Senin verdiğin akıl ile çözdüğünde kendini gerizekalı gibi hissediyor çünkü

6 aylık oldu canim. 2.5 aylıkken başladım çok şükür hiç azalmamisti. Kilolarim durmaya başlayınca galiba biraz yüklendim. Dikkat edeceğim bu aralar.
Ben de bebeğim 4 aylıkken diyete başlayıp vermistim doğum kilolarini diyetisyen eşliğinde verdim o yuzden dedim hem sutum azalmamıştı hem de haftada en az 1 kilo gidiyordu. Simdi karantinaya girince kilo aldım iste yine diyetteyim malesef haha da emiyor bebis 18 aylık olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…