Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ama ben geneldeelde yıkarım tencerekerin alti kararmasin diye de gerci arada makineye de atıyorum hic sorun yok
Ben de kıyamıyorum makineye koymaya elde yıkıyorum

Çok az değil mi sanki çok düşük kalorili beslenmek bir muddet sonra kilo verimini düşürür metabolizmani yavaşlatır
Tartıya 2 gün kaldı ya canım o yüzden az tutmaya çalıştım
Normalde bu kadar az beslenmiyorum

İşte diyetisyenler bu yüzden ara öğün veriyor birden çok acıkma olup da yiyeceklere saldirmayalim diye

10 Haziran Çarşamba
11:30
1 yumurtadan biberli omlet
Domates, salatalık
2 ceviz
Yeşillik
17:00
2 parça izgara tavuk
Yeşil salata
2,5 lt su
45 dakika Leslie 135 puan U UcanSupurge
Ben mi çok yiyorum acaba ya hepiniz ne kadar az yiyorsunuz masallah diyeyim de nazarim değmesin . Burda maksimum 600 kalori anca vardır

Herkese merhaba
Bugün ikinci günüm
9.30 bir bardak limonlu sirkeli su
11.00 şekersiz nescafe
14.00 iki salatalık, bir domates, 4 zeytin, 3 çatal peynir, iki yumurta, bir dilim ekmek.
19.00 bir kase kiraz
20.00 elli gram süzülmüş ton balıklı salata.

Gün boyunca çay ve su. Bugün yine spor yok :)

Merhaba hoş geldin. Afiyet olsun

Canım menüleri buraya yazıyoruz

Ben mi çok yiyorum acaba ya hepiniz ne kadar az yiyorsunuz masallah diyeyim de nazarim değmesin . Burda maksimum 600 kalori anca vardır
Kalorisini saymadım da, kendimi iyi hissetmiyorum bugün. Onları bile zor yedim. Yarın öğlene kadar acıkmamak için

İşte diyetisyenler bu yüzden ara öğün veriyor birden çok acıkma olup da yiyeceklere saldirmayalim diye
Cnm ben normal de 2 öğün beslenmeye çalışıyorum. Hiç böyle olmamıştım. Sabah normal kahvaltı yaptım 1 dilim ekmekle.
Ha şimdi hatırladım reçel de yemiştim bugün acaba o mu düşürdü kan şekerimı. Bide dün çok aç kaldım gece bile açlıktan kaç kere uyandım ondan da olabilir

Merhaba hoş geldin. Afiyet olsun
hoşbulduk teşekkür ederim :)
bilmiyordum teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…