Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi ya
Korktum şimdi kızlarımdan, gerçi benimkiler cazgırlar ama
Aslan burcu Koç burcundan ateş grubunun özelliklerini en iyi taşıyan burçtur aslında
Ya bende normalde annemlere yada okulda sessiz kalan bir tıp degildim evlilik kımyamı tamamen bozdu ozguven eksıllıgıde olunca

kaptanım kesinlikle haklı .benim.esim öğretmen o da babasından görmemiş usta işlerini parasını veririz yaptırırız mantığında idi.ama benim babam erkek kardeşlerim tam tersi.onlari göre göre ben de söyleye söyleye öğrendi şükür.beni kv tembihledi o babasından görmedi bazı şeyleri bilmez ben de hep herşeyi üstlendim yine girmesi dedi.alisverise giderken dahi birlikte gidin oyla alıştır dedi.baktim evin babası koca lik görevleri eşimin gururunu okşuyor hoşuna gidiyor onu mutlu ediyor.kendini ise yarar hissediyor.kavanoz kapağıni dahi kendim açmam.guclu bi erkege ihtiyacım var.der ona actiririm.bu benim aciz olduğumu göstermez tam tersi erkeği evine bağlar.bana ihtiyaçları var hissi uyandırır.

Erkeğe ait olan işleri erkeğin elinden alıp ona kendini beceriksiz hissettirip onun alanını daraltırsan kıymet bilmez tabi canım, hatta seni rakip olarak görür
benim kv.oyle.suan 60 yaşında geriye baktığımda pişmanım diyor ama iş işten geçti.kayin pederime hic güvenmemiş zamanında.kv.nin fitratinda da var her şeyin en iyisini ben bilirim her şeyi ben yaparım kafasında.bi yandan hala çalışıyor da .faturalardan arabanın hgs sine puluna bakımına .evin alışverişine kadar her şeyi o yapiyor.k.peder ise kv nin çenesinden de bıkmış sürekli ondan kaçıyor.aylar öncesinden yaylaya gidiyor en geç kayınpeder yayladan iniyor.kv.3 oglanla kocalı kocasız hayat yaşıyor.bi yandan zorlanıyor ama kuyruğu da dik tutma çabasında.aslinda kendini yipratiyor

Insan alisinca öyle oluyor :)

Baskasinin fotosunu kullanmak saçma geldi
bencede bu resim cok guzel:)
okullar acik ama ben goturmuyorum abla
araştırdığımda azaldığını ama tamamen bitmediğini okumuştum hep canım
anladim sagol canim:)
Eeee kizlar tartiya 2 kala menü planlariniz neler :))

Benim daha taze fasulye var onu yerim belki
Bide tavuklu salata yapabilirim
salata veya bamya yemegi var.bakalim akdama kadar kararimi cok degistirrim
anladim canimhic yok olmasada az bile ciksa raziyim
Aman insallah hersey yolunda gitsin cnm

Kiz sirtina nasil yaptin, hem orda tüy ne arasin

Özel bölgeye yapiliyormu
benimde sirtimda degilde sirtimin alt kisminda var.genetik bizde tum kardeslerimde var
hosgeldin canim.ben ayse
6 yasinda 1 kizim var.
kulaklikla konusmayi denedinmi abla.yinede ise yaramiyomu telle konusurken
bu ayın 20 sinde 21 senelik evli olucaz asla o hatalı olmadı hep ben kışkırtmış yada hatalı oldum egosu yüksek :)
ayni esim simdiye kadar hic hatasini.kabul ettigini gormedim.
Valla 3 hamilelik gecirdim
Hic birinde aman sen hamilesin otur sunu da yapma denmedi
ah ahh abla.bende bu konuda hep icim yaniyo aklima geldikce
gorumcem hamileyken el ustunde tutuldu.ben hamileyken karnim burnumda oturup ekmek pisirdiydim kilolarca
su an musait degilim ama iyi bi zamanda dinliycem insallah....
favorime ekledim:)

Canım kaçırma gerçekten madem almayı koydun kafana, çünkü inanılmaz rahat ediyorsun
koltukaltımı ve kllarımı 1 senedir almıyorum ki siyah siyahtır kıllarım almama şansım hiç yoktu benim 2 haftada 1 almam şarttı
bacaklarımda azaldı onu da düzenli yapabilsem ohhh missss
ama fiyatlarına baktım da acayip pahalanmış
gerçi almanyada daha ucuz olablr

Senimde işin hiç rast gitmemiş.Senin adına uzüldüm valla.inşallah cocuklar da büyüdügünde gönül rahatliğıyla annenlerde kalırsın.anneciģininde gönlü rahat eder

cok halsizdi sabah. biraz daha uyudu yemegini yedi kendine geldi sukur
Hepimizin ki aynı merak etme.
Onların uykuda olduğu, tuvalete girdiği zaman dilimlerini değerlendirmeye çalışıyoruz.
Kocayı çarşıya gönderdim ben şimdi.
Takım kaptanı olduğumu bilmiyor bu arada
bende aksma evde oldugu zaman pek giremiyorum.sadece zayiflama guruplarini okudugumu saniyo.uye oldugumu bilmiyo
akilli kadinsin vesselam:))
250 €civarinda var
ama kullanan birilerinden tecrubelerini ogreniyim.dedim:)

çok geçmiş olsun canımm

aaaa çok uygun 250 Euro
burada 4000 lira olmuş arada 2000 liradan fazla fark var

Ketoyu ben kuruyemiş, Kgk, yoğurt ve sebze ile yapmıştım canım.
Çokta kolay olmuştu.
makroları hesaplayarak mı ben suan hesaplamadan yapmaya calısıyorum
Halılar kalkınca da evde iş bitmez oldu bende, hergün süpürüp silmek gerekiyor
Keşke kış memleketinde otursam da halılar hiç kalkmasa demeye başladım
bende halısı daha kolay geliyor sureklı supurge acmak yerine elimde mopla sureklı silince daha kolay oluyor halı olunca hergun supurge yapmaktan gına geliyor
Zayıfken bende adet ödemi nedir bilmezdim, "adet olacak, şişmeye başladım" diyenlere şaşırdım.
Ne olduysa kilo almaya başladıktan sonra oldu bende
bende tam tersi kıloluyken olmuyordu bu aralar rahat 2 kılo fark ediyor
Sen böyle diyince yemekleri nasıl yapıyorsun diye merak ettim
Kızartma ve kavurma yöntemi ile mi?
kızartma yapmam canım once sotelerım sebzeleri
kesinlikle ya valla 36 bedeni iple cekıyorum. Daha yolum uzun motivasyon suan super cok Sukur
İnşaallah hepimiz hedefimize kolaylıkla ulaşırız canım
Insallah
kolay gelsin canim. Halilar gelene kadar islerin de biter iyi olur.
Temizlik isi benimde var duruyoruz bakalim
pazartesiye kadar bitirmem lazım halılar pazartesi geliyor cumartesi koltukları yıkatıcam cumartesi isleri bitirsem super olur
ketoyami başladın :))
yok abla tam basladim denemez cabalıyorum
ben cevaplayana kadar aksam oldu
her sabah seytan yat uyu desede gunluk 5 km yı tamamlamaya devam
abla ne denediysem olmadı sımdı sınemakeyı yemeklerime baharat olarak kullanıyorum cayı zararlı diye duydum bende baharat olarak sıkıntı yok diye bılıyorum
Cay olarak kullanilrsa zararli, salatalara toz olarak atilirsa o kadar degil diye duymustum
Ama ne derece dogru bilemiyorum
sımdı suphede kaldim bende
tunaydin kizlaarr
masallah dayfalar birikmis anca okudum keske katilabilseydim sohbetinize:)kizim biraz rahatsizdi azar azar okuyarak anca bitirdim

bende bugun regl oldum
belim ve kasiklarim cok agriyo
gecmıs olsun canim simdi nasıl
1 kaşık ağzına atıp üstüne su içerek 20 kilo vermişti komşumuzun kızı zamanında
sırf onunla verilmez ya yediklerine de dikkat etmiştir

sizin işler bitmedi mi daha işçiler geliyor
kolay gelsin mefkuşum yavaş yavaş git gel dizini zorlama
kuzum bizim isler yilan hikayesine döndü
Terasin betonu dokulmesi icin once üstu yapilmasi gerekiyordu
O adami bekledik 1 ay sonra beton dokuldu
Simdi fayansi yapiliyor
Teras bitince bahceyi yapicaz
Erkeğe ait olan işleri erkeğin elinden alıp ona kendini beceriksiz hissettirip onun alanını daraltırsan kıymet bilmez tabi canım, hatta seni rakip olarak görür
valla benimki hic rakip olarak gormez ondan iş istemiyim de ne yaparsam yapayim :)))
spor yapmadan önce vucudunu esnet ısındır cnm
AB yi biliyorumda A0 hic duymadim
aynen cnm bende birinden bisey istemekten nefret ederim
Bende ates grubuyum ama hiç ozelleıklerıni tasıyamıyorum hep pasif ve sessizim ve hıc sevmiyorum bu huyumu dilim agzım baglanmıs gıbı hissediyorum
senin koca sana büyü yapmis
2 gün sonra 2 yaşı doluyor canım, benimki şekerleme yapıyor canı istediğinde
kiz seninki koca dana olmuş daha ne emmesi
yok, normalde pazartesi olacağım. Ben güneşli hava severim. Bir haftadır yağmurlu burası. Ondan da için daraldı herhalde. Tartı stresi aldı beni simdiden
elif kurallara karsi geliyon cnm
Stres olmak yasak yoksa kortizol hormonu salgilariz o da kilo vermeye engel
gorumcem hamileyken el ustunde tutuldu.ben hamileyken karnim burnumda oturup ekmek pisirdiydim kilolarca
bi laf var ya cnm
Eşek olunca semer vuran cok olur diye
Hep bizim hatamiz Eeee www.kadinlarkulubu.com
alirken hangi ozelliklerine dikkat etmek lazimki cnm hic bi bilgim yok
sımdı suphede kaldim bende
Zaten sen çayını icmiyomuşun cnm ama yinede haftada 1-2seferi gecme istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…