- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.421
sizin işler bitmedi mi daha işçiler geliyorBizim işçiler geldi, calismaya basladilar bile
Bende rapor kağıdını postalamam lazim
Bu kadar tembellik yeter :)) sabah 6 dan beri burdayim, 4 kupa kahve ictim
Menulere herkes dikkat etsin sonra bozuşmayalim
Evet bana da yaptilar onu. Ama bana faydadan çok daha fazla ağrı yapti. Ben barış muslu ya yogunlasacagim ya çok inanıyorumbana bir kaç kere omuzların 10-12 yerine batırıp ilaç enjekte ettiler küçük bir iğne ama ilacı güzel acıtıyor oda geçici işe yaradı kimin de orta kimin de şiddetli oluyor işte bizim ki ileri seviye olmuş demek ki gülüm
bundan sonra ne yapacağız kendimizi tutup streslenmeyeceğiz ki ağrımız az olsun yoksa bize acıyan olmaz:)
Erkeğe ait olan işleri erkeğin elinden alıp ona kendini beceriksiz hissettirip onun alanını daraltırsan kıymet bilmez tabi canım, hatta seni rakip olarak görürEvet bencede. Benim elimden de her iş gelir. Kendimi övmek gibi olmasin ama pratik bir zekaya sahibimdir. Ve elimden tamirat dahi her iş gelir. Ama yok bacim yok kıymet yokkk yokk
Yaaa kötügaliba sende de var gülüm
Tam da öyle canim. Benim yazmak isteyip te yazamadigimi sen süper anlatmışsın. Ama ne yapayim seviyorum uğraşmayıErkeğe ait olan işleri erkeğin elinden alıp ona kendini beceriksiz hissettirip onun alanını daraltırsan kıymet bilmez tabi canım, hatta seni rakip olarak görür
Kan grubuna göre beslenmeye bende dikkat ediyorum.Sağol canım. Ben kan grubu diyetine de dikkat etmeye çalışıyorum. Süt ve süt grubu peynir felan önerilmiyor bana.Yinede, azda olsa arada yiyorum ama.Biraz bu ayar gidip, faydasının olup olmayacağına bakacağım.
Ayyy ne nazi niyazi ya tartışmayalım yeter
aynen öyle canım böyle düşündüğün sürece bununla yetindiğin sürece kıymet bilinmez ne yazık kiIşte bak bu düşünceden dolayi asla kiymetim bilinmez yazdiktam sonrafarkettim
ablacım bana deseler bile ben dinlemedimValla 3 hamilelik gecirdim
Hic birinde aman sen hamilesin otur sunu da yapma denmedi
Riske atmak istemedim abla eskı gelmek ıcın caba harcamıcam gelirse diye dedımEksi geleceksen niye listeden ciktin ki
Nerde abla daha hıcbır ıs yapamadım planlar uymadı yagüne erken ve hızlı başlamışsın maşallah , kolay gelsin gülüm çok yorulmadan bitsin işlerin inşallah
hoşbukduk :) Allah çocuklarına sağlık sıhhat versin. inşallah hedefine ulaşırsın bende inşallah :)hoşgeldin Aslıhan. Ben Elif. 34 yaşındayım. Iki çocuğum var. Grubun verdiği motivasyon ile hedef kilima düşmeye çalışıyorum
allah korusun inşallah öyle bir şey asla olmaz
gülüm şu enerji çalışması yapıp bir çok hastalığı kemik yada göz bozukluğu olsa bile iyileştiren kişileri mi araştırsan türkiye de kim var iyi yapıyor bilmiyorum hiç araştırmadım ama kesin vardır belki ameliyata bile gerek kalmaz zaten kesin çözüm değilmiş.
neyse ilk yapılabilecek şey kilo vermekse o zamana çatır çatır yak yağları gülüm inşallahı maşallahı yok eriyecek o fazlalıklar sen kesin kararlıysan kurtuluşu yok tam destek yanındayız
Lütfen sevme canım, yoksa eşin senden vazgeçecek,zaten bu kadın kendi kendine yetiyor diyecek.Tam da öyle canim. Benim yazmak isteyip te yazamadigimi sen süper anlatmışsın. Ama ne yapayim seviyorum uğraşmayı
yarın kabağı denerim ınsallah. ilk kez listeye girersem, güzel bir yüzde ile girmek istiyorum.Elimden geleni yapıyorum ama adet ödemi de olsun istemedim. O yüzden son bir günlük birşey olur mu diye merak ettim. Tesekkür ederim ablacım.bende eskiden eşimin neye küstüğünü bilmezdim :)))
masallah sende büyütmüşün cnm cocuklari
Aslinda yeni basliyanlara detoks onermiyoruz cnm
Ama istersen ananasi sade degilde yogurtla yiyebilirsin
Yada kabak detoksu yapabilirsin
2 kabagi rende yapip sotelicen yogurtla yiyecen
Yagsiz tuzsuz
Bide bol su
Perşembe odem cayida yapabilirsin
Ben eskiden pirinc lapasi, muz süt de yapardim :)) onlar baya aç birakiyor
Şu an icin gerek yok bunlari yapmana
ne güzel. Ben peynir hastasıyım. Maalesef yasak banaKan grubuna göre beslenmeye bende dikkat ediyorum.
Hatta ilk başladığımda farkettim ki beni rahatsız eden ve yemek istemediğim besinler zaten yememek gerekenlermiş.
Şanslıyım, çünkü A0 kan grubum, her iki gruptan da abartmadan yiyebiliyorum
Amin. Hepimiz ulaşırız ınsallah canımhoşbukduk :) Allah çocuklarına sağlık sıhhat versin. inşallah hedefine ulaşırsın bende inşallah :)
Kesinlikle. Inşallah biz de dersimizi alıp , ona göre davranırızLütfen sevme canım, yoksa eşin senden vazgeçecek,zaten bu kadın kendi kendine yetiyor diyecek.
Hepiniz beni az çok tanımaşsınızdır, kırmızı karakterlilik beni tanımlıyor.
Kendimi bu konuda törpülemem çok zor oldu ama başardım.
Ve farkettim ki, ben ona ait olan görevleri bıraktıkca ve eşim kendi bir şeyler başardığında çok mutlu oluyor ve bize de yansıtıyor.
Erkekler vermek içine varlar, kadınlar almak için.
Yanlış yolda gidersek yanlış sonuçlarla karşılaşırız...
Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim
Ya ama çok üşengeç nasil bekliycem o kadarLütfen sevme canım, yoksa eşin senden vazgeçecek,zaten bu kadın kendi kendine yetiyor diyecek.
Hepiniz beni az çok tanımaşsınızdır, kırmızı karakterlilik beni tanımlıyor.
Kendimi bu konuda törpülemem çok zor oldu ama başardım.
Ve farkettim ki, ben ona ait olan görevleri bıraktıkca ve eşim kendi bir şeyler başardığında çok mutlu oluyor ve bize de yansıtıyor.
Erkekler vermek içine varlar, kadınlar almak için.
Yanlış yolda gidersek yanlış sonuçlarla karşılaşırız...
Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim
Sus ve Karışma canımYa ama çok üşengeç nasil bekliycem o kadarTamam o zaman bi deneme çalışması yapalim. Ama anlamiyor ki. Bak mesela mutfak musluğu bozulmuştu alttan sıkmak lazim ama o alttan sıkılması gerektiğini bilmiyor yada uğraşmak istemiyor. Musluğu komple degistiririz diyor. Ee susayim mi
Eksi gelenleri de listeye almıyoruzRiske atmak istemedim abla eskı gelmek ıcın caba harcamıcam gelirse diye dedım
Ben de bebeğim 4 aylıkken diyete başlayıp vermistim doğum kilolarini diyetisyen eşliğinde verdim o yuzden dedim hem sutum azalmamıştı hem de haftada en az 1 kilo gidiyordu. Simdi karantinaya girince kilo aldım iste yine diyetteyim malesef haha da emiyor bebis 18 aylık olduk6 aylık oldu canim. 2.5 aylıkken başladım çok şükür hiç azalmamisti. Kilolarim durmaya başlayınca galiba biraz yüklendim. Dikkat edeceğim bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?