- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.441
Doğru canım, baharat niyetine yemeklerde kullanılmasında bir mahsur yok.Cay olarak kullanilrsa zararli, salatalara toz olarak atilirsa o kadar degil diye duymustum
Ama ne derece dogru bilemiyorum
Elifcim takımda biraz daha aktif olursan motivasyonun artar, kısa sürede verirsin kilolarınıBen de bebeğim 4 aylıkken diyete başlayıp vermistim doğum kilolarini diyetisyen eşliğinde verdim o yuzden dedim hem sutum azalmamıştı hem de haftada en az 1 kilo gidiyordu. Simdi karantinaya girince kilo aldım iste yine diyetteyim malesef haha da emiyor bebis 18 aylık olduk
Senin oğlan da kırmızı galibakonuştum dünden beri ehliyet telefon şu mu bu mu demiyor ona da çok bir şey demek istemiyorum sınava 3 hafta kaldı resmen strese giriyor daha nerede sınava girecekleri belli olmamış ona da sinir oluyor
Hoşgeldin Aslıhan,Hoşbulduk ☺ okudum ve kabul ediyorum.
Adı: Aslıhan
Yaşı: 32
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: -
Meslek: modelist
Şu anda çalışıyomusun: coronavirus yüzünden çıkarıldım
Boy: 165
Kilo: 68
Hedef: 50
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : iki aydır evdeyim ve genel olarak çok iştahlıyım
Bize kısaca kendini anlatırmısın: geçen yıl diyetisyen ile 9 kilo vermiştim ama iki aydır evdeyim. Ramazanda ve sonrasında 6-7 kilo aldım. Bunun öncesinde bir yıl içinde 2 kilo aldım. Hedefimi biraz yüksek tuttum ki diyeti uzun süre devam ettireyim. Aynı zamanda belimde kanal daralması var uzun süre ayakta duramıyorum. Bunun için de zayıflamam gerek. Biraz fazla konuştum :) teşekkürler.
Seninki de narsist mi yoksa ayolaynen öyle abla ve ben buna ayar oluyorum yaaa
365 günün 364 günü yap herşeyini hazır hale getir bi gün yapma senden kötüsü beceriksizi tembeli olmaz olamaz
ama hiç yapma sen zaten kıymetlisindir
Heh bende ya yemege koyuyorum yada bir tatlı kasıgını yutup bir bardak suyla iciyorumDoğru canım, baharat niyetine yemeklerde kullanılmasında bir mahsur yok.
Aklıma gelmişken evdeki sinemakiyi öğütüp yemeklere kullanayım bende
Kiraz sapını çayların içine bir tutam atmaya başladım 2-3 gündür.
Alternatif tıpta kullanılıyor mıknatıs.dr. bradley Nelson un duygu şifresi kitabında yazıyordu gerçi o tutsak kalmış duyguları bulup serbest bırakırken kullanıyor mıknatısı ( kas testiyle direk bilinç altına soru sorup cevap alıyor) kendine uygularken burunla dudak arası tam ortadan başlıyorsun mıknatısı gezdirmeye düz bir çizgi gibi düşün buruna alına başa enseye elinin yetiştiği yere kadar düz bir çizgi şeklin de ilerletip sonra alına kadar geri getiriyorsun mıknatısı bunu 3 kere tekrar ediyorsun başkasına yaparken ensede bırakmayıp tam belin sonuna kadar dümdüz mıknatısı gezdirip orada mıknatısı kaldırıp tekrar burun dudak arası bölgeden başlıyorsun 3 kere yapılıyor yine
mantığı şu tüm canlılar(cansız lar var olan her şey) enerjiden oluşup titreşen dalgalar yayıyoruz ya belli manyetik alanımız var duygular tutsak kalıp bedenin herhangi bir yerine sıkışıyor onalrın da kendi titreşim enerjileri var bizim normal enerjimizi bozuyor o yüzden ağrılar oluyor , mıknatıs da güçlü manyetik alan oluşturduğu için bedenin ana meridyenlerinin üzerinden geçirerek sıkışıp kalmış enerjileri temizliyor böylece normal manyetik alanımıza dönüyoruz
geçen ayak bileğimdeki varisli yerler çok ağrıyordu boyuna oralarda dolandırdım öyle 3-4 kez değil baya baya durdu iyi geldi valla
Kaç haftanın eksisi boşa gidiyor, yazık değil mi giden kilolara, bize az faydası olsun giderkenNiye kız
Ateş grubu burçları cadı olur canımKiz ela bana, sen cok sessiz degilsin gibi geliyor
Adet olmuştun herhalde, atarsın muhtemelen Cumaya kadarbende iki gündür hiç verememişim. Kaçamak felan yapmadım. Inşallah ödemi atarim cumaya.
Benim kv yi de ilk sıraya alhep diyorum ya çok çoook zengin olunca hak eden kv leri ve kocaları çivili sopayla dövme timi kurucam diye ilk sırada benim ki 2. de senin ki olsun
var narsistlik canımSeninki de narsist mi yoksa ayol
tünaydın canım geçmiş olsun ikinize detunaydin kizlaarr
masallah dayfalar birikmis anca okudum keske katilabilseydim sohbetinize:)kizim biraz rahatsizdi azar azar okuyarak anca bitirdim
bende bugun regl oldum
belim ve kasiklarim cok agriyo
Yok kız niye bosa gitsin verilen kılo Yuzdesi 2 ye bolunecek Yuzde 1 ile lısteye girme sansım var yanıKaç haftanın eksisi boşa gidiyor, yazık değil mi giden kilolara, bize az faydası olsun giderken
Burç takvimi mi değişti2 şubat kova oluyor ama yeni burç takvimin de neye denk geliyor unuttum
Bende ates grubuyum ama hiç ozelleıklerıni tasıyamıyorum hep pasif ve sessizim ve hıc sevmiyorum bu huyumu dilim agzım baglanmıs gıbı hissediyorumAteş grubu burçları cadı olur canım
Peynir kilo yapar canım, ceviz ile yersen yapmazne güzel. Ben peynir hastasıyım. Maalesef yasak bana
Hangi burçsun canımBende ates grubuyum ama hiç ozelleıklerıni tasıyamıyorum hep pasif ve sessizim ve hıc sevmiyorum bu huyumu dilim agzım baglanmıs gıbı hissediyorum
Evet elimden geldigjnce katılıyorum o yüzden ama eşim evdeyken pek giremiyorum napiyirsun orda der sacma bulur kesinElifcim takımda biraz daha aktif olursan motivasyonun artar, kısa sürede verirsin kilolarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?