- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.401
hoşbulduk teşekkür ederim.hoş geldin gülüm
geçmiş olsun belde kanal daralmasının tedavisi var mı yoksa fazla kilo gidince en azından ağrı olmadığı için rahatlamam mı olacak ,
son aldığın 6-7 kiloyu kısa sürede verirsin zaten geri kalanı da sağlıkla gider inşallah
gülüm ben bazı şeyleri yaş ilerleyip bu psikoloji kişisel gelişim v.s. ilgi duyup okuduktan sonra anladım bizim eşler nasıl ortam da büyüdü aile yapısı nasıldı derdi olsa ailesine söylüyor muydu dayak mı yiyordu bunları bilmeden bu adam nasıl diye kızıp durduk , hani hep diyordum ya eşime oğluma sevgiye ihtiyacım var bana sarılın diyorum diye sarılmayı bile tuhaf bulan bir adamdı benimki önceden , zamanla hem biz değiştik hem onlar biraz biraz açıldı da şimdi en azından derdi ne konuşup öğrenebiliyoruz , genel de...bende eskiden eşimin neye küstüğünü bilmezdim :)))
masallah sende büyütmüşün cnm cocuklari
Aslinda yeni basliyanlara detoks onermiyoruz cnm
Ama istersen ananasi sade degilde yogurtla yiyebilirsin
Yada kabak detoksu yapabilirsin
2 kabagi rende yapip sotelicen yogurtla yiyecen
Yagsiz tuzsuz
Bide bol su
Perşembe odem cayida yapabilirsin
Ben eskiden pirinc lapasi, muz süt de yapardim :)) onlar baya aç birakiyor
Şu an icin gerek yok bunlari yapmana
biliyor da aklına nadir mi geliyor şımarırım diye mi dillendirmiyor (neyine şımaracaksam) yoksa söylemesi nefsine mi ağır geliyor bilmem:)Haaaa biliyor da senin pırlantalığını
hey yarabbim ölür müsün öldürür müsün yaa azıcık okşa işte şu gül gibi kadının ruhunu eyyy adam
evet zaten en büyük hata biz kadınlarda ama değiştimek de bizim elimizde tabii
ahhh ahhh bunların sinirine tükürürüm ben ayyyy
afferin sana
yaaaa tabii yaaa senin minnoşluğun kimde var yaa
enerji kelebeğim, güzel kalplim benim Allahım senin o güzel gönlüne göre versin her daim yüzünü güldürsün iç huzuru versin ve eşine de sükunet versin kıymet bildirsin Allah
aman diyeyim yaaa benim yüzümden sen yine de dövme kocayı, ben senin nezdinde bütün senin gibi kadınlar için kızdım tüm erkekler
yaa aynen, elimden gelmese bile öğrenmeye çalışırım aman ben yapayım yarın öbür gün yalnız kalırsam her işten anlayayım diye bu da annemden kaldı bana o hep der bana her işi öğren diye
hamileyken bile her işi kendim yepardım ağır da kaldırırdım uzanırdm da koştururdum da hele ilk hamileliğimde o amanları hiç değerlendirmedim salak gibi
başka arkadaşlarıma baktım sonrasında hamile olanlarda bi naz bi niyaz görme, parmaklarını kaldırmaya korkuyorlardı ama eşleri de bi o kadar üstlerine titrerdi sonrasında da lohusayken çocukları büyütürken vs
ben hep harcardım o kıymetli zamanları hayyy kafama tüküreyim
ben de yapamam imkansız kişiliğime ters :)Acaba bizde bundan sonra mıy mıy olsak işe yaramaz miaayy ama miymiylikta hiç bana göre değil yaaa
güne erken ve hızlı başlamışsın maşallah , kolay gelsin gülüm çok yorulmadan bitsin işlerin inşallahGunaydın kızlar sabah yuruyusumu yaptım kahvaltı yapıldı artılarımın cogu gitmis bugunde kalan kısmı giderse super olur sonra eksı bile gelebilir halılar bugun gitti ve temizlik startı verdım
hahahahah süpersin mefkuşummmm bu gün olmaz çok samimi olmak istemiyorum ama kesin diyecem bunu vereceği cevabı da biliyorum ama olsun diycem valla :)))))))Gelince,
Seni cok kiskaniyorum, benim gibi bi karın oldugu icin cok şanslisin, de
bunların kafasını aynı fabrika da yontmuşlar gülümmmmmmmmHahhaaa benim ki de diyor şımarırsın diye.Hem söylerse ben alışırmışım bi anlami da olmaz miş
galiba sende de var gülümBen streslendiğimde en küçük şeye bile bağırıp çağırıyorum bütün bedenim geriliyor hissediyorum. Öyle pek ağrım olmuyor.
Boyun ve Kulunçlarım öyle bi yanıyor ki ve bi noktada bıçak saplanıyor gibi ağrı oluyor. Ağır iş, çok oturma, uzun yürüyüş ve otururken çocuk emzirme de ağrılarım artıyor.
Unutkanlık hat seviyede bişeyler düşünemiyorum o derece. Gibi pek çok şey uzatmıyım demekki belirtiler benziyormuş birbirlerine.
bende normalde öyleyim cnm, burda çenem düşüyor :)))hoşbukduk teşekkür ederim :) gerçek hayata çok konuşkan bir insan değilim ama kadınlar kulübünde içimdekiler dışarı çıkıyor sanırım :)
7 yıldır aralıksız çalışıyordum. şimdi dinlenme zamanı :) bir süre iş bakmak istemiyorum. iş yerimdeki ortam çok yıpratıcıydı.
çok memnun oldum Zülal :)
benimki küçük oglan, cok simartilmis cnmgülüm ben bazı şeyleri yaş ilerleyip bu psikoloji kişisel gelişim v.s. ilgi duyup okuduktan sonra anladım bizim eşler nasıl ortam da büyüdü aile yapısı nasıldı derdi olsa ailesine söylüyor muydu dayak mı yiyordu bunları bilmeden bu adam nasıl diye kızıp durduk , hani hep diyordum ya eşime oğluma sevgiye ihtiyacım var bana sarılın diyorum diye sarılmayı bile tuhaf bulan bir adamdı benimki önceden , zamanla hem biz değiştik hem onlar biraz biraz açıldı da şimdi en azından derdi ne konuşup öğrenebiliyoruz , genel de...
allah korusun inşallah öyle bir şey asla olmazhoşbulduk teşekkür ederim.
kanal daralmasında son çare ameliyat. bele çiviler felan çakıyorlar ve bu bile çözüm değilmiş.
doktor, kilo alırsan egzersiz yapmazsan ilerki yaşlarda yatalak olabileceğimi söyledikilo verirsem omurganın yükü azalıyormuş ve daha rahat ediyormuş.
bir ay fizik tedavi gördüm ama sadece ağrımı hafifletti. şimdi de kilo aldım ve bel ağrılarım arttı.
inşallah vereceğim :)
Burcu neydi acaba ya. Merak ettimbunların kafasını aynı fabrika da yontmuşlar gülümmmmmmmm
Bence kesin var. Bem en cok doktor fibromiyalji noktalarima bastirirken şaşırmiştim. Fibromiyalji olduğumu biliyordum ama doktor tani koyarken noktalarina bastirdi hepsinde bağırınca baya ilerlemis dedi.galiba sende de var gülüm
Kiz sen derse gitmiyomuydunBurcu neydi acaba ya. Merak ettim
var işte bir şeyler şımartılmış kaprisli de oluyorlar benim de görmedim hiç rahmetli kp öyleymiş bir anlatıyorlar alalhım bu ne nasıl bir sinir dersin kimseyi dinlemez kendi bildiğini okurmuşbende normalde öyleyim cnm, burda çenem düşüyor :)))
benimki küçük oglan, cok simartilmis cnm
mız mız bebeğim izin vermiyor kiKiz sen derse gitmiyomuydun
2 şubat kova oluyor ama yeni burç takvimin de neye denk geliyor unuttumBurcu neydi acaba ya. Merak ettim
mız mız bebeğim izin vermiyor kiKiz sen derse gitmiyomuydun
bana bir kaç kere omuzların 10-12 yerine batırıp ilaç enjekte ettiler küçük bir iğne ama ilacı güzel acıtıyor oda geçici işe yaradı kimin de orta kimin de şiddetli oluyor işte bizim ki ileri seviye olmuş demek ki gülümBence kesin var. Bem en cok doktor fibromiyalji noktalarima bastirirken şaşırmiştim. Fibromiyalji olduğumu biliyordum ama doktor tani koyarken noktalarina bastirdi hepsinde bağırınca baya ilerlemis dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?