- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.481
Ya bende normalde annemlere yada okulda sessiz kalan bir tıp degildimHadi ya
Korktum şimdi kızlarımdan, gerçi benimkiler cazgırlar ama
Aslan burcu Koç burcundan ateş grubunun özelliklerini en iyi taşıyan burçtur aslında
doğru söylüyorsun bazı kv.ler hak ediyorBenim kv yi de ilk sıraya al
Lütfen sevme canım, yoksa eşin senden vazgeçecek,zaten bu kadın kendi kendine yetiyor diyecek.
Hepiniz beni az çok tanımaşsınızdır, kırmızı karakterlilik beni tanımlıyor.
Kendimi bu konuda törpülemem çok zor oldu ama başardım.
Ve farkettim ki, ben ona ait olan görevleri bıraktıkca ve eşim kendi bir şeyler başardığında çok mutlu oluyor ve bize de yansıtıyor.
Erkekler vermek içine varlar, kadınlar almak için.
Yanlış yolda gidersek yanlış sonuçlarla karşılaşırız...
Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim
kaptanım kesinlikle haklı .benim.esim öğretmen o da babasından görmemiş usta işlerini parasını veririz yaptırırız mantığında idi.ama benim babam erkek kardeşlerim tam tersi.onlari göre göre ben de söyleye söyleye öğrendi şükür.beni kv tembihledi o babasından görmedi bazı şeyleri bilmez ben de hep herşeyi üstlendim yine girmesi dedi.alisverise giderken dahi birlikte gidin oyla alıştır dedi.baktim evin babası koca lik görevleri eşimin gururunu okşuyor hoşuna gidiyor onu mutlu ediyor.kendini ise yarar hissediyor.kavanoz kapağıni dahi kendim açmam.guclu bi erkege ihtiyacım var.der ona actiririm.bu benim aciz olduğumu göstermez tam tersi erkeği evine bağlar.bana ihtiyaçları var hissi uyandırır.Ya ama çok üşengeç nasil bekliycem o kadarTamam o zaman bi deneme çalışması yapalim. Ama anlamiyor ki. Bak mesela mutfak musluğu bozulmuştu alttan sıkmak lazim ama o alttan sıkılması gerektiğini bilmiyor yada uğraşmak istemiyor. Musluğu komple degistiririz diyor. Ee susayim mi
benim kv.oyle.suan 60 yaşında geriye baktığımda pişmanım diyor ama iş işten geçti.kayin pederime hic güvenmemiş zamanında.kv.nin fitratinda da var her şeyin en iyisini ben bilirim her şeyi ben yaparım kafasında.bi yandan hala çalışıyor da .faturalardan arabanın hgs sine puluna bakımına .evin alışverişine kadar her şeyi o yapiyor.k.peder ise kv nin çenesinden de bıkmış sürekli ondan kaçıyor.aylar öncesinden yaylaya gidiyor en geç kayınpeder yayladan iniyor.kv.3 oglanla kocalı kocasız hayat yaşıyor.bi yandan zorlanıyor ama kuyruğu da dik tutma çabasında.aslinda kendini yipratiyorErkeğe ait olan işleri erkeğin elinden alıp ona kendini beceriksiz hissettirip onun alanını daraltırsan kıymet bilmez tabi canım, hatta seni rakip olarak görür
bencede bu resim cok guzel:)Insan alisinca öyle oluyor :)
Baskasinin fotosunu kullanmak saçma geldi
okullar acik ama ben goturmuyorum ablaJasminium84 yasim işe gitmistir
Handandandan niran pazara gitti
askrhpozitif merve yürüyüşe cikmistir :)
@Elif yildizz elifde cocugu götürmüştür :)
@ela_2019 ela kiz uyudumu gece
@Pnrrr-20 pinarinki daha kalkmadi heralde :)
@Ucmelekannesi hatice kalkmış,
bugun donecemisiniz cnm
I Ilyusa ayse daha yatiyor heralde :)
Sizin okul acilmadimi cnm
@Dream00 sizin kindergarten acildimi cnm
Bizim kiz bu hafta geri basladi
@ekim2009 ekimimim insallah agrilari hafiflemistir
Sabah sabah bu kadar aklima geldi kusura bakmayin
anladim sagol canim:)araştırdığımda azaldığını ama tamamen bitmediğini okumuştum hep canım
salata veya bamya yemegi var.bakalim akdama kadar kararimi cok degistirrimEeee kizlar tartiya 2 kala menü planlariniz neler :))
Benim daha taze fasulye var onu yerim belki
Bide tavuklu salata yapabilirim
anladim canimhic yok olmasada az bile ciksa raziyimikinize aynı anda cevap vereyim :)
kıl yapısına göre değişiyor ama benim 4-5 kullanmadan sonra epey azalma oldu
özellikle kollarımda çok düzenli kullandım sanırım 8 kere atış yapmışımdır şimdi yaklaşık 1 senedir yapmıyorum ona rağmen tek tük çıktı onlarda muhtemelen cihazın görmediği tüyler ve ince ince çıkıyor
bacaklarım bitmedi çünkü hem oradaki kıllar daha sert ve siyah hem de düzenli kullanmadım alan fazla olunca sık yapmaya üşendim bacağıma ama ona rağmen eskiye nazaran kıllarım daha ince çıkıyor
kısacaaaaben çok memnunum yapacağınız en iyi yatırımlardan biri kendinize bence
günaydın ablacımm
günaydın kuzum
canımsın sen tek tek saymışsın hepimizi
evet ben işe geldim ablacım, bu gece çok kötü uyudum çok huzursuzum niyeyse bugün de, hayırlara çıkarsın Allah
benimde sirtimda degilde sirtimin alt kisminda var.genetik bizde tum kardeslerimde varAman insallah hersey yolunda gitsin cnm
Kiz sirtina nasil yaptin, hem orda tüy ne arasin
Özel bölgeye yapiliyormu
hosgeldin canim.ben ayseHoşbuldukokudum ve kabul ediyorum.
Adı: Aslıhan
Yaşı: 32
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: -
Meslek: modelist
Şu anda çalışıyomusun: coronavirus yüzünden çıkarıldım
Boy: 165
Kilo: 68
Hedef: 50
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : iki aydır evdeyim ve genel olarak çok iştahlıyım
Bize kısaca kendini anlatırmısın: geçen yıl diyetisyen ile 9 kilo vermiştim ama iki aydır evdeyim. Ramazanda ve sonrasında 6-7 kilo aldım. Bunun öncesinde bir yıl içinde 2 kilo aldım. Hedefimi biraz yüksek tuttum ki diyeti uzun süre devam ettireyim. Aynı zamanda belimde kanal daralması var uzun süre ayakta duramıyorum. Bunun için de zayıflamam gerek. Biraz fazla konuştum :) teşekkürler.
kulaklikla konusmayi denedinmi abla.yinede ise yaramiyomu telle konusurkenderdim de sinir krizi geçiriyor gibi bağırıyordu hatta arkamdan kapıyı bir açtı gelmedi geri çarptı , epi topu 2 hafta olacak işe başlayalı benim ki yine ateş topuna döndü, her şeyini bana yaptırıyor elin yok mu diyorum bazen valla ya bu deveyi güzecen ya bu diyardan gidecen olayına dönecek bizim ki diye akşam kendi anahtarla açmış kapıyı gelmiş mutfağa girdi hoş geldin dedim hoş bulduk dedi aslın da naz yapar böyle durumlarda surat asar konuşmaz nasıl olduysa konuştu sırf oğlanın morali bozulmasın diye dedim zaten sınava ne kaldı sonra adam çocuğa da saracak, yemek yapmadın mı dedi ben açım dedi neyse işte meğer yeğeni kulağından ameliyat olmuş onu söyledi aradı bende konuştum eltimle kaynımla, sonrada benim ağrılar coştu iyice telefon bana yaramıyor
ayni esim simdiye kadar hic hatasini.kabul ettigini gormedim.bu ayın 20 sinde 21 senelik evli olucaz asla o hatalı olmadı hep ben kışkırtmış yada hatalı oldum egosu yüksek :)
ah ahh abla.bende bu konuda hep icim yaniyo aklima geldikceValla 3 hamilelik gecirdim
Hic birinde aman sen hamilesin otur sunu da yapma denmedi
su an musait degilim ama iyi bi zamanda dinliycem insallah....Lütfen sevme canım, yoksa eşin senden vazgeçecek,zaten bu kadın kendi kendine yetiyor diyecek.
Hepiniz beni az çok tanımaşsınızdır, kırmızı karakterlilik beni tanımlıyor.
Kendimi bu konuda törpülemem çok zor oldu ama başardım.
Ve farkettim ki, ben ona ait olan görevleri bıraktıkca ve eşim kendi bir şeyler başardığında çok mutlu oluyor ve bize de yansıtıyor.
Erkekler vermek içine varlar, kadınlar almak için.
Yanlış yolda gidersek yanlış sonuçlarla karşılaşırız...
Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim
Canım kaçırma gerçekten madem almayı koydun kafana, çünkü inanılmaz rahat ediyorsunbencede bu resim cok guzel:)
okullar acik ama ben goturmuyorum abla
anladim sagol canim:)
salata veya bamya yemegi var.bakalim akdama kadar kararimi cok degistirrim
anladim canimhic yok olmasada az bile ciksa raziyim
benimde sirtimda degilde sirtimin alt kisminda var.genetik bizde tum kardeslerimde var
hosgeldin canim.ben ayse
6 yasinda 1 kizim var.
kulaklikla konusmayi denedinmi abla.yinede ise yaramiyomu telle konusurken
ayni esim simdiye kadar hic hatasini.kabul ettigini gormedim.
ah ahh abla.bende bu konuda hep icim yaniyo aklima geldikce
gorumcem hamileyken el ustunde tutuldu.ben hamileyken karnim burnumda oturup ekmek pisirdiydim kilolarca
su an musait degilim ama iyi bi zamanda dinliycem insallah....
favorime ekledim:)
Senimde işin hiç rast gitmemiş.Senin adına uzüldüm valla.inşallah cocuklar da büyüdügünde gönül rahatliğıyla annenlerde kalırsın.anneciģininde gönlü rahat ederCocuklar kucuk Ken dizini kırıp evde oturcan ama bende ankarada yanlız im ailem Baska sehırde ve ucretsız izindeyim sonra zaten ızın zamanı esle nereye gidilirse bu zamanları degerlendırnek istiyorum ama yok olmuyor. Ocak ayında geldim en son ve kızım domuz gribinden burda hastanede yattı cok agır atlattı. Yazık annemde üzülüyor bız rahst edemiyor gıbı gozukunve
Ben burdayım canım bir kaç gündür internet sıkintısı yaşadım ancak dün hal oldu.Sen nerelerdesin cnm
Heralde takima katilmayi dusunmuyorsun :)
cok halsizdi sabah. biraz daha uyudu yemegini yedi kendine geldi sukurvar narsistlik canım
kolay kolay hatasını kabul etmez
hatalıysa da ben sebep olmuşumdur o hataya dolayısıyla hatalı yine benimdir
mükemmelliyetçidir, herşeyi en doğru en düzgün yapmamı bekler yapamazsam epey kızar
törpülemeye anlatmaya çalışıyorum ama 45inden sonra da birini değiştirmek zor
tünaydın canım geçmiş olsun ikinize de
kızının nesi var
bende aksma evde oldugu zaman pek giremiyorum.sadece zayiflama guruplarini okudugumu saniyo.uye oldugumu bilmiyoHepimizin ki aynı merak etme.
Onların uykuda olduğu, tuvalete girdiği zaman dilimlerini değerlendirmeye çalışıyoruz.
Kocayı çarşıya gönderdim ben şimdi.
Takım kaptanı olduğumu bilmiyor bu arada
akilli kadinsin vesselam:))kaptanım kesinlikle haklı .benim.esim öğretmen o da babasından görmemiş usta işlerini parasını veririz yaptırırız mantığında idi.ama benim babam erkek kardeşlerim tam tersi.onlari göre göre ben de söyleye söyleye öğrendi şükür.beni kv tembihledi o babasından görmedi bazı şeyleri bilmez ben de hep herşeyi üstlendim yine girmesi dedi.alisverise giderken dahi birlikte gidin oyla alıştır dedi.baktim evin babası koca lik görevleri eşimin gururunu okşuyor hoşuna gidiyor onu mutlu ediyor.kendini ise yarar hissediyor.kavanoz kapağıni dahi kendim açmam.guclu bi erkege ihtiyacım var.der ona actiririm.bu benim aciz olduğumu göstermez tam tersi erkeği evine bağlar.bana ihtiyaçları var hissi uyandırır.
250 €civarinda varCanım kaçırma gerçekten madem almayı koydun kafana, çünkü inanılmaz rahat ediyorsun
koltukaltımı ve kllarımı 1 senedir almıyorum ki siyah siyahtır kıllarım almama şansım hiç yoktu benim 2 haftada 1 almam şarttı
bacaklarımda azaldı onu da düzenli yapabilsem ohhh missss
ama fiyatlarına baktım da acayip pahalanmış
gerçi almanyada daha ucuz olablr
hoşbulduk teşekkür ederim :)hosgeldin canim.ben ayse
6 yasinda 1 kizim var.
çok geçmiş olsun canımmcok halsizdi sabah. biraz daha uyudu yemegini yedi kendine geldi sukur
bende aksma evde oldugu zaman pek giremiyorum.sadece zayiflama guruplarini okudugumu saniyo.uye oldugumu bilmiyo
akilli kadinsin vesselam:))
250 €civarinda var
ama kullanan birilerinden tecrubelerini ogreniyim.dedim:)
daha buyuk miktarlardada varda benim icin uygunu o fiyatçok geçmiş olsun canımm
aaaa çok uygun 250 Euro
burada 4000 lira olmuş arada 2000 liradan fazla fark var
onun bence işine bile gelir hemen al diyebilirdaha buyuk miktarlardada varda benim icin uygunu o fiyat
bu ara esime yag yakarim artik
makroları hesaplayarak mı ben suan hesaplamadan yapmaya calısıyorumKetoyu ben kuruyemiş, Kgk, yoğurt ve sebze ile yapmıştım canım.
Çokta kolay olmuştu.
bende halısı daha kolay geliyor sureklı supurge acmak yerine elimde mopla sureklı silince daha kolay oluyor halı olunca hergun supurge yapmaktan gına geliyorHalılar kalkınca da evde iş bitmez oldu bende, hergün süpürüp silmek gerekiyor
Keşke kış memleketinde otursam da halılar hiç kalkmasa demeye başladım
bende tam tersi kıloluyken olmuyordu bu aralar rahat 2 kılo fark ediyorZayıfken bende adet ödemi nedir bilmezdim, "adet olacak, şişmeye başladım" diyenlere şaşırdım.
Ne olduysa kilo almaya başladıktan sonra oldu bende
kızartma yapmam canım once sotelerım sebzeleriSen böyle diyince yemekleri nasıl yapıyorsun diye merak ettim
Kızartma ve kavurma yöntemi ile mi?
kesinlikle ya valla 36 bedeni iple cekıyorum. Daha yolum uzun motivasyon suan super cok SukurAcaip motivasyon olmuştur bu sana.
Ara bedenleri bulmak daha zor oluyor ama, iki uçtan birinde olmak en güzeli
Nette stokta hep küçük bedenler oluyor, hemde acaip indirimli oluyor müşterisi fazla olmadığı için.
Bizde en iyisi 36 olup hem fit olalım, hem aradığımızı daha kolay bulup daha uyguna giyinelim
Insallahİnşaallah hepimiz hedefimize kolaylıkla ulaşırız canım
pazartesiye kadar bitirmem lazım halılar pazartesi geliyor cumartesi koltukları yıkatıcam cumartesi isleri bitirsem super olurkolay gelsin canim. Halilar gelene kadar islerin de biter iyi olur.
Temizlik isi benimde var duruyoruz bakalim
yok abla tam basladim denemez cabalıyorumketoyami başladın :))
ben cevaplayana kadar aksam olduGunaydinnnn azimli sabirli hirsli takimim
Tartiya son ikiiiiiiiiii
Artik menulerden karbonlar kalksin, sebze proteine agirlik verelim
Kacamaklarin telafi edilemicegi günlere geldik :))))
Morali bozulmayan, tartisini yan gözle bi kontrol etsin, hersey yolundami
Ona göre onlemini alsin
2 günde cok sey değişir :)
her sabah seytan yat uyu desede gunluk 5 km yı tamamlamaya devamJasminium84 yasim işe gitmistir
Handandandan niran pazara gitti
askrhpozitif merve yürüyüşe cikmistir :)
@Elif yildizz elifde cocugu götürmüştür :)
@ela_2019 ela kiz uyudumu gece
@Pnrrr-20 pinarinki daha kalkmadi heralde :)
@Ucmelekannesi hatice kalkmış,
bugun donecemisiniz cnm
I Ilyusa ayse daha yatiyor heralde :)
Sizin okul acilmadimi cnm
@Dream00 sizin kindergarten acildimi cnm
Bizim kiz bu hafta geri basladi
@ekim2009 ekimimim insallah agrilari hafiflemistir
Sabah sabah bu kadar aklima geldi kusura bakmayin
abla ne denediysem olmadı sımdı sınemakeyı yemeklerime baharat olarak kullanıyorum cayı zararlı diye duydum bende baharat olarak sıkıntı yok diye bılıyorumsinameki arada sırada kullanırsan iyi de gülüm sürekli kullanım da zararlı haberin olsun bağırsakta emilimi yapan tüycük benzeri yapılara zarar verip onları dökülmesine yada benzer şekilde zarar verip bağırsağın doğal yapısını bozuyor daha sonra kolon kanserine yakalanma riski doğuyormuş bence onun yerine lif takviyesi kullan ben sürekli salata yiyorum bol sebze yine de her zaman sıkıntılı o yüzden uzun süre probiyotik kullandım eskisi kadar 4-5 gün wc ye gitme sorunu olmasa da yine de oluyor lif takviyesi kullanıyorum ara ara ada sıcak su içiyorum
sımdı suphede kaldim bendeCay olarak kullanilrsa zararli, salatalara toz olarak atilirsa o kadar degil diye duymustum
Ama ne derece dogru bilemiyorum
gecmıs olsun canim simdi nasıltunaydin kizlaarr
masallah dayfalar birikmis anca okudum keske katilabilseydim sohbetinize:)kizim biraz rahatsizdi azar azar okuyarak anca bitirdim
bende bugun regl oldum
belim ve kasiklarim cok agriyo
sırf onunla verilmez ya yediklerine de dikkat etmiştir1 kaşık ağzına atıp üstüne su içerek 20 kilo vermişti komşumuzun kızı zamanında
kuzum bizim isler yilan hikayesine döndüsizin işler bitmedi mi daha işçiler geliyor
kolay gelsin mefkuşum yavaş yavaş git gel dizini zorlama
valla benimki hic rakip olarak gormezErkeğe ait olan işleri erkeğin elinden alıp ona kendini beceriksiz hissettirip onun alanını daraltırsan kıymet bilmez tabi canım, hatta seni rakip olarak görür
spor yapmadan önce vucudunu esnet ısındır cnmYaaa kötü
Mesela dün biraz spor yapayım dedim. Salon da tempolu koşu yaptım 20dk kadar ama ikiye böldüm. Sabah uyandım omuz ve kulunçlarımın arasında bi noktada bıçak saplanıyor gibi oluyordu her kolumu kaldırdığımda.
Benim ağrılarım dinlendikçe geçiyor Ekim abla seninde öyle mi
AB yi biliyorumda A0 hic duymadimKan grubuna göre beslenmeye bende dikkat ediyorum.
Hatta ilk başladığımda farkettim ki beni rahatsız eden ve yemek istemediğim besinler zaten yememek gerekenlermiş.
Şanslıyım, çünkü A0 kan grubum, her iki gruptan da abartmadan yiyebiliyorum
aynen cnm bende birinden bisey istemekten nefret ederimaynen öyle canım böyle düşündüğün sürece bununla yetindiğin sürece kıymet bilinmez ne yazık ki
hep fazlasını istemek gerekiyor erkeklerden
istemeyen kadın bi gün istediğinde bu erkeğe fazla geliyor yapmak istemiyor
ama devamlı isteyen kadının da her dediğini yapmak için çırpınıyor erkekler
ablacım bana deseler bile ben dinlemedim
ben kimseye muhtaç olmayı kimseye minnet etmeyi sevmem, kendimi aciz hissederim o yüzden sağlığımı bile zorlayarak kendim yaparım her işimi
hatta geçen hafta boynumun tuttukluğundan mahvoldum öyle böyle bi ağrı yoktu boynumda ve dolayısıyla kolumu kaldıramıyordum
ama yine birisi bişe istediğinde ya da bişe yapmak gerektiğinde eşime söylemek yerine kendimi zorlayarak da olsa kendim yaptım
haaa iyi bişe mi değil işte
senin koca sana büyü yapmisBende ates grubuyum ama hiç ozelleıklerıni tasıyamıyorum hep pasif ve sessizim ve hıc sevmiyorum bu huyumu dilim agzım baglanmıs gıbı hissediyorum
kiz seninki koca dana olmuş2 gün sonra 2 yaşı doluyor canım, benimki şekerleme yapıyor canı istediğinde
elif kurallara karsi geliyon cnmyok, normalde pazartesi olacağım. Ben güneşli hava severim. Bir haftadır yağmurlu burası. Ondan da için daraldı herhalde. Tartı stresi aldı beni simdiden
bi laf var ya cnmgorumcem hamileyken el ustunde tutuldu.ben hamileyken karnim burnumda oturup ekmek pisirdiydim kilolarca
alirken hangi ozelliklerine dikkat etmek lazimki cnm hic bi bilgim yokCanım kaçırma gerçekten madem almayı koydun kafana, çünkü inanılmaz rahat ediyorsun
koltukaltımı ve kllarımı 1 senedir almıyorum ki siyah siyahtır kıllarım almama şansım hiç yoktu benim 2 haftada 1 almam şarttı
bacaklarımda azaldı onu da düzenli yapabilsem ohhh missss
ama fiyatlarına baktım da acayip pahalanmış
gerçi almanyada daha ucuz olablr
Zaten sen çayını icmiyomuşun cnm ama yinede haftada 1-2seferi gecme istersensımdı suphede kaldim bende
Kolay gelsin cnmKahve molam bittiğine gore ben ıs bası yapayım
Kadin sporunu işini yaptiÇok şükür son sayfaya ulaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?