- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.541
Bu hafta başlıyor benim görevler, 4 tane varBen kendim görev istedim canım biri üniversitede biri de oturduğum semtte bi lisede çıktı
İlk sayfada takım kurallarımız var canım, detaylı incele istersenhoşbulduk teşekkür ederim :)
bilmiyordum teşekkür ederim :)
Çok zor o acıPertim çıktı tam yatağa gelirken de karanlıkta çocuğun salıncağına çarptı ayağım, tırnağım kanıyor, çokta acıyor, sanırım çıktı.
Bu ağrıda bile yarın yürüyüş yapabilir miyim bu ayakla diye düşünüyorum
Pertim çıktı tam yatağa gelirken de karanlıkta çocuğun salıncağına çarptı ayağım, tırnağım kanıyor, çokta acıyor, sanırım çıktı.
Sana mesajı yazdım, dk sında kızım yanıma geldi, müjdeli haberi verdi
bahçesinin gülleriymiş hemen alıştım
ablacım dikkat etmen gereken en önemli özellik atış sayısı
atış sayısının fazla olmasına önem ver
bi de ben philips lumeadan çok memnunum ki çoğu kullananın da dönüşleri çok olumlu bence onu alın
Mefkurem nasıl korkuttuysan ya
Korkundan pişirdiğim kabak yemeğini yiyemedim, çiğden domates, salatalık, biber yedim ya
Yarın da ananas var menüde
Cuma günü ne bulursam saldırırım artık
Aynen canım eşim ve ben de rh+ iken İkimizden de çekinik olanı alıp negatif olmuşKızın sendeki AB nin B' sini almış, babadan da 0 almış, B0 olmuş
Of çokmuş yaBu hafta başlıyor benim görevler, 4 tane var
Yaaa nasıl acımıştır dur bi canım hakikaten çıkık filansa daha da kötü etmePertim çıktı tam yatağa gelirken de karanlıkta çocuğun salıncağına çarptı ayağım, tırnağım kanıyor, çokta acıyor, sanırım çıktı.
kp ugrasıyor abla falcılarla herseyı beklerim ben onlardansenin koca sana büyü yapmis
tamam abla oyle yapayım wc ye cıkmam ak rahatsiz etmeye basladıkca kullanayımZaten sen çayını icmiyomuşun cnm ama yinede haftada 1-2seferi gecme istersen
Sagol ablaKolay gelsin cnm
Evet canım sureklı esim benı begenmez bırakırsa dusuncesinden her dedıgıne tamam dedim her yaptıgını yutmaya calıstım sımdıde bu o kadar agır geliyor ki bunu yapmak iste bu noktada catırdıyorumÖzgüven eksikliği Zamanında kilolu olmaktan kaynaklıydı benim
işin baya zor cnm Allah kolaylik versin
Hangi bölümde okuyorsun
Ablangildemi kaliyorsun
Enistenede gecmis olsun
sagolasin cnm bakayim bendePhilips BRI921/00 Lumea Advanced IPL Epilasyon Aleti - Satin Fiyatı
Philips BRI921/00 Lumea Advanced IPL Epilasyon Aleti - Satin en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
benimki bu işte @medine66Mefkurem
3.000miş benim model
eskiden cok dantel falan yaptim, biktim heralde, artik hic el isi yapmiyorumGaliba bi ben bi sen de yok o marifet abla
bidahakine iyi degerlendir cnmAynen abla ya hamile halimle inşaat ev temizleyip taşındım ne deliymişim hiç nazlamamışım kendimi
granitler hosuma gidiyor benimde cnmMefkurem ablacım bu arada sen geçenlerde granit tencere sormuştun ya
ben aldım karacadan pilav tenceresi çok memnun kaldım çok güzel yapıyor pilavı
ama çizilme vs gibi şeyler konusunda yorum yapamam daha 3 kere kullandım çünkü
yapilan kan testlerinde cikiyormu buGizli bilgiler bunlar
Baba 0, anne A olunca birimden sıfır birinden A geliyor, baskın olan A olduğu için A kan grubu deniyor.
A kan grupları ya AA yada AO şeklindedir.
B kan grupları da BB yada B0 şeklindedir.
tatlicim listede eksi gel de, istersen bi dana devirMefkurem nasıl korkuttuysan ya
Korkundan pişirdiğim kabak yemeğini yiyemedim, çiğden domates, salatalık, biber yedim ya
Yarın da ananas var menüde
Cuma günü ne bulursam saldırırım artık
2 yasindan sonra bi faydasi olacagini sanmiyorum cnm hem cocuk psikolojisi icinde iyi degilSorma
Sütten kesmeye kıyamıyorum ya
Eşimde Eylül'e kadar evdesin zaten emzir diyip duruyor, ne yapacağımı bilmiyorum
Anne sütü doğal aşı olduğu için şu pandemi döneminde kesmesem mi diye düşünüyorum açıkçası
hayirdir tatlim neyin varKalorisini saymadım da, kendimi iyi hissetmiyorum bugün. Onları bile zor yedim. Yarın öğlene kadar acıkmamak için
oyyyy cok acır oPertim çıktı tam yatağa gelirken de karanlıkta çocuğun salıncağına çarptı ayağım, tırnağım kanıyor, çokta acıyor, sanırım çıktı.
Sagolasin cnmBendee ayy cok guzeller abla
Gunaydin ablişGunaydinnnn fistik adaylari
Geldik mi yine bi persembeye
Yarin guzel sonuclar almak istiyorsak
Bugünü sifir karbonla gecirmeye calisalim
Yoksa güzel eksi olanlari görünce, kendimizden utanmayalim
Şu sınavları atlatayim. Yorumlamaya basliycam insallah.Kizlar biseyi merak ettim
Menulere pek yorum yapilmiyor ama okuyormusunuz?
Dogru dürüst begeni görmüyorum o sayfada
Çok acıktım bende. Erken uyananlara if yapmak çok zorSabah kalkkkk borusu çaldı kizlar
Yoklama alalim :)))
Elayla ayse kalkmis :)
Bugun burasi tatil
Cocuklar kahvaltiya gelecek 11 gibi
Simdi kahvemi iciyorum
Bugun ekmeksiz bi kahvalti
Aksamda hafif bisey dusunuyorum hemde erken kapaticam insallah
Salidan sonra tartilmadim, yarin bana da supriz olacak
Bugun kahvaltida 2 yumurta peynir zeytin bol yesillik olsa ekmeksiz, nasil olurGunaydin ablişkabagim geldi ananasim geldi. Bugün saat 3.30 da kabak yoğurtla günü kapatmayı düşünüyorum bakalim. Şu an tartida sabitim
Yotumdan gectik te, çoğu okumuyor bile heralde :)))Şu sınavları atlatayim. Yorumlamaya basliycam insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?