Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy sen anlattıkça ben anlatiyorum gibi, yazsam aynı şeyleri tekrarlarim diye yazmiyorum şu an
eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış derler ya seninle benim ki de aynı şey gülüm
rabbim bizimkilere az daha farkındalıkla kıymetini anlamayı nasip etsin , aminnnn

bende eskiden eşimin neye küstüğünü bilmezdim :)))
benim çocuklar 10 ve 15 yaşında. Eşim uyuyor şimdi. Evde olmasa da, abisi ile duruyor evde. Aklim kalkıyor abla.
masallah sende büyütmüşün cnm cocuklari
perşembe bende detoks yapmalıyım. Etkili olduğunu gördüğün birkaç detoks tariflerini atabilir misin abla? Deneyeyim
Aslinda yeni basliyanlara detoks onermiyoruz cnm
Ama istersen ananasi sade degilde yogurtla yiyebilirsin

Yada kabak detoksu yapabilirsin
2 kabagi rende yapip sotelicen yogurtla yiyecen
Yagsiz tuzsuz
Bide bol su
Perşembe odem cayida yapabilirsin

Ben eskiden pirinc lapasi, muz süt de yapardim :)) onlar baya aç birakiyor
Şu an icin gerek yok bunlari yapmana

Haaaa biliyor da senin pırlantalığını
hey yarabbim ölür müsün öldürür müsün yaa azıcık okşa işte şu gül gibi kadının ruhunu eyyy adam

evet zaten en büyük hata biz kadınlarda ama değiştimek de bizim elimizde tabii
ahhh ahhh bunların sinirine tükürürüm ben ayyyy

Yokk kizzz idare ediyorum bakma çekilecek gibi değil benimkisi. Sadece şu konuda fenayim, benim onu çektiğimi ona hissetiririm
afferin sana

yaaaa tabii yaaa senin minnoşluğun kimde var yaa
enerji kelebeğim, güzel kalplim benim Allahım senin o güzel gönlüne göre versin her daim yüzünü güldürsün iç huzuru versin ve eşine de sükunet versin kıymet bildirsin Allah
aman diyeyim yaaa benim yüzümden sen yine de dövme kocayı, ben senin nezdinde bütün senin gibi kadınlar için kızdım tüm erkekler

Evet bencede. Benim elimden de her iş gelir. Kendimi övmek gibi olmasin ama pratik bir zekaya sahibimdir. Ve elimden tamirat dahi her iş gelir. Ama yok bacim yok kıymet yokkk yokk
yaa aynen, elimden gelmese bile öğrenmeye çalışırım aman ben yapayım yarın öbür gün yalnız kalırsam her işten anlayayım diye bu da annemden kaldı bana o hep der bana her işi öğren diye
hamileyken bile her işi kendim yepardım ağır da kaldırırdım uzanırdm da koştururdum da hele ilk hamileliğimde o amanları hiç değerlendirmedim salak gibi
başka arkadaşlarıma baktım sonrasında hamile olanlarda bi naz bi niyaz görme, parmaklarını kaldırmaya korkuyorlardı ama eşleri de bi o kadar üstlerine titrerdi sonrasında da lohusayken çocukları büyütürken vs
ben hep harcardım o kıymetli zamanları hayyy kafama tüküreyim

cidden mıy mıy kadınların eşleri aman incinmesin aman yorulmasın diye etrafın da dolanıyor o kadar çok kişi gördüm ki böyle
Acaba bizde bundan sonra mıy mıy olsak işe yaramaz mi aayy ama miymiylikta hiç bana göre değil yaaa

eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış derler ya seninle benim ki de aynı şey gülüm
rabbim bizimkilere az daha farkındalıkla kıymetini anlamayı nasip etsin , aminnnn
Aminnn o değilde ben naz yapmayi cok severim onu yapamadim ya çok içim aciyor

Gelince,
Seni cok kiskaniyorum, benim gibi bi karın oldugu icin cok şanslisin, de

Hahhaaa benim ki de diyor şımarırsın diye.Hem söylerse ben alışırmışım bi anlami da olmaz miş

Ayyy ne nazi niyazi ya tartışmayalım yeter

Ben streslendiğimde en küçük şeye bile bağırıp çağırıyorum bütün bedenim geriliyor hissediyorum. Öyle pek ağrım olmuyor.
Boyun ve Kulunçlarım öyle bi yanıyor ki ve bi noktada bıçak saplanıyor gibi ağrı oluyor. Ağır iş, çok oturma, uzun yürüyüş ve otururken çocuk emzirme de ağrılarım artıyor.
Unutkanlık hat seviyede bişeyler düşünemiyorum o derece. Gibi pek çok şey uzatmıyım demekki belirtiler benziyormuş birbirlerine.

Valla 3 hamilelik gecirdim
Hic birinde aman sen hamilesin otur sunu da yapma denmedi

Gunaydın kızlar sabah yuruyusumu yaptım kahvaltı yapıldı artılarımın cogu gitmis bugunde kalan kısmı giderse super olur sonra eksı bile gelebilir halılar bugun gitti ve temizlik startı verdım
Eksi geleceksen niye listeden ciktin ki

hoşbukduk teşekkür ederim :) gerçek hayata çok konuşkan bir insan değilim ama kadınlar kulübünde içimdekiler dışarı çıkıyor sanırım :)
7 yıldır aralıksız çalışıyordum. şimdi dinlenme zamanı :) bir süre iş bakmak istemiyorum. iş yerimdeki ortam çok yıpratıcıydı.

çok memnun oldum Zülal :)

amin gülüm , ben de değiştim sarımsak değilim ezilemem diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…