- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.581
Ağır geldi bana da ilk zamanlarda ama güzel tok tutuyor.Tereyagli hic denemedim cnm agir olur gibi geliyor
Bide 2 yağa gerek yokki bence
Ayyy şükür artilar gitmisDün +1.5 idim, bugün +0.2
Bakalım bugünkü ananas ile yarın ne olacak
ben aksama kadar hıc oturamadım bugunde aynı olur temızlıge gırıstım bı kere birde pazara gitmem lazım bugunŞu anda bende dayak yemiş gibiyim, dün yürüyüşü akşam yatmadan yapmıştım
en erken 11 gıbı yatabilirim ama yatsı namazını kılıp ancaBide erken yatmaya alistirsan kendini, belki daha dinç uyanirsin
gecmıs olsun canim gecen benimde bas parmağın uzerıne borcam dustu baya bir kanadı tırnak cıktı sandım ama cok Sukur 2 gun sızladı gectıAkşam fenaydı ama şimdi ağrısı varla yok arası
Yürüyüşü akşama bıraktım
Hic anlamadigim bi konuHattı Vodafone tasıdım TL yuklendım paket secemıyorum paketi secınce kart bilgileri istiyor sabah sabah sinir etto
Limonlu, zencefilli, Zerdeçal ve karabiberli çay yaptım, onu içerim bugün, normal cayt içmemIstersen bugun yapma cnm
Haftada zaten 2 gün mola verilmesi lazim sporda
Bugün cayi da abartmamaya calis :))
Sadece yogurtPerşembe yoğurt günü uyar bana valla, hatta mükemmel olur
Suan bende anlamıyorum abla bayıde kapalı eve gecince musterı hizmetlerini arıcam bakalımHic anlamadigim bi konu
Aaa ananasin var yaLimonlu, zencefilli, Zerdeçal ve karabiberli çay yaptım, onu içerim bugün, normal cayt içmem
Bende 1 yumurta 1 ekmek mi yesem diyordum. Ama 2 yumurta da olur. 5 ten sonra pek acikmiyorum. Alışkanlık oldu akşamları bir şey yiyemiyorum. Bu ara süt için öğlen yulaf yogurt muz kuruyemis yapiyorum zaten de ananas yogurt ne zaman yoyeyim onu anlamadim.Bugun kahvaltida 2 yumurta peynir zeytin bol yesillik olsa ekmeksiz, nasil olur
Emziren icin cok erken kapatiyorsun sanki cnm
Sen kahvaltiyi erken yapiyorsun
Istersen 13.00 - 17.00 gibi öğlen- aksam yap
Ama ananas yogurt ye
Iyi ettinBugun tempoyu dusurdum ıyı mı ettim kotu mu ettim bılmıyorum
Aslinda ben çoğu mesaji okuyorum ama beğen butonuna basma alışkanlığı edinemedimYotumdan gectik te, çoğu okumuyor bile heralde :)))
Senin mazaretin var biliyorum cnm
Aklıma gelmedi, öğleden sonra yapacağım çaya ekleyeyim onu da mademAaa ananasin var ya
Onun kabuklarinida caya koyabilirsin
Ben sabah 6 da kahvaltiya almışmış ondanIlk anda aclik olsada, kahve icince geciyor cnm
Kahveye hc koyumcada daha tok tutuyor
Bugun tartılamadım ama eve gidince bakayım ufaklık uyanmak uzereydı hızlıca cıktımIyi ettin
Senin artilar gittimi
Bugun tartılamadım ama eve gidince bakayım ufaklık uyanmak uzereydı hızlıca cıktımIyi ettin
Senin artilar gittimi
Kahvaltida 2 yumurta peynir bol yesillikBende 1 yumurta 1 ekmek mi yesem diyordum. Ama 2 yumurta da olur. 5 ten sonra pek acikmiyorum. Alışkanlık oldu akşamları bir şey yiyemiyorum. Bu ara süt için öğlen yulaf yogurt muz kuruyemis yapiyorum zaten de ananas yogurt ne zaman yoyeyim onu anlamadim.
Zaten farkeden birşey olmuyor. 16 saat aç kaliyorum ama sabitimArayı biraz daha uzat ıstersen canım zamanla yavas yavas kısaltırsın
Bende oyleyım canım aklıma gelirse basıyorumAslinda ben çoğu mesaji okuyorum ama beğen butonuna basma alışkanlığı edinemedimbenim gibi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?