- 31 Ekim 2013
- 21.688
- 72.949
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.501
ablacım dikkat etmen gereken en önemli özellik atış sayısıkuzum bizim isler yilan hikayesine döndü
Terasin betonu dokulmesi icin once üstu yapilmasi gerekiyordu
O adami bekledik 1 ay sonra beton dokuldu
Simdi fayansi yapiliyor
Teras bitince bahceyi yapicaz
valla benimki hic rakip olarak gormezondan iş istemiyim de ne yaparsam yapayim :)))
spor yapmadan önce vucudunu esnet ısındır cnm
AB yi biliyorumda A0 hic duymadim
aynen cnm bende birinden bisey istemekten nefret ederim
senin koca sana büyü yapmis
kiz seninki koca dana olmuşdaha ne emmesi
elif kurallara karsi geliyon cnm
Stres olmak yasakyoksa kortizol hormonu salgilariz o da kilo vermeye engel
bi laf var ya cnm
Eşek olunca semer vuran cok olur diye
Hep bizim hatamiz Eeee www.kadinlarkulubu.com
alirken hangi ozelliklerine dikkat etmek lazimki cnm hic bi bilgim yok
Zaten sen çayını icmiyomuşun cnm ama yinede haftada 1-2seferi gecme istersen
Çok şükür abla inşallah daha iyi olursunAmannn biraz keyfini cikartin evde olmanin :))
Aksam soguk koymustum dizime, sanki bi parca daha iyi gibi
Gün icinde artmazsa bakalim
Yok abla ona ayırdığımız bütçeyle başka bir şey aldım ama üst komşumun balkonu suni çim çok hoş duruyorU UcanSupurge siz suni çimen dusunuyodunuz, yaptinizmi cnm
İnşallah daha güzel günlerde yine bir arada olursunuz canım sıkma canınıgecen gun annemlerde diger kiz kardesimle topalndilar ne guzelkarantina basladigindan beri ilk defa
Ama ben burdaydim gidemedim
Ben de tavuk salata planlıyorum ablaEeee kizlar tartiya 2 kala menü planlariniz neler :))
Benim daha taze fasulye var onu yerim belki
Bide tavuklu salata yapabilirim
kedi yiyemeyeceği ciğere kalorisi yüksek dermişAyyy bu kadinlar hiç üşenmezmi yaaa
Aman kuzum börek onlarin olsun, bide yagli yagli iyyyyy
Ben de öyle yapıyorum var ya diyet desem yarın yaparsın bi tadına bak vs bitmezEvet abla minige yedirme bahanesiyle araya kaynamayi planliyorum
Diyet desem bugunden bisey olmaz diyecek cunku
Galiba bi ben bi sen de yok o marifet ablaAaaa satış mi yapiyon tatlim
Masallah ne marifetlisiniz
Neler yapiyon
Aynen biz halısız yaşayamayızKv den sizin oralarda kaldırılmadığı için kaldırmıyordur bence, yerlisi kaldırıyordur, İzmir'in havası ile Hatay'ın havası çok benzer
Ooo maşallahEvet abla yapmaya çalışıyorum diyelim henüz pek müşteri toplayamadim
Bebek yelegi, patigi, elbisesi falan amigurumi bebek örüyorum. Puset örtüsü kundak emzirme örtüsü Bebek önlüğü falan dikiyorumbunlar gibi abla yine ban yer miyim ki kaldırayim fotoları
Hoş geldin canım ben de ZehraHoşbulduk ☺ okudum ve kabul ediyorum.
Adı: Aslıhan
Yaşı: 32
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: -
Meslek: modelist
Şu anda çalışıyomusun: coronavirus yüzünden çıkarıldım
Boy: 165
Kilo: 68
Hedef: 50
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : iki aydır evdeyim ve genel olarak çok iştahlıyım
Bize kısaca kendini anlatırmısın: geçen yıl diyetisyen ile 9 kilo vermiştim ama iki aydır evdeyim. Ramazanda ve sonrasında 6-7 kilo aldım. Bunun öncesinde bir yıl içinde 2 kilo aldım. Hedefimi biraz yüksek tuttum ki diyeti uzun süre devam ettireyim. Aynı zamanda belimde kanal daralması var uzun süre ayakta duramıyorum. Bunun için de zayıflamam gerek. Biraz fazla konuştum :) teşekkürler.
Aynen abla ya hamile halimle inşaat ev temizleyip taşındım ne deliymişim hiç nazlamamışım kendimiValla 3 hamilelik gecirdim
Hic birinde aman sen hamilesin otur sunu da yapma denmedi
Ben de AB yim belki de o yüzden taştan yumuşak ne bulsam yiyorumKan grubuna göre beslenmeye bende dikkat ediyorum.
Hatta ilk başladığımda farkettim ki beni rahatsız eden ve yemek istemediğim besinler zaten yememek gerekenlermiş.
Şanslıyım, çünkü A0 kan grubum, her iki gruptan da abartmadan yiyebiliyorum
Çoktan belli oldu Niran sana mesaj gelmedi mi ta Ramazan’da belli oldu yerlerimizSenin oğlan da kırmızı galiba
Sınava nerde gireceği 10 gün kala belli olur, daha bizim görev yerlerimiz belli olmadı
Özgüven eksikliği Zamanında kilolu olmaktan kaynaklıydı benimYa bende normalde annemlere yada okulda sessiz kalan bir tıp degildimevlilik kımyamı tamamen bozdu ozguven eksıllıgıde olunca
Hadi kolay gelsin canımKahve molam bittiğine gore ben ıs bası yapayım
Gizli bilgiler bunlarAB yi biliyorumda A0 hic duymadim
Burda başvuru olmadığı için resen atama yaptılar canım, 3 Haziranda belli oldu.Çoktan belli oldu Niran sana mesaj gelmedi mi ta Ramazan’da belli oldu yerlerimiz
baktim daha ucuzmus bu 199€ kesin alirim artik:))Philips BRI921/00 Lumea Advanced IPL Epilasyon Aleti - Satin Fiyatı
Philips BRI921/00 Lumea Advanced IPL Epilasyon Aleti - Satin en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
benimki bu işte I IlyusaMefkurem
3.000miş benim model
Aaa ne güzel bilseydim ben de eltilerimden isterdim vallabaktim daha ucuzmus bu 199€ kesin alirim artik:))
Ben yaklaşık 3 yıldır kullaniyorum granit tencere seti almıştım çok güzel hic çizilmedi çok memnun olduğum için gecen gun kampanyadaydi ayni setin farkli rengini aldım ..kesinlikle karaca biogranit derim on numaraMefkurem ablacım bu arada sen geçenlerde granit tencere sormuştun ya
ben aldım karacadan pilav tenceresi çok memnun kaldım çok güzel yapıyor pilavı
ama çizilme vs gibi şeyler konusunda yorum yapamam daha 3 kere kullandım çünkü
Ben sıfır olduğum halde nasıl baskınsam artik iki çocuğum da sıfır olduGizli bilgiler bunlar
Baba 0, anne A olunca birimden sıfır birinden A geliyor, baskın olan A olduğu için A kan grubu deniyor.
A kan grupları ya AA yada AO şeklindedir.
B kan grupları da BB yada B0 şeklindedir.
Sevindim bunu duyduğumaBen yaklaşık 3 yıldır kullaniyorum granit tencere seti almıştım çok güzel hic çizilmedi çok memnun olduğum için gecen gun kampanyadaydi ayni setin farkli rengini aldım ..kesinlikle karaca biogranit derim on numara
Mefkurem
Eşin de sıfırdır.Ben sıfır olduğum halde nasıl baskınsam artik iki çocuğum da sıfır oldu
Ama ben geneldeelde yıkarım tencerekerin alti kararmasin diye de gerci arada makineye de atıyorum hic sorun yokSevindim bunu duyduğuma
Yok değil o yuzden dedim zaten esim BEşin de sıfırdır.
Çok az değil mi sanki çok düşük kalorili beslenmek bir muddet sonra kilo verimini düşürür metabolizmani yavaşlatır10 Haziran Çarşamba
07.00
1 dilim tam buğday ekmeği
10 adet zeytin
1 tk labne
bol salatalık domates
15.30
3 köfte
bir kase yeşillik
su: 2 lt
spor: henüz yok
B0 dır, 0 çekinik gen olduğu için A ve B geninin arkasında kalır.Yok değil o yuzden dedim zaten esim B
Sormakiz seninki koca dana olmuşdaha ne emmesi
Edebiyat ama seninki biyoloji ya da fen bilgisi galibaB0 dır, 0 çekinik gen olduğu için A ve B geninin arkasında kalır.
Branşın neydi canım
Ben de alerjik bunyeye sahibim malesef çok sık alerji ataklarim oluyor ilaç kullanmayainca herkes kes zaten emdi emeceğini diyor da ben kıyamıyorum 2 yaşına kadar anne sütü alsinSorma
Sütten kesmeye kıyamıyorum ya
Eşimde Eylül'e kadar evdesin zaten emzir diyip duruyor, ne yapacağımı bilmiyorum
Anne sütü doğal aşı olduğu için şu pandemi döneminde kesmesem mi diye düşünüyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?