- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.381
Allah tan ümit kesilmez, bundan sonra düzelir inşallahbu ayın 20 sinde 21 senelik evli olucaz asla o hatalı olmadı hep ben kışkırtmış yada hatalı oldum egosu yüksek :)
eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış derler ya seninle benim ki de aynı şey gülümAyy sen anlattıkça ben anlatiyorum gibi, yazsam aynı şeyleri tekrarlarim diye yazmiyorum şu an
bende eskiden eşimin neye küstüğünü bilmezdim :)))ben bunun için eşime kızmıyorum ben izin verdim ben alıştırdım ki beklentisi iyice böyle olmuş, aman kızmasın sinirlenmesin der gücümün son damlasına kadar yapardım hep her şeyi küçük uyumayan yaramaz çocukla bile hatayı artık başkaların da aramıyorum ben izin vermezsem bunlar olmazdı şimdi arada sırada böyle şeyler oluyor önce sürekli her şeye kızardı ne eksik neye kızdı onu bile anlamıyordum söylemiyordu ki sadece bağırırp çığırırdı ben değiştim kelimeleri daha uygun ve çok kullandıkça o da duruldu şimdi en azından neye sinirli eve gelmiş söylüyor ama her gün her gün anlatması da beni yoruyor bunlar analarından sinirli doğmuş zannımca
masallah sende büyütmüşün cnm cocuklaribenim çocuklar 10 ve 15 yaşında. Eşim uyuyor şimdi. Evde olmasa da, abisi ile duruyor evde. Aklim kalkıyor abla.
Aslinda yeni basliyanlara detoks onermiyoruz cnmperşembe bende detoks yapmalıyım. Etkili olduğunu gördüğün birkaç detoks tariflerini atabilir misin abla? Deneyeyim
Haaaa biliyor da senin pırlantalığınıfarkın da olsa da söylemez ki şımarırmışım
arada oğlana kızıyor dağınık v.s. diye sonrada oğlum bak evlenirsen karın tekmeyi basar böyle olma herkes annen gibi değil diyor güler misin ağlar mısın
evet zaten en büyük hata biz kadınlarda ama değiştimek de bizim elimizde tabiiben bunun için eşime kızmıyorum ben izin verdim ben alıştırdım ki beklentisi iyice böyle olmuş, aman kızmasın sinirlenmesin der gücümün son damlasına kadar yapardım hep her şeyi küçük uyumayan yaramaz çocukla bile hatayı artık başkaların da aramıyorum ben izin vermezsem bunlar olmazdı şimdi arada sırada böyle şeyler oluyor önce sürekli her şeye kızardı ne eksik neye kızdı onu bile anlamıyordum söylemiyordu ki sadece bağırırp çığırırdı ben değiştim kelimeleri daha uygun ve çok kullandıkça o da duruldu şimdi en azından neye sinirli eve gelmiş söylüyor ama her gün her gün anlatması da beni yoruyor bunlar analarından sinirli doğmuş zannımca
afferin sanaYokk kizzz idare ediyorum bakmaçekilecek gibi değil benimkisi. Sadece şu konuda fenayim, benim onu çektiğimi ona hissetiririm
yaaaa tabii yaaa senin minnoşluğun kimde var yaabence de sana canı gönülden katılıyorum
aaa gönlünü yapmada da hayır demek yok bel fıtığım azsa bile , aaa ben cidden çok iyi kadınım yaaa bedenine evine tertemiz kendimce düzenli yemek konusun da becerikli (tatlıyı demiyorum rezil ediyorum garibanları) kim yese elin lezzetli diyor övüyor beni , evde bile kendine bakan moralim iyiyse makyaj da yapan tek kusuru bıngıldayan yağları olan sevimli bir tipim ben , sevilmeyi değer görmeyi hak ediyorum
bak şimdi iyice sinir oldum . öğlen gelsin ben bu adamı dövecem merdanem nerde benimmmmmmmm
yaa aynen, elimden gelmese bile öğrenmeye çalışırım aman ben yapayım yarın öbür gün yalnız kalırsam her işten anlayayım diye bu da annemden kaldı bana o hep der bana her işi öğren diyeEvet bencede. Benim elimden de her iş gelir. Kendimi övmek gibi olmasin ama pratik bir zekaya sahibimdir. Ve elimden tamirat dahi her iş gelir. Ama yok bacim yok kıymet yokkk yokk
Acaba bizde bundan sonra mıy mıy olsak işe yaramaz micidden mıy mıy kadınların eşleri aman incinmesin aman yorulmasın diye etrafın da dolanıyor o kadar çok kişi gördüm ki böyle
Aminnneşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış derler ya seninle benim ki de aynı şey gülüm
rabbim bizimkilere az daha farkındalıkla kıymetini anlamayı nasip etsin , aminnnn
Acildi abla ama güvenipte Ben götüremiyorum Evde devam
Çok teşekkür ederimHoşgeldin aslıhancim. Umarim her şey istediğin gibi olur. Burda birlikte kilo vermek daha keyifli oluyor. Sende birakmaz ve devam edersen istediğin kiloya ulaşırsın
Gelince,bence de sana canı gönülden katılıyorum
aaa gönlünü yapmada da hayır demek yok bel fıtığım azsa bile , aaa ben cidden çok iyi kadınım yaaa bedenine evine tertemiz kendimce düzenli yemek konusun da becerikli (tatlıyı demiyorum rezil ediyorum garibanları) kim yese elin lezzetli diyor övüyor beni , evde bile kendine bakan moralim iyiyse makyaj da yapan tek kusuru bıngıldayan yağları olan sevimli bir tipim ben , sevilmeyi değer görmeyi hak ediyorum
bak şimdi iyice sinir oldum . öğlen gelsin ben bu adamı dövecem merdanem nerde benimmmmmmmm
Hahhaaa benim ki de diyor şımarırsın diye.Hem söylerse ben alışırmışım bi anlami da olmaz mişfarkın da olsa da söylemez ki şımarırmışım
arada oğlana kızıyor dağınık v.s. diye sonrada oğlum bak evlenirsen karın tekmeyi basar böyle olma herkes annen gibi değil diyor güler misin ağlar mısın
Ayyy ne nazi niyazi ya tartışmayalım yeterHaaaa biliyor da senin pırlantalığını
hey yarabbim ölür müsün öldürür müsün yaa azıcık okşa işte şu gül gibi kadının ruhunu eyyy adam
evet zaten en büyük hata biz kadınlarda ama değiştimek de bizim elimizde tabii
ahhh ahhh bunların sinirine tükürürüm ben ayyyy
afferin sana
yaaaa tabii yaaa senin minnoşluğun kimde var yaa
enerji kelebeğim, güzel kalplim benim Allahım senin o güzel gönlüne göre versin her daim yüzünü güldürsün iç huzuru versin ve eşine de sükunet versin kıymet bildirsin Allah
aman diyeyim yaaa benim yüzümden sen yine de dövme kocayı, ben senin nezdinde bütün senin gibi kadınlar için kızdım tüm erkekler
yaa aynen, elimden gelmese bile öğrenmeye çalışırım aman ben yapayım yarın öbür gün yalnız kalırsam her işten anlayayım diye bu da annemden kaldı bana o hep der bana her işi öğren diye
hamileyken bile her işi kendim yepardım ağır da kaldırırdım uzanırdm da koştururdum da hele ilk hamileliğimde o amanları hiç değerlendirmedim salak gibi
başka arkadaşlarıma baktım sonrasında hamile olanlarda bi naz bi niyaz görme, parmaklarını kaldırmaya korkuyorlardı ama eşleri de bi o kadar üstlerine titrerdi sonrasında da lohusayken çocukları büyütürken vs
ben hep harcardım o kıymetli zamanları hayyy kafama tüküreyim
Işte bak bu düşünceden dolayi asla kiymetim bilinmez yazdiktam sonrafarkettimAyyy ne nazi niyazi ya tartışmayalım yeter
Ben streslendiğimde en küçük şeye bile bağırıp çağırıyorum bütün bedenim geriliyor hissediyorum. Öyle pek ağrım olmuyor.fibromiyalji için yumuşak doku romatizması deniyormuş halk dilin de aynısı değil ama sende olma ihtimali de var gülüm , kendini takip et aşırı streslendiğin de üzüldüğün de yada bende ki gibi telefon da konuştuştuktan sonra ağrın oluyor mu bedenin de sertlikler ensen de omuzların da özellikle şişler oluyor mu bak bakalım
Valla 3 hamilelik gecirdimHaaaa biliyor da senin pırlantalığını
hey yarabbim ölür müsün öldürür müsün yaa azıcık okşa işte şu gül gibi kadının ruhunu eyyy adam
evet zaten en büyük hata biz kadınlarda ama değiştimek de bizim elimizde tabii
ahhh ahhh bunların sinirine tükürürüm ben ayyyy
afferin sana
yaaaa tabii yaaa senin minnoşluğun kimde var yaa
enerji kelebeğim, güzel kalplim benim Allahım senin o güzel gönlüne göre versin her daim yüzünü güldürsün iç huzuru versin ve eşine de sükunet versin kıymet bildirsin Allah
aman diyeyim yaaa benim yüzümden sen yine de dövme kocayı, ben senin nezdinde bütün senin gibi kadınlar için kızdım tüm erkekler
yaa aynen, elimden gelmese bile öğrenmeye çalışırım aman ben yapayım yarın öbür gün yalnız kalırsam her işten anlayayım diye bu da annemden kaldı bana o hep der bana her işi öğren diye
hamileyken bile her işi kendim yepardım ağır da kaldırırdım uzanırdm da koştururdum da hele ilk hamileliğimde o amanları hiç değerlendirmedim salak gibi
başka arkadaşlarıma baktım sonrasında hamile olanlarda bi naz bi niyaz görme, parmaklarını kaldırmaya korkuyorlardı ama eşleri de bi o kadar üstlerine titrerdi sonrasında da lohusayken çocukları büyütürken vs
ben hep harcardım o kıymetli zamanları hayyy kafama tüküreyim
Baştan alistacaktik cicimAcaba bizde bundan sonra mıy mıy olsak işe yaramaz miaayy ama miymiylikta hiç bana göre değil yaaa
Eksi geleceksen niye listeden ciktin kiGunaydın kızlar sabah yuruyusumu yaptım kahvaltı yapıldı artılarımın cogu gitmis bugunde kalan kısmı giderse super olur sonra eksı bile gelebilir halılar bugun gitti ve temizlik startı verdım
Tekrar hosgeldin cnm
Biz cok konusanlari severizburda ne kadar aktif olursan hem motivasyonun artar hemde takimla daha cok kaynaşirsin
Insan biribrini tanidikca her konuda destek olabiliyor
Biz acimizida sevincimizide burda paylasiriz
Çoğu arkadasla aile gibi olduk, kopamiyoruz burdan
O yuzden kilo alip geliyoruz
Mesleginde cok güzelmiş ama iş den cikarilmana üzüldüm
Insallah yakin zamanda hersey normale döner
Bu arada ben Zühal, takimin ablasiyim :))
amin gülüm , ben de değiştim sarımsak değilim ezilemem diyorum :)gerçekten öyle. Güçlü kadınların sınavı da böyle adamlarla oluyor galiba.
Tek kusurun kilon olsun abla. Tabi ki sevilmeyi ve değer görmeyi hakediyorsun. Nasip, biraz kıymet bilmeyenine denk düşmüşsün. Allah yardımcın olsun
senin yaşın küçükkk ben 40 oldum daha kimse elimi dilimi tutamaz yaşın verdiği güç var ben deeeeeBen mecburi şeyler dışında konuşmuyorum. Bağırıp söylenmedim de galiba buna da alıştım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?