Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cay olarak kullanilrsa zararli, salatalara toz olarak atilirsa o kadar degil diye duymustum
Ama ne derece dogru bilemiyorum
Doğru canım, baharat niyetine yemeklerde kullanılmasında bir mahsur yok.
Aklıma gelmişken evdeki sinemakiyi öğütüp yemeklere kullanayım bende
Kiraz sapını çayların içine bir tutam atmaya başladım 2-3 gündür.

Elifcim takımda biraz daha aktif olursan motivasyonun artar, kısa sürede verirsin kilolarını

konuştum dünden beri ehliyet telefon şu mu bu mu demiyor ona da çok bir şey demek istemiyorum sınava 3 hafta kaldı resmen strese giriyor daha nerede sınava girecekleri belli olmamış ona da sinir oluyor
Senin oğlan da kırmızı galiba
Sınava nerde gireceği 10 gün kala belli olur, daha bizim görev yerlerimiz belli olmadı

Hoşgeldin Aslıhan,
Takıma düzenli gelirsen motivasyonun yükselir ve kısa sürede kilolarını verirsin.

aynen öyle abla ve ben buna ayar oluyorum yaaa
365 günün 364 günü yap herşeyini hazır hale getir bi gün yapma senden kötüsü beceriksizi tembeli olmaz olamaz
ama hiç yapma sen zaten kıymetlisindir
Seninki de narsist mi yoksa ayol

Heh bende ya yemege koyuyorum yada bir tatlı kasıgını yutup bir bardak suyla iciyorum

Alternatif tıpta kullanılıyor mıknatıs.
Keşke profesyonel yardım alsan kendi kendine yapmak yerine

Seninki de narsist mi yoksa ayol
var narsistlik canım
kolay kolay hatasını kabul etmez
hatalıysa da ben sebep olmuşumdur o hataya dolayısıyla hatalı yine benimdir
mükemmelliyetçidir, herşeyi en doğru en düzgün yapmamı bekler yapamazsam epey kızar
törpülemeye anlatmaya çalışıyorum ama 45inden sonra da birini değiştirmek zor

tunaydin kizlaarr
masallah dayfalar birikmis anca okudum keske katilabilseydim sohbetinize:)kizim biraz rahatsizdi azar azar okuyarak anca bitirdim

bende bugun regl oldum
belim ve kasiklarim cok agriyo
tünaydın canım geçmiş olsun ikinize de
kızının nesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…