Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoşbulduk teşekkür ederim.
kanal daralmasında son çare ameliyat. bele çiviler felan çakıyorlar ve bu bile çözüm değilmiş.
doktor, kilo alırsan egzersiz yapmazsan ilerki yaşlarda yatalak olabileceğimi söyledi kilo verirsem omurganın yükü azalıyormuş ve daha rahat ediyormuş.
bir ay fizik tedavi gördüm ama sadece ağrımı hafifletti. şimdi de kilo aldım ve bel ağrılarım arttı.
inşallah vereceğim :)

gülüm ben bazı şeyleri yaş ilerleyip bu psikoloji kişisel gelişim v.s. ilgi duyup okuduktan sonra anladım bizim eşler nasıl ortam da büyüdü aile yapısı nasıldı derdi olsa ailesine söylüyor muydu dayak mı yiyordu bunları bilmeden bu adam nasıl diye kızıp durduk , hani hep diyordum ya eşime oğluma sevgiye ihtiyacım var bana sarılın diyorum diye sarılmayı bile tuhaf bulan bir adamdı benimki önceden , zamanla hem biz değiştik hem onlar biraz biraz açıldı da şimdi en azından derdi ne konuşup öğrenebiliyoruz , genel de...

biliyor da aklına nadir mi geliyor şımarırım diye mi dillendirmiyor (neyine şımaracaksam) yoksa söylemesi nefsine mi ağır geliyor bilmem:)
amin gülüm rabbim hepimizin yuvasına eşler arasına sevgi huzur mutluluk versin ben de az değilim ama haa iki lafın arasın da kendimi nasıl övmüşüm hehehehehe
değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir , değişmeye devammm

Gunaydın kızlar sabah yuruyusumu yaptım kahvaltı yapıldı artılarımın cogu gitmis bugunde kalan kısmı giderse super olur sonra eksı bile gelebilir halılar bugun gitti ve temizlik startı verdım
güne erken ve hızlı başlamışsın maşallah , kolay gelsin gülüm çok yorulmadan bitsin işlerin inşallah

Gelince,
Seni cok kiskaniyorum, benim gibi bi karın oldugu icin cok şanslisin, de
hahahahah süpersin mefkuşummmm bu gün olmaz çok samimi olmak istemiyorum ama kesin diyecem bunu vereceği cevabı da biliyorum ama olsun diycem valla :)))))))

galiba sende de var gülüm

bende normalde öyleyim cnm, burda çenem düşüyor :)))
benimki küçük oglan, cok simartilmis cnm

allah korusun inşallah öyle bir şey asla olmaz
gülüm şu enerji çalışması yapıp bir çok hastalığı kemik yada göz bozukluğu olsa bile iyileştiren kişileri mi araştırsan türkiye de kim var iyi yapıyor bilmiyorum hiç araştırmadım ama kesin vardır belki ameliyata bile gerek kalmaz zaten kesin çözüm değilmiş.
neyse ilk yapılabilecek şey kilo vermekse o zamana çatır çatır yak yağları gülüm inşallahı maşallahı yok eriyecek o fazlalıklar sen kesin kararlıysan kurtuluşu yok tam destek yanındayız

galiba sende de var gülüm
Bence kesin var. Bem en cok doktor fibromiyalji noktalarima bastirirken şaşırmiştim. Fibromiyalji olduğumu biliyordum ama doktor tani koyarken noktalarina bastirdi hepsinde bağırınca baya ilerlemis dedi.

bende normalde öyleyim cnm, burda çenem düşüyor :)))
benimki küçük oglan, cok simartilmis cnm
var işte bir şeyler şımartılmış kaprisli de oluyorlar benim de görmedim hiç rahmetli kp öyleymiş bir anlatıyorlar alalhım bu ne nasıl bir sinir dersin kimseyi dinlemez kendi bildiğini okurmuş
sonuç biz iyi kadınlarız zor erkeklerle bunca sene yaşadığımıza göre de aslın da çok güçlüyüz kendimizin değerini bilmemiz lazım

Bence kesin var. Bem en cok doktor fibromiyalji noktalarima bastirirken şaşırmiştim. Fibromiyalji olduğumu biliyordum ama doktor tani koyarken noktalarina bastirdi hepsinde bağırınca baya ilerlemis dedi.
bana bir kaç kere omuzların 10-12 yerine batırıp ilaç enjekte ettiler küçük bir iğne ama ilacı güzel acıtıyor oda geçici işe yaradı kimin de orta kimin de şiddetli oluyor işte bizim ki ileri seviye olmuş demek ki gülüm
bundan sonra ne yapacağız kendimizi tutup streslenmeyeceğiz ki ağrımız az olsun yoksa bize acıyan olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…