- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.521
İyi bildin biyolojiEdebiyat ama seninki biyoloji ya da fen bilgisi galiba
Ben kendim görev istedim canım biri üniversitede biri de oturduğum semtte bi lisede çıktıBurda başvuru olmadığı için resen atama yaptılar canım, 3 Haziranda belli oldu.
Ben de kıyamıyorum makineye koymaya elde yıkıyorumAma ben geneldeelde yıkarım tencerekerin alti kararmasin diye de gerci arada makineye de atıyorum hic sorun yok
Tartıya 2 gün kaldı ya canım o yüzden az tutmaya çalıştımÇok az değil mi sanki çok düşük kalorili beslenmek bir muddet sonra kilo verimini düşürür metabolizmani yavaşlatır
Benim kan gurubum 0 eşiminki AB iki kızımın kan gurubu B oģluminki A.seninkinde bir gariplik yok oluyor öyle canımBen AB eşim 0 kızım muhtemelen A olur diye düşünüyorduk da B oldu çocuk hiç etrafımda B kan grubu duymadım annem haricinde
Tmm abla öyle yapıyım. Bugün hafiften kaslarımda ağrı var.spor yapmadan önce vucudunu esnet ısındır cnm
İşte diyetisyenler bu yüzden ara öğün veriyor birden çok acıkma olup da yiyeceklere saldirmayalim diyeHayırlı akşamlar hanımlar
Bugün ben öyle bi acıktım ki saat 4.30 gibi nerdeyse bayılacakmış gibi hissettim. Hazır dolapta bişeyler çıkarıp yedim. Ama neredeyse bi ekmek bitirdim. Niye öyle oldum acabakan şekerim mi düştü anlayamadım.
Ben mi çok yiyorum acaba ya hepiniz ne kadar az yiyorsunuz masallah diyeyim de nazarim değmesin . Burda maksimum 600 kalori anca vardır10 Haziran Çarşamba
11:30
1 yumurtadan biberli omlet
Domates, salatalık
2 ceviz
Yeşillik
17:00
2 parça izgara tavuk
Yeşil salata
2,5 lt su
45 dakika Leslie 135 puan U UcanSupurge
Merhaba hoş geldin. Afiyet olsunHerkese merhaba
Bugün ikinci günüm
9.30 bir bardak limonlu sirkeli su
11.00 şekersiz nescafe
14.00 iki salatalık, bir domates, 4 zeytin, 3 çatal peynir, iki yumurta, bir dilim ekmek.
19.00 bir kase kiraz
20.00 elli gram süzülmüş ton balıklı salata.
Gün boyunca çay ve su. Bugün yine spor yok :)
Yok canım zaten ya A olacaktı ya B onu bekliyorduk da A kan grubu daha çok ya A olurmuş gibi hissediyorduk sadeceBenim kan gurubum 0 eşiminki AB iki kızımın kan gurubu B oģluminki A.seninkinde bir gariplik yok oluyor öyle canım
Canım menüleri buraya yazıyoruzHerkese merhaba
Bugün ikinci günüm
9.30 bir bardak limonlu sirkeli su
11.00 şekersiz nescafe
14.00 iki salatalık, bir domates, 4 zeytin, 3 çatal peynir, iki yumurta, bir dilim ekmek.
19.00 bir kase kiraz
20.00 elli gram süzülmüş ton balıklı salata.
Gün boyunca çay ve su. Bugün yine spor yok :)
Kalorisini saymadım da, kendimi iyi hissetmiyorum bugün. Onları bile zor yedim. Yarın öğlene kadar acıkmamak içinBen mi çok yiyorum acaba ya hepiniz ne kadar az yiyorsunuz masallah diyeyim de nazarim değmesin . Burda maksimum 600 kalori anca vardır
Cnm ben normal de 2 öğün beslenmeye çalışıyorum. Hiç böyle olmamıştım. Sabah normal kahvaltı yaptım 1 dilim ekmekle.İşte diyetisyenler bu yüzden ara öğün veriyor birden çok acıkma olup da yiyeceklere saldirmayalim diye
Himm gecmis olsunKalorisini saymadım da, kendimi iyi hissetmiyorum bugün. Onları bile zor yedim. Yarın öğlene kadar acıkmamak için
Sağol canım. Üşüttüm galiba.Himm gecmis olsun
hoşbulduk teşekkür ederim :)Merhaba hoş geldin. Afiyet olsun
bilmiyordum teşekkür ederim :)Canım menüleri buraya yazıyoruz
9.Takım Menü ve Spor Listeleri
1 Eylül 2020 12:00 1 haşlanmış yumurta 2 dilim kepekli ekmek 3 kuru kayısı 1 tatlı kaşığı tahin 1 fincan yeşil çay 2küçük kare peynir 14:00 Sade Türk kahvesi 18:00 2 parça fırında tavuk eti yağsız 2 YK sebzeli bulgur pilavı Yarım kase yoğurt 3 litre su Spor yokwww.kadinlarkulubu.com
Kızın sendeki AB nin B' sini almış, babadan da 0 almış, B0 olmuşBen AB eşim 0 kızım muhtemelen A olur diye düşünüyorduk da B oldu çocuk hiç etrafımda B kan grubu duymadım annem haricinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?